Ace αν έκανες τον κόπο να διαβάσεις τις απαντήσεις θα έβλεπες οτί ο leader σε κάθε subteam του TEAM HELLAS βγαίνει με ψηφοφορία που γίνεται στο clanbase.com και στην οποία μπορεί να δηλώσει συμμετοχή όποιος θέλει.
Ο 222 παραμένει και λέγεται 222 γιατί αποτελεί φόρο τιμής στον original 222 που ήταν server του assvas που με πολύ κόπο και προσωπικές θυσίες κατάφερε να κρατήσει online σε cod1, cod2 και αρχές cod4 (κοντά 5 χρόνια τώρα). Απο εκεί έχουν ξεμείνει και τα μηνύματα (που προσωπικά κι εμένα δεν με βρίσκουν 100% σύμφωνο).
Για το ποιός είναι admin και ποιός κάνει ότι θέλει στην Ελλάδα, το μόνο που μπορώ να σου πω και ελπίζω να γίνει κατανοητό είναι οτί υπάρχει μία ομάδα 5 ατόμων που έχουν στήσει ότι βλέπεις και λέει πάνω του callofduty.gr, είτε είναι server είτε portal. Αλλά πραγματικά νομίζω οτί είναι άδικο να πιστεύει κάποιος οτί εκμεταλλεύονται οι admins αυτή την κατάσταση ειδικά για τα τελευταία 2 χρόνια (στα οποία είμαι ενεργά στο admining).
Το οτί υπάρχει ένα forum για να ακούγονται οι απόψεις οφείλεται σε αυτή την ομάδα των admins. Όπως και 5 servers να ξεχαρμανιάζουμε και το gather. Δεν είναι κανένος υποχρέωση να παρέχει ούτε τους servers του, ούτε το hosting του, ούτε την ώρα του. Όλοι το κάνουν εθελοντικά. Κάλλιστα θα μπορούσε αυτό το team να πει, δικό μου το μαγαζί, το κάνω και ότι θέλω, θα το γυρίσω σε μπουζουκοφόρουμ κτλ. Αλλά είναι κοινή προσπάθεια μας ειδικά το τελευταίο έτος να γίνουμε περισσότερο προσιτοί στον τυχαίο public gamer με σκοπό να του ανοίξουμε τα μάτια σχετικά με το competitive gaming και να τον προσθέσουμε στην μεγάλη παρέα μας.
Δεν γίνεται δομικά να μην υπάρχουν 3-4-5 άτομα που να είναι πάντα στο admin team. Αλλιώς κάθε φορά που άλλαζουν οι admins θα πρέπει να ψάχνουν για νέους servers, νέο forum, νέο design κτλ. Απο ΄κει και πέρα όμως, admins είναι και άλλα παιδιά που είχαν όρεξη και θέληση να προσφέρουν, και μπήκαν στην διαδικασία να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους στο τελευταίο admin recruiting period.
Τέλος, παρακαλώ προσωπικά όποιον έχει γνώμη είτε θετική αλλά πόσο μάλλον αρνητική για οτιδήποτε, να μην φοβάται να την εκφράσει δημόσια, γιατί μόνο έτσι θα μας βοηθήσει εμάς αλλά και τον εαυτό του να πάμε μπροστά και να κάνουμε κάτι καλύτερο.