Author Topic: Ban Xoris Na Exw Ban...:S  (Read 7229 times)

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
Re: Ban Xoris Na Exw Ban...:S
« Reply #30 on: July 08, 2009, 02:49:25 PM »
Ban xoris ban???? :-\ :-\

ΠΩΤΣ ΓΕΝΕΝ ΑΥΤΟ  :( ??? ??? ??? ??? ??? :( ??? ??? :-X :-\ ??? ??? :-[ :huff1: :huff1: ??? ??? ??? ??? ??? :huff1: :-[ :-X ??? ??? ??? :-\ :( >:( ??? ???

ougk
εεε κοιτα εμεις εεε αφου τοτε εμεις μπαιζαμε διοδιοδιο και μετα επειτα αφου ισως ιντερνετ καφε εε και τοτε μετα εγω εφυγα ελειπα  δεν ημουν για δεκαπεντε μερες διο βδομαδες και και μετα παω να μπω διοδιοδιο και μετα λεει αφτος οτι και καλα ετσι μαλλον you hav bin band by server admin ε και και μετα τα εχασα ξερω γω και ετσι λεω τωρα τι και μετα λεω κανω thread και και ζηταω βοηθεια εε και ισως επειτα λιγο μετα και λεει οτι ειχε μπαν ο πασσαρης ε και λεω εγω ναι ενταξεει ομως τι φταιω ε και μετα υστερα παρακατω λεω να βγει φυγει εξω το μπαν καιικαι τωρα περιμενω βλεπω απαντηση.

. Passarhs

• CBWARRIOR.
« Reply #31 on: July 08, 2009, 05:19:26 PM »
Sorry dld re. An i8eles as to agorazes. Giati na mn m peftei logos? Sto sugkekrimeno net douleuo. Den to katalaba.

CQ

• Assistant team
  • DV zombie
  • the flame of the game
« Reply #32 on: July 08, 2009, 05:26:29 PM »
I SMELL FILTHY HAXXXERS!!

ΝΑ ΚΟΨΩ ΔΕ ΜΠΟΡΩ, ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΛΙΜΠΟΡΟ!

. Passarhs

• CBWARRIOR.
« Reply #33 on: July 08, 2009, 05:27:23 PM »
Hackers legete to net  :guitar:

MokilokD

• Ranked Pubzorz!
« Reply #34 on: July 08, 2009, 05:50:12 PM »

[/quote]
εεε κοιτα εμεις εεε αφου τοτε εμεις μπαιζαμε διοδιοδιο και μετα επειτα αφου ισως ιντερνετ καφε εε και τοτε μετα εγω εφυγα ελειπα  δεν ημουν για δεκαπεντε μερες διο βδομαδες και και μετα παω να μπω διοδιοδιο και μετα λεει αφτος οτι και καλα ετσι μαλλον you ....
[/quote]

ahahhahahahahahahhahahahahaahhaa

.....auto akrivos... etc eipan....

best video ever btw...
« Last Edit: July 08, 2009, 05:53:48 PM by MokilokD »