Author Topic: sniper limit 2  (Read 5360 times)

aMaN

• Guest
Re: sniper limit 2
« Reply #15 on: July 06, 2008, 10:50:23 AM »
νομίζω πως οι περισσότεροι το γουστάρουν αυτό το πανηγύρι των 20+ ατόμων

Βρες μου έναν.  :-\

zbouaerg

• Administrator
  • DV zombie
  • braindead
    • Towers open fire.
« Reply #16 on: July 06, 2008, 10:55:17 AM »
Τον ιδιοκτήτη του σέρβερ, for starters. :-Π

ougk

brizolas

• Administrator
  • DV zombie
  • briz
« Reply #17 on: July 06, 2008, 02:29:58 PM »
paidia epeidh to cod4 moiazei sto cs 1.6 den shmainei pws prepei na ginoume san to CS community ...

ps: ama to exete parei prefa sta misa threads whinarete kai sta alla misa krazete . Mia o enas mia o allos...
adriano: re eimai kai ego mesa stin klika min me ksexnate , asxeta an ta pino panta :D

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #18 on: July 06, 2008, 04:34:21 PM »
nai to sniper limit einai etsi apo epoxh cod 1.... de vlepw to logo na allaksei.

+ realistika ston B PPolemo h eidikothta tou eleftherou skopefth htan spania,
kai oxi opws sto hollywood.
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #19 on: July 07, 2008, 12:56:04 AM »
Όπως διαφωνώ και με τους 14άρηδες servers, i know where you 're comin from gody, αλλά νομίζω πως οι περισσότεροι το γουστάρουν αυτό το πανηγύρι των 20+ ατόμων και δόξα τω θεώ, gathers / pcws / cbs υπάρχουν. :)

ougk

Ετσι, δοξα δοξα.  :D :D :D
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

aMaN

• Guest
« Reply #20 on: July 07, 2008, 01:07:21 AM »
p90-red dot + πανηγύρι των 20+ ατόμων και Άγιος ο Θεός, αμήν.

Merlin

• 222 HERO!~
« Reply #21 on: July 07, 2008, 01:15:04 AM »
+1 kai 3 grenades bobby! Me martydom kai sonic boom!!!

TYRANOUS-

• DV zombie
« Reply #22 on: July 07, 2008, 04:15:55 PM »
sto sd 8elei 1 sniper, sto TDM me to ZORI 2 snipers, giati kaberonun: px: to xw dei se 3enous servers: fnatic/dignitas/tek9/srs/esuba, twra den 8ymamai poioi exoun limit h oxi pantws osoi den exoun limit ginontai bordelo kanoniko. symfwnw me thn protash toy gody gia 2 servers 14rhdes. giati kai ta maps den einai gia tosa atoma kai 8a exei pio poly fash! lets see

btw: i lold me to skhniko enc-gamoten, chill re ;[

SoldierBlue

• DEMO UPLOADER!
  • 1 shot 1 kill!
« Reply #23 on: July 09, 2008, 10:02:44 AM »
Tin apopsi mou tin eixa pei se allo topic, mono pou emoiaze san plaka. Ksanaleo. Vgalte to sniper teleiws, an sas xalaei toso, vgalte kai to M16 to 3sfairo, giati kai go "katantisa" na camperwnw kata pollous, pou mou ti lene,sto pub, na sas ftiakso kai mia nea pinakida sto server, "AK-74 - Mp5 only" na goustarete. H leksi camp kai ta paragoga tis, exei pareksigi8ei ligo, nomizo.
Giati de mporoume na katigoroume clans kai community pou goustaroun na paizoun xoris pam kai meis na "kovoume" pragmata synexeia, kai plagios na metatrepoume to SnD se TDM. 

Ta long range weapons exoun ena stratigiko rolo yparksis sto game. Sigoura de ginetai na exoun oloi sniper, i m16, alla autoi pou exoun kanoun mia douleia. Den analyw, ypoti8etai oti pairniomaste gia pro kai 8a itan prosvlitiko na eksigiso...! Apo kei kai pera, camperis einai autos pou ka8etai se mia gonia me ena oplo kai perimenei to 1 kill na tou r8ei. O sniper kai to m16 mporei na einai makrya, alla de 8eoritai camping  giati vgainoun kai rixnoun ekti8ontas ton eyato tous se sxesi me ton "kako" aka "kampia" camper. Ti stigmi pou me m16 ta vazeis me sniper, i antipalo m16, i sniper vs sniper, auto einai camping??? M auti ti logiki giati de vazete sto public tin pista me ta 5 containers sti mesi na paroume oloi ena polyvolo na goustaroume?

Ektos an 8elete o sniper na rusharei synexos gia na pairnete eykola kills oi sub...??
Asxetos pou yparxoun sniper pou alonizoun mesa sto map metakinoumenoi synexos. Kai tetoioi snipers yparxoun arketoi sto community mas. Apo kei kai pera apofasiste ti 8elete na apofygete, estiaste sto gegonos, oti 8a paiksei sto server kai o "kakos" sniper o camper diladi kai o unskilled, kai 8a paiksei kai o gamatos. Einai kati pou den mporeis na apofygeis sto public, osa opla ki an vgoun i mpoun.

Z@ntos

• 222 HERO!~
« Reply #24 on: July 09, 2008, 10:21:27 AM »
Πάρα πολύ ωραία τοποθέτηση +1000  ;)