Εγώ θα ήθελα να σταθώ σε κάτι άλλο που θεωρώ ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Ίσως δεν είναι γνωστό σε πολλούς, αλλά υπάρχει ένας κανόνας όσον αφορά τις εθνικές ομάδες, ο οποίος απαγορεύει ρητά να ανήκουν παραπάνω από 3 παίκτες στο line-up κάθε match, στην ίδια clan. Επειδή λοιπόν tyranous, zbouaerg, unsto, vertigo ανήκουν στην clan (αν και από ότι κατάλαβα 2 από τους 5 ήταν άλλα πρόσωπα που είχαν πάρει τα κλειδιά τους)
masters, θα μπορούσαμε να έχουμε χάσει αυτό τον αγώνα στα χαρτιά, ακόμα και αν τον κερδίζαμε.
Γνωρίζω ωστόσο ότι είναι αρκετά δύσκολο να δημιουργηθεί ικανό roster για το cod2 αφού οι περισσότεροι δεν ασχολούνται πλέον. Άποψή μου: Νομίζω ότι είναι καλύτερο να υπάρχει ένα μεγαλύτερο roster, ακόμα και αν οι περισσότεροι δε δουν ποτέ βασική θέση, ώστε να αποφευχθούν τέτοιου είδους προβλήματα.
Επισημαίνω εδώ ότι από το roster της NT για το CoD2-4, μόνο οι: brizolas (inactive), Gody (inactive), in2ition, jackieboy (inactive) δεν ανήκουν στους master. Αυτό σημαίνει ότι με το παρόν roster (το οποίο σύμφωνα με τους supervisors θα "κλειδώσει" την Κυριακή), δύο από τους παραπάνω, θα αγωνιστούν υποχρεωτικά, ώστε να αποφύγουμε το forfeit loss.
Με το inactive, για να μην παρεξηγηθώ, εννοώ ότι δεν έχουν κανένα επίσημο αγώνα το τελευταίο 6μηνο. Αν έχω κάνει λάθος για κάποιον παρακαλώ διορθώστε με.