Author Topic: Save Aiyegbeni !~  (Read 4945 times)

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
  • faber est quisque fortunae suae
    • HEAT clan
Re: Save Aiyegbeni !~
« Reply #15 on: April 06, 2008, 10:17:16 PM »
Και για να κλείσει και το θέμα του cheat, στην ομάδα μας συνεδρίασε το συμβούλιο διοικήσεως και μετά από συζήτηση και ψηφοφορία, αποφασίσαμε να αποβάλλουμε το μέλος sovaros από την ομάδα μας λόγω χρήσης cheat.

KaSTeLaNo

• Ranked Pubzorz!
« Reply #16 on: April 07, 2008, 10:41:29 PM »
τωρα που ήρθα και εγώ στην παρέα θα κλείσει το θέμα εδω dfk?αν είναι δυνατον

Αντε να ξεκινήσω και εγω.....

Πιστέυω να χαρήκανε μερικοι τύπου  sega kai του αλουνου το κλείστε το.Αλλα δυστυχως είστε για μένα ακόμα πολύ μικροι σε όλα και ακόμα στο μυαλο.Εγω ακόμα δεν μπορεσα να καταλάβω τι έκανε το σοβαρο που δεν πιστέυω να έκανε κάτι απο αυτά που είπε σε μένα.Γιατι όσο ιλιθιος και να είσαι οταν εισαι 2 χρονια σε μια ομαδα και ξερεις οτι αν πιαστεις με cheatos πουλο δεν πρόκειται να το κάνεις.Στο bf εγω απορω πως δεν έχει?
Μιλησα με τα λεγωμενα που με ειπε ο σοβαρος.Τεσπα η νεκροψια αλλα έδειξε

Υ.Γ αν θέλετε με το καλό και του ASVVAS  μπορω άνετα να συνεχίσω.........

Of topic parte to όπως θελετε αυτο αλλα στο tour μπορω να πω ότι το ευχαριστήθηκα και να πω ένα gg .Α και επειδη δεν προλαβα καν να πω gg στους MAD  λεω τώρα.GG παίδες και πιστέυω να μάθατε που είναι το  Α και Β.Ευτυχως που οι άλλες οι ομάδες δεν ειναι σαν και σας

Sega!

• 222 HERO!~
  • g.o.k.a.m.t.x.
« Reply #17 on: April 07, 2008, 10:58:47 PM »
Επειδή μίλησα με το sovaro και μου εξήγησε πως έχουν τα πράγματα και πραγματικά τον πιστεύω σε όσα μου είπε , όλα έγιναν εν αγνοία του και χωρίς να έχει πρόθεση να χρησιμοποιήσει cheats .

Ένα συγνώμη από μένα μόνο στον sovaro που θα έπρεπε όμως να είναι περισσότερο προσεκτικός με ότι κατεβάζει.Σκοπός μου εξάλλου δεν ήταν να εκθέσω τον ίδιο ,δεν είμαι ο εισαγγελέας του
forum , απλά δεν συμφωνώ με την τακτική των admin της ομάδας που τραβάνε bans με το παραμικρό .
Τέλος
« Last Edit: April 10, 2008, 08:58:45 PM by Sega! »

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #18 on: April 09, 2008, 10:42:15 AM »
Oti htan na ypothei kai na lexthei , egine. To kleidwnw gia na mh ginei spam.
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous