Author Topic: EMS Quals III: Ακύρωση των προκριματικών. Οι SP.Gaming στο main round.  (Read 22447 times)

xpLodeR

• DV zombie
  • Blue Öyster Cult
Parakalw kapoios na me plhroforhsei ti alles prospa8eies gia organwsh/beltiwsh tou ellhnikou community twn paixtwn CoD4 uparxoun, an exw xasei kapoia.

Alliws to sumperasma pou bgainei einai oti eimaste oloi skorpoxwri, kai sxedon TIPOTA den kanoume gia na kaluterepsoume thn katastash.
Πες μας ό,τι φταίμε κιόλας.
Μήπως θα ήθελες να αρχίζουμε να κτυπάμε κουδούνια για να βρούμε παίκτες στο CoD4 και να τους πάρουμε το χεράκι και να τους βάλουμε στο callofduty.gr ?
Εγώ ένα πράγμα θα σου πω που μου είπε ένας κοντινός μου άνθρωπος...
Όποιος γυρίζει, μυρίζει και όποιος κάθεται βρωμίζει.
Αυτά έχω να πω.
Το να συνεχίζεις να λες για τα qualifiers που δεν έγιναν δεν κάνεις κάτι.
cya
The sister runs up to her dad and cries: "Daddy daddy, Max is throwing waterballoons at me!"
The angry dad asks Max: "Max, did you make your sister wet?"
Max answers: "No, but that did her boyfriend yesterday, while you were shopping!"

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
Parakalw kapoios na me plhroforhsei ti alles prospa8eies gia organwsh/beltiwsh tou ellhnikou community twn paixtwn CoD4 uparxoun, an exw xasei kapoia.

Alliws to sumperasma pou bgainei einai oti eimaste oloi skorpoxwri, kai sxedon TIPOTA den kanoume gia na kaluterepsoume thn katastash.
Πες μας ό,τι φταίμε κιόλας.
Μήπως θα ήθελες να αρχίζουμε να κτυπάμε κουδούνια για να βρούμε παίκτες στο CoD4 και να τους πάρουμε το χεράκι και να τους βάλουμε στο callofduty.gr ?

Αυτά έχω να πω.
Το να συνεχίζεις να λες για τα qualifiers που δεν έγιναν δεν κάνεις κάτι.
cya

Πολυ σωστααααααα. Γι' αυτο και σεις σαν admins καλο θα ηταν να διαβεβαιωσετε πως δε θα ξαναγινει, και οτι ηταν λαθος. Αμα θελετε να κανουμε ολοι πραξη αυτο που λες ... Κοιταμε μπροστα, λαθη γινονται, καλο θα ειναι να μην ξαναγινουν. :D
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

xpLodeR

• DV zombie
  • Blue Öyster Cult
Δεν φταίνε οι admins για τις αποφάσεις των head admins του ESL.
Εκεί τα μπερδεύεις.
The sister runs up to her dad and cries: "Daddy daddy, Max is throwing waterballoons at me!"
Max answers: "No, but that did her boyfriend yesterday, while you were shopping!"

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
Δεν φταίνε οι admins για τις αποφάσεις των head admins του ESL.
Εκεί τα μπερδεύεις.

Εχεις δικιο .... Τοτε να βγαλουν εκεινοι την ανακοινωση για το λαθος που κανανε, και για το οποιο φυσικα δεν ευθυνεστε εσεις .
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

Unsto

• DV zombie
.............
To oti den uparxoun arketes "sobares" omades ston ellhniko xwro, den mporei na ofeiletai sto oti den uparxoun paixtes me arketa upshlo skill. Giati uparxoun. ......

Δεν υπάρχουν άτομα που να θέλουν να αφιερώσουν χρόνο παίζοντας σε ένα team με κάποιους στόχους. Εγώ προσωπικά τα λίγα χρόνια που ασχολούμαι αυτό έχω δει!

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
.............
To oti den uparxoun arketes "sobares" omades ston ellhniko xwro, den mporei na ofeiletai sto oti den uparxoun paixtes me arketa upshlo skill. Giati uparxoun. ......

Δεν υπάρχουν άτομα που να θέλουν να αφιερώσουν χρόνο παίζοντας σε ένα team με κάποιους στόχους. Εγώ προσωπικά τα λίγα χρόνια που ασχολούμαι αυτό έχω δει!

+1
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

Rip

• CBWARRIOR.
  • school sucks :S
sorry pou protimw(ame) na doulepsoume ena klkr na vgoume bolta na ginoume liwma kai na perasoume wraia apo to na liwsw sto cod4 mpas kai kapoia mera bw se mia kalh clan....

cod4 is not our life
i don't fight chestnut

aMaN

• Guest
Εσείς που λέτε ότι παίζεται cod4 για την πλάκα σας (και εγώ μέσα) να μην έχετε απαιτήσεις από τους admin και να μην κράζετε τους υπεύθυνους για τα λάθη που έκαναν.

chesteR!

• DV zombie
To vlepete poly lathos,den einai toso tragika ta pragmata.

An to thes,ola mporeis na ta sindiaseis pistevw...ta exoume ksanapei auta..ta panta me metro ;) ;) ;) ;) ;) ;)

« Last Edit: June 28, 2008, 07:49:23 PM by chesteR! »
Hey dude,where's my KaR ?

xpLodeR

• DV zombie
  • Blue Öyster Cult
To vlepete poly lathos,den einai toso tragika ta pragmata.

An to thes,ola mporeis na ta sindiaseis pistevw...ta exoume ksanapei auta..ta panta me metro ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Αν ήταν έτσι δεν θα υπήρχαν pro gamers.
Όλα στην υπερβολή για πάντα!  :D :D

(φυσικά αστειεύομαι)

TYRANOUS-

• DV zombie
nai alla o knaller den einai nerd :(

Merlin

• 222 HERO!~
Einai san na organwnei ekloges to PASOK. Na mazeutoume na me pshfisete. Na dinoume kai to prwta8lhma sto podosfairo sto gauro, sto mpasket ston bazelo, kai se opoia dikh katebainei o Kougias na thn kerdizei xwris na ginetai h dikh, na mhn xanoume xrono bre aderfe...

Dikio exeis edw. Imo tha eprepe na ginoun estw 2-3 agwnes gia ta EMS. De lew vevaia oti tha pernage to diko mou team oute oti eimaste emeis oi kalyteroi sthn ellada alla estw na paiksoume ligo. Alla oti egine egine twra, den tha trelathw kiolas afou imo oi SP einai to kalytero team avth th stigmh sthn ellada. To mono parapono mou einai h kathisterimenh enhmerwsh.

Kalh epityxia sta paidia twn SP!!! Do ur best paidia!!!

Godfevour

• CBWARRIOR.
  • Εσσεται ημαρ..
    • Electronic Sports League
Και τώρα ας τα ξεκαθαρίσω για ακόμη μια φορά.

Δεν έχω κανένα λόγο να ειρωνευτώ, να χλευάσω, να υποβιβάσω ή να υποτιμήσω κανένα gaming community ή παίχτη οποιουδήποτε παιχνιδιού. Αντίθετα, αν το κάνω ρισκάρω και χάνω πάρα πολλά πράγματα. Ένα πρόβλημα που υπάρχει στους Έλληνες gamers, είναι κατανόηση του γραπτού λόγου και η αυξημένη κρίση κατωτερότητας. Διαβάζεται κάτι και νομίζεται ότι ο άλλος κάνει επίδειξη ή σας τα «χώνει». Δεν ξέρω πραγματικά για πιο λόγο υπάρχει αυτή η προκατάληψη στο μεγαλύτερο ποσοστό των gamers. Εκεί αποδίδω το γεγονός ότι γιΆ ακόμη μια φορά δεν καταλάβατε τα λεγόμενα μου. Ξανά λέω λοιπόν, ότι πιστεύω, ότι κάποιες ομάδες ή παίχτες, δεν λαμβάνουν μέρος σΆ αυτού του είδους τις διοργανώσεις, διότι θεωρούν το άσκοπο, καθώς δεν έχουν τύχη σΆ ένα single elimination structure με ομάδες όπως οι SP-Gaming. Μιλάω για κάποιες ομάδες και συγκεκριμένου είδους διοργανώσεις. Δεν αερολογώ, ούτε φυσικά μιλάω για όλους, είναι συγκεκριμένα τα πράγματα που ανέφερα κι το έκανα καλοπροαίρετα. Αν αναλύσετε τις προτάσεις που χρησιμοποίησα, είμαι σίγουρος ότι δεν θα βρείτε καμία μομφή σΆ αυτά που λέω, αλλά δε το κάνετε γιατί το μυαλό σας τρέχει, το περισσοτέρων τουλάχιστον.

Δεν είμαι υποχρεωμένος και ούτε πρέπει να κάνω relay τα newspost του ESL σε κανένα gaming portal. Αυτό είναι σαφές, ξεκάθαρο, φυσιολογικό και λογικό. Το κάνω όμως για να διευκολύνω καταστάσεις και να ενημερώνω τους παίχτες του εκάστοτε παιχνιδιού καλύτερα. Όμως, όταν ήδη έχω ανακοινώσει ένα θέμα που ενδιαφέρει έναν παίχτη, δεν είναι λογικό να περιμένει πότε θα ξαναγράψω εδώ μέσα για να ενημερωθεί, είναι παράλογο αυτό. Αν όντως ενδιαφέρεσαι, θα επισκεφτείς την σελίδα του ESL και θα βρεις αυτό που θέλεις. Φυσικά, relay δεν έκανα γιατί απλά ξεχάστηκα ή νόμιζα ότι είχα κάνει, δεν θυμάμαι ακριβώς ποιος λόγος ήταν από τους δύο. Δεν έχω λόγο να μην το παραδεχτώ.

Οι αγώνες δεν έγιναν, γιατί, δεν μπορούν να γίνουν αγώνες σε μια δομή που έχει ως βάση τον ζυγό αριθμό ομάδων. Έστω και τέσσερις ομάδες να είχε, το πιθανότερο θα ήταν να έπαιρνα την απόφαση να διεξαχθούν οι αγώνες, αλλά με τρεις ομάδες, δεν γίνεται. Θα έπρεπε να αλλάξω την δομή του cup κι αυτό απαγορεύεται από τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς. Έτσι, πήρα προσωπικά την απόφαση να στείλω μια ομάδα από αυτές που δηλώσαν συμμετοχή. Το γιατί επιλέχθηκαν οι SP-Gaming, το γνωρίζεται όλοι. Αρκετούς λόγους αναφέρατε κι εσείς σΆ αυτό το thread. Αν πραγματικά ήθελα να στείλω από την αρχή τους SP-Gaming, δεν με σταματούσε κανείς να το κάνω. Γιατί να μπω στην διαδικασία να γίνουν όλα αυτά για να πάνε στο τέλος οι SP-Gaming, όταν μπορώ απλά να τους στείλω χωρίς καν να ρωτήσω; Δεν είναι καλές οι ακραίες θεωρίες συνομωσίας ρε παιδιά..

Οι αποφάσεις για τις ημερομηνίες και την διεξαγωγή των tournaments του ESL δεν τις παίρνω πίνοντας καφέ ή την ώρα της αφόδευσης, τις παίρνω μετά από συζητήσεις με τους Admins μου. Έτσι, αφού συζήτησα και ενημερώθηκα από τον brizola για δεδομένα που επικρατούν αυτή τη στιγμή στο COD4 Community, αποφάσισα τα qualifiers να διεξαχθούν το τριήμερο του αγίου πνεύματος που είναι αργία. Πίστευα, με βάση αυτά που βλέπω στα ONC, με την ενημέρωση του Assva και brizola, ότι μπορούμε να μαζέψουμε 8 ομάδες και να πραγματοποιηθούν. Όταν είδα ότι αυτό δεν έγινε, είπα να δώσω μια δεύτερη ευκαιρία γιατί δεν ήθελα να γίνει αυτό που έγινε. Όποτε μετέφερα κατά 15 μέρες μπροστά το schedule για να μην έχουμε πρόβλημα με την εξεταστική. Πάλι όμως τίποτα.

Ελπίζω να σας βοήθησα να καταλάβετε τι συμβαίνει και να σας έλυσα τις απορίες. ¶λλα μετά από τα λεγόμενα μου, αν ισχύουν ακόμη, μπορώ να μάθω ποιο ακριβώς είναι το λάθος του ESL Alehandro για το οποίο πρέπει να βγάλουμε ανακοίνωση; Και ποιες είναι οι παπαρίες chesteR! που είπε ο Godfevour και νευρίασες;

Τα υπόλοιπα θέματα που συζητάτε, αφορούν το community κι εσάς, δεν έχω λόγο να πάρω θέση αυτή τη στιγμή.
« Last Edit: July 01, 2008, 05:11:44 AM by Godfevour »

SanDman

• CBWARRIOR.
    • Team-gr8
Καλήμερα.

Λοιπόν δεν είχα κάνει post όλο αυτό το διάστημα γιατί δεν ήθελα να παρεξηγηθώ ότι κάνω flame/whine αλλά κάπου στράβωσα με τα λεγόμενα σου Godfevour.

Καταρχάς να πω λίγο το βασίκο μου παράπονο πριν σχολιάσω τα λεγόμενα σου.Πριν λίγους μήνες είχαν γίνει τα προηγούμενα ems qualifiers.Υποτίθεται ότι θα γινόντουσαν συγκεκριμένη ημερομηνία-ώρα,πράγμα που δεν έγινε ποτέ παρόλο που ήταν μόνο 4 teams.Γενικά το όλο κλίμα ήταν "παρείστικο".Δηλάδη ας γίνουν τα games όποτε τύχη.Σαν να μην υπάρχει οργάνωση/admin ένα πράγμα.Δεν μου άφησε και τη καλύτερη εντύπωση.

Στη συνέχεια ανακοινώσατε τα επόμενα qualifiers ότι θα γίνουν το Σάββατο 14 Ιουνίου.Δεν υπήρξε καμία ανακοίνωση/ενημέρωση για το αν θα γίνουν τελικά τα qualifiers τη τάδε ημερομηνία.Η αναβολή του date έγινε το Σάββατο λίγες ώρες πριν τα games.Μετά δώσατε αναβολή για το Σάββατο στις 28 Ιουνίου.Τελικά τα ακυρώσατε πάλι καθυστερημένα μόλις 1.5 μέρα πριν τα  qualifiers.Με 2 λόγια 3 Σάββατα,καθαρά λόγο άσχημου admin support προσαρμόσαμε αδίκως το πρόγραμμα μας για να μπορούμε να είμαστε διαθέσιμοι για τα qualifiers.Ανέφερες σαν δικαιολογία ότι δεν έγιναν αγώνες στα last qualifiers επειδή δεν είχαμε ζυγό αριθμό ομάδων.Ειλικρίνα δεν καταλαβαίνω τι σκεφτόσουν ή τι ήθελες να πεις αλλα με αυτο που πες εννοείς ότι με 7 ομάδες δεν θα γίνουν qualifiers?Wtf...

Έβγαλες ανακοίνωση που έθαβες ουσιαστικά όλα τα cod4 clans εκτός απο sP(προφανώς ήταν σωστό που τους διάλεξες για το direct invitation,σε αυτό δεν διαφωνεί κανείς).Πουθενά όμως δεν ανέφερες καταρχάς ποια clans πήραν μέρος παρά μόνο τα έχωσες έτσι αόριστα.Ε μετά απορείς γιατί βγήκαν πολλοί και διάφοροι κι έκαναν flame?Ποιος είσαι που βγαίνεις και τα χώνεις έτσι σε ολόκληρο το cod4 community ενώ δεν ασχολείσαι?Μιλάς για μη κατανόηση γραπτού λόγου απο gamers(lol?) και ότι δεν αερολογείς ενώ κάνεις ακριβώς αυτό το πράγμα.Προφανώς και έσυ δεν καταλαβαίνεις τι γράφεις γιατί και η ανακοίνωση και το συγκεκριμένο post σου είναι full στο flame.

Όταν λες ότι κάποια clans κάνουν τη κότα ουσιαστικά μόνο για 2-3 clans θα μπορόυσε να έχει έστω κάποια λογική αλλά ενημερωτικά αυτα τα teams είναι inactive.Οπότε ανούσιο flame.Τα υπόλοιπα 10-15 clans σίγουρα άλλος ήταν ο λόγος που δεν πήραν μέρος,όχι γιατί "κότεψαν".Δεν γίνεται να φταίει κατά τα λεγόμενα σου μονο το community  όταν σε παρόμοια cups(1day,single elimination) με μικρότερο prestige πχ ΟΝC να μαζεύουν 12-20 teams και στο ESL τη πρώτη φορά 4 και τη δεύτερη φορά 3 teams.Φταίει σίγουρα (και) κάτι άλλο προφανώς.

Να διευκρινίσω εδώ ότι προφάνως τα παράπονα δεν τα έχω από τους ESL COD "admins" Brizola,Assvas ktl αφού ο όποιος ρόλος τους τους ήταν τελείως παθητικός κι όσες φόρες τους ρώτησα κανείς δεν ήξερε αν θα γίνουν τελικά τα qualifiers στις εκάστοτε ημερομηνίες.

« Last Edit: July 01, 2008, 07:53:44 AM by gr8|SanDman »
Remeber this.We of the endless are the servants of the living-we are NOT their masters.WE exist because they know,deep in their hearts,that we exist.

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
EMS QUAL III :

better luck next time.
soz.