Author Topic: random hacker  (Read 16054 times)

zakan

• Ranked Pubzorz!
random hacker
« on: July 17, 2007, 02:33:05 AM »
Pedes thelo para poli na dite ti seimeni AIMBOT giayto trelenome kathe fora otan vlepo tetious tipous san to papari pou tha dite exo traviksi demo tha eithela ke apo ton assvas i apo kapion admin o opios na kani to upload ekei pou kanoune ban ke tetia den thimame to link oute to name alla edo tha to katevasete ke tha eithela na to dite ke na to krinete ke eyxome na faei to ban o skilos   

http://rapidshare.com/files/43323064/sok.dm_1.html

patate sto free sas bgazi enan kodiko to grafete sto koutaki pou sas exei ke to kanete download.

TYRANOUS-

• DV zombie
random hacker
« Reply #1 on: July 17, 2007, 02:36:01 AM »
eleos to haxori...  :o

zakan

• Ranked Pubzorz!
random hacker
« Reply #2 on: July 17, 2007, 02:55:50 AM »
To score tou sto game ayto einai 97-3 parakalo. :eleos:

VERTIGO

• DV zombie
random hacker
« Reply #3 on: July 17, 2007, 03:04:07 AM »
ahahahaha why jigGy leei o allos hahaha
ap'oti fenetai,zbutsat pou ton specares kai ekanes record ara o server itan craked pou simainei den mporeis na tou kaneis tpt. :huff1: :guitar:
[02:02] pers0wnages d 0 x: play cybergamer ?
[02:02] naNOx9 vertiGo: dont have 5 on
[02:02] naNOx9 vertiGo: sorry
[02:02] pers0wnages d 0 x: no lol
[02:02] pers0wnages d 0 x: white my team ....
[02:02] naNOx9 vertiGo: lol
[02:02] pers0wnages d 0 x: oh forget ....
[02:03] pers0wnages d 0 x: no more t

zakan

• Ranked Pubzorz!
random hacker
« Reply #4 on: July 17, 2007, 05:10:42 AM »
Vertigo eides to demo?
den ksero an o server einai cracked alla mporei na pareis tin ip na eleksis mia
 193.47.83.223:28930.
epeza ekei mesa mexri pou emfanistike o tipas eleos ton peira prefa ke eipa na to pekso ntentektiv akoma den mporo na iremiso me to zooo ke meta sou lene min pezis se server ton noobwars giati eiparxi to endexomeno na exoune hacks na pezis ekso etsi mou eipane sosta.
piga lipon ke vrika ton server ayton apo to pexnidi to aniksa mou evgale posa atoma eixe ke eida oti eixe pola ke mpika e akoma ke ekei pali hacksoria fteo ego meta na agoraso ena ke na arxiso na tous spaso ta nevra opote oloi i douleia mou eitane katapliktiki den tha eimai seinexia stin tsita afou eipa na min ksanapekso sto noob giati exoune hack to eriksa ekso akoma ke ekei ta eidia ayta pou eleges ass an thimase kati sizitisis prosfates .px den me eipoxreose kaneis na pezo mes sto noobwars sto telos mpori na mou pite ti douleia exeis ekei sto kseno e na na apo figo tixon hacksori alla i mira mou einai mavri eleos lipthite me tha klisto se monastiri den paei allo. :eleos:

Adr1ano

• DV zombie
random hacker
« Reply #5 on: July 17, 2007, 05:50:25 AM »
o server einai cracked , aytos einai noobas giati paizei me aimbot kai thompson stin brecourt opos episis skaei 6 head me bar stin brecourt se 3 seconds opote den xreiazete kai poly talento detective gia na to katalaveis :P

gia na min ksefeygoume tha postaro kamia 10aria server sovarous pou paizoun "sovaroi" pextes opos ton public ton tek-9 kai ton digital mind na pezete kai na vriskete tin isixia sas . :D

P.S. ego tha sinexiza me Bar.
Search AnD Destroy mp_Citystreets

zakan

• Ranked Pubzorz!
random hacker
« Reply #6 on: July 17, 2007, 06:58:29 AM »
Kala oti exei to aim bot einai fanero apla leme tora giati katalabes ayto ksero ke go tous sobarous server pou les alla man stis 1 i ora pios tha einai mesa edo spania tous petixenoume ekei alla den mporo na po einai kali server.

Fantom

• Ranked Pubzorz!
random hacker
« Reply #7 on: July 17, 2007, 08:48:43 AM »
Auto tha pei skill  :D :D  :o ti pextis  :o :o :o :o 6 headshot ekane me ena gemistira kai ola head?
prepei na einai to rekor tou  :D :D :D
Kala o tipos exei poli gelio afou pige na kanei hs me pistol apo kati xiliometra roflmao :P  :D :D :D

zbouaerg

• Administrator
  • DV zombie
  • braindead
    • Towers open fire.
Re: random hacker
« Reply #8 on: July 17, 2007, 01:59:10 PM »
Ρε zakan, πιο άσχετο post για το τόπικ δε μπορούσες να κάνεις; :-Σ
Splitted.

ougk

SirSteven

• CBWARRIOR.
  • Skilled on Birth...
    • Galates Clan Official Site
« Reply #9 on: July 17, 2007, 02:43:33 PM »
Ψηφιζω όποιος δεν έχει παει δημοτικό και γυμνάσιο και οποιος δε γνωρίζει τα σημεία στίξης, να μή μπορεί να ποστάρει εδώ. Επίσης χρηματοδοτώ development λογισμικού, που δεν επιτρέπει τέτοια πόστς και επιπλεον bannarei το Windows key  του user και το ανεβάζει σε διεθνές Hall of Shame.  :spam:

SoldierBlue

• DEMO UPLOADER!
  • 1 shot 1 kill!
« Reply #10 on: July 17, 2007, 04:49:00 PM »
Lol, re Zakan, de sou pa kai proxtes na mi ginesai HULK, molis vlepeis haxoria...st @@ sou re, cool, afou yparxei o punkbustoras...!
Re mlk egefaliko 8a pa8eis...arakse...

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #11 on: July 17, 2007, 09:44:03 PM »
Eida k egw to demo...

Apo th stigmh pou o server einai cracked ...
Se periptwsh pou den htan tha prepe na yphrxan kai PBGUID ss kathws k server logs , ta opoia mazi me to demo
ginontai submit sto GV .
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

pal

• DEMO UPLOADER!
« Reply #12 on: July 20, 2007, 09:17:12 AM »
zakan kala kaneis re ..sinexise ..
kai ama piaseis kai kanenan den thelo na meinei oute ena donti ..

mpampis

• 222 HERO!~
« Reply #13 on: July 20, 2007, 12:45:42 PM »
deite kai to endexomeno o paixtis na einai apla high skill...plakitsa..twra eida prwth fora aimbot, den to perimena na einai toso efkolo!...piso apo ta futa varouse o tupos xwris na vlepei antipalo kai fevgane ta head broxh!..apla eleos...

ps:ase tou 1 dontaki na trwei pou kai pou tpt....   

:huff1:

TYRANOUS-

• DV zombie
« Reply #14 on: July 20, 2007, 03:16:05 PM »
deite kai to endexomeno o paixtis na einai apla high skill...plakitsa.

:huff1:

me fonakses?  :D  :D  :D  :D