Aς πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, Με γνωρίζεται όλοι από το Cod 2 Community , δεν έχω δημιουργήσει πρόβλημα σε κανέναν από σας κι όμως
Οι επιθέσεις που δέχομαι εγώ και τα μέλη της ομάδας των GR-OF είναι πολλές
Και χωρίς λόγω , Λέτε δεν κατεβαίνουμε στα Lan , Μέχρι τα τελευταία Lan
Κατεβαίναμε με 2 ομάδες + 1 ομάδα Junior πρωτοπορία πιστεύω για το Community
To να κατεβαίνει η ομάδα στα LAN δεν βρίσκω κανέναν λόγω να το κάνει γιατί δεν
Θέλω να γίνομαι τροφοδότης κανενός Internet Cafe μιας και η ομάδα έχει ιδιοκτήτους server και είναι αυτοδύναμη ,για άλλες ομάδες ίσως να είναι καλό
Αλλά δεν βλέπω κανέναν από σας να έρχεται και στον δικό μας σερβερ να παίξουμε
Πλην από κάποιες εξαιρέσεις , Το να λες Noobs σε ομάδα που έχει τόσες πρωτιές στην Clan base Είναι αυτό χρηματοδοτουμένη έχει 900 μέλη ιδιοκτήτους Σέρβερ και στεκεται μονή της στα ποδιά της χωρίς να έχει την ανάγκη κάποιου internet cafe για να προχωρήσει χωρίς να νοικιάζει σερβερ και side είναι χαζό ,Γνώμη μου πάντα και καθένας από δω μέσα έχει την γνώμη του και είναι σεβαστή , δεν απαντώ πολλές φορές σε ποστ που έχουν κάνει και έχουν στόχο την ομάδα των GR-OF μονό και μονό για να μην ρίξω λαδί , Έγινε αυτό το ποστ καλώς η κακός αλλά ένα παρόμοιο ποστ με την πρωτιά του Αmericas Army ,BF 1942 ,BF 2 οπου η ομάδα μας είναι στην πρώτη θέση της Ευρωπης δεν έγινε και μην μου πείτε ότι είναι άσχετο με το Community γιατί αυτό είναι σχετικό και αλλά τέτοιου είδους δηλαδή , Ο Καθένας μας μπορεί να έχει της απόψεις του και να λέει αυτό που πιστεύει χωρίς να ειρωνεύεται τον άλλο και του δημιουργεί πρόβλημα , Ούτε είναι κακό να έχει μια ομάδα επαγγελματίες παίχτες στην σύνθεση της μιας και η ομάδα των GR-OF έχει άλλους ορίζοντες πέρα απο αυτό το παρειστικο Επίσης η ομάδα μας είναι στην Clan base και στο ESL (όταν ξεκινήσει ) και θα τα λεμέ από εκεί , Ξαναλέω για να μην παρεξηγηθώ δεν έχω πρόβλημα με κανένα και το ξέρετε Όπως επίσης κάθε Clan έχει την Φιλοσοφία της
Φιλικα Παντα
[GR-OF]SolDIErM
Ας τα παρουμε Μανωλη οντως απο την αρχη .
Ξερεις οτι ουτε εγω ουτε και καποιος ιδιαιτερα εχει προσωπικο προβλημα μαζι σου .
Μαγκια σας που κατεβαινατε στα Lan με 3 ομαδες . Αλλα εφοσον θες να αναφερθουμε σε αυτο , ας σου θυμισω οτι απο τα πρωτα matches αποκλειονταν και οι 3 . Επομενως καποια πρωτια στο ελληνικο community δεν υπαρχει . Δεν κατακρινω την θεση σας , ουτε το προσωπικο και ομαδικο skill των GR-OF teams , αλλα δεν μπορει καποιος να ισχυριζεται οτι ειναι πρωτος οταν στα επισημα ελληνικα events δεν διακρινεται , ουτε καταλαμβανει θεση στην 8αδα , λαμβανοντας δε και υποψιν , οτι το ελληνικο community δεν περιλαμβανει και παρα πολλα teams .
Επειτα , σχετικα με αυτο που λες περι αυτοδυναμιας , και αυτοχρηματοδοτουμενης ομαδας που "δε βρισκει λογο να τροφοδοτησει aka διαφημισει αλλα net cafes " , σε παρακαλω πολυ μπες στο site σας και δες οτι εχετε σπονσορες κατι που δεν εχει αλλο team . Δεν μενω πουθενα κοντα στην Κορινθο , και ομως πηγα στο Lan , εγω και αλλοι 30 απο Αθηνα . Δε γινεται ομως , καποιος θα βγαλει , θα διαφημιστει απο την ολη υποθεση , και μπορει να μη συμφωνεις εσυ ( ουτε εγω ) αλλα ετσι γινεται σε ενα παιχνιδι που προωθει στο global community του απο mice mousepads και keyboards μεχρι και ολοκληρους Η/Υ. Καποιος θα βγαλει και εκεινος αναλαμβανει και τη διοργανωση του εκαστοτε event. Δεν το κανουμε για να διαφημισουμε κανενα , για να αποκτησουμε σπονσορες , και για οποιονδηποτε αλλον οικονομικο σκοπο , το κανουμε για την παρτη μας .
Σχετικα τωρα με τις πρωτιες σας στο Clanbase , εννοεις τις πρωτιες στο CoD ? Δεν ξερω ουτε το cb rank σας ουτε τους ποντους σας , τις νικες σας κλπ. Ομως ξερω οτι αυτο που κανετε ειναι παρανομο , στα πλαισια ολοκληρης επιχειρησης , και ΔΕΝ αποτελει ομαδικο επιτευγμα , ποσω μαλλον προσωπικο επιτευγμα του καθενα απο σας . Το να προσλαβω εγω εναν αρχιτεκτονα για μια δουλεια , να πουλησω το εργο του ως δικο μου , και να του δωσω ουσιαστικα ενα χρηματικο ποσο ή μεριδιο απο τις εισπραξεις μου , μονο αθεμιτο , ανηθικο και εξευτελιστικο για μενα τον ιδιο ειναι .
Οσον αφορα τωρα τις αλλες σας πρωτιες , ξερω , ξερεις και ολοι ξερουν οτι γινονται με τον ιδιο τροπο ακριβως με το cod2 . Και παρολαυτα, επισης ολοι ξερουμε οτι ειναι τελειως ασχετα με το community του CoD2.
Για να τελειωσω , σχετικα με τη φιλοσοφια σας , σιγουρα καθε clan εχει τη δικη της . Το να απειλω ξενους players , να τραμπουκιζω πρωην clan members επειδη με "πουλησαν", το να απαξιω να συμμετασχω στο cod2 ελληνικο ΕΠΙΣΗΜΟ community , να πληρωνω για να κερδιζω (σαν να πουλαω τους αγωνες μου) , να επικαλουμαι τον εθνικο υμνο για να εξιταρω ατομα με υπερμετρο ζηλο στα εθνικα ιδεωδη , και τελος να προβαλλω τις σχεδον απροσωπες σχεσεις με το υπολοιπο community ενος GAME , ως κατασταση πολεμου , και ολα αυτα να τα κανω μεσα απο το προσωπο του "ιδιοκτητη" - leader GR-OF Olympous επηρεαζωντας ετσι και την εικονα της ομαδας μου , αυτο ειναι μια φιλοσοφια .
Εαν θελετε να τη λαβουμε σοβαρα υποψην, τοτε μην αναρρωτηθειτε που αντιμετωπιζεστε ουδετερα αν οχι εχθρικα.
Επαναλαμβανω οτι δεν εχω κανενα προσωπικο προβλημα , ουτε προβλημα με το team μεχρι προτεινος (οχι σαν team αλλα σαν φιλοσοφια).
Τωρα στον κυριο απο πανω , με τις απειλες του να ξαμολυσει τους δικους του (τι ειναι ρε μαγκα ? σκυλια ειναι?) μονο ενα ban του αρμοζει... και οχι σεβασμος . Αν θελει κατι παραπανω να το διεκδικησει . Ο καθενας κερδιζει το σεβασμο με την εικονα του.