Author Topic: Πως μαζευει τα συννεφα η καταιγιδα του σκοπιανου  (Read 18584 times)

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
  • faber est quisque fortunae suae
    • HEAT clan
Μητσο, προσεξε λιγο το σκεπτικο μου.

Ειναι λαθος να παρεμβαινεις στη διαδικασια κατα την οποια ενα ξενο κρατος αποκτα εθνικη συνειδηση, με μια μετονομασια του οπως εκεινο θελει ? Ειναι.

Ειναι λαθος το κρατος αυτο να θελει να "κλεψει", ουσιαστικα, το ονομα απο αλλο κρατος? Ειναι.

Εχει, ομως, εδαφικες σχεσεις με την περιοχη, της οποιας το ονομα θελει να παρει? Εχει.

Ας αποφασισουμε, επιτελους, σα λαος, τι ειναι αυτο που μας ενοχλει. Ειναι οτι ενα αλλο κρατος θα μας κλεψει το ονομα Μακεδονια, ή οτι θα προσπαθησει μετεπειτα να προσαρτησει δικα μας εδαφη?

Ειναι αλλο το ενα, και αλλο το αλλο. Προσωπικα πιστευω οτι το δευτερο πρεπει να μας ενοχλει. Και οχι απλα να μας ενοχλει, αλλα να εμποδισουμε, με ολους τους ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ δυνατους τροπους να γινει κατι τετοιο. Και τονιζω το συγχρονους. Οι μαλακιες, τυπου " Να παρουμε τα G3 μας και να ανεβουμε στα Σκοπια να τους τα βαλουμε στον κωλο" δεν ειναι πολιτισμενα πραγματα, απο τη στιγμη που ολες οι διπλωματικες διαδικασιες γινονται απο διεθνεις οργανισμους, ενω οι εδαφικες κτησεις - συνορα μιας χωρας, ειναι αυστηρα καθορισμενα, και ΔΕΝ μεταβαλλονται χωρις τη συγκαταθεση ΟΗΕ, ΕΕ, ΝΑΤΟ κλπ.

Συμπερασμα : Ειναι καθαρα διπλωματικο παιχνιδι.

Και οχι απλα ειναι σε διπλωματικο και μονο επιπεδο, αλλα δε μας αφορα για το εγγυς μελλον. Βεβαια η λογικη της βραχυπροθεσμης τακτοποιησης δεν ειναι σωστη, και ας μην ξεχνατε οτι ειναι αυτη που μας εφερε στην τωρινη κατασταση. Τη δεκαετια του '90 η ελληνικη κυβερνηση χειριστικε το θεμα αθλια, και εσυ Blue απ' ολους το ξερεις καλυτερα ( η πλειοψηφια των χρηστων του φορουμ πηγαιναμε σχολεια τοτε ) .

Και οσο λαθος ειναι να κοιταμε κοντα και οχι μακρια, αλλο τοσο λαθος ειναι να κανουμε λαθος επιλογη στο διλημμα του τι μας πειραζει.

Ολα αυτα ειναι μια μικρη αναλυση του τι περιπου θα πρεπει να περιμενουμε.

Τωρα σχετικα με τα αλλα σου ερωτηματα - θεματα που εθιξες.

- Οχι, δεν ειμαστε μονο εμεις οι εθνικιστες, ολοι οι λαοι συντηρουν ποσοστα εθνικισμου (ποσοστα σε πληθος ανθρωπων φυσικα), εφοσον το καπιταλιστικο συστημα το θελει ετσι. Εμεις πχ μπροστα στους Τουρκους δεν ειμαστε πολυ εθνικιστες, κατι που δικαιολογειται αν σκεφτει κανεις οτι οι Τουρκοι ειναι ειτε στρατοκρατουμενοι, ειτε θρησκοκρατουμενοι. Και τα δυο αποβλεπουν και βασιζονται στον εθνικισμο για τη στηριξη τους, αρα προβλεπουν και ενα μηχανισμο για την επιτευξη εθνικιστικων τασεων και ρευματων στους Τουρκους.
   Δεν εχει να κανει με το ποιος ειναι εθνικιστης, ομως. Μητσο, μην επηρεαζεσαι απο τα χτεσινοβραδινα που δειχνε η τηλεοραση για τους 500-1000 (δεν ηταν παραπανω) εθνικιστες που βριζαν τους Ελληνες. Τα ελληνικα καναλια προσπαθουν να δημιουργησουν κατασταση, το καθενα για δικου τους λογους. (Σημειωση : Τα καναλια ανηκουν στους νταβατζηδες, ΟΧΙ σε κομματα). Και αυτο ειναι ευλογοφανες, αν σκεφτει κανεις οτι εαν καθε φορα που οι Γκριζοι λυκοι κανανε διαδηλωση, τα ελληνικα καναλια μας ενημερωναν, ή καθε φορα που τα δικα μας τα μαργαριταρια, οι Χρυσαυγιτες, κανανε διαδηλωση, τα ξενα καναλια επαιζαν τις σκηνες, τοτε θα ημαστε στον Πεμπτο Παγκοσμιο, με τη λογικη των σημερινων συνθηκων (δηλαδη αν αρχιζαν τα καναλια αυτο το παιχνιδι) ή θα ημαστε πολυ καλυτερα, στις διακρατικες σχεσεις (αν τα καναλια εβαζαν στο πετσι του καθενος οτι ο εθνικισμος ειναι λογικη απορροια του καπιταλιστικου συστηματος ως ΠΟΛΙΤΙΚΟ συστημα και οτι δεν ξεπερνα τα ορια του 1 αντε 2% - μιλαμε για ακραιες καταστασεις).

- Οσον αφορα το ηθικο ζητημα που ανεφερες, ξερεις πολυ καλα τις αποψεις μου, τις οποιες τις εχω εκφρασει εντονα και αρκετες φορες και στο φορουμε εδω. Ξερεις οτι δε μου καιγεται καρφι αν καποιος θελει να μετονομαστει Μακεδονας. Προβλημα του. Να φοβαται μηπως παρει τη δικη μας καταρα, και καταντησει σαν τους Ελληνες που εξυμνουν το παρελθον για να αισθανονται καλυτερα.
Δε μου προκαλει ηθικη ικανοποιηση κατι τοσο ασημαντο, απο τη στιγμη που μπορει να εχω οικονομικα , πολιτικα, ιδεολογικα, αλλα ηθικα, ερωτικα, φιλικα και αλλα προβληματα ή απλα εννοιες (το δευτερο αν τα χω καταφερει φυσικα τοσο καλα στη ζωη μου). Δεν ειμαι εθνικα υπερηφανος που ο Ικτινος και ο Καλλικρατης (αν ειναι αυτοι φυσικα γιατι δε μπορω να θυμαμαι και πολλα) χτισαν τον Παρθενωνα, ουτε αν ο Αθηναιος πολιτης του 4ου πΧ χρυσου αιωνα, σκεφτοταν σε πολυ προχωρημενο σταδιο σε σχεση με τους "βαρβαρους". Ειμαι εθνικα υπερηφανος, επειδη η ομαδα της Εθνικης Ελλαδος κερδισε πχ το Euro ή το EuroBasket. Ή επειδη μια ελληνικη ομαδα καταφερε να φτασει στους 16 και σε λιγο στους 8 του champions league (κακια). Μπορω επισης να δεχτω να ειναι καποιος εθνικα υπερηφανος επειδη η Ελλαδα φετος θα παρει τη Γιουροβυζιον, ή πχ επειδη ενας Ελληνας θα γραφτει στο βιβλιο Γκινες για τη μεγαλυτερη κλανια στον κοσμο.
Δε δεχομαι να ειναι καποιος εθνικα υπερηφανος για κατι που μονο καλο δεν του κανει. Εμενα προσωπικα δε με ανεβαζει ηθικα το γεγονος οτι ειμαστε απο τους αρχαιοτερους λαους, γιατι πολυ απλα δε με ανεβαζει ουτε οικονομικα, ουτε πολιτικα, ουτε ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, σε σχεση με τους αλλους λαους. Ισα-ισα οι στατιστικες με δειχνουν τελευταιο απο τους τελευταιους σε ολα.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΞΥΜΝΗΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΜΑ. ΚΟΙΤΑΩ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΟΧΙ ΠΙΣΩ.

Τελικο συμπερασμα : Δε θα παιξω το παιχνιδι του συστηματος. Δε θα μπω στη διαδικασια να πω οχι στον εθνικο αυτοπροσδιορισμο των Σκοπιων, επειδη το συστημα θα πατησει καλυτερα ετσι. Ενα συστημα που στεκεται στην ικανοποιηση ολων.

Πχ : Για ποιο λογο το κρατος δεν αποδεσμευεται οικονομικα ( και οχι μονο ) απο την Εκκλησια? Επειδη η εκαστοτε κυβερνηση θα χασει ψηφους. Και αυτο επειδη θα χαλασει τη διαθεση των Ελληνων χριστιανων.
Ή για ποιο λογο η ΑΕΚ θα νικησει τον ΠΑΟ 2-1 την Κυριακη? Για ποιο λογο θα παρει ο ΠΑΟ το πρωταθλημα φετος? Πρεπει ΟΛΟΙ να ειναι ευχαριστημενοι.

Ελπιζω να μην κουρασα, αν και ειμαι σιγουρος για το αντιθετο. :-Δ

Extremely well spoken.

zbouaerg

• Administrator
  • DV zombie
  • braindead
    • Towers open fire.
Nice post ως συνήθως, αδερφέτα άλεκσ.

ougk

V.z035

• DEMO UPLOADER!
  • www.511tactical.com
    • fasoularis.spaces
Nice post ως συνήθως, αδερφέτα άλεκσ.

ougk

re oust kolokomounia
an diafwneite pigenete alvania, ekei 8a sas akousoune, o ellinas eine e8nikisths telos.
mono se post kai blogs sas pernei na milate eidika esy zbou pou den exeis faei klomp
sto kefali kai to aima den exei ftasei sta moustakia sou  ;D
pigenete twra strato na parete i5 giati ayto a3izete, mexri ekei.
geografika h ellada exei to 51.5% ths arxaias makedonias mono kai mono giayto to onoma
eine diko mas.
filosofies tou kolou kai antie8nika parapetasmata ta grafoume sta a..... mas. ;)

ps: (koitame mprosta) vevea 3exname ta nisia pou dwsame stous tourkous, 3exname thn voreia hpiro pou dwsame stous alvanous, 3exname thn kypro, xwmata pou xy8ike elliniko aima, 3exname
to 1940 kai to OXI, pou telika ayto to oxi eprepe na apey8ynotan stous ellines politikous pou me mia ypografh ta dwsane.
alies win: oi filoi kai symaxoi mas poulisan kai 8a mas poulane (OHE-NATO-EU-US)kai trexei o ellinas diplwmaths san klapsiarhs na 3eftilizete se apofasismenes apo allous e3li3eis.
« Last Edit: March 01, 2008, 12:43:24 PM by V.z034 »

intel� dual E8400 oc 4.5ghz fsb:2000/ COOLERMASTER 850w/VGA:GIAGABYTE-9800GX2-> oc 820-2400/ 2G-1200mhz/ extream watercolled system/ XP� PRO black edition. HF.

al3handro

• Guest
Νομιζω πως ακομη και ο εγκεφαλος της Χρυσπας μπορει να παρατηρησει την τεραστια διαφορα των ποστ μας, Zaitsev, και κατεπεκτασην των επιχειρηματων μας.  :D

Βλεπεις, εγω εγραψα ενα σεντονι να διαβασεις, και εσυ εγραψες ενα τηλεγραφημα στο οποιο με γραφεις στα @@ σου. Και το καλυτερο ειναι οτι, εγω δεχομαι να συζητησω μαζι σου, οχι γιατι ειμαι καλυτερος ανθρωπος και σε ποναω κακομοιρε, αλλα επειδη εγω εχω επιχειρηματα, ενω εσυ εχεις ενα στατιστικο για 1,6% παραπανω "Μακεδονια" απ' ο,τι η FYROM. Ξερεις, η Ροδος και ολη η Ελλαδα ηταν στην Οθωμανικη Αυτοκρατορια. Μηπως θες οι Τουρκοι να διεκδικησουν αυτο που εμεις διεκδικουμε ? Τουλαχιστον αυτοι αναφερονται στους τελευταιους 6 αιωνες. Εμεις σε μια εποχη, πριν 25 αιωνες. hf!

Movsar

• Ranked Pubzorz!
You guys suck im going to Venus

or maybe france

Rip

• CBWARRIOR.
  • school sucks :S
koita alex simfwnw se polla apo ta legomena s alla dn katalabainw gt prepei h tabela e9nikisths na xaraktiristei kako?egw pisteuw oti o e9nikismos mas dinei mia e9nikh tautothta kai mas exei kanei auto p eimaste.Phgainw akoma sxoleio kai prosopika dn blepw oute 1 paidi apo thn parea m h genika apo thn ta3h na tou kaigetai karfi gia thn e3wterikh politikh h gia to ti ginete.to mono pou mas noiazei ousiastika einai an 9as mas katsei h gomena an 9a paw se tade cafeteria h thn allh?to 9ema einai oti xwris na to katalaboume exoume skipsei to kefali kai akolou9oumai auto p mas lene.poios ftaiei?fisika emeis oi idioi ftaine kai oxi to kapitalistiko sistima kai alles tetoies paparies auth einai h eukolh lisi na poume ftaiei o allos.prepei kapoia stigmh na analaboume tis eu9ines mas kai na koita3oume to mellon kai na prospa9icoume na sikwsoume to kefali...

p.s:oti eipes gia thn istoria mas +1 simfwnw apolita einai san tous bazeles pou lene oti phga teliko to '79 anti na blepoune pws pane twra...
i don't fight chestnut

V.z035

• DEMO UPLOADER!
  • www.511tactical.com
    • fasoularis.spaces
ιχ αλεξ
η διαφορα των ποστ μας εχει να κανει με την διαφορετικη ιδεολογια και πεδια που εχουμε.
διαλογος εινε και τπτ παραπανω, και στο φιναλε σιγα μην κατσο να ασχολιθω με την μειοψιφια αρωστιμενων αντιεθνικον καπιταλιστικων αποψεων.
θα ελεγα ωμος οτι γιαυτο το λόγο χρειάζεται καθημερινή συνεχή προπαγάνδα, σταλινικού τύπου, η οποία στοχεύει στη δαιμονοποίηση της κάθε εθνικής φωνής και αντίληψης. Μιλάς για την Ελλάδα είσαι φασίστας. Πιστεύεις στην πρόωθηση και διατήρηση της εθνικής ταυτότητας είσαι ρατσιστής. Επιθυμείς τον ελληνικό τρόπο ζωής είσαι ξενόφοβος. Επιθυμείς τη διατήρηση της εθνικής σου ανεξαρτησίας στο έπακρο είσαι συντηρητικός. Ενώ εάν το παίζεις θολοκουλτουριάρης, ανοικτός σε κάθε είδους σεξουαλικό ή μη προσανατολισμό, επιθυμείς πολύχρωμες και πολυπολιτισμικές Ελλάδες, όπου όλοι (πλην των Ελλήνων φυσικά) θα έχουν δικαίωμα διατήρησης της ιδιαιτερότητας τους, την κοπανάς από το στρατό, είσαι άθεος κλπ τότε η παγκοσμιοποιημένη κοινωνία σε επιβραβεύει ως προοδευτικό, φιλελεύθερο και πεφωτισμένο πνεύμα. :Π
αυτα τα λιγα ειχα να πω και αναλογα το συνεχιζουμε (με επιχειριματα η χωρις) σαν κακομοιρος και αγραμματος που ειμε. :Δ

intel� dual E8400 oc 4.5ghz fsb:2000/ COOLERMASTER 850w/VGA:GIAGABYTE-9800GX2-> oc 820-2400/ 2G-1200mhz/ extream watercolled system/ XP� PRO black edition. HF.

al3handro

• Guest
ιχ αλεξ
η διαφορα των ποστ μας εχει να κανει με την διαφορετικη ιδεολογια και πεδια που εχουμε.
διαλογος εινε και τπτ παραπανω, και στο φιναλε σιγα μην κατσο να ασχολιθω με την μειοψιφια αρωστιμενων αντιεθνικον καπιταλιστικων αποψεων.
θα ελεγα ωμος οτι γιαυτο το λόγο χρειάζεται καθημερινή συνεχή προπαγάνδα, σταλινικού τύπου, η οποία στοχεύει στη δαιμονοποίηση της κάθε εθνικής φωνής και αντίληψης. Μιλάς για την Ελλάδα είσαι φασίστας. Πιστεύεις στην πρόωθηση και διατήρηση της εθνικής ταυτότητας είσαι ρατσιστής. Επιθυμείς τον ελληνικό τρόπο ζωής είσαι ξενόφοβος. Επιθυμείς τη διατήρηση της εθνικής σου ανεξαρτησίας στο έπακρο είσαι συντηρητικός. Ενώ εάν το παίζεις θολοκουλτουριάρης, ανοικτός σε κάθε είδους σεξουαλικό ή μη προσανατολισμό, επιθυμείς πολύχρωμες και πολυπολιτισμικές Ελλάδες, όπου όλοι (πλην των Ελλήνων φυσικά) θα έχουν δικαίωμα διατήρησης της ιδιαιτερότητας τους, την κοπανάς από το στρατό, είσαι άθεος κλπ τότε η παγκοσμιοποιημένη κοινωνία σε επιβραβεύει ως προοδευτικό, φιλελεύθερο και πεφωτισμένο πνεύμα. :Π
αυτα τα λιγα ειχα να πω και αναλογα το συνεχιζουμε (με επιχειριματα η χωρις) σαν κακομοιρος και αγραμματος που ειμε. :Δ

Αγαπη Zaitsev,

Μιλας για σταλινικη προπαγανδα, ενω οσα ειπα ειναι δικα μου λογια, ειναι αυθεντικα, και τα λεω επειδη εχω κατσει και εχω σκεφτει (ασχετα παντα απο το γεγονος οτι θεωρω τον Σταλιν εναν ακομα δικτατορα και οτι δεν ειμαι θυμα της προπαγανδας της ΚΝΕ για να τον θεωρω και πατερουλη).

Αντιθετα, εσυ, με αμπελοφιλοσοφιες ΑΝΤΕΓΡΑΜΜΕΝΕΣ επακριβως απο ενα site του ΛΑΟΣ και συγκεκριμενα απο ενα αρθρο του Πλευρη - ενος μεγιστους φασιστοειδους, που μπηκε στο κομμα του ΛΑΟΣ αφου πρωτα εξετισε τη θητεια του στις στρατια της Χρυσης Αυγης, μιας οργανωσης ναζιστικου χαρακτηρα - το οποιο δε μου ηταν δυσκολο να εντοπισω, μου λες τα εξης

Για αυτό το λόγο χρειάζεται καθημερινή συνεχή προπαγάνδα, σταλινικού τύπου, η οποία στοχεύει στη δαιμονοποίηση της κάθε εθνικής φωνής και αντίληψης. Μιλάς για την Ελλάδα είσαι φασίστας. Πιστεύεις στην πρόωθηση και διατήρηση της εθνικής ταυτότητας είσαι ρατσιστής. Επιθυμείς τον ελληνικό τρόπο ζωής είσαι ξενόφοβος. Επιθυμείς τη διατήρηση της εθνικής σου ανεξαρτησίας στο έπακρο είσαι συντηρητικός. Ενώ εάν το παίζεις θολοκουλτουριάρης, ανοικτός σε κάθε είδους σεξουαλικό ή μη προσανατολισμό, επιθυμείς πολύχρωμες και πολυπολιτισμικές Ελλάδες, όπου όλοι (πλην των Ελλήνων φυσικά) θα έχουν δικαίωμα διατήρησης της ιδιαιτερότητας τους, την κοπανάς από το στρατό, είσαι άθεος κλπ τότε η παγκοσμιοποιημένη κοινωνία σε επιβραβεύει ως προοδευτικό, φιλελεύθερο και πεφωτισμένο πνεύμα.

Μπορουσες καλλιστα να το παρεις και απο δω (click meh) :

Κωστας Πλευρης : Το εθνικο κρατος και η λαθρομεταναστευση

Βλεπεις, εγω δεν ειμαι θυμα σταλινικης προπαγανδας, εσυ εισαι θυμα εθνικιστικης προπαγανδας. Πηρες αυτουσιο ενα κειμενο και νομιζεις οτι με ταπωσες.

Ε, λοιπον, απο οσα δεν εγραψε ο Πλευρης, τα οποια συμπεραινω οτι τα εγραψες εσυ, μπορω να καταλαβω το εξης ενα :

Δε μπορεις να μιλας για συνεχιση της κουβεντας, οταν ΔΕΝ εχεις επιχειρηματα, και τα "οσα ολιγα ειχες να πεις" ηταν copy-paste απο κομματικο site.

Η διαφορα των ποστ μας εχει να κανει με τη διαφορετικη νοοτροπια μας περι διαλογου. Μπορεις να πεις ευκολα "απαξιω να συζητησω μαζι σου, (πχ γιατι φοβαμαι οτι θα με κανεις ρομπα, και μου ειναι δυσκολο στα τριαντα φευγα μου να με ξεφτιλιζει ενας 20χρονος, μειωνοντας την ιδεολογια μιας ολοκληρης ζωης)". Αυτο κανεις σε 2 συνεχομενα ποστ σου, και μαλιστα με το χειροτερο τροπο.

Αν εχεις κατι δικο σου να πεις, με χαρα θα συζητησω. Μεχρι τοτε, δε μπορω να ακολουθησω τη συζητηση, γιατι πολυ απλα δεν εχω καποιο κομμα να με σπονσοραρει (δεν ειμαι κομματοσκυλο και δεν ψηφιζω κανεναν τους).

ΥΓ: Rip, επειδη πας ακομη σχολειο, μπορεις να λες ο,τι λες, χωρις καποιος να σου πει κατι. Θα τελειωσεις και εσυ, και θα δεις καποια πραγματα παραπανω. Το φυσιολογικο για την ηλικια σου ειναι αυτο που κανουν οι φιλοι σου, και σου συνιστω το ιδιο  :D :D . Τωρα περι εθνικισμου, ο ορος ειναι αρνητικος στο φουλ (τιγκα που λενε και οι φιλοι μας οι μειναρηδες), και αποχωρει απο το σπιτι του fame story με 10 αρνητικες ψηφους. Δεν ειμαι καποιος που θα σου πει ποια ιδεολογια ειναι σωστοτερη να ακολουθησεις ( και σαφως δεν ειναι ηλικιακο το θεμα ), ομως μπορω να σου ξεκαθαρισω οτι θεωρω λογικο , το πολυ πολυ, την "αγνη αγαπη για την πατριδα". Αν ψαξεις τον ορο εθνικισμο, θα δεις οτι σημαινει υπερτερη προσηλωση στα εθνικα ιδεωδη. Δε νομιζω οτι θα θελες μια ταμπελα σαν και αυτη πανω απο το κεφαλι σου απο τοσο νωρις.  8) 8)

zGIN♂

• DV zombie

xpLodeR

• DV zombie
  • Blue Öyster Cult
Όσο και να το συζητάτε/με εδώ δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα imo ΣΤΟΠ
The sister runs up to her dad and cries: "Daddy daddy, Max is throwing waterballoons at me!"
The angry dad asks Max: "Max, did you make your sister wet?"
Max answers: "No, but that did her boyfriend yesterday, while you were shopping!"

V.z035

• DEMO UPLOADER!
  • www.511tactical.com
    • fasoularis.spaces
symfono apolyta me ton pleyrh an sou kanei ayto gg hf

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
  • faber est quisque fortunae suae
    • HEAT clan
Ωρέ, κάποιος πρέπει να πάει GR0F, το έχω πει και αλλού.

tAKR1DAC★

• DV zombie
Nice re paidia kala kanete (gj rip) o ka8enas postarei afta pou pistevei h afta pou tou dimiourgoun erwtimatika, e... den ginete kai na sumfwneisete se ola.

Oxi oti eipate to antitheto, alla einai dikaiwma t ka8enos na kommatikopoieite kai oxi apla na politikopoieite kai synama na to ekfrazei akoma kai mesa sto forum tou cod.gr.
Ton ka8ena loipon ton endiaferei(allous polu, allous ligotero) apo edw akoma to ti tha ginei tou onomasia tha paroun ta skopia kai ti mas symferei san kratos.

Synexiste loipon osoi exoun kataliksei kapou na lete tis apopseis sas ,osoi den lete ta idia, wste na provlhmatistoun arketa members kai na mporesoun ma skeftoun kai na antidrasoun me ton tropo tous.Xwris vevaia na meiwnoun tous m8s tous ma politismena, alla to kuriotero na kanei kalo se emas ws anthrwpous kai parallhla sthn ellada mas.~
« Last Edit: March 01, 2008, 06:28:34 PM by tAkIsR »

al3handro

• Guest
symfono apolyta me ton pleyrh an sou kanei ayto gg hf

Μου κανει καλυτερα αυτη σου η απαντηση.  Πρεπει να σε εκνευρισα αρκετα. gg hf

SoldierBlue

• DEMO UPLOADER!
  • 1 shot 1 kill!
Alex, makari na ypirxe tropos na einai oloi eyxaristimenoi, mono pou ayto de ginetai se orismena pragmata. Ego 8elo na einai oi Skopianoi eyxaristimenoi kai na zoume eirinika se enan aggelika plasmeno kosmo.

Alla polles fores file, auto pou de xanetai kai pou den 8a xa8ei pote sto an8rwpino eidos, einai to enstikto tis epiviwsis kai i epikratisi tou isxyroterou pano se kapoion allo pros proswpiko ofelos. Auto pou 8elo na pw einai oti, gia enan isxyro (USA, UK, Russia, France, China) oi ideologies kai oi nees aytes me8odoi diplomatias den isxyoun. Isxyoun mono gia emas tous mikrous, kai eisai poly afelis an nomizeis esy kai oloi osoi to pisteoun, oti Oi Isxyroi apodexontai kai pisteoun ola ayta, ta peri pagosmias eirinis kai sta8erotitas, kai oti ola lynontai me diplwmatia kai kali 8elisi. Oi isxyroi file mou 8a estelnan ena aeroplanoforo opws exoun kanei alloste toses fores, kai den isoun paidi nomizo, kai ka8arisan. Oute diples onomasies, oute, an oi Servoi i oi Irakinoi exoun dikaiomata, alla mono ti dikaiomata exoun aytoi koitaksan kai ti kerdos. Siga mi katsoun na zalisoun ta @@ tous. Poly swsta sou leei o Zaitsev kai na min ton apopairneis loipon, oti otan eleikse o WW2, enw i Ellada pou polemise ap tous protous, eixe na lamvanei de pire tipota. Ekeinoi ta piran ola. O Trouman mas esteile mia karavia efodia kai ok..
Kai ws filotimos laos steilame kai strato stin Korea. Ektote i Ameriki mas exei sta skata kai pio va8eia...Mas taizei me to na vgainei o ekastote pro8ypourgos mas kai na leei oti.. "Me diavevaiwse o Amerikanos presvis, oti i Ellada einai enas simantikos paragontas sta8erotitas gia ta Balkania"...toso megala paparia exoume kai de to kserame...?!?!? 

Kai simera an kaneis ton parallilismo gia ayto fonazoume gia tin adikia kai mono. De zitame polemo, oute i Ellada na tous klanei olous sti mouri. Mporei o opoiosdipote na 8elei otidipote alla oxi ta dika mou. Etsi loipon file otan se plisiazei kapoios pera ap ta 25 ekatosta, 2 einai oi logoi...i 8a se filisei i 8a se koutoulisei. Kai mexri tora de mas filise kaneis file...gi auto fonazoume. Nomizw oti akoma kai i Kalomoira to katalavainei auto. 

Oi ideologies erxontai kai parerxontai ana tous aiwnes. Ayti loipon i nea ideologia i filosofia an 8es pou prospa8eis na mas eksigiseis, se ti ofelei emas? Oi Skopianoi zitoun ayto pou zitoun? Emeis ti kai apo pou mporoume na zitisoume kati? Mou les? Giati mi mou peis oti oi Ellines "zoume" kala, ws koinwnia kai ws kratos. Gia skepsou 8eloume kati? Kai mi krineis ap to ti 8eloun mia xoufta Xrysaygites, skepsou esy ti 8a i8eles? An ayrio sou legane oti ok, to Skopiano ly8ike, kai to onoma einai Skopia, de 8a sou ekane kamiiiaaa ais8isi? Ena stravo xamogelo 8a to ekanes pantws.

Alex, se ksero kai me ksereis, ypofero k ypofereis gi auto 8a sou doko mia symvouli. Na skeftesai ligo pio apaisiodoksa, kai min empisteysai ta megala logia. Yparxei i drasi kai i antidrasi. Eisai se fasi tis zois sou pou polla sou xarizontai kai gi auto nomizeis oti o kosmos einai rodinos. Mporei oi Europaioi kai o "politismenos" kosmos (ektos apo tous Ellines), na skeftontai opws skeftesai kai sy alla autoi exoun kalyterous "geitones"...