Callofduty.gr

Off-Topic Category => Games that aren't CoD! => Topic started by: dfk_7677 on February 05, 2011, 01:24:42 PM

Title: EA Challenge 2
Post by: dfk_7677 on February 05, 2011, 01:24:42 PM
(http://img141.imageshack.us/img141/9200/109347.jpg)
Το Σάββατο και την Κυριακή 19 και 20 Φεβρουαρίου θα γίνει στον  τέταρτο όροφο του καταστηματος Metropolis (Πανεπιστημίου 54) το 2ο EA Challenge .

Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να διαγωνιστείτε στο FIFA 11 και στο NFS Hot Pursuit, αλλά και να πάρετε μια γεύση από τους επερχόμενους τίτλους της Electronic Arts. Σε αυτούς περιλαμβάνονται το Shift 2 Unleashed, το Crysis 2 το Bulletstorm και το Battlefield 3.

Επίσης θα υπάρχει η δυνατότητα δοκιμής του Dead Space 2 (που έχει ήδη κυκλοφορήσει), αλλά και πιθανόν η δοκιμή του Bulletstorm 2 μέρες πριν κυκλοφορήσει στα καταστήματα.

Δείτε τι έγινε στο προηγούμενο EA Challenge εδώ (http://"http://www.esl.eu/gr/ea_challenge/news/141962/").
Title: Re: EA Challenge 2
Post by: AssVas on February 05, 2011, 04:12:00 PM
to dead space 2 einai akrws atmosfairiko , sini trust
Title: Re: EA Challenge 2
Post by: sinister_evil on February 05, 2011, 09:37:33 PM
Οταν λεει γευση απο crysis2 εννοει τα videos απο gametrailers ή actual play time? Τεσπα χαβαλε θα εχει να κοψουμε φατσες consoleακιδων, να ξερουμε πως μοιαζει ο καρκινος που τρωει το gaming.
Title: Re: EA Challenge 2
Post by: dfk_7677 on February 06, 2011, 02:17:18 AM
Λεπτομέρειες θα ξέρω τις επόμενες μέρες. Όσο για τους "κονσολάκιδες" και αυτοί ψυχή έχουν, απλά δεν είναι τόσο πονηρεμένοι.
Title: Re: EA Challenge 2
Post by: chesteR! on February 06, 2011, 02:45:10 AM
emeis oi pcakides eimaste koukloiiiiiiiiii
Title: Re: EA Challenge 2
Post by: pancy on February 06, 2011, 03:38:03 AM
console ftw but anyway  :'(
Title: Re: EA Challenge 2
Post by: KKELHS on February 06, 2011, 05:58:43 AM
(...)Τεσπα χαβαλε θα εχει να κοψουμε φατσες consoleακιδων, να ξερουμε πως μοιαζει ο καρκινος που τρωει το gaming.

once more, well said  O0

ps: ama me xanagrapseis "kelly" sto fb a se skisw!! <3
Title: Re: EA Challenge 2
Post by: zGIN♂ on February 06, 2011, 09:47:02 AM
Κονσολακιας θα γινομουν μονο για το GT5. Καλα δεν λεω?Ε παιδια?Σωστος?
Title: Re: EA Challenge 2
Post by: sinister_evil on February 06, 2011, 09:49:11 AM
Ναι σιγουρα εχουν ψυχη, εκτος και αν ειναι gingers. Θεμα ειναι οτι η ηλιθιοτητα τους ειναι αυτη που καταστρεφει το gaming γενικοτερα. Και ok, ο χαρακτηρισμος consoleακιδες δεν ειναι απολυτως σωστος, καλυτερα casual gamers που ομως τυγχανει να gameαρουν παντα σε console καθως ειναι πιο φθηνο/απλο.

@kelly

Για μενα παντα θα εισαι kelly.
Title: Re: EA Challenge 2
Post by: AGDSL on February 06, 2011, 10:39:45 AM
Tο νέο ασύρματο χειριστήριο για το PlayStation3 , PlayStation Move προσφέρει μια μοναδική υψηλής ευκρίνειας εμπειρία gaming , βασισμένη στην κίνηση.
Διαθέτει αισθητήρες κίνησης ,μια δυναμική σφαίρα που αλλάζει χρώματα ,λειτουργίες δόνησης και εργονομικά σχεδιασμένη επιφάνεια .
Η κάθε κίνηση καταγράφεται απο τους εξελιγμένους αισθητήρες και την κάμερα PlayStation Eye η οποία εντοπίζει με ακρίβεια την θέση του παίκτη.

(http://images.e-shop.gr/images/PS3/ART2/PS3.00531_1.jpg)

to ps3 katakta olo kai perisotero ton ginaikeio plithismo tixaio?
Title: Re: EA Challenge 2
Post by: pancy on February 06, 2011, 10:51:37 AM
Κονσολακιας θα γινομουν μονο για το GT5. Καλα δεν λεω?Ε παιδια?Σωστος?
gt5,metal gear....
και γενικα σε θεμα single player  προτιμω μακραν ps
απο οτι δηποτε  αλλο
αν δεν υπηρχε το cod  pc  δεν υπηρχε περιπτωση να ακουμπαγα .
Title: Re: EA Challenge 2
Post by: sinister_evil on February 06, 2011, 12:13:27 PM
Τα gran turismo ειναι overrated.  Τα mgs επισης μετα το πρωτο. Εχουν ξεφυγει απο ολες τις αποψεις.
Γενικα σε θεμα single player δεν υπαρχουν console games αυτης (ή ακομα και της προηγουμενης) γενιας που να μπορουν να συγκριθουν με αντιστοιχα pc games. Η διαφορα ειναι οτι το gaming γενικοτερα και το pc gaming ειδικοτερα πεθαινει ή τουλαχιστον χαζευει χαρην της τωρινης γενιας κονσολων και πως οι περισσοτεροι ειστε αρκετα μικροι ή αρκετα casual περα απο την ενασχοληση σας με το cod ωστε να το καταλαβετε.

EDIT αν συνεχισει το offtopic με το console bashing θα κανω split τα replies για να μην χαλαμε και το newspost του dfk.
Title: Re: EA Challenge 2
Post by: Massive on February 06, 2011, 12:28:49 PM
Κοίτα ναι απλά αρκετοί δεν έχουν κάτσει να ψάξουν το θέμα online gaming εκτός απο τους γνωστούς καμένους του WoW, L2 etc.
Το να πάει κάποιος να αγοράσει ενα αυθεντικό παιχνίδι για να παίξει online εκτός των παραπάνω παιχνιδιών είναι κομμάτι δύσκολο, μίας και οι περισσότεροι απλά ενδιαφέρονται για το singleplayer και είτε κατεβάζουν το παιχνίδι είτε πάνε και το αγοράζουν 5-10 ευρώ σπασμένο.

Και εγώ έχω το xbox360+kinect για να περνάω λίγη ώρα αλλά δεν μπορώ να πω πως το console experience είναι καλύτερο απο το online gaming experience, plus οι consoles είναι περισσότερο για παρέα.
Title: Re: EA Challenge 2
Post by: kartelakiaC on February 06, 2011, 12:31:28 PM
consoles are for racing games and PCs are for MMORG , FPS and RPG games..
Title: Re: EA Challenge 2
Post by: dfk_7677 on February 06, 2011, 01:26:09 PM
Πάντως το Battlefield 3 που θεωρείται ναυαρχίδα της EA όσον αφορά τα FPS, "ρίχνει" τις κονσόλες με μόνο 24 players ενώ το PC θα έχει μέχρι 64.
Title: Re: EA Challenge 2
Post by: Hazard on February 06, 2011, 01:39:18 PM
ουτε κατα διανοια δε θα ακουμπουσα cod σε xbox/ps3 διοτι ειναι απλα τραγικο σε σχεση με το αντιστοιχο gameplay του PC, αλλα για ενα ματσακι pro/fifa consoles ftw, και γαμω τα graphs  :P
Title: Re: EA Challenge 2
Post by: sinister_evil on February 06, 2011, 02:30:42 PM
Μα το ιδιο match μπορεις να παιξεις και στο pc, αρκει να εχεις ενα gamepad ξερω γω.
Η φαση ειναι οτι το gameplay του cod στο xbawx δεν ειναι περιορισμενο μονο λογο του χειρισμο (αν και ειναι προφανως προσαρμοσμενο στα gamepads), ειναι γενικοτερα dumbed down απο ολες τις αποψεις. Γι αυτο καθε cod που βγαινει παει και χειροτερα και φτασαμε να λεμε οτι γαμει το blackops επειδη εχει dedicated servers ξερω γω.

Και δεν ειναι μονο θεμα online vs sp (που και εκει οι κονσολες εχουν μαυρα μεσανυχτα).

dfk αν μπορουσε να βαλει 64 στις κονσολες θα εβαζε. Και στο pc καλυτερα να περιμενουμε να βγει για να δουμε πως θα ειναι. Προσωπικα δεν εχω πολλες ελπιδες οτι θα ειναι σημαντικα διαφορετικο απο το bad company με οτι αυτο συνεπαγεται. Και ο λογος ειναι οτι βγαινει και σε κονσολες ενω αν ηταν pc exclusive θα περιμενα πολλα.
Title: Re: EA Challenge 2
Post by: dfk_7677 on February 06, 2011, 02:36:42 PM
dfk αν μπορουσε να βαλει 64 στις κονσολες θα εβαζε. Και στο pc καλυτερα να περιμενουμε να βγει για να δουμε πως θα ειναι. Προσωπικα δεν εχω πολλες ελπιδες οτι θα ειναι σημαντικα διαφορετικο απο το bad company με οτι αυτο συνεπαγεται. Και ο λογος ειναι οτι βγαινει και σε κονσολες ενω αν ηταν pc exclusive θα περιμενα πολλα.

Ναι, σίγουρα ο περιορισμός του player cap, όπως έχουν πει και οι ίδιοι οι developers, είναι λόγω GPU/CPU/memory limitation στις κονσόλες. Για μας τους PC gamers όμως θετικό είναι γιατί το BF3 θα είναι θεωρώ ανώτερο στο PC. Άντε να τα συζητήσουμε και από κοντά σε 2 βδομάδες.
Title: Τι θα δούμε στο EA Challenge
Post by: dfk_7677 on February 18, 2011, 01:06:59 PM
http://www.esl.eu/gr/ea_challenge/news/150628/Community-Day-Tournaments/ (http://www.esl.eu/gr/ea_challenge/news/150628/Community-Day-Tournaments/)

Με 2 λόγια στο EA Challenge θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τα Dragon Age 2 (PC), Shift 2 Unleashed (PC,PS3), Bulletstorm (Full game) και Crysis 2 (PS3).