Author Topic: 2003-2008-2003-?  (Read 10437 times)

SoldierBlue

• DEMO UPLOADER!
  • 1 shot 1 kill!
2003-2008-2003-?
« on: January 02, 2008, 04:46:24 PM »
Xronia polla kai kali xronia se olous mas.

An kai apo pleuras Greek COD Community, ta pragmata den einai toso en8aryntika. Prin apo 4, - isws kai na kanw la8os - xronia, pou piasame to COD (1) sta xeria mas, to mellon twn action FPS games sti xwra, fantaze omixlwdes ews skoteino. Apo tis 7-8 clans tou Mohaa, 3 meinane na aksiopoihsoun ena neo game pou genni8ike ekeini tin epoxi. GRe - Non - 222. Ok, ekeini tin epoxi genni8ikan dystyxws gia mas kai ta MMporg games kai o antagwnismos megalos. Yperisxysan ta 2a. Oi 3 "tapeines" clans, piran i ka8emia to dromo tous sto clanbase, me to afilokseno ping twn 110 kai pano, kai stin poreia emfanistikan ki alles pio erasitexnika drastiriopoiimenes sto xwro tou COD. Sti8ike apo pion allo, ton Assvas, enas Publicoulis, kati sa to kafeneio tou xwriou ena prama, na mpainoume ekei na vgazoume ta matia mas prin tis ores tou clanbase kai deila deila kaname kapoies gnorimies me 2-3 clans pou emfanistikan. AE86-Darth k.a. pou de 8ymamai twra (Re malakes, ta lew kala, i me piran ta xronia?). Gia peripou enamisi xrono+ arxise na diafainetai ena mikro community. Paizame kai kana ksylo metaksy mas, etsi gia xavale. Ta MMPORG, trogane kosmo, wstoso. Kai tsoup na to COD2. Kai tsoup nasou kai mia ntouzina clans kai freelancers ap to pou8ena. Kai nasou kai ta ESL, nasou kai ta ONC, ta LAN, ta 2 Helexpo Lan kai kosmos sto forum kai koukla i Maritsa. OMG kai FFS diladi. Pws eginan ola ayta ti etrekse? Pou eisastan sto COD1 kai emfanistikate sto 2? Ir8e kanas asfalistis spiti sas kai mazi me tin asfaleia sas ekane dwro to COD2? I to vrikate stin efimerida tou patera sas katw ap ti zelatina mazi me ton Ependyti? Kai ok, giati enw toso eukola paratisate tis consoles i opoiodipote allo game gia na paiksete auto, to parakseno me kati Fasistaria epanw kai svastikes, giati allo toso eukola de paratate ayto gia to 4? De vgazo noima. Na pw oti paizete akoma to 2, ok. Alla den akouw kai tpt gia na sigoureytw. Oute vlepo. Sto forum toulaxiston. Peite kana neo exei psofisei to forum. Ti kanei to 2 kala einai?. Re, mpas kai vrikate tpt gomenes kai sas piran ta myala? Kala kai meis agapisame alla de kaname etsi? H tin eidate neogiapides me 3koumpo koustoumi, dermatino xartofylaka kai yfos paramy8i? Re malaka Zbou vale tis fones re. Ap oti fainetai gyrname pisw pali sto 2003 :/
Me to COD4, oi 3 arxikes clans synexizoun san ta kounelia tis Duracell syn tous iX, 4, syn tous Kranidiotes, 5, to dromo pros ton polemo mexris esxatwn, enantia stin apomonwsi kai ton afanismo tou eugenous autou a8litikou eidous.... Oi ypoloipoi pou sto peos eiste? Toso sovara pirate ton eyato sas me to COD2 diladi? H fasi einai oti an den gnorizomastan kai proswpika metaksy mas, meta ap ola osa mas prosfere to COD2, kai eimastan apla dyadikoi ari8moi sto diadiktyo, de 8a sas ta zaliza twra. Oute meres pou einai euxomenoi se kati kalytero gia tis zoes tis tyxes kai ta 8elw mas, na min euxomaste kai stin parea ayti pou dimiourgisame me mia fainomenika kali ximeia, ta kalytera. Tespa na eiste oloi kala, opou ki an eiste oti ki an kanete.

enc

• Administrator
  • DV zombie
  • ǝɹoɥʍ ɯnɹoɟ ǝɯɐuou
    • enc.io
Re: 2003-2008-2003-?
« Reply #1 on: January 02, 2008, 05:04:44 PM »

Good Read. Συμφωνώ , αλλά δεν αγχώνομαστε κιόλας, είναι νωρίς ακόμα πιστεύω.
« Last Edit: January 02, 2008, 05:31:06 PM by k3rst »
sp.encc

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #2 on: January 02, 2008, 05:04:56 PM »
don't worry mitsara , +2 , 8a postarw apto spiti dioti me xei pethano to stomaxi aftes tis meres kwloiwsh i guess.
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

haxzor

• DV zombie
  • EPIC FAILURE!
« Reply #3 on: January 02, 2008, 05:11:18 PM »
Sumfwnw mitso me auta pou les...aplos egw den imoun sitn epoxi tou cod1 gia na apantisw..egw prwta eixa arxisei apo lineage2(to exw sixathei) meta eida kati paidia pou epaiza kati san to counter-strike kai tous lew ti game einai auto? mou lene call of duty 2, meta anoiksa ena pc kai epaiksa kai egw cod2. Meta apo 2 weeks pou epaiza se net to peira spiti kai arxiza na paizw me kati paidia pou eixa gnwrisei sto ventrilo tis palia mou clan sto l2...kai ekeini me voithisan na arxisw siga siga cod2, itan oi palioi -|EL|-(-=RoD=- twra) tote pou me autous arxisa.
Arxisa na paizw tdm mazi tous kai siga siga irtha ston 222 snd kai sunexizw...twra apo cod1 katastasis eseis oi palio thumaste perisotera kai kalutera :)

δεν αγχώνομαστε κιόλας, είναι νωρίς ακόμα πιστεύω.
Sumfwnw k3rst
« Last Edit: January 02, 2008, 05:34:28 PM by haxzor »

chesteR!

• DV zombie
« Reply #4 on: January 02, 2008, 05:39:58 PM »
Blue to idio thema me exei provlimatisei k mena..
Epoxi cod1 dn kserw ti ginotan giati dn eixa idea apo online gaming  kai cod community..mono lan epaiza.
Epoxi cod2 asxolithika pio sovara me to game kai arxisa na paizw sd(jedi,iX) sxetika arga se sugkrisi me sas kai mallon irtha panw stin
anthisi tou community :D

Vlepw sto cod4 omws,na asxolountai  poly liges omades kai kaka ta psemata,oi omades autes einai autes pou prwtagwnistousan
kai sto cod2.
Kai eimai sigouros oti i apantisi dn einai oti oi ypoloipoi paizoun cod2 akoma..
Kata ti gnwmi mou,mallon polloi vrikan eukairia na paratisoun to game i viastikan na krinoun to cod4 i to ekrinan mono apo pub
kai ksenerwsan.

Etsi exoume 2 plevres...
Ap tin mia oi 4-5 omades(sto peripou panta..isws ksexnaw kapious) pou exoun organwthei kai paizoun cb klp kai ap tin alli
to xaos tou pub.Kai ap oti vlepw sto pub ginetai tis poutanas.
Isws loipon na xriazetai ligi enimerwsi se paidia pou paizoun mono pub wste na dokimasoun to sd kai se pcws kai se gathers,na anoiksoun ta
matia tous kai na doun oti yparxei ena community kai etsi na entaxthoun s auto..
Alliws dn to vlepw na ftiaxnontai polla nea teams opws elpizame me tin eleusi tou cod4...

Isws vevaia na einai poly nwris akoma kai opws kai sto cod2 na erthei kosmos argotera...

Kali xronia kai xronia polla :D
Hey dude,where's my KaR ?

VERTIGO

• DV zombie
« Reply #5 on: January 02, 2008, 06:36:55 PM »
cod2 apo patch se patch kai apo pam mode se pam mode oi diafores itan elaxistes
sto cod4 otan to cb exei vgalei sxedon ola ta perks ktl ktl logiko einai ta atoma pou pezoun public me airstrike elikoptera pou kamperwnonte me ena m60 me dioptra katw apo tis petres na ksenerwnoun efoson den fragaroun to idio eukola. Asxeta an etsi to game ginete pio endiaferon. Den lew oti auth einai i aitia pou exoun meiwthei ta clans sto cod4,alla sigoura euthinete se auto pou leei o chester
Etsi exoume 2 plevres...
Ap tin mia oi 4-5 omades(sto peripou panta..isws ksexnaw kapious) pou exoun organwthei kai paizoun cb klp kai ap tin alli
to xaos tou pub.Kai ap oti vlepw sto pub ginetai tis poutanas.

Isws loipon na xriazetai ligi enimerwsi se paidia pou paizoun mono pub wste na dokimasoun to sd kai se pcws kai se gathers,na anoiksoun ta
matia tous kai na doun oti yparxei ena community kai etsi na entaxthoun s auto..
Alliws dn to vlepw na ftiaxnontai polla nea teams opws elpizame me tin eleusi tou cod4...

Isws vevaia na einai poly nwris akoma kai opws kai sto cod2 na erthei kosmos argotera...

Kali xronia kai xronia polla :D

den pistevw pws me thn enimerwsh tha petixoume tpt efoson ta perks kai oles autes tis pseuties tis goustaroun...o monos tropos gia na mazeutoun osoi pezoun tdm me ola ON kai na pexoun pio sovara to game einai na sixathoun to public...to opoio tha pare arketo kairo
[02:02] pers0wnages d 0 x: play cybergamer ?
[02:02] naNOx9 vertiGo: dont have 5 on
[02:02] naNOx9 vertiGo: sorry
[02:02] pers0wnages d 0 x: no lol
[02:02] pers0wnages d 0 x: white my team ....
[02:02] naNOx9 vertiGo: lol
[02:02] pers0wnages d 0 x: oh forget ....
[02:03] pers0wnages d 0 x: no more t

V.z035

• DEMO UPLOADER!
  • www.511tactical.com
    • fasoularis.spaces
« Reply #6 on: January 02, 2008, 07:54:12 PM »
mia protash, assvas kane ton 222 gametype rotate me pam cb kanonika etc wste na ma8oun ti eine pam, to provlima eine to sd, tdm me pam 8a aresei se pollous pou exoun vare8ei ton xamo tou public, alla me to rotate den 8a ginei vareto pote ;) take a look dear :D
ps:eine nwris gia opoia symperasmata #carebare

intel� dual E8400 oc 4.5ghz fsb:2000/ COOLERMASTER 850w/VGA:GIAGABYTE-9800GX2-> oc 820-2400/ 2G-1200mhz/ extream watercolled system/ XP� PRO black edition. HF.

Manolis (SoldierM)

• Ranked Pubzorz!
« Reply #7 on: January 02, 2008, 10:27:56 PM »
Poly kalo Post !!! Bravo Blue !!!

aMaN

• Guest
« Reply #8 on: January 02, 2008, 10:31:40 PM »
simfwnw me ola auta pou eipate oloi alla min 3exnate kai ta paidia pou dn mporei to pc tous na tre3ei kan to cod4  :-\

haxzor

• DV zombie
  • EPIC FAILURE!
« Reply #9 on: January 02, 2008, 10:38:09 PM »
allou einai to thema manoli alla tespa :) xronia polla.!.

V.z035

• DEMO UPLOADER!
  • www.511tactical.com
    • fasoularis.spaces
« Reply #10 on: January 02, 2008, 10:52:29 PM »
gt mou deixnei new post alla den to vlepw?
mhpws postarei o haxzor?

intel� dual E8400 oc 4.5ghz fsb:2000/ COOLERMASTER 850w/VGA:GIAGABYTE-9800GX2-> oc 820-2400/ 2G-1200mhz/ extream watercolled system/ XP� PRO black edition. HF.

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #11 on: January 02, 2008, 11:15:50 PM »
simfwnw me ola auta pou eipate oloi alla min 3exnate kai ta paidia pou dn mporei to pc tous na tre3ei kan to cod4

hey ! That's not true!
http://files.bnb.gr/PUB/COD2/Cod4/config%20files/Client/cbwar.rar  <--- pare afto to cfg ;)

Nai man tha ginei kati tetoio apla trexw kai de prolavainw gastrenderidia gamw ta pallazo k twra tha xw xrono to sk na kanw kati.
« Last Edit: January 03, 2008, 04:03:29 PM by AssVas »
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

Manolis (SoldierM)

• Ranked Pubzorz!
« Reply #12 on: January 03, 2008, 12:38:09 PM »
allou einai to thema manoli alla tespa :) xronia polla.!.

Eipame to post einai poly kalo , an allou einai to 8ema grapse tin gnomi soy na tin mathoume ki emeis , egw symfono me ton Blue

Episeis na pros8esw oti tin tote epoxi oloi Htan distaktikoi sto na perasoun apo to Medal of Honor sto Cod kai pali ta kataferame giati to game Htan poly kalo opos an 8ymaste tin metabash apo to Cod 1 sto Cod 2 pou adiasan kai tote oi server kai griniazan oloi , To idio gynete kai tora eimaste stin metabatiki ekseliksi tou game kai pisteyw oti 8ar8oun kaliteres epohes kapsimatos as kanoume ligo ypomoni  ;)
« Last Edit: January 03, 2008, 12:54:19 PM by Manolis (SoldierM) »

aMaN

• Guest
« Reply #13 on: January 03, 2008, 11:19:02 PM »
hey ! That's not true!
http://files.bnb.gr/PUB/COD2/Cod4/config%20files/Client/cbwar.rar  <--- pare afto to cfg ;)

Thx alla dn einai ta fps to problima gia mena , alla i karta! dn exei kan dx9  :guitar:

brizolas

• Administrator
  • DV zombie
  • briz
« Reply #14 on: January 04, 2008, 02:43:42 AM »
paides xairetai ki apo mena

nai egw 8a sumfwnhsw me oti diabasa parapanw , aplws pisteuw ola auta einai sad alla viastika. Egw na sas 8umisw pws sto cod2 sto xekinhma 1 xrono oi idioi hmastan kai sta ONC ante 8 omades na mazeuontan sthn arxh arxh . Ara akoma to cod4 einai se pilotikh fash , kai opws eipe o vertigo polloi akoma psaxnoune to xruso AK , kai oxi na broune mia omada na paixoune

Twra apo thn allh auto pou sigoura htane plhgma einai pws pleon o 222 den einai o n1 server pou htane sta sequel cod1 cod2 kai to communication metaxy EMAS edw kai tou ekastote neofermenou exei xa8ei . Auto duskola apodeiknuetai , alla apo th dikh mou empeiria panta se ena new game pernane oi misoi , kai meta skane new players , aplws an den uparxei h epafh me to kazani twn publikadwn . Auto 8a ginei me pio argous ru8mous kai logiko mou fainetai. skefteite posoi  apo sas diabazete auto edw to forum apo ena advert ston public server tou cod2.

kleinontas 8a epanalavw sto cod4 exei megalwsei to xasma NEWBIES PUBPLAYERS <----------------> CB ONC CLANS
adriano: re eimai kai ego mesa stin klika min me ksexnate , asxeta an ta pino panta :D