Μυγα σας τσιμπησε HEAT & GrOF ?
Σιγα το προβλημα με το aequitas πια....
Λιγη εμπιστοσυνη στο community και το ΡΒ παραπανω θα εκανε καλο (στο community)!
To να λες οτι ενας λογος που συμμετειχατε στο premiership ηταν το aequitas, ειναι σα να λεει ο ολυμπιακος οτι ενας λογος που συμμετεχει στο πρωταθλημα ειναι οτι ο Κακκος ειναι διαιτητης στο πρωταθλημα.
Άλεξ, εσύ περίμενα να καταλαβαίνεις περισσότερο. Θα σου κάνω μια παραβολή επί του post σου για να το δεις καθαρότερα.
Μύγα σας τσίμπησε εσάς τους αναρχικούς;
Σιγά το πρόβλημα με την άρση του ασύλου πια...
Λίγη εμπιστοσύνη στην αστυνομία και το κράτος παραπάνω θα έκανε καλό (στην Ελλάδα μας)!
Το να λες ότι ένας λόγος που πήγες στο πολυτεχνείο είναι ότι υπάρχει άσυλο, ειναι σα να λες ο ολυμπιακος οτι ενας λογος που συμμετεχεις στο πρωταθλημα ειναι οτι ο Κακκος ειναι διαιτητης στο πρωταθλημα.Και plz μην πεις για σημαντικότητα, όλοι ξέρουμε πιο είναι πιο σημαντικό το άσυλο ή το Aequitas.
@Jinxcat:
1. Θα ήθελα να σε ενημερώσω, ότι η σαφής ύπαρξη στα rules του Aequitas, δεν υφίσταται διότι τα rules είναι πεπαλαιωμένα. Υπάρχει επιβεβαίωση απο
cod4 admin του ESL ότι το Aequitas είναι υποχρεωτικό σε κάθε match του ESL και για όποιον έχει αμφιβολία μπορώ να παρέχω και το σχετικό ss. Στα rules δεν αναφέρονται πράγματα που ενδεχομένως εννοούνται, όπως πχ ότι στη φάση των ομίλων θα παίξουν όλες οι ομάδες εντός ενός ομίλου μεταξύ τους. Όταν όμως το σύστημα διασταύρωσης απέξει παρασάγκας από το κλασσικό (διασταύρωση 1ων και 2ων διαφορετικών ομίλων, που χρησιμοποιείται σε ότι διοργάνωση έχω δει εγώ), τότε πρέπει να έχει ανακοινωθεί πριν την λήξη των ομίλων.
2. Το ESL προφανώς δίνει το περιθώριο διαφοροποίησης των rules. Όχι όμως σε σχέση με βασικά πράγματα, πχ screenshots, guid και, κατά την απάντηση του admin του ESL, σε σχέση με το Aequitas. Σίγουρα μπορούν οι admins να διαμορφώνουν
τη δομή της Premiership, πχ η Αγγλική είναι σε ένα όμιλο 8 ομάδες.
3. Imho τα rules που υπάρχουν στη σελίδα του ESL παρουσιάζουν διαφορές, επειδή δεν έχει γίνει μετάφραση των rules που ισχύουν στις φετινές Premiership και όχι επειδή οι admin έκαναν τις απαραίτητες αλλαγές. Και αυτό το πιστεύω διότι αν δει κάποιος τις διαφορές, είναι πολύ χρονοβόρο για να γίνουν, ενώ άλλες διορθώσεις που είναι πολύ εύκολο δεν έχουν γίνει.
4. Εγώ ειλικρινά έχω διαβάσει σίγουρα παραπάνω από μια φορά τα rules. Αυτός ήταν και ο λόγος που πριν αρχίσει η Premiership ζήτησα να δοθούν τα rules για να τα ξέρουμε εκ των προτέρων (υπάρχει σχετικό post μου σε αυτό το forum).
5. Όποιος υποψιάζεται hack, φαντάζομαι θα κάνει ένα κόπο και θα ρίξει μία ματιά στο Aequitas του αντιπάλου, κυρίως για script commands στο config. Κούραση είναι να ελέγξεις και τα guid του αντιπάλου, δε σε υποχρεώνει κανείς να το κάνεις. Απλά αν δε το κάνεις είσαι απροστάτευτος στο να χρησιμοποιήσει ο αντίπαλος non registered παίκτες.
6. Κανείς δεν αντιλέγει σε αυτό, αλλά δικαίωμα του καθενός να έχει διαφορετική άποψη και να κάνει κριτική. Αν νιώθεις ότι αυτό που κάνω είναι παραπάνω από κριτική, let me know.