Δεν υπαρχει καποιο νοημα να βρω σε αυτο που λες, πραγματικα, ειτε χιουμορ ειναι, ειτε χολη.
Γενικα, και στο επομενο λαν, αν παιξω, δεν πιστευω οτι θα με σταματησει κανενα M16A4. Ολα οπλα ειναι στο παιχνιδι, και οπως καποιοι θεωρουν ψευτια ή lame το ΑΚ74u, ετσι καποιοι αλλοι θεωρουν lame το Μ16Α4. Ο καθενας μαθαινει το οπλο που του αρεσει, και αναλογα μπορει να κανει και θαυματα με αυτο. Απο Cod2 λατρευα τα SMG, τωρα για να μη γινω κομφοριστης σε ενα mini-AK trend, δε σημαινει οτι θα κατσω να μαθω το MP5 που δε μαρεσει κιολας.
Τωρα αν δεν ειναι χιουμορ το γεγονος οτι καποιος που χρησιμοποιει ενα οπλο στο cod4 ειναι vegetable και δεν εχει λογικη οπως θες να πεις, τοτε δεν ξερω τι αλλο μπορει να ειναι.

Σχετικα με το θεμα, η μουσικη ειναι απιστευτη, διεγερτικη, χαλαρωτικη, μπορει να ειναι τα παντα. Μπορει να σε συγκινησει πραγματικα, ενα στοιχειο-αντικειμενο λατρειας.
Ο καλλιτεχνης ειναι καλλιτεχνης. Ανθρωπος. Δε μπορω να τον λατρεψω. Σεβομαι οτι παιζει απιστευτη μουσικη για παραδειγμα, αλλα ως εκει. Το ιδιο και η κιθαρα του. Οταν τρως με γουρλωμενα και δακρυσμενα απο τη συγκινηση ματια τα μιλφεϊγ της Δεσποινας (μπλιαχ), ή τα τριγωνακια Πανοραματος, ουτε κανεις ταμα στη Δεσποινα, ουτε θεοποιεις το Πανοραμα. Απλα λατρευεις το ενα γλυκο ή το αλλο.
Μπορει να σου φαινεται εξισου νιχιλιστικο, αλλα και την κιθαρα του Rory Gallagher την εχω γραμμενη στα παπαρια μου.
Τωρα, θα ξαναπω κατι που ειπα και σε αλλο τοπικ, σχετικα με τη μουσικη.
Ποιος ειμαι εγω για να κρινω το ειδος μουσικης που αρεσει σε καποιον αλλον, και δεν αρεσει σε μενα? Μουσικα γουστα ειναι αυτα. Στην παρεα μου υπαρχουν ατομα που ακουνε pop και μονο pop, για παραδειγμα. Αυτο τι σημαινει ? Οτι ειναι μαλακες ? Αλλο τοσο δε μπορω να κρινω και καποιον με κριτηριο τα μουσικα του γουστα.
Τελος, σχετικα με τον Φοιβο. Ειναι ενα πολυ ωραιο totally lame επιχειρημα για τους υπερμαχους της παλιας σχολης της hard rock / metal, τους ιδιους, δηλαδη, που περηφανα κραζουν οτι μετα το '90 δεν υπαρχει μουσικη. "Ξερεις, οι Placebo οταν ηταν μικροι, ακουγαν Mick Jagger" . Στα @@ μου εμενα, εμενα οι Placebo μου αρεσουν.
ΥΓ : Εκανα εξ αρχης σαφες το χιουμοριστικο των ποστς μου. "Χουμορ αρχηγε, χουμορ" για να γουσταρει και ο xplo με τα Σεφερλικα του.