Callofduty.gr

Tech Support => Tech Support => Topic started by: DREAMERXZ on January 12, 2013, 01:47:04 PM

Title: Περί mouse
Post by: DREAMERXZ on January 12, 2013, 01:47:04 PM
Από καιρό ήθελα να ανοίξω το συγκεκριμένο thread καθώς με βασανίζουν αρκετές απορίες σχετικά με το ποντικάκια μας που τόσο πολύ έχουν συνεισφέρει στο πολυαγαπημένο μας Cod4 . Οι ερωτήσεις λοιπόν που θα ρίξω στο τραπέζι είναι οι εξής :
1)Τι είναι ακριβώς το DPI και σε τι βοηθάει (Όσο περισσότερο τόσο το καλύτερο ; , Επηρεάζει το accuracy; )
2)Polling rate (500hz or 1000hz(1ms) ) ; Είναι προτιμητέα η μικρότερη απόκριση ; Ρωτάω διότι στην περίπτωση του AK δεν μπορείς να controlάρεις εύκολα το aim όταν ρίχνεις μία μία τις σφαίρες .
3)Enhance Pointer Precision ( Βοηθάει πραγματικά με το να είναι κλειστό ή δεν παίζει σημαντικό ρόλο ; )
4)Στην περίπτωση που χρειαστεί να ανεβάσουμε τα dpi πως βγαίνει η αναλογία dpi/windows sensitivity ;

Παρακαλώ να μην δημοσιεύετε τις προσωπικές σας ρυθμίσεις αλλά να απαντήσετε στις παραπάνω ερωτήσεις . Σκοπός αυτού τους θέματος είναι να λυθούν οι παραπάνω απορίες και  αν δεν υπάρχει πρόβλημα από τους διαχειριστές μπορεί να γίνει και sticky για τους τους καινούριους του forum .


Ευχαριστώ .
Title: Re: Περί mouse
Post by: flipper on January 12, 2013, 02:05:28 PM
kai egw exw to same prob otan rixneis me ak den mporeis na to controlareis ka8olou
Title: Re: Περί mouse
Post by: sAVAZz on January 12, 2013, 02:32:09 PM
Me to mx518 p eixa tosa xronia to polling rate t eftane mexri 500 alla ekana kati san overclock tin thira usb kai to pigaina mexri 1000 kai to eniwtha poli pio smooth opote kai poli kalitero in game...me ta dpi dn kserw ti paizei...to pointer pres. Bgalto dn kanei tpt malakia einai...twra me to sens sta windows to exw akrivws stin mesi kai meta to fixareis in game opws se voleuei...twra meta apo toso kairo p exw na paiksw to exw riksei sto 0.07 gia na mporw na to controlarw
Title: Re: Περί mouse
Post by: DREAMERXZ on January 12, 2013, 02:38:28 PM
Ρε μάγκες μην απαντάτε στο περίπου . Περιμένω απαντήσεις από γνώστες τύπου Tommy .
Title: Re: Περί mouse
Post by: sinister_evil on January 12, 2013, 02:42:06 PM
DPI είναι το mouse sensitivity από άποψη hardware και επηρεάζεται από το sensor που έχει το κάθε mouse. Μεγαλύτερα DPI σημαίνει μεγαλύτερο sesnitivity, μεγαλύτερη δηλαδή κίνηση in-game σε σχέση με την αποστασή που κινείς το mouse in real life. Παράλληλα μεγαλύτερα DPI έχουν καλύτερη ακρίβεια σε μικρές κινήσεις σε συνάρτηση με το in-game sensitivity.

Το polling rate συμφέρει να είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερο. Μεγαλύτερο polling σημαίνει περισσότερες ενημερώσεις από το mouse στο pc ανά δευτερόλεπτο, που σημαίνει πιο αναλυτική κίνηση.

Το pointer precision είναι ουσιαστικά mouse acceleration που γενικά είναι κακό, εκτός αν έχεις μάθει να παίζεις με αυτό. Είναι θέμα προσωπικής επιλογής. Βέβαια το πόσο καλό είναι σαν acceleration σε σχέση με το acceleration των drivers δεν το ξέρω. Καλύτερα κλειστό και αν θες acceleration να το βάλεις από drivers/in-game.

Γενικά το mouse λειτουργεί στέλνοντας "ticks" σε x και y. Τα windows και το εκάστοτε πρόγραμμα τα πέρνει, περνάει και ένα sensitivity modifier και τα χρησιμοποιεί σαν, ας πούμε, "inputs" . Επομένως μπορεί να μετρήσει το mouse 100 ticks αλλά να έχεις 2 sesnitivity και να γίνουν ουσιαστικά 200 inputs. Αντιστοίχως μπορεί να μετρήσει 200 ticks (λόγο μεγαλύτερου dpi), αλλά με 1 sesnitivity να είναι πάλι 200 inputs που θα χρησιμοποιήσει το εκάστοτε πρόγραμμα.
Στα windows και σε 2d καταστάσεις η αναλογία είναι συνήθως per pixel. Άρα 1 input = 1 pixel κίνησης.
Σε 3d games είναι συνήθως ανα μοίρα περιστροφής.

Τώρα ποιες ακριβώς οι αναλογίες μεταξύ των ticks και των inputs λόγω windows δεν το γνωρίζω. Θεωρητικά στο default windows sesnitivity είναι 1/1.

Γενικά το βέλτιστο είναι να έχεις 1 sensitivity, windows και in-game, και να παίζεις με τα dpi ωστέ να σε βολεύει το mouse. Με αυτό το τρόπο έχεις και την ταχύτητα που θες αλλά και την σωστότερη ακρίβεια. Πρακτικά όμως, πέρα των 1500κάτι dpi, όλα αυτά γίνονται ψιλά γράμματα.

Παράλληλα, τα dpi δεν μεταφράζονται 1/1 σε ticks. Τα ticks μετρώνται πρακτικά και παίζουν ρόλο τα DPI, το max accelaration του sensor και η επιφάνεια.
Title: Re: Περί mouse
Post by: MexiCola on January 12, 2013, 02:57:17 PM
Το acceleration/pointer precision είναι ό,τι χειρότερο για το cod4. Ουσιαστικά αλλάζει το sens του mouse ανάλογα με το πόσο γρήγορα το κινείς. Δηλαδή αν εμφανιστεί κάποιος δίπλα σου και κάνεις απότομη κίνηση θα πάει στο θεό.
Το χρησιμοποιούν μόνο κάτι pro quakelive players στο railgun για κανένα γρήγορο reflex shot. Kαι πάλι έχουν πολύ λίγο acceleration.
Title: Re: Περί mouse
Post by: pancy on January 12, 2013, 03:03:41 PM
mx518 overclock στα 500hz απο τα 125hz που ειναι κανονικα.
1800dpi , 6/11 windows sensitivity , ingame sensitivity 0.35.

εννοειτε ξετικαρισμενο απο τα Windows  το Enhance Pointer Precision  ,
επισης ουτε Mouse Acceleration ingame & χωρις drivers της logitech.

το g400 ειναι μαμα 1000hz και δεν χρειαζεται overclock.
Επισης με το polling rate βλεπεις μεγαλη διαφορα δηλαδη απο 125 στα 500hz

Αυτο το video θα βοηθησει αμα θελετε να κανετε και σεις
Windows 7 64bit 500Hz USB Mouse Rate Tutorial - How to Overclock your Mouse - 1080p (http://www.youtube.com/watch?v=0_hZipKt72M#ws)
δεν ειναι μονο για τα mx518.
Title: Re: Περί mouse
Post by: sinister_evil on January 12, 2013, 03:13:16 PM
mx518 overclock στα 500hz απο τα 125hz που ειναι κανονικα.
1800dpi , 6/11 windows sensitivity , ingame sensitivity 0.35.

εννοειτε ξετικαρισμενο απο τα Windows  το Enhance Pointer Precision  ,
επισης ουτε Mouse Acceleration ingame & χωρις drivers της logitech.

το g400 ειναι μαμα 1000hz και δεν χρειαζεται overclock.
Επισης με το polling rate βλεπεις μεγαλη διαφορα δηλαδη απο 125 στα 500hz

Αυτο το video θα βοηθησει αμα θελετε να κανετε και σεις
Windows 7 64bit 500Hz USB Mouse Rate Tutorial - How to Overclock your Mouse - 1080p ([url]http://www.youtube.com/watch?v=0_hZipKt72M#ws[/url])
δεν ειναι μονο για τα mx518.


Παρακαλώ να μην δημοσιεύετε τις προσωπικές σας ρυθμίσεις αλλά να απαντήσετε στις παραπάνω ερωτήσεις .


Είσαι ηλίθιος ή απλά καθυστερημένος;
Title: Re: Περί mouse
Post by: pancy on January 12, 2013, 03:15:56 PM
βιασυνη  βασικα δεν εδωσα πολυ προσοχη , δεν ειδα το ''μην'' anyway
Title: Re: Περί mouse
Post by: pancy on January 12, 2013, 03:17:00 PM
KAI ESY EISAI ILI8IOS
A GAMISOU DILADI ILI8IE
Title: Re: Περί mouse
Post by: seXtas on January 12, 2013, 03:19:18 PM
Είσαι ηλίθιος ή απλά καθυστερημένος;
ελα λιγα με τον capten μη γαμησω..
Title: Re: Περί mouse
Post by: Tommygr on January 12, 2013, 04:43:02 PM
O Sini στα ανελυσε οσο καλυτερα γινεται κολλητε, δεν χρειαζεται να προσθεσω κατι. Δεν ειμαι γνωστης, μη λεμε χαζα. Απλα το ψαχνω και γω απο δω και απο κει και συνεχεια σκαλιζω ρυθμισεις επειδη οσο γερνας, τοσο χρειαζεσαι τα "συμπληρωματα" για να αποδωσεις στο κρεβατι  :P
Παντως αν ηταν να προσθεσω κατι, ειναι οτι σε μενα προσωπικα τα 500 hz ειναι πιο αξιοπιστα απο τα 1000. Ομως ολα αυτα εξαρτωνται απο το mouse και την mobo/cpu σου.

Πχ στο g400 που χρησιμοποιω αυτη την περιοδο, εχω καταληξει στα native dpi (800) και 500 hz.
Παντα ομως με το forced polling rate που παρεθεσε ο pancy στο βιντεο, οπως επισης και με το mousefix (για την πληρη απενεργοποιηση του acceleration) που θα βρεις εδω:
http://donewmouseaccel.blogspot.gr/2010/03/markc-windows-7-mouse-acceleration-fix.html (http://donewmouseaccel.blogspot.gr/2010/03/markc-windows-7-mouse-acceleration-fix.html)

Θα διαπιστωσεις πως με αυτες τις ρυθμισεις εχεις πιο σταθερα νουμερα.
Επισης, οσον αφορα το tracking (το οποιο ειναι και η ολη ουσια) σου παραθετω μια εικονα απο εναν αλλον χρηστη, ομως ειμαι σιγουρος πως εφαρμοζει το ιδιο και σε μενα.

(http://img.photobucket.com/albums/v334/aldableep3/Untitled-1-2.png)
Οπως θα δεις, στα 1000 Hz παζει πολυ τρεμουλιασμα (jitter).
Οποτε, περα των ορισμων που σου εδωσε ο sini, δεν χρειαζτεαι κατι αλλο απο μενα, μιας και καθε gaming mouse εχει διαφορετικο (σχετικα) αισθητηρα, διαφορετικο βαρος, διαφορετικο σχημα και τελος εξισου σημαντικο ρολο παιζει και το mousepad που χρησιμοποιεις.
Αρα για να βοηθησουμε πιο συγκεκριμενα, πρεπει να αναφερεις για ποιο mouse ενδιαφερεσαι και τι Mousepad χρησιμοποιεις.

Πχ, σημερα παρηγγειλα το καινουριο deathadder 2013, το οποιο απ'οτι διαβαζω ειναι αψογο στα 1800 dpi (αλλα και 3600), οποτε θα ποσταρω εντυπωσεις μολις μου ερθει.
(http://i46.tinypic.com/2eamq6w.jpg)
(http://i47.tinypic.com/2le0yev.jpg)
(http://i49.tinypic.com/30vel90.jpg)
(http://i45.tinypic.com/2wn06lk.jpg)

Razer Deathadder 2013 acceleration test (http://www.youtube.com/watch?v=5jTKgm_HES4#ws)
M4H02942 (http://www.youtube.com/watch?v=wuQZh4gi2h8#ws)
Title: Re: Περί mouse
Post by: DREAMERXZ on January 13, 2013, 11:53:40 PM
To mousepad που χρησιμοποιώ είναι το Roccat Taito με το G400 . Δοκίμασα την αλλαγή στo polling rate και είδα μία αστάθεια όπως προανέφερε και ο Tommy . Παρ'όλα αυτά διέκρινα ότι με λιγότερα dpi έχω καλύτερο έλεγχο του aim ενώ με 3600 που είναι το max στο G400 πάει πιο smouth και το mouse ανταποκρίνεται καλύτερα . Βέβαια το aim είναι ελάχιστα περισσότερο ασταθές σε σχέση με λιγότερα dpi . Υπάρχει κάτι που κάνω λάθος ; Φτιάχνεται με κάποιο τρόπο ή πρέπει να το δεχθώ και να συνηθίσω με αυτό .
Title: Re: Περί mouse
Post by: sinister_evil on January 14, 2013, 02:30:26 AM
Dreamer τα πάντα είναι θέμα του in-game sensitivity, σας αίσθηση όχι τιμή, και του πως παίζεις.
Αν όπως πρότεινα βάλεις το in-game sensitivity στο 1/1 θα βρεις και τα dpi που σε βολεύουν ανάλογα με το play style. Αν θες να κάνεις μεγάλες κινήσεις και να γυρνάει λίγες μοίρες in-game τότε θα δεις πως θες λίγα dpi. Αν θες μικρές κινήσεις να κάνει triple backflip 360 τότε θα βάλεις ψηλά dpi.
Είναι λογικό επομένως αυτό που παρατηρείς, σε μικρά dpi έχεις μεγαλύτερη ακρίβεια στο να κουνάς το crosshair σε μεγάλα κάνεις πιο εύκολες και συνεχόμενες κινήσεις. Βρές απλά το sens που σε βολεύει.

Το mousepad δε το ξέρω. Το mouse είναι με laser sensor και επομένως θέλει steelpad ή κάτι ανάλογο για καλύτερο tracking. Εμένα ένα Xai σε Qck πηδάει τρελά και γι' αυτό δε το χρησιμοποιώ. Τα πιο καλά για laser είναι κάτι mousepads που η επιφάνεια είναι σαν ολογραφική, όταν την κουνάς στο φως λαμπιρίζει και αρχιδιές.
Title: Re: Περί mouse
Post by: storm on January 14, 2013, 04:19:43 PM
pancy και tommako

εχω g400 με qck+ και γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος παιζω με 500 dpi και ingame (csgo) με 1,71 και με report rate sta 1000
να το παω 500 λετε? δεν παρατηρησα τρελες διαφορες imo οταν δοκιμαζα γενικα ρυθμισεις
το mousefix ειναι απαραιτητο? το o/c?
Title: Re: Περί mouse
Post by: pancy on January 14, 2013, 10:11:22 PM
polling rate*

οχι αμα ειναι 1000hz ειναι ακομα καλυτερα
απλα το μχ 518 δεν παει 1000 η' και να να το πας ειναι ρισκο.
αμα εχει g400 ειναι 1000hz μαμα δεν χρειαζεσαι τιποτα.
Title: Re: Περί mouse
Post by: Tommygr on January 14, 2013, 11:37:39 PM
To roccat taito εμενα προσωπικα δεν με βολεψε καθολου dreamer. Ειναι πολυ λεια επιφανεια και επειδη εχω εφιδρωση στην παλαμη,το συγκεκριμενο pad δεν απορροφουσε τον ιδρωτα με αποτελεσμα να σκιπαρω συνεχεια.
Αν ομως εισαι high sens χρηστης, δεν νομιζω να εχεις θεμα μιας και κανεις μικρες κινησεις.
Απο οικονομικη λυση, μπορεις να δοκιμασεις το razer goliathus speed η control edition (x9 approved   ;D ). Εμενα ομως επειδη δεν με πιαναν κανενα απο τα δυο, κατασταλαξα σε μια ακριβουτσικη επιλογη (50 μαζι με τα μεταφορικα) απο τζαπαν μερια.

http://www.artisan-jp.com/item_hien_mid_eng.html (http://www.artisan-jp.com/item_hien_mid_eng.html)

Artisan Mouse pads glide test + Review in info (http://www.youtube.com/watch?v=CaOUh5vvPZM#ws)
ΕΙναι στο 3ο λεπτο το δικο μου (σε μαυρο ομως)

Το διαλεξα ομως το συγκεκριμενο επειδη ειμαι υπερ της τριβης εις βαρος της ολισθησης. Το taito για παραδειγμα, ειναι φουλ glide (Ολισθηση) και ακρως ελαχιστη τριβη.

Οπως και να χει,για επιβεβαιωση του αξιοπιστου 800dpi στο g400, παραθετω μια δηλωση απο την Logitech:

Quote
The G400's sensor has two "native" DPI settings - 800 and 3600.  400 and 1800 are achieved by throwing half the counts away from these values before the data is sent over USB.  This is exactly the same way that the MX518 worked, except that there was no 3600 native setting - the maximum was 1800.

LGS does not introduce "jitter" (the appropriate term is "ripple" - jitter is when the cursor moves with no physical input), and the observed behavior is not the result of an attempt to work around angle snapping. The ripple behavior is from the sensor of the mouse being pushed to its limit, and the ripple effect may be more pronounced on some textured surfaces.

At 3600 DPI, the sensor is much more sensitive to patterns (regular or irregular) in the surface than it is at 800 DPI.  It is also more sensitive than the MX518 at 1800 DPI.  This is why at 3600 DPI on a table with a high-contrast wood grain you can see a lot of skipping around. 

The way 8.01 and below worked was to set the mouse's internal DPI value to 3600 and downscale from there.  There was, obviously, a visible side effect that resulted from this.  Since the 3600 DPI setting produces more visible ripple during tracking than the lower 800 DPI setting, particularly on patterned surfaces, taking that input and throwing counts away from it results in behavior with LGS running that is different from the behavior without. 

As of 8.12, we are setting the DPI value of the mouse to the next highest value and downscaling from there.  So if the value you want to set is 750, we downscale from 800.  If it's 850, we downscale from 1800.  This will mean that DPI settings above 800 will still not produce the same perfect lines that 800 and below produce.  They will be closer to the lines that 1800 DPI produces.  Below 400 DPI will be scaled from 400 DPI.  And above 1800 DPI will look more like 3600 DPI. 

There are many surfaces that are not optimal for optical sensors.  One of the biggest downsides of optical sensors is that they are more surface-dependent than laser sensors.  For best performance it is recommended to use a surface that is fairly uniform and does not  have a lot of high-contrast lines/patterns or a glossy finish on it.  A solid-color cloth pad is one of the more optimal surfaces to use for optical sensors.  This is particularly true if you will be using the mouse at over 800 DPI, as the higher the resolution the more potential there is for the sensor to report erratically.  


Storm, δεν το εχω εξακριβωσει για ποιο λογο διαπιστωνω ασταθεια εγω προσωπικα στα 1000 hz, αλλα πιθανως να εχει να κανει με την μητρικη η μετα usb ports Μου. Μπορει να μου καυλωσει καποια στιγμη να σκαλισω τις ρυθμισειςτων bios η να βαλω pci usb καρτα, αλλα δεν ειναι και τοσο σημαντικο να ασχοληθω για την ασφαλη μου μεταβαση απο τα 500 στα 1000, δηλαδη για 1 ms διαφορα.
Title: Re: Περί mouse
Post by: storm on January 14, 2013, 11:45:19 PM
εγω σ'αγαπω και ετσι <3
Title: Re: Περί mouse
Post by: ZaRkO on January 22, 2013, 03:33:55 PM
razer abyssus kata tin gnomi mou poli kalo kai elafri pontiki.

tora gai ta dpi kai ta hz dn mpori kapios na sou pi pio ine to sosto.oti 8es esi vazis kai oti se volevi
Title: Re: Περί mouse
Post by: DREAMERXZ on January 28, 2013, 08:19:13 PM
Επειδή ψάχνομαι ακόμα σχετικά με το mouse για ρίξτε μία ματιά σε αυτό το site . ---> http://ragial.com/mouse/ (http://ragial.com/mouse/)
Aπ'ότι κατάλαβα σημαντικό ρόλο λαμβάνει το Distance Per Pixel , το οποίο πρέπει να είναι υψηλό ή χαμηλό και γιατί ;
Συγνώμη αν κουράζω απλά θέλω να ξέρω !
Title: Re: Περί mouse
Post by: sinister_evil on January 29, 2013, 01:17:50 AM
Λέει κάποιες ψιλομαλακίες στο site αυτό. Π.χ. δεν έχει σχέση το μέγεθος της οθόνης, μόνο το resolution. Αν είναι ξέρω γω 720p είτε είναι σε 10" tablet είτε σε 42" plasma TV το ίδιο sensitivity θα έχει.

Παράλληλα τα DPI δεν μεταφράζονται άμεσα σε CPI, όπως είχα πει και αρχικά.
Ο sensorάς διαβάζει patterns στην επιφάνεια στην οποία κινείτε, π.x. το mousepad, και όποτε αλλάζει στέλνει ένα count, tick, πέστο όπως θες.
Θεώρησε πως αυτή (http://people.rit.edu/andpph/misc/graph-paper-v-7x9.jpg) είναι η επιφάνεια που βλέπει ο sensorάς. Υπάρχουν 3 μεγέθη στα τετράγωνα. Το μεγάλο, που αποτελείτε από 4 μικρότερα και το καθένα από 100 μικρά. Ας τα πούμε X, Y, Z αντιστοίχως.
Θεώρησε πως ο sensorάς έχει DPI settings τέτοια ώστε να μπορεί να βλέπει μόνο τα μεγάλα τετράγωνα. Αν κουνήσεις το mouse από τη μιά άκρη του "pad" ως την άλλη ο sensorάς θα ανιχνεύσει τα μεγάλα και άρα θα μετρήσει 7 counts.
Αν αυξήσεις τα DPI ώστε να ξεχωρίζει τα μεσαία τετράγωνα τότε θα μετρήσει 14 counts. Αν αυξήσεις κι άλλο θα μετρήσει παραπάνω μέχρι τα 140 που είναι τα μικρά τετράγωνα. Παραπάνω dpi όμως δεν θα κάνουν δουλειά γιατί το pattern είναι τέτοιο που δεν έχει κάτι πιο μικρό να ανιχνεύσει.
Παράλληλα παίζει ρόλο η ταχύτητα με τη οποία κουνάς το mouse. Όπως και στο ανθρώπινο μάτι όταν κάτι κινείτε γρήγορα γίνεται θολούρα, έτσι και όταν κουνήσεις πολύ γρήγορα το mouse από το τετραγωνάκι 0 στο 50 ο sensorας να μετρήσει 46 clicks.
Επομένως το CPI που είναι τα ουσιαστικά reports του mouse εξαρτώνται από τα DPI, την επιφάνεια και το λεγόμενο acceleration του sensor.

Πρακτικά βέβαια είναι τόσα τα DPI σήμερα που ακόμα και σε γυάλινες επιφάνειες παίζουν κανονικά.

Απο κει και πέρα, παραμένουν τα όσα είχαμε πει προηγουμένως. Το distance per pixel δεν σε ενδιαφέρει τι τιμή έχει, αρκεί να σε βολεύει. Θες να κουνάς 1mm το mouse και να στρίβεις 1000 pixel? Μαγκιά σου. Θες να το κουνάς 2cm και να στρίβει 1 pixel. Whatever floats your boat. Στην πρώτη περίπτωση θα μπορείς να στρίβεις εύκολα και να κάνεις τα λεγόμενα flick shots, στη δεύτερη θα μπορείς να κάνει καλύτερο tracking και έχεις μεγαλύτερη ακρίβεια σε αργές κινήσεις ή μικρές αποστάσεις.
Title: Re: Περί mouse
Post by: ZaRkO on January 29, 2013, 03:31:11 PM
gialino surface gia optical mouse (all razer mouses) ine apagoreftiko den pezi ka8olu
Title: Re: Περί mouse
Post by: DREAMERXZ on March 09, 2013, 06:00:31 PM
Mάγκες δεν ήξερα που να κάνω post γι'αυτό και το κάνω εδώ . Πήγα το G400 για να κάνω χρήση της εγγύησης και μου έδωσαν καινούριο μιας και μου δημιουργήθηκε το κλασσικό πρόβλημα με το καλώδιο . Ε λοιπόν το καινούριο που πήρα μου χάλασε μέσα σε 2 βδομάδες (σήμερα) . Θα το πάω από Δευτέρα να μου ξαναδώσουν αλλά αυτή η δουλειά δεν γίνεται . Επομένως φίλοι  Προσοχή! Μακριά από logitech . Όσο βολικά είναι τα mouse , τόσα προβλήματα δημιουργούν .
Title: Re: Περί mouse
Post by: STAM on March 09, 2013, 06:05:07 PM
Quote
Mάγκες δεν ήξερα που να κάνω post γι'αυτό και το κάνω εδώ . Πήγα το G400 για να κάνω χρήση της εγγύησης και μου έδωσαν καινούριο μιας και μου δημιουργήθηκε το κλασσικό πρόβλημα με το καλώδιο . Ε λοιπόν το καινούριο που πήρα μου χάλασε μέσα σε 2 βδομάδες (σήμερα) . Θα το πάω από Δευτέρα να μου ξαναδώσουν αλλά αυτή η δουλειά δεν γίνεται . Επομένως φίλοι  Προσοχή! Μακριά από logitech . Όσο βολικά είναι τα mouse , τόσα προβλήματα δημιουργούν .

Δεν πιστεύω να πάρεις πάλι το ίδιο ?

μχ518 μόνο ρε !
Title: Re: Περί mouse
Post by: yiLy on March 09, 2013, 06:09:03 PM
Mάγκες δεν ήξερα που να κάνω post γι'αυτό και το κάνω εδώ . Πήγα το G400 για να κάνω χρήση της εγγύησης και μου έδωσαν καινούριο μιας και μου δημιουργήθηκε το κλασσικό πρόβλημα με το καλώδιο . Ε λοιπόν το καινούριο που πήρα μου χάλασε μέσα σε 2 βδομάδες (σήμερα) . Θα το πάω από Δευτέρα να μου ξαναδώσουν αλλά αυτή η δουλειά δεν γίνεται . Επομένως φίλοι  Προσοχή! Μακριά από logitech . Όσο βολικά είναι τα mouse , τόσα προβλήματα δημιουργούν .


@ρχιδια! Παρε MX518 andUareReadyToGo μια χαρα ειναι τα λοτζι

(παρολο που εχω ενα razer lachesis που γ@μα, μια χαρα με βολευε και το mx518, αλλα επειδη ειχα λεφτα και ηθελα  να τα ξοδεψω , πηρα το λαχεσις  O0)
Title: Re: Περί mouse
Post by: pancy on March 09, 2013, 06:10:36 PM
mx518 το ιδιο το χω πανω απο 2 χρονια...
Title: Re: Περί mouse
Post by: yiLy on March 09, 2013, 06:30:40 PM
mx518 το ιδιο το χω πανω απο 2 χρονια...

ε συνεχισε να το χρησιμοποιεις τοτε... αφου ειναι μια χαρα ποντικι εκτος αμα χρησιμοποιεις τα side buttons (προσωπικα εχω : /bind MOUSE4 "+weapon" (ή οπως αλλιως ειναι το switch weapon sto cod4) και /bind mouse5 "+crouch" )
Title: Re: Περί mouse
Post by: pancy on March 09, 2013, 06:47:31 PM
mouse 4 knife
mouse 5 flash/smoke
Title: Re: Περί mouse
Post by: yiLy on March 09, 2013, 06:51:20 PM
mouse 4 knife
mouse 5 flash/smoke

spase to ekneuristiko ledaki tou capslock <

caps lock: pick up weapon
F : knife
alt : smoke/flash
Title: Re: Περί mouse
Post by: DREAMERXZ on March 09, 2013, 07:07:12 PM
Δεν πιστεύω να πάρεις πάλι το ίδιο ?

μχ518 μόνο ρε !
Θα παίρνω το ίδιο αφού ανανεώθηκε η προηγούμενη εγγύηση. Δεν τους κάνω την χάρη να μην το φτιάξω . Κάθε βδομάδα ας πηγαίνω πλαίσιο .Να σιχαθούν τη φάτσα μου .
Title: Re: Περί mouse
Post by: STAM on March 09, 2013, 09:50:47 PM
Quote
mouse 4 knife
mouse 5 flash/smoke

same.

Χρησιμοποιώ το mx518 5 χρόνια τώρα και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.

Οι μεγαλύτεροι gamers συνιστούν .... μχ518.
Title: Re: Περί mouse
Post by: sinister_evil on March 09, 2013, 10:00:20 PM
Παιδιά, ε, παιδιά, μας πρήξατε τ' αρχίδια με το mx518.
Title: Re: Περί mouse
Post by: maf1a on March 09, 2013, 10:06:10 PM
meta ton thanato tou g9x , ROCCAT SAVU re
Title: Re: Περί mouse
Post by: Greek Sniping on March 09, 2013, 11:34:19 PM
It all has to do with skills and brainz.