Author Topic: Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΝΟΙΞΕ  (Read 10618 times)

al3handro

• Guest
Re: Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΝΟΙΞΕ
« Reply #45 on: July 01, 2007, 07:35:16 PM »
   Δεν ξέρω αν κάποιος απ' τους repliers έχει καταλάβει για τι πράγμα ακριβώς μιλάει ο Sir. Προσωπικά άλλωστε δε μπορώ να πω πως έχω κάποιο ιδιαίτερο respect στους GROF, τι σημαίνει βοηθάνε το community ρε ντάνο; Προσπαθούμε να τους βγάλουμε απ' το καβούκι τους τόσον καιρό και ενίοτε το πετυχαίνουμε κι αυτό ειν' όλο.
   Η δική μου σκοπιά για το community και το gaming γενικότερα απέχει σίγουρα παρασάγγας απ' την αντίστοιχη του Olympus. Δε θέλω τα παιδιά μου να βρούνε τους huhu και να καμαρώσουνε για τα 7000 μέλη, ούτε να σκάω με σωματοφύλακες σε lans. Και νομίζω πως η οπτική μου συμπίπτει με όλων των φίλων και γνωστών μου gamers, με κάποιες παρεκκλίσεις και εξαιρέσεις.
   Τέλος πάντων, απ' ότι έχω διαβάσει δεξιά κι αριστερά, οι GROF ήταν challenged σε CS:S και BF2 από τους HEAT (αντίστοιχη multiclan, φτιαγμένη από άτομα που έφυγαν από GROF). Το CS:S challenge το έκαναν decline και στο BF τσίμπησαν ως mercs τη μισή εθνική αγγλίας και τη μισή εθνική πολωνίας και άλλαξαν και τα countries κάποιων ελλήνων παιχτών τους, για να δείξουν πως πάντοτε είχαν ξένους στο lineup τους, με κωμικοτραγικά αποτελέσματα όπως ο Killer_GR απ' τις μπαχάμες κι ο NiKoS13 από τη λαπωνία.
   Οπότε σαφώς και τους αξίζει το κράξιμο.

More infos @ http://www.heat-clan.gr/?action=home&page=news_read&id=122 , περάστε κι από το forum των GROF να δείτε πόρωση και προπαγάνδα.

ougk

+ πολλα ....

Ανεξαρτητα απο το τι κανουν members του community στο CoD, αυτο που κανει το team στα αλλα games λεγεται αδικια - πουστια , σε βαρος αλλων ....

Διαβασα και τα site - forum στα links .... Omg εθνοπρεζακια της Ελλαδας ενωθειτε :/
Btw αθλια καποια λογια ....

Edit : + 1 @ Blue  + Nas + Sir:P
« Last Edit: July 01, 2007, 08:13:14 PM by al3handro »

zbouaerg

• Administrator
  • DV zombie
  • braindead
    • Towers open fire.
Re: Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΝΟΙΞΕ
« Reply #46 on: July 02, 2007, 04:14:31 AM »
Omg εθνοπρεζακια της Ελλαδας ενωθειτε :/
:D \m/