Author Topic: Tribute to the "Great Chief"  (Read 4856 times)

Airborner

• Assistant Team\Mini Admins
  • DEMO UPLOADER!
    • Team Refuse Website!
Re: Tribute to the "Great Chief"
« Reply #15 on: June 10, 2009, 04:45:25 PM »
Α ρε Man έγραψε :D

Αλλά απορώ ρε φίλε δεν έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις από το να χαραμίσεις μία ώρα από την ζωή σου για να φτίαξεις ένα video για να κατηγορείς τον Olympus και τους GROF??

Έλεος!!!!

PS: Σου προτείνω να το ανεβάσεις και στην Clanbase φίλε εκεί θα έχει πιο μεγάλο Σουξέ :guitar: αλλά μην ξεχάσεις να φτίαξεις και νέο account φίλε μην δούμε και ποίος είσαι ;D

Βασικα δεν εχει να λεει ποιος ειναι. Χαρισε λιγο γελιο, αγγιζοντας αληθειες.

Εγω, προσωπικα, δεν το ειδα τοσο σαν επιθεση στους GR-OF, οσο στον Olympus. Οι CoD4 GR-OF δε μας εχουν ενοχλησει σε τιποτα, ισα ισα φαινονται μια χαρα παληκαρια και συμμετεχουν στα του community ακομη περισσοτερο. Δεν θα πρεπε να αισθανεστε ενοχλημενοι, θιγμενοι ή "απειλημενοι" απο τετοιου ειδους πλακες.

ΥΓ : Καλο ειναι το θαρρος της γνωμης, αλλα οσο ο Olympus απειλει ευθεως, οσο η clan αποτελειται και απο ατομα ακραιων πεποιθησεων και ιδεολογιων, οσο το φορουμ της ξεχειλιζει απο αποψεις που θυμιζουν Χρυση Αυγη, καλη ειναι η ανωνυμια. Δεν ειναι κριμα το γελιο και ο χαβαλες να δωσουν τη θεση τους στο φοβο?

Κοίτα Stewie σίγουρα το βιντεάκι είναι κατα βάση σατυρικό και χαβαλετζίδικο αλλά θα δαφωνήσω εν μέρει ότι δεν πρέπει να μας χαλάει εμάς τους GROF για τον εξής απλό λόγο. Μπορεί να σατυρίζει ευθέως τον Olympus αλλά εμμέσως διακωμωδεί και την ομάδα μας για πράγματα που έγιναν πριν αρκετό καιρό.

Δεν νομίζω ότι έχει ουσία την συγκεκριμένη στιγμή κάτι τέτοιο αφού όπως το διακρίνεις και εσύ ο ίδιος τα πράγματα είναι τελείως ήρεμα και όλοι εμείς ειδικά του Cod4 ανοίγουμε γέφυρες όλο και περισσότερο με το community.

Απλώς όλα αυτα τα φαινόμενα συντηρούν ένα κλίμα που υπάρχει εναντίων των GROF που νομίζω ότι σταδιακά πρέπει να σταματήσει αν δεν υπάρχουν φυσικά και ιο ανάλογες αφορμες.

Τώρο αν απειλεί ο Olympus ευθέως ή πλαγίως δεν θα μιλήσω εγώ εκ μέρους του αλλα για τα περι clan που αποτελειται και απο ατομα ακραιων πεποιθησεων και ιδεολογιων και ότι το Forum μας ξεχειλιζει απο αποψεις που θυμιζουν Χρυση Αυγη θα διαφωνήσω πλήρως.

Μη μου πεις τώρα για τίποτα άτομα που ήταν στην ομάδα πριν χρονια κλπ τα ξέρω αυτά. Είμαι στους GROF 2 χρόνια τώρα και ποτέ δεν έχω δεί γραπτώς ούτε ακούσει προφορικός αυτές τις ακραίες θέσεις που λες από άτομα που ασχολούνται ενεργά με την ομάδα & το gaming.

Και φυσικά αναφέρεσαι στο Section ''ΑΜΥΝΤΙΚΑ - ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ'' του Forum όπου κατά καιρούς συζητούνται δίαφορα θέματα. Όμως σε ένα Forum που αριθμεί κοντά στα 3000 άτομα είναι λογικό να υπάρχουν εκατοντάδες απόψεις και ίσως και ακραίες αλλά  οι αμιγώς παίχτες της ομάδας δεν έχουν τέτοιες αντιλήψεις.

Τώρα αν ο καθένας γράφεται σε ένα Forum και λέει το μακρύ του και το κοντό του δεν μπορείς να τον φιμώσεις.

ΥΓ. Παραλίγο να την πάρετε την Crac Clan!!! Άντε next time with Gold ;)

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #16 on: June 10, 2009, 05:31:18 PM »
Βασικα δεν εχει να λεει ποιος ειναι. Χαρισε λιγο γελιο, αγγιζοντας αληθειες.
Ama den peis ti malakia sou den isixazeis re  ;D
Gela kai mi milas

TYRANOUS-

• DV zombie
« Reply #17 on: June 10, 2009, 05:32:05 PM »
GR-OF FLAME THREAD DETECTED

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #18 on: June 10, 2009, 05:58:52 PM »
Απλώς όλα αυτα τα φαινόμενα συντηρούν ένα κλίμα που υπάρχει εναντίων των GROF που νομίζω ότι σταδιακά πρέπει να σταματήσει αν δεν υπάρχουν φυσικά και ιο ανάλογες αφορμες.

An mh ti allo guys, klima enantiwn twn GR-OF den yparxei, enantion tou Olympus isws.

to post pistevw egine kaloproeraita gia ligo gelio, oxi san epithesh stous GR-OF . Isa isa oudepote eixame themata me sas paides tou cod, ton sevasmo mas ton exete.
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
  • faber est quisque fortunae suae
    • HEAT clan
« Reply #19 on: June 10, 2009, 07:54:52 PM »
Κοίτα Stewie σίγουρα το βιντεάκι είναι κατα βάση σατυρικό και χαβαλετζίδικο αλλά θα δαφωνήσω εν μέρει ότι δεν πρέπει να μας χαλάει εμάς τους GROF για τον εξής απλό λόγο. Μπορεί να σατυρίζει ευθέως τον Olympus αλλά εμμέσως διακωμωδεί και την ομάδα μας για πράγματα που έγιναν πριν αρκετό καιρό.

Νίκο νομίζω ότι γνωρίζεις τις απόψεις μου για τον Olympus. Το video αναφέρεται σε πράγματα που έχει κάνει και κατά την άποψή μου είχαν φέρει τους GR-OF πολύ πίσω.

Ξέρεις επίσης, πόσο εκτιμώ τη δικιά σου παρουσία και προφανώς κάποιων άλλων στους GR-OF που έχετε αλλάξει πάρα πολλά πράγματα, προς το καλύτερο πάντα. Πιστεύω επίσης ότι και εσύ θα αναγνωρίσεις, ότι, λόγω της αλλαγής αυτής, όλοι αντιμετωπίζουν τους GR-OF όπως και τις υπόλοιπες ομάδες μέλη αυτού του community.

Δυστυχώς, αυτά που έχει κάνει ο Olympus και κυρίως έχει γράψει κατά καιρούς στο forum της CB, τον έχουν κάνει την "καρικατούρα" του ελληνικού gaming community και αυτό δύσκολα θα ξεχαστεί από αυτούς που τα έζησαν. Όπως δεν θα ξεχαστεί και ο "λεκές" του Κλίντον στο φόρεμα της Μόνικα Λεβίνσκι. Τώρα αν ο "λεκές" αυτός χαρακτηρίζει τους αμερικάνους ή αν πρέπει να τους θίγει όταν κάποιος το σατυρίζει, ο καθένας μπορεί να κρίνει.

« Last Edit: June 10, 2009, 11:34:47 PM by dfk_7677 »

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #20 on: June 10, 2009, 08:17:08 PM »
@ Airborner, εγω παλι πιστευω οτι ακριβως για τους λογους που ολοι λιγο πολυ γνωριζουμε και που αναφερεις, δε θα πρεπε να ενοχλειστε απο ενα σατυρικο βιντεακι που δεν αναφερεται, κατα βαση, σε εσας.

Οι σχεσεις gr-of και cod.gr ειναι τοσο καλες που δε νομιζω οτι ξεχωριζουν οι πρωτοι απο το community.

Σχετικα με τις ακραιες αποψεις, δε μπορω να γνωριζω ποιοι παιζουν και ποιοι οχι. Οταν εψαχνα κατι ειχα πεσει πανω στο section που αναφερεις, και σε αυτο, προφανως, αναφερθηκα. Εαν, οπως λες, αυτοι δεν αποτελουν μελη του gaming community των gr-of, τοτε σιγουρα αυτο ειναι μια ευχαριστη ειδηση .... και μια ποιοτικη στροφη του συνολου της clan σας.

Thanx για το cb, χασαμε ενα αρκετα tight match. Η αληθεια ειναι οτι, δεδομενης της παρωδιας που περιμεναμε λογω του practice που δεν εγινε ποτε  8), το παλεψαμε, και μας εκανε ιδιαιτερ εντυπωση η αποδοση των cc, για ενα team που παρουσιαζει inactivity σε ολα τα λαντερ και σε ολα τα .... team που εχει.

Ας ελπισουμε οτι το επομενο θα ειναι MW2 :D :D
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

Airborner

• Assistant Team\Mini Admins
  • DEMO UPLOADER!
    • Team Refuse Website!
« Reply #21 on: June 10, 2009, 11:42:09 PM »
Anyway χαίρομαι που ξεκαθάρισα ορισμένα πράγματα και σίγουρα η συζήτηση ήταν επικοδομητική.

Το σίγουρο είναι ότι ''γράφει δεν ξεγράφει'' όπως ανέφερε και ο dfk απλώς εμείς κοιτάμε πλέον μπροστά έχοντας άλλη προσέγγιση και εικόνα.

Αλλά αν δεν αντιδρούσα σε αυτό θα θεωρούσα τον εαυτό μου υπόλογο με την σιωπή μου προς εμένα και την Ομάδα μου.

Jinxcat

• Cupadmins
  • DV zombie
« Reply #22 on: June 10, 2009, 11:50:26 PM »
kala ekanes, giati to xeirotero pou uparxei einai na... kruboume ta "fantasmata" mas katw apo to xalaki...

Alla to 8ema einai na koitame mprosta ;)

Pantws den nomizw oti exoume dei3ei apo to community kapoia adikh/asxhmh sumperifora apenanti sas :) xara mas apo thn prwth mera pou mphkate irc ;)

'Well, I'm gonna be a new kind of clown. I'm gonna stand in the middle of the ring and laugh at the folks.'

sinister_evil: +1 internet to you jinx.

[If you are reading this, you are the resistance]

TRUE keyboards: http://www.overclock.net/computer-peripherals/491752-mechanical-keyboard-guide.html

t.breaker

• DEMO UPLOADER!
« Reply #23 on: June 11, 2009, 12:16:04 AM »
goustarw gossip  ;D

O olumpous arage na to blepei to thread ?  >:D

Olympusgreatestfan

• Ranked Pubzorz!
« Reply #24 on: September 07, 2009, 05:26:33 PM »
« Last Edit: September 07, 2009, 05:30:18 PM by Olympusgreatestfan »

future