Callofduty.gr

Call of Duty => Call of Duty Series => Topic started by: refleX on October 01, 2012, 07:29:39 PM

Title: Black ops 2 petition
Post by: refleX on October 01, 2012, 07:29:39 PM
Καλησπέρα παιδιά!
Το black ops 2 έρχεται σε περίπου 40 ημέρες ενώ μας είχε ήδη προιδεάσει πως επρόκειτο για ένα game που ακολουθεί την δουλεμένη δομή του black ops. Νέες broadcasting options και ranking league play μας είχαν εντυπωσίασει και πιστεψαμε για πρώτη φορά πως επρόκειτο για ένα παιχνίδι που έχει μέλλον στο competitive του.

Το Σάββατο σκάει η βόμβα από την treyarc που ξεγράφει όλο το competitive scene. Servers θα hostάροντε μόνο από την ίδια την 3arc ενώ δεν θα δωθεί σε καμία άλλη εταιρία τα server files. Επίσης ξεκαθαρίζει πως  mod tools   δεν πρόκειται να βγουν λόγο "πνευματικών δικαιωμάτων". Με απλά λόγια τα  unranked games (official/pcw/lan) θα hostάρονται σε peer2peer όπως στο modern warfare 2.

Όπως ήταν λογικό έχει ξεκινήσει έντονη αντίδραση από το community αφού ουσιαστικά οι unranked servers που είχε τάξει το καλοκαίρι οι 3arc σβήνονται.
(more info about this: http://community.callofduty.com/community/call_of_duty/english/black_ops_2/blog/2012/09/28/pc-online-security-matchmaking-and-server-intel (http://community.callofduty.com/community/call_of_duty/english/black_ops_2/blog/2012/09/28/pc-online-security-matchmaking-and-server-intel))


Έχει ξεκινήσει ένα petition προσπαθώντας να μην γίνει το game σαν το modern warfare 2:

http://www.change.org/petitions/activision-provide-dedicated-servers-on-pc-black-ops-2-with-rcon-access-to-all-dvars (http://www.change.org/petitions/activision-provide-dedicated-servers-on-pc-black-ops-2-with-rcon-access-to-all-dvars)


Δεν νομίζω να έχει αποτέλεσμα αλλά μια προσπάθεια δεν βλάπτει.

Μπορείτε να βοηθήσετε παιδιά;



thx
Title: Re: Black ops 2 petition
Post by: MexiCola on October 01, 2012, 10:11:48 PM

Δεν νομίζω να έχει αποτέλεσμα
Title: Re: Black ops 2 petition
Post by: DREAMERXZ on October 02, 2012, 12:46:23 AM
Μην ξεχάσεις να το προπληρώσεις .
Title: Re: Black ops 2 petition
Post by: AssVas on October 02, 2012, 02:09:49 AM
Ακύρωσε το pre-order .


discuss also here:
http://www.esl.eu/eu/codbo2/forum/2986/29366/1069527/?lastvisit=1348994002 (http://www.esl.eu/eu/codbo2/forum/2986/29366/1069527/?lastvisit=1348994002)

Η εταιρία γνωρίζει πολύ καλά βάση μελέτης αυτά που χάνει και αυτά που κερδίζει μεταφρασμένα σε $$$$ με τις κινήσεις της .
Δε μπα να ακυρωθούν όλα τα preorder των competitive gamers ταυτόχρονα , δε θα αλλάξουν κάτι στη τελική  μορφή διάθεσης του τίτλου .