Και τώρα ας τα ξεκαθαρίσω για ακόμη μια φορά.
Δεν έχω κανένα λόγο να ειρωνευτώ, να χλευάσω, να υποβιβάσω ή να υποτιμήσω κανένα gaming community ή παίχτη οποιουδήποτε παιχνιδιού. Αντίθετα, αν το κάνω ρισκάρω και χάνω πάρα πολλά πράγματα. Ένα πρόβλημα που υπάρχει στους Έλληνες gamers, είναι κατανόηση του γραπτού λόγου και η αυξημένη κρίση κατωτερότητας. Διαβάζεται κάτι και νομίζεται ότι ο άλλος κάνει επίδειξη ή σας τα «χώνει». Δεν ξέρω πραγματικά για πιο λόγο υπάρχει αυτή η προκατάληψη στο μεγαλύτερο ποσοστό των gamers. Εκεί αποδίδω το γεγονός ότι γιΆ ακόμη μια φορά δεν καταλάβατε τα λεγόμενα μου. Ξανά λέω λοιπόν, ότι πιστεύω, ότι κάποιες ομάδες ή παίχτες, δεν λαμβάνουν μέρος σΆ αυτού του είδους τις διοργανώσεις, διότι θεωρούν το άσκοπο, καθώς δεν έχουν τύχη σΆ ένα single elimination structure με ομάδες όπως οι SP-Gaming. Μιλάω για κάποιες ομάδες και συγκεκριμένου είδους διοργανώσεις. Δεν αερολογώ, ούτε φυσικά μιλάω για όλους, είναι συγκεκριμένα τα πράγματα που ανέφερα κι το έκανα καλοπροαίρετα. Αν αναλύσετε τις προτάσεις που χρησιμοποίησα, είμαι σίγουρος ότι δεν θα βρείτε καμία μομφή σΆ αυτά που λέω, αλλά δε το κάνετε γιατί το μυαλό σας τρέχει, το περισσοτέρων τουλάχιστον.
Δεν είμαι υποχρεωμένος και ούτε πρέπει να κάνω relay τα newspost του ESL σε κανένα gaming portal. Αυτό είναι σαφές, ξεκάθαρο, φυσιολογικό και λογικό. Το κάνω όμως για να διευκολύνω καταστάσεις και να ενημερώνω τους παίχτες του εκάστοτε παιχνιδιού καλύτερα. Όμως, όταν ήδη έχω ανακοινώσει ένα θέμα που ενδιαφέρει έναν παίχτη, δεν είναι λογικό να περιμένει πότε θα ξαναγράψω εδώ μέσα για να ενημερωθεί, είναι παράλογο αυτό. Αν όντως ενδιαφέρεσαι, θα επισκεφτείς την σελίδα του ESL και θα βρεις αυτό που θέλεις. Φυσικά, relay δεν έκανα γιατί απλά ξεχάστηκα ή νόμιζα ότι είχα κάνει, δεν θυμάμαι ακριβώς ποιος λόγος ήταν από τους δύο. Δεν έχω λόγο να μην το παραδεχτώ.
Οι αγώνες δεν έγιναν, γιατί, δεν μπορούν να γίνουν αγώνες σε μια δομή που έχει ως βάση τον ζυγό αριθμό ομάδων. Έστω και τέσσερις ομάδες να είχε, το πιθανότερο θα ήταν να έπαιρνα την απόφαση να διεξαχθούν οι αγώνες, αλλά με τρεις ομάδες, δεν γίνεται. Θα έπρεπε να αλλάξω την δομή του cup κι αυτό απαγορεύεται από τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς. Έτσι, πήρα προσωπικά την απόφαση να στείλω μια ομάδα από αυτές που δηλώσαν συμμετοχή. Το γιατί επιλέχθηκαν οι SP-Gaming, το γνωρίζεται όλοι. Αρκετούς λόγους αναφέρατε κι εσείς σΆ αυτό το thread. Αν πραγματικά ήθελα να στείλω από την αρχή τους SP-Gaming, δεν με σταματούσε κανείς να το κάνω. Γιατί να μπω στην διαδικασία να γίνουν όλα αυτά για να πάνε στο τέλος οι SP-Gaming, όταν μπορώ απλά να τους στείλω χωρίς καν να ρωτήσω; Δεν είναι καλές οι ακραίες θεωρίες συνομωσίας ρε παιδιά..
Οι αποφάσεις για τις ημερομηνίες και την διεξαγωγή των tournaments του ESL δεν τις παίρνω πίνοντας καφέ ή την ώρα της αφόδευσης, τις παίρνω μετά από συζητήσεις με τους Admins μου. Έτσι, αφού συζήτησα και ενημερώθηκα από τον brizola για δεδομένα που επικρατούν αυτή τη στιγμή στο COD4 Community, αποφάσισα τα qualifiers να διεξαχθούν το τριήμερο του αγίου πνεύματος που είναι αργία. Πίστευα, με βάση αυτά που βλέπω στα ONC, με την ενημέρωση του Assva και brizola, ότι μπορούμε να μαζέψουμε 8 ομάδες και να πραγματοποιηθούν. Όταν είδα ότι αυτό δεν έγινε, είπα να δώσω μια δεύτερη ευκαιρία γιατί δεν ήθελα να γίνει αυτό που έγινε. Όποτε μετέφερα κατά 15 μέρες μπροστά το schedule για να μην έχουμε πρόβλημα με την εξεταστική. Πάλι όμως τίποτα.
Ελπίζω να σας βοήθησα να καταλάβετε τι συμβαίνει και να σας έλυσα τις απορίες. ¶λλα μετά από τα λεγόμενα μου, αν ισχύουν ακόμη, μπορώ να μάθω ποιο ακριβώς είναι το λάθος του ESL Alehandro για το οποίο πρέπει να βγάλουμε ανακοίνωση; Και ποιες είναι οι παπαρίες chesteR! που είπε ο Godfevour και νευρίασες;
Τα υπόλοιπα θέματα που συζητάτε, αφορούν το community κι εσάς, δεν έχω λόγο να πάρω θέση αυτή τη στιγμή.