Πως μου ειχε ξεφυγει το εν λογω thread?
Και γω ειχα παιξει αρκετα OpF (και pub heroing σε κατι one flag ctf modes που ειχε) και τσεκαρα και το ArmA και meh.
Μου φαινεται οτι οσο προχωραει η σειρα ofp παει προς το χειροτερο. Το ArmA πχ εκτος απο το νεο gfx engine (και οτι αλλα techie stuff ειχε) δεν προσφερε καμια βελτιωση επι της πραξεως. Το μεγαλο προβλημα που ειχε το opf ηταν με εσωτερικους χωρους που ολο bugαρε, κολαγες, clipαρε κτλ. Παραμενει στο ArmA. Ενω το game σαν μεγαλη κλιμακα ειναι σχεδον αψογο οταν πας να ανεβεις μια σκαλα, μπεις σε μια φαρμα, πας να ανεβεις σε μια ταρατσα ειναι σαν pre-alpha duke nukem.
Παραλληλα μου φανηκε στο ArmA οτι χαλασαν τα ballistics/aiming σε σχεση με το opf. Επαιζα εκει με τον Psit- και εκανα θρυλικο rage που βαραγα ενα τυπα στα 100m κ εβλεπα τις σφαιρες να φευγουν σαν τα αzoomα του ak στο cod.
To OpF2 τωρα μυριζει fail (σαν battlesim) απο τα video. Καταρχας δεν μπορεις να εχει realistic shooter που να ειναι port απο κονσολα. Το γενικοτερο feeling μοιαζει πιο actionιστικο πραγμα που ισως το βοηθησει σαν game. Εξαλλου το τελειωμενο sim δεν ειναι και τοσο διασκεδαστικο. Παντως το βλεπω να μαστιζεται απο τα ιδια "προβληματα" που ειχε και το original : μεγαλα maps, σεναρια, sqauds. Πραματα που δεν πιανουν σε pub (= flop το game) και λογω scope που δεν μπορει να παιχτει σε competitive μορφη τουλαχιστον ετσι οπως πρεπει να παιζεται.