Author Topic: Nations Cup XII CoD4 TDM Squad  (Read 33147 times)

STAM

• Assistant Team\Mini Admins
  • DV zombie
  • kRAMBAAAAA~
Re: Nations Cup XII CoD4 TDM Squad
« Reply #105 on: February 20, 2009, 12:02:26 AM »
sto cod nai  ;) sto podosfairo O X I  :-*

VERTIGO

• DV zombie
« Reply #106 on: February 23, 2009, 05:47:09 AM »
μη ικανός αλλά πρόθυμος>ικανός αλλά απρόθυμος

depends on the skill gap :)
[02:02] pers0wnages d 0 x: play cybergamer ?
[02:02] naNOx9 vertiGo: dont have 5 on
[02:02] naNOx9 vertiGo: sorry
[02:02] pers0wnages d 0 x: no lol
[02:02] pers0wnages d 0 x: white my team ....
[02:02] naNOx9 vertiGo: lol
[02:02] pers0wnages d 0 x: oh forget ....
[02:03] pers0wnages d 0 x: no more t

promo

• CoD.gr Admin
  • DEMO UPLOADER!
  • blah blah blah
    • hit me
« Reply #107 on: February 23, 2009, 08:56:09 AM »
Den lete pali kala pou eixame mia parousia???

Xronia twra akouw gia "organwsh", "klikes" klp (apo to 1o version tou callofduty.gr, otan efyge to "community" apo ta bnb forums...) kai panta ta idia kanoume-(ki egw mesa) kritikaroume ka8e prospa8eia, legontas auta pou eprepe na ginoun, xwris na kanoume tipota!
Eksw apo ton xoro polla tragoudia kserw. Tespa, bravo gia thn prospa8eia kai as elpisoume tou xronou kalytera!
[16:02] <bazookas> pws gnt na milisoume ston athropo pou evale to anti cheat programa gia na to vgalei?
[16:04] <|ProMo|> re file plaka kaneis?
[16:05] <bazookas> no
http://www.ediodos.gr/4lkis/4lkis.html
http://www.alexander-moda.gr

1

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
  • faber est quisque fortunae suae
    • HEAT clan
« Reply #108 on: February 23, 2009, 11:22:09 AM »
μη ικανός αλλά πρόθυμος>ικανός αλλά απρόθυμος

depends on the skill gap :)

Sure, αλλά ο πρόθυμος δε θα σου κάνει no-show=χειρότερο από το να παίξεις χωρίς να πιάσεις το ποντίκι.

Den lete pali kala pou eixame mia parousia???

Xronia twra akouw gia "organwsh", "klikes" klp (apo to 1o version tou callofduty.gr, otan efyge to "community" apo ta bnb forums...) kai panta ta idia kanoume-(ki egw mesa) kritikaroume ka8e prospa8eia, legontas auta pou eprepe na ginoun, xwris na kanoume tipota!
Eksw apo ton xoro polla tragoudia kserw. Tespa, bravo gia thn prospa8eia kai as elpisoume tou xronou kalytera!

Μα δε νομίζω ότι κανείς δεν αναγνωρίζει ότι έγινε κάποια προσπάθεια. Από κει και πέρα, δε πιστεύεις ότι πρέπει να γίνεται κριτική; Αυτό (κριτική όσο το δυνατόν εποικοδομητική) μπορεί να κάνει όποιος δεν είναι θέση να κάνει κάτι άλλο.

brizolas

• Administrator
  • DV zombie
  • briz
« Reply #109 on: February 23, 2009, 12:01:55 PM »
Το περίεργο παντως είναι πως όταν γίνεται topic για admins kai newswriters να βοηθήσουνε πάντα 1-2 άτομα σκάνε . Όταν όμως γίνεται topic για κριτική σκάνε 30-40. hf :)
adriano: re eimai kai ego mesa stin klika min me ksexnate , asxeta an ta pino panta :D

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
    • HEAT clan
« Reply #110 on: February 23, 2009, 01:27:41 PM »
Εγώ μια που κάνω κριτική θα απαντήσω επί προσωπικού στο παραπάνω post.

Καταλαβαίνω ότι για πολλούς είναι πολύ σημαντικά τα gather και τα onc και ότι προφανώς χρειάζονται admin για να πραγματοποιηθούν. Εγώ προσωπικά τα βλέπω σαν κάτι να περνάει η ώρα, κυρίως γιατί έχουν μέσα το σημαντικό παράγοντα mix, που θεωρώ ότι μάλλον κακό κάνει στο competitive. Συνεπώς λίγο δύσκολο για μένα να δαπανήσω χρόνο να βοηθήσω σε κάτι που καλό είναι μεν, όχι ιδιαίτερα σημαντικό δε.

Αντίθετα τη National Team εγώ τη θεωρώ κάτι αρκετά σημαντικό, μια ευκαιρία να δείξουμε ότι δεν είμαστε οι τελευταίοι των τελευταίων στην Ευρώπη στο gaming όπως και στα περισσότερα πράγματα. Γι' αυτό και κάλυψα τα 2 από τα 3 match της SD Squad ως writer. Γι' αυτό και ασχολήθηκα να πω τη γνώμη μου για κάποια πράγματα, αφού πιστεύω ότι μπορούσαμε και καλύτερα.

Όπως και να έχει τα πάντα στη ζωή είναι θέμα προτεραιοτήτων, οπότε υποθέτω ο καθένας δαπανά σε ότι κάνει το χρόνο που ο ίδιος πιστεύει ότι αναλογεί.

brizolas

• Administrator
  • DV zombie
  • briz
« Reply #111 on: February 23, 2009, 01:53:54 PM »
Για να απαντήσω κι εγώ στο παραπάνω :) στο ESL που είναι κάτι πιο σοβαρό, πάλι 2 admins είμαστε. Εγω προσωπικά προτιμώ να γίνουνε 10 LANS και ας τα πίνουμε όλα στο NC. Ακόμα περισσότερο θα είμαι πιό χαρούμενος να βλέπω ένα ελληνικό team να παίζει καλα στο Eurocup, παρά σε έναν κατεξοχίν Mixed θεσμό που είναι to Nation Cup (2 άτομα max από κάθε team είναι)

Φιλικά brizolas  >:D
« Last Edit: February 23, 2009, 01:57:23 PM by brizolas »
adriano: re eimai kai ego mesa stin klika min me ksexnate , asxeta an ta pino panta :D

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
    • HEAT clan
« Reply #112 on: February 23, 2009, 02:39:57 PM »
Σίγουρα η premiership είναι πιο σοβαρό. Αν νιώθετε ότι δεν είστε αρκετοί admins, εγώ μετά χαράς να βοηθήσω, γιατί το θεωρώ μια καλή προσπάθεια που θα βοηθήσει τα ελληνικά teams.

Κι εγώ θέλω να γίνονται lans, αλλά για να γίνονται καλά και σοβαρά lans χρειάζονται καλά και σοβαρά teams. Επίσης επικροτώ κάθε καλή πορεία ενός ελληνικού team, απλά το NT ακριβώς επειδή είναι mixed και όχι από 1 team μόνο, δείχνει καλώς ή κακώς το επίπεδο του game στη χώρα. Αν είχαμε πολλά καλά teams, δε θα υπήρχε το θέμα μετά τους 3 SP στο NT ποιούς να βάλουμε.

Όχι ότι πιστεύω ότι το skill gap που ανέφερε σε προηγούμενο post o vertigo, είναι τόσο μεγάλο. Ήταν πριν μισό χρόνο, όχι πια. Γι' αυτό πίστευα κιόλας ότι παίχτες από 2 ακόμα teams θα μπορούσαν να στελεχώσουν το NT. Το ποιά είναι αυτά τα teams εύκολα μπορείτε να το βρείτε ψάχνοντας για τα 2 active ελληνικά teams με το μεγαλύτερο rating αυτή τη στιγμή στη CB.

Unsto

• DV zombie
« Reply #113 on: February 23, 2009, 03:06:23 PM »
......Γι' αυτό πίστευα κιόλας ότι παίχτες από 2 ακόμα teams θα μπορούσαν να στελεχώσουν το NT. Το ποιά είναι αυτά τα teams εύκολα μπορείτε να το βρείτε ψάχνοντας για τα 2 active ελληνικά teams με το μεγαλύτερο rating αυτή τη στιγμή στη CB.

Με teams των 1000-1100 ποντων δεν βγαζεις και ιδιαιτερα συμπερασματα για το skill τους....

TYRANOUS-

• DV zombie
« Reply #114 on: February 23, 2009, 03:45:54 PM »
......Γι' αυτό πίστευα κιόλας ότι παίχτες από 2 ακόμα teams θα μπορούσαν να στελεχώσουν το NT. Το ποιά είναι αυτά τα teams εύκολα μπορείτε να το βρείτε ψάχνοντας για τα 2 active ελληνικά teams με το μεγαλύτερο rating αυτή τη στιγμή στη CB.

Με teams των 1000-1100 ποντων δεν βγαζεις και ιδιαιτερα συμπερασματα για το skill τους....

^^

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
    • HEAT clan
« Reply #115 on: February 23, 2009, 03:59:36 PM »
Δηλαδή ρε παιδιά, αυτοί που επιλέχτηκαν να είναι στο NT, πως επιλέχτηκαν; Από ποιά teams με ποιό rating ήταν; Οι GaD ήταν πριν όχι πολύ καιρό σταθερά στο 1200+ επίπεδο, δε σημαίνει τίποτα αυτό;

Ξέρω ότι μερικοί μπορεί να παρεξηγηθούν, αλλά imho 3 παίκτες είναι αυτή τη στιγμή σε ένα επίπεδο παραπάνω από όλους τους υπόλοιπους (όχι βέβαια όπως ήταν το καλοκαίρι): Vertigo, enc, anal. Από κει και πέρα υπάρχουν καμία 10αριά που δεν απέχουν ιδιαίτερα, ούτε μεταξύ τους, αλλά ούτε και με τους υπόλοιπους. Για μένα κριτήριο να επιλέξεις από αυτούς, είναι τι κάνει το team τους.

Τέλος, επειδή βλέπω ότι γίνεται μεγάλη αναφορά στο skill, θέλω να ρωτήσω ποιός πιστεύει ότι χάσαμε 13-3 από Sweden λόγω skill gap;

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #116 on: February 23, 2009, 04:51:13 PM »
public--->mix/gathers/onc--->ladders/clans

Afta einai ta stadia pou perna enas neos paikths h synolo paiktwngia na doun to gaming pio sovara. Kai panta thes NEA teams kai neous paiktes me oreksh dioti oi palioi polles fores afhnoun to a8lhmalogo ypoxrewsewn ktl.
De ginete na exeis mia anaptysomenh competitive skhnh xwris afta ta 2 prohgoumena stadia. Etsi aftos o paragontas mix mono kako de kanei sto
competitive gaming.

Twra an 5 atoma apo mia clan einai online k o enas paizei gather o allos mila sth gomena k o 3os trwei pizza o 4os afk k o 5os ston pub, tote de ftaiei to gather H h gomena ktl alla to poso goustaroun afto pou kanoun k kata poso to vazoun se proteraiothta.

P.S Mh ksexname telos oti k oi cracked server kanoun zhmia se afto to tomea.

P.S2 oson afora to nc 2 aptous gad einai sto roster ths NC, to an den epaiksan k giati to kserei o tyranous.
« Last Edit: February 23, 2009, 05:00:52 PM by AssVas »
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
    • HEAT clan
« Reply #117 on: February 23, 2009, 07:34:26 PM »
public--->mix/gathers/onc--->ladders/clans

Afta einai ta stadia pou perna enas neos paikths h synolo paiktwngia na doun to gaming pio sovara.

Α, γι' αυτό είμαι noobas, πήδηξα το 2ο στάδιο ;D
Πέρα από την πλάκα, εγώ το 2ο στάδιο δε το θεωρώ υποχρεωτικό και ουσιαστικά ούτε το 1ο, απλά χωρίς το 1ο, προφανώς δεν ξέρεις το game και πας ξεβράκωτος στα αγγούρια.

P.S Mh ksexname telos oti k oi cracked server kanoun zhmia se afto to tomea.

Θεωρητικά αυτό θα μπορούσε να είναι το μηδενικό στάδιο, ή τέλος πάντων πριν το 1ο. Πρώτα cracked και μετά το original. Κι αυτό ουσιαστικά δε χρειάζεται.

Unsto

• DV zombie
« Reply #118 on: February 23, 2009, 08:08:55 PM »
Δηλαδή ρε παιδιά, αυτοί που επιλέχτηκαν να είναι στο NT, πως επιλέχτηκαν; Από ποιά teams με ποιό rating ήταν; Οι GaD ήταν πριν όχι πολύ καιρό σταθερά στο 1200+ επίπεδο, δε σημαίνει τίποτα αυτό;...

Οι GaD δεν πιστευω να παιζανε cod4 κατα την διαρκεια του NC γενικα. Οποτε που καταληγεις? Σε mixed cb clans και clans της μια βδομαδας....

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #119 on: February 23, 2009, 08:20:33 PM »
Εμεις, κατα το NC, παιζαμε cod5 ειν' η αληθεια...  :D :D
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day