Author Topic: Peri GR-OF ...  (Read 26613 times)

Manolis (SoldierM)

• Ranked Pubzorz!
Re: Peri GR-OF ...
« Reply #90 on: September 21, 2007, 08:02:21 PM »
Aς πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, Με γνωρίζεται όλοι από το Cod 2 Community , δεν έχω δημιουργήσει πρόβλημα σε κανέναν από σας κι όμως
Οι επιθέσεις που δέχομαι εγώ και τα μέλη της ομάδας των GR-OF είναι πολλές
Και χωρίς λόγω , Λέτε δεν κατεβαίνουμε στα Lan , Μέχρι τα τελευταία Lan
Κατεβαίναμε με 2 ομάδες + 1 ομάδα Junior πρωτοπορία πιστεύω για το Community
To να κατεβαίνει η ομάδα στα LAN δεν βρίσκω κανέναν λόγω να το κάνει γιατί δεν
Θέλω να γίνομαι τροφοδότης κανενός Internet Cafe μιας και η ομάδα έχει ιδιοκτήτους server και είναι αυτοδύναμη ,για άλλες ομάδες ίσως να είναι καλό
Αλλά δεν βλέπω κανέναν από σας να έρχεται και στον δικό μας σερβερ να παίξουμε
Πλην από κάποιες εξαιρέσεις , Το να λες Noobs σε ομάδα που έχει τόσες πρωτιές στην Clan base Είναι αυτό χρηματοδοτουμένη έχει 900 μέλη ιδιοκτήτους Σέρβερ και στεκεται μονή της στα ποδιά της χωρίς να έχει την ανάγκη κάποιου internet cafe για να προχωρήσει χωρίς να νοικιάζει σερβερ και side  είναι χαζό ,Γνώμη μου πάντα και καθένας από δω μέσα έχει την γνώμη του και είναι σεβαστή , δεν απαντώ πολλές φορές σε ποστ που έχουν κάνει και έχουν στόχο την ομάδα των GR-OF μονό και μονό για να μην ρίξω λαδί , Έγινε αυτό το ποστ καλώς η κακός αλλά ένα παρόμοιο ποστ με την πρωτιά του Αmericas Army ,BF 1942 ,BF 2 οπου η ομάδα μας είναι στην πρώτη θέση της Ευρωπης δεν έγινε και μην μου πείτε ότι είναι άσχετο με το Community γιατί αυτό είναι σχετικό και αλλά τέτοιου είδους δηλαδή , Ο Καθένας μας μπορεί να έχει της απόψεις του και να λέει αυτό που πιστεύει χωρίς να ειρωνεύεται τον άλλο και του δημιουργεί πρόβλημα , Ούτε είναι κακό να έχει μια ομάδα επαγγελματίες παίχτες στην σύνθεση της μιας και η ομάδα των GR-OF  έχει άλλους ορίζοντες πέρα απο αυτό το παρειστικο Επίσης η ομάδα μας είναι στην Clan base και στο ESL (όταν ξεκινήσει ) και θα τα λεμέ από εκεί , Ξαναλέω για να μην παρεξηγηθώ δεν έχω πρόβλημα με κανένα και το ξέρετε  Όπως επίσης κάθε Clan έχει την Φιλοσοφία της
Φιλικα Παντα

[GR-OF]SolDIErM

enc

• Administrator
  • DV zombie
  • ǝɹoɥʍ ɯnɹoɟ ǝɯɐuou
    • enc.io
« Reply #91 on: September 21, 2007, 08:24:12 PM »
Small steps :D

Παλιότερα το κατα-κράζατε το esl. Τώρα το καταδεχτήκατε. Και του χρόνου, ίσως σε κανένα Onc πάλι. Ίσως λέμε.
Άλλη κουβέντα δεν έχει νόημα να κάνουμε. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και την βρίσκει διαφορετικά. Άλλοι αντέχουν τα σχόλια, άλλοι όχι. Για τους δεύτερους, κρίμα αλλά έχουμε(;) ακόμα δημοκρατία.

Ας μιλήσουν τα αποτελέσματα του competition.
sp.encc

Arkoudas

• Ranked Pubzorz!
« Reply #92 on: September 21, 2007, 08:40:36 PM »
grof kysavos,prosexe min amolyseis kai kamia klania kai btw min milas toso aytarxika giati tromazoume...min mas kaneis kai dada...eimaste kai mikra paidakia...

ANYPARKTE

ps: SoldierM,apo oso se kserw ingame eisai mia xara palikari,min mou ta xalas twra...

al3handro

• Guest
« Reply #93 on: September 21, 2007, 08:46:24 PM »
Aς πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, Με γνωρίζεται όλοι από το Cod 2 Community , δεν έχω δημιουργήσει πρόβλημα σε κανέναν από σας κι όμως
Οι επιθέσεις που δέχομαι εγώ και τα μέλη της ομάδας των GR-OF είναι πολλές
Και χωρίς λόγω , Λέτε δεν κατεβαίνουμε στα Lan , Μέχρι τα τελευταία Lan
Κατεβαίναμε με 2 ομάδες + 1 ομάδα Junior πρωτοπορία πιστεύω για το Community
To να κατεβαίνει η ομάδα στα LAN δεν βρίσκω κανέναν λόγω να το κάνει γιατί δεν
Θέλω να γίνομαι τροφοδότης κανενός Internet Cafe μιας και η ομάδα έχει ιδιοκτήτους server και είναι αυτοδύναμη ,για άλλες ομάδες ίσως να είναι καλό
Αλλά δεν βλέπω κανέναν από σας να έρχεται και στον δικό μας σερβερ να παίξουμε
Πλην από κάποιες εξαιρέσεις , Το να λες Noobs σε ομάδα που έχει τόσες πρωτιές στην Clan base Είναι αυτό χρηματοδοτουμένη έχει 900 μέλη ιδιοκτήτους Σέρβερ και στεκεται μονή της στα ποδιά της χωρίς να έχει την ανάγκη κάποιου internet cafe για να προχωρήσει χωρίς να νοικιάζει σερβερ και side  είναι χαζό ,Γνώμη μου πάντα και καθένας από δω μέσα έχει την γνώμη του και είναι σεβαστή , δεν απαντώ πολλές φορές σε ποστ που έχουν κάνει και έχουν στόχο την ομάδα των GR-OF μονό και μονό για να μην ρίξω λαδί , Έγινε αυτό το ποστ καλώς η κακός αλλά ένα παρόμοιο ποστ με την πρωτιά του Αmericas Army ,BF 1942 ,BF 2 οπου η ομάδα μας είναι στην πρώτη θέση της Ευρωπης δεν έγινε και μην μου πείτε ότι είναι άσχετο με το Community γιατί αυτό είναι σχετικό και αλλά τέτοιου είδους δηλαδή , Ο Καθένας μας μπορεί να έχει της απόψεις του και να λέει αυτό που πιστεύει χωρίς να ειρωνεύεται τον άλλο και του δημιουργεί πρόβλημα , Ούτε είναι κακό να έχει μια ομάδα επαγγελματίες παίχτες στην σύνθεση της μιας και η ομάδα των GR-OF  έχει άλλους ορίζοντες πέρα απο αυτό το παρειστικο Επίσης η ομάδα μας είναι στην Clan base και στο ESL (όταν ξεκινήσει ) και θα τα λεμέ από εκεί , Ξαναλέω για να μην παρεξηγηθώ δεν έχω πρόβλημα με κανένα και το ξέρετε  Όπως επίσης κάθε Clan έχει την Φιλοσοφία της
Φιλικα Παντα

[GR-OF]SolDIErM

Ας τα παρουμε Μανωλη οντως απο την αρχη .
Ξερεις οτι ουτε εγω ουτε και καποιος ιδιαιτερα εχει προσωπικο προβλημα μαζι σου .

Μαγκια σας που κατεβαινατε στα Lan με 3 ομαδες . Αλλα εφοσον θες να αναφερθουμε σε αυτο , ας σου θυμισω οτι απο τα πρωτα matches αποκλειονταν και οι 3 . Επομενως καποια πρωτια στο ελληνικο community δεν υπαρχει . Δεν κατακρινω την θεση σας , ουτε το προσωπικο και ομαδικο skill των GR-OF teams , αλλα δεν μπορει καποιος να ισχυριζεται οτι ειναι πρωτος οταν στα επισημα ελληνικα events δεν διακρινεται , ουτε καταλαμβανει θεση στην 8αδα , λαμβανοντας δε και υποψιν , οτι το ελληνικο community δεν περιλαμβανει και παρα πολλα teams .
Επειτα , σχετικα με αυτο που λες περι αυτοδυναμιας , και αυτοχρηματοδοτουμενης ομαδας που "δε βρισκει λογο να τροφοδοτησει aka διαφημισει αλλα net cafes " , σε παρακαλω πολυ μπες στο site σας και δες οτι εχετε σπονσορες κατι που δεν εχει αλλο team . Δεν μενω πουθενα κοντα στην Κορινθο , και ομως πηγα στο Lan , εγω και αλλοι 30 απο Αθηνα . Δε γινεται ομως , καποιος θα βγαλει , θα διαφημιστει απο την ολη υποθεση , και μπορει να μη συμφωνεις εσυ ( ουτε εγω ) αλλα ετσι γινεται σε ενα παιχνιδι που προωθει στο global community του απο mice mousepads και keyboards μεχρι και ολοκληρους Η/Υ. Καποιος θα βγαλει και εκεινος αναλαμβανει και τη διοργανωση του εκαστοτε event. Δεν το κανουμε για να διαφημισουμε κανενα , για να αποκτησουμε σπονσορες , και για οποιονδηποτε αλλον οικονομικο σκοπο , το κανουμε για την παρτη μας .
Σχετικα τωρα με τις πρωτιες σας στο Clanbase , εννοεις τις πρωτιες στο CoD ? Δεν ξερω ουτε το cb rank σας ουτε τους ποντους σας , τις νικες σας κλπ. Ομως ξερω οτι αυτο που κανετε ειναι παρανομο , στα πλαισια ολοκληρης επιχειρησης , και ΔΕΝ αποτελει ομαδικο επιτευγμα , ποσω μαλλον προσωπικο επιτευγμα του καθενα απο σας . Το να προσλαβω εγω εναν αρχιτεκτονα για μια δουλεια , να πουλησω το εργο του ως δικο μου , και να του δωσω ουσιαστικα ενα χρηματικο ποσο ή μεριδιο απο τις εισπραξεις μου , μονο αθεμιτο , ανηθικο και εξευτελιστικο για μενα τον ιδιο ειναι .
Οσον αφορα τωρα τις αλλες σας πρωτιες , ξερω , ξερεις και ολοι ξερουν οτι γινονται με τον ιδιο τροπο ακριβως με το cod2 . Και παρολαυτα, επισης ολοι ξερουμε οτι ειναι τελειως ασχετα με το community του CoD2.

Για να τελειωσω , σχετικα με τη φιλοσοφια σας , σιγουρα καθε clan εχει τη δικη της . Το να απειλω ξενους players , να τραμπουκιζω πρωην clan members επειδη με "πουλησαν", το να απαξιω να συμμετασχω στο cod2 ελληνικο ΕΠΙΣΗΜΟ community , να πληρωνω για να κερδιζω (σαν να πουλαω τους αγωνες μου) , να επικαλουμαι τον εθνικο υμνο για να εξιταρω ατομα με υπερμετρο ζηλο στα εθνικα ιδεωδη , και τελος να προβαλλω τις σχεδον απροσωπες σχεσεις με το υπολοιπο community ενος GAME , ως κατασταση πολεμου , και ολα αυτα να τα κανω μεσα απο το προσωπο του "ιδιοκτητη" - leader GR-OF Olympous επηρεαζωντας ετσι και την εικονα της ομαδας μου , αυτο ειναι μια φιλοσοφια .
Εαν θελετε να τη λαβουμε σοβαρα υποψην, τοτε μην αναρρωτηθειτε που αντιμετωπιζεστε ουδετερα αν οχι εχθρικα.

Επαναλαμβανω οτι δεν εχω κανενα προσωπικο προβλημα  , ουτε προβλημα με το team μεχρι προτεινος (οχι σαν team αλλα σαν φιλοσοφια).

Τωρα στον κυριο απο πανω , με τις απειλες του να ξαμολυσει τους δικους του (τι ειναι ρε μαγκα ? σκυλια ειναι?) μονο ενα ban του αρμοζει... και οχι σεβασμος . Αν θελει κατι παραπανω να το διεκδικησει . Ο καθενας κερδιζει το σεβασμο με την εικονα του.

varemenos

• Ranked Pubzorz!
« Reply #94 on: September 21, 2007, 09:15:03 PM »
Assvas αντε να γινεις βοηθος σε κανα Ντεντεκτιβ αγορι μου ,εισαι ειδανικος να τρυπωνεις απο κλειδαροτρυπες και να παιρνεις φωτογραφιες.
Οι υπολοιποι γλειφτε κι αλλο ,κι αλλο ,κι αλλο και μπορει να παρετε καμια θεση στο εκπληκτικο αυτο Comunity που εχετε με το Υψηλοτατο αυτο Επιπεδο.
Οταν εμεις θα παιζουμε για πρωτιες στην Ευρωπη εσεις θα ειστε στο Lan Ανω Κατω Πετραλωνων αχαχαχαχαχ
 :eleos:  :eleos:  :eleos:Και κοιτατε τους δικους μου με το ζορι τους κραταω αν τους αφησω και ερθουν εδω να γραψουν δεν θα ξερετε ποιο ποστ να πρωτο σβησετε.
Τρεις και ο Κουκος ειστε μην κανετε πολλες μαγκιες.
Λοιπον Asvs η οπως αλλιως σε λενε μην μας ξαναπιασεις στο στομα σου, ουτε να μας ξανστειλεις προσκληση να κατεβουμε στα αποτυχημενα Lan σου.
Αλλιως θα τους αμολησω και τοτε ...........................δεν θα προλαβαινεις να σβηνεις..................................

:spam:ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν στο επόμενο Lan game δείτε κάποιον από τους παρακάτω κυρίους...τρέξτε για να σωθείτε!!!! Είναι οι μπράβοι του Olympus και σκοτώνουν...

xpLodeR

• DV zombie
  • Blue Öyster Cult
« Reply #95 on: September 21, 2007, 09:16:05 PM »
Έγραψες al3handro...
+1
(τι ειναι ρε μαγκα ? σκυλια ειναι?)
E ναι σιγά μη μας δαγκώσουν κιόλας κύριε Olympous...
Το forum είναι στα δικά μας χέρια.
Το ό,τι δίνουμε φωνή και δικαίωμα να μιλάς σε αυτό θα έπρεπε να το σέβεσαι.
Συγγνώμη κιόλας...
The sister runs up to her dad and cries: "Daddy daddy, Max is throwing waterballoons at me!"
The angry dad asks Max: "Max, did you make your sister wet?"
Max answers: "No, but that did her boyfriend yesterday, while you were shopping!"

V.z035

• DEMO UPLOADER!
  • www.511tactical.com
    • fasoularis.spaces
« Reply #96 on: September 21, 2007, 09:49:41 PM »
ypopsin ta greek cod2 (esl/prem/onc)events ginonte se GREEK srvrs oso kai na plirwsoun misthoforous to ping tous 8a eine 150, ektos an tous ferei me ELIKOPTERA ola plirwmena!!1
« Last Edit: September 22, 2007, 01:59:36 AM by V.Zaitzev »

intel� dual E8400 oc 4.5ghz fsb:2000/ COOLERMASTER 850w/VGA:GIAGABYTE-9800GX2-> oc 820-2400/ 2G-1200mhz/ extream watercolled system/ XP� PRO black edition. HF.

geoN

• DEMO UPLOADER!
  • got issues?
« Reply #97 on: September 21, 2007, 10:08:20 PM »
Unleash the WarDogs :spam:

[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=UPI1nAqkpLQ&mode=related&search=[/youtube]

Φέρτε ΚΡEAΣ!

ΠΑΤΑ ΜΕ ΔΑΓΚΑΝΩ

ma.GG.ot

• 222 HERO!~
  • awdawd
« Reply #98 on: September 21, 2007, 10:11:29 PM »
KOYBA KAI SFOUGARISTRA!!!11

JigSaW

• Ranked Pubzorz!
  • Banned
« Reply #99 on: September 21, 2007, 10:55:56 PM »
Unleash the WarDogs :spam:

[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=UPI1nAqkpLQ&mode=related&search=[/youtube]

aaaaahahahhahaha +10 geon!!!!!!!!!!!!!!!!

zbouaerg

• Administrator
  • DV zombie
  • braindead
    • Towers open fire.
« Reply #100 on: September 22, 2007, 12:43:27 AM »
   Δεν το κλειδώνω μόνο και μόνο για να γελάμε. :-Δ

ougk

kent

• CBWARRIOR.
« Reply #101 on: September 22, 2007, 01:27:20 AM »
Mantrwste tous giati arxisane na to pisteuoune...!

ahhaahhaha  :guitar:

chesteR!

• DV zombie
« Reply #102 on: September 22, 2007, 01:38:55 AM »
alex +1 apla!

Oso gia sena Olympous me ekanes na gelaswwwwwwww....aahahahaha exw liwsei! ;D ;D
Ti na prwtopw...ta eipan ola ta paidia!
Eisai apla POUTHENAS!
Kai sto cod2 kai sto bf kai sto PRO!!! ;D ;D
Sigoura stin katoxi esu tha isoun IRWAS me ena pssh na tous zoulaei olous enw o
upoxthooonios Assvas tha forage koukoula! ;D ;D ;D
Hey dude,where's my KaR ?

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #103 on: September 22, 2007, 01:40:41 AM »
Assvas αντε να γινεις βοηθος σε κανα Ντεντεκτιβ αγορι μου ,εισαι ειδανικος να τρυπωνεις απο κλειδαροτρυπες και να παιρνεις φωτογραφιες.

Afto to les epeidh den exeis ti na peis gia to email sou. Vlepeis merikoi Pro players gelane me to mail sou
kai frodisan na to koinopoihsoun, den eimai katina opws anafereis, oute to epsaksa.

Οι υπολοιποι γλειφτε κι αλλο ,κι αλλο ,κι αλλο και μπορει να παρετε καμια θεση στο εκπληκτικο αυτο Comunity που εχετε με το Υψηλοτατο αυτο Επιπεδο.
Milas ypotimitika gia ena community pou mesa se 1 xrono exei 17 ONC kai 6 LAN me 16/16 omades ?

Οταν εμεις θα παιζουμε για πρωτιες στην Ευρωπη εσεις θα ειστε στο Lan Ανω Κατω Πετραλωνων αχαχαχαχαχ
H evrwph me tis prwties sas einai online, de shmainei kai polla ;) To LAN metra .

Και κοιτατε τους δικους μου με το ζορι τους κραταω αν τους αφησω και ερθουν εδω να γραψουν δεν θα ξερετε ποιο ποστ να πρωτο σβησετε.
Milas gia mia taktikh dikia sou, emeis de svhnoume kanena post ektos an exei  asemno periexomeno to opoio
afairoume.

Τρεις και ο Κουκος ειστε μην κανετε πολλες μαγκιες.
It's not the size that counts , but its the motion in the ocean son.

Λοιπον Asvs η οπως αλλιως σε λενε μην μας ξαναπιασεις στο στομα σου, ουτε να μας ξανστειλεις προσκληση να κατεβουμε στα αποτυχημενα Lan σου.
Efxaristw gia ta kala sou logia, me timas , den einai dika mou ta lan.
Dhladh prosklhsh gia to gamo mou pou skeftomouna na to ksexasw e?

Αλλιως θα τους αμολησω και τοτε ...........................δεν θα προλαβαινεις να σβηνεις..................................
Egw lew na tous dwseis to link na diavasoun k monoi tous ti leader exoun, kai edw eimaste oxi na
svhsoume , alla na apadhsoume se kathe erwthma tous adithetws me esena pou den eida na apantas
pouthena.

Oi GR-OF exoun parei meros se One Night Cup (online) kai bravo sta paidia pou to tolmhsan ,
as mas poun omws ti egine sth synexeia.
Manolo se paw san atomo, oi server pou exoume den einai se netcafe, oute pernoume tpta apo
kanena tetoio magazi. To portal afto einai kati pou to kaname emeis , gia emas. Me to na katevete
se ena LAN de ginese trofodoths kanenos cafe kai to na noikiazeis server eksw den vlepw pou einai
to kako apth stigmh pou mporeis se enan Germaniko me otenet na exeis 55ms kai na paizeis aneta
me equal pings ta cb matches sou.

To na gyrna boumerang ena email tou Olympus se afton me erwthmata tou styl giati spas kanona tou CB?
kai na apanta san ena mikro paidaki metaferontas th kouventa se proswpikh epithesh to vriskw tragiko.
Poso mallon to na E-apilei "asymetra" ...

« Last Edit: September 22, 2007, 01:49:12 AM by AssVas »
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

STAM

• Assistant Team\Mini Admins
  • DV zombie
  • kRAMBAAAAA~
« Reply #104 on: September 22, 2007, 01:57:27 AM »
re oi [Gr-On] einai oloi tous gamw ta paidia,pote dn exoun dhmiourgisei provlima k oute exoun prokalesei ;D ;D

eidika o olympus einai polla xronia mprosta to palikari,olympus FTW!!!!!

)(ari8mos trapezis:1600021123675 tnx)(kapou akousa apo mytilini oti ta kolakeutika einai 50$ mazi m niki sto cb 100$ tnx ;D ;D

vOdka?