Author Topic: [PSK]Player!  (Read 7467 times)

SoldierBlue

• DEMO UPLOADER!
  • 1 shot 1 kill!
[PSK]Player!
« on: July 06, 2009, 03:08:50 AM »
Το συγκεκριμένο πόστ, το κάνω για να ανοίξω διάλογο, με έναν [PSK]Player που χτες στον 222 (πού αλλού), είχα ενα φραστικό επεισόδιο μαζί του. Του υποσχέθηκα ότι θα κάνω το post με την προυπόθεση να μπεί να απαντήσει, και να συζητήσουμε επί του θέματος. Όποιος θέλει να πεί κάτι μπορεί, γι αυτό και το ποστάρω σαν θέμα. Απ την άλλη ο τύπος μπήκε με άγνωστο όνομα, αλλιώς θα του έστελνα pm. Οι admins μπορούν να το σβήσουν, αν κρίνουν σωστό

Α ναι, ποιό το θέμα ξέχασα να σας πώ. Παίζαμε στη Μπάκλοτ, ήταν άμυνα, ήμουν επίθεση. Πηγαίνοντας εγώ προς Α στην αριστερή γωνία (οπως το κοιταμε απο μπροστά), προχωράω σκυμένος και καλύπτομαι απ την παλέτα με τα τούβλα κολλητά σχεδόν αλλα φαίνεται μόνο το κεφάλι μου. Ένας συμπαίκτης μου, προπορευόμενος δέχεται και σκοτώνεται απ τα πυρά του, και περιμένοντας τον εγώ ξαφνικά κάνει ένα απ τα γνωστά άλματα των spec ops (απ αυτά τα poserάδικα κάτι ανάμεσα σε MotoCross και επικοντώ σε μήκος) και "ψεκάζοντας" με το "έξω απ δώ" όπλο, μου φυτεύει μία στο κεφάλι και με τεντώνει. Τσαντίστηκα εκεί και γράφω στο τσάτ "κωλόφαρδε" ή κάτι τέτοιο" και γράφει και μου απαντάει "θα θελες Blue?" και αρχίζει μια στιχομυθεία μα είσαι κώλος και δε το παραδέχεσαι, όχι εσύ δε ξέρεις να χάνεις, μα του ξαναλέω ήταν τύχη και γυρνάει και μου λέει το αμίμητο "όλοι εσείς που το παίζετε pro δε γουστάρετε να σας κατεβάζουν" Τα νεύρα μου ξέφτια, τεσπά προσπαθώ να τον ξαναπείσω ότι ήταν τύχη και μου πετάει το εξής απίστευτο, "πηδηξα αλλά έκανα ζοομ και σε σημάδεψα"...θέλοντας να πεί ότι έκανε 27 μέτρα άλμα με aim down the fucking sight...!!!!???!!!!Sorry φίλε αλλά με aim down the sight δε φτάνεις ούτε το ράφι με τη μαρμελάδα...τι να πρωτογράψεις στο chat και τι να πρωτοδιαβάσεις, και του είπα έλα να τα πούμε στο Forum, να κάνουμε μια κουβέντα να δούμε ποιος έχει δίκιο να μάθεις και τίποτα που είσαι [PSK]Player (Paiktis toy SavvatoKyriakou) και να μη μιλάμε για το ποντίκι που θα πάρει ο Τυραννος στα 30 του, (λογικά θα έχει βγεί το Razer Anaconda ως τότε) σε 3 διαφορετικά Threads. (Αυτό το φόρουμ πιά με ένα σοβαρό θέμα να ασχολιθεί και παντρεύομαι την αλλη κυριακή να γλυτώσετε απο μένα και γω απο σας)

Ρε παιδιά ήμαρτον, δλδ, ξέρω είναι βλακώδες ν ασχολούμαι, αλλά αυτό το πράγμα, "εδώ" μου κάθεται, δε μπορώ να το χωνέψω, να παίζεις μια φορά τη βδομάδα το κωλοπαίχνιδο, να παίρνεις το μπουζούκι και να γαμάς με μια κίνηση, και το καλύτερο είναι που σε κάνει να το πιστέψεις ότι το χεις κιόλας...Σόρυ ρε μάγκες αλλα το μικρό ΑΚ74, όπως και το 47 είναι πολύ "cheat" όπλα. Δε μπορεί να σημαδεύεις με Μ16, με Μ4, με G3 και αν δεν βάλεις ακριβώς το crosshair στο στόχο να μη πετυχαίνεις, σε σχέση με την προοδευτική γεωμετρική διαφορά όπου το καθενα ειναι "σχεδιασμένο". Δε μπορεί να είμαι καλυμένος κατά το 80% και το μπουρδελάκι να πετυχαίνει το 20% με άλμα και ψεκασμό...δε το δέχομαι, αυτό το GAME πια με εξαγριώνει! Αφήστε και το sniper απ έξω, γιατι θα συγχυστώ κι άλλο. Όχι, πάντως πείτε και σεις αν έχω άδικο και αν μόνο εγώ βλέπω αυτά τα 2 όπλα να κάνουν άκυρα, θα τρελαθώ. Έβλεπα έναν άλλο παίκτη προχτές, στη District με το ΑΚ74, κένταγε, δεν τον είχα ξαναδεί ένας απο μια clan wannabeσάμθιν, κένταγε, του δίνανε στόχο, "ράψιμο", με τη μία, ο ράφτης του Παναμά ένα πράμα, 1,2,3,4,5, 5 ατομα με ένα rush στην λαϊκή, δε παιδια, ντάξει, έχασα το μυαλό μου, το κλείνω το μαγαζί λέω, πα να παίξω τάβλι, τα πούλια εκεί δε πηδάνε, τα βάζεις σε μια θέση και κάθονται, κάντε κάτι...κουράστηκα!

Γι αυτό ρε φίλε βρίστικαμε, δε το ήθελα, με τσάντισες, σόρυ ότι κι αν σου πα, βγάζουμε νεύρα στο παιχνίδι, όλοι όχι μόνο εγώ, αλλά είναι της στιγμής, δε σου κρατώ κακία. Πιστεύω να πάρεις μέρος στη κουβέντα.

TYRANOUS-

• DV zombie
Re: [PSK]Player!
« Reply #1 on: July 06, 2009, 04:58:18 AM »
<3

zbouaerg

• Administrator
  • DV zombie
  • braindead
    • Towers open fire.
« Reply #2 on: July 06, 2009, 05:57:28 AM »
ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥ ΜΠΙΕΜΠΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΠΕΔΟΥ

ougk

pancy

• DV zombie
« Reply #3 on: July 06, 2009, 08:57:17 AM »
gt tsantizese me tin ka8e vlkia pou sou leei o ka8enas!?kai 2nd gt prospa8eis na tous valeis mialo!? ;)

Unsto

• DV zombie
« Reply #4 on: July 06, 2009, 10:36:46 AM »
CoD 4 ρε blue, τι ψαχνεις....

. Passarhs

• CBWARRIOR.
« Reply #5 on: July 06, 2009, 11:04:53 AM »
Οταν ποσταρα εγω για τον Haxzor να με φατε ολοι σας....( Δεν λεω τιποτα για τον blue και ουτε υπονοω κατι για αυτον)

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #6 on: July 06, 2009, 11:29:52 AM »
Το μινι ΑΚ και το ΑΚ47 ειναι χαξορικα επειδη σφαζουν τα οπλα που παιρνεις blue, απο κοντα.
Το ιδιο ιμπα ειναι το οπλο που παιρνεις εσυ, blue, απο μακρια, ειδικα αν το χεις λιωσει οπως εσυ, που με ενα burst κατεβαζεις απο μακρια οποιονδηποτε.

Δηλαδη, επειδη ο αλλος δεν παιζει πολυ συχνα, ή δεν παιζει πολυ συχνα 222, ή επειδη δεν τον ξερεις εσυ, σημαινει οτι πρεπει να τον φας?

Δεν ξερω τι ειπατε εσεις μεταξυ σας, αλλα, σχετικα με τα οπλα, εχεις αδικο. Σαν κλαψομουνικο thread ειναι αυτο τουτ εστιν "με τρωνε με το ταδε τουμπανο οπλο, το βρισκω αδικο".

Δεν καταλαβα, unsto, με το τομσον στο 2 δε μπορουσες να κανεις ενα jump και να φυτεψεις 2 σφαιρες? Εκει ειχε και headshots, αν θυμαμαι καλα ..... Το 4 μπορει να δινει ενα αρχικο boost σε rushoria με το ak74u, σιγουρα, ομως, το τελικο πλεονεκτημα δε συγκρινεται με το Cod2.

@Passarhs ο haxzor εκανε μαλακια, ειπαμε να μη μιλησουμε μπας και βγει με ενα πιο διαλλακτικο στυλακι, αλλα συνεχισε τη μαλακια με εναν ιδιαιτερα ενοχλητικο "e-" τροπο. Και τα 2 thread παντως θα εχουν στο τελος την ιδια καταληξη.  :D
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #7 on: July 06, 2009, 11:32:58 AM »
Α, και μιλωντας για ταβλι, θυμηθηκα οτι, στο σκακι, ενα στρατιωτακι δεν εχει ελπιδα μπροστα σε εναν πυργο ή εναν αξιωματικο απο μακρια. Εαν κατεβουν, ομως, δυο-τρια "μικρα" κανουν παπαδες.  :D
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

. Passarhs

• CBWARRIOR.
« Reply #8 on: July 06, 2009, 11:34:28 AM »
@Passarhs ο haxzor εκανε μαλακια, ειπαμε να μη μιλησουμε μπας και βγει με ενα πιο διαλλακτικο στυλακι, αλλα συνεχισε τη μαλακια με εναν ιδιαιτερα ενοχλητικο "e-" τροπο. Και τα 2 thread παντως θα εχουν στο τελος την ιδια καταληξη.  :D
Με τον haxzor μιλησαμε του ειπα 5 πραματα για μενα, κατι ασχημο που περναω αυτες τις ημερες πιστευω να κατανοησε..

promo

• CoD.gr Admin
  • DEMO UPLOADER!
  • blah blah blah
    • hit me
« Reply #9 on: July 06, 2009, 11:36:33 AM »
H lysh einai mia MIA: Na bgei to M16 apo ton public  >:D >:D >:D >:D
[16:02] <bazookas> pws gnt na milisoume ston athropo pou evale to anti cheat programa gia na to vgalei?
[16:04] <|ProMo|> re file plaka kaneis?
[16:05] <bazookas> no
http://www.ediodos.gr/4lkis/4lkis.html
http://www.alexander-moda.gr

1

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #10 on: July 06, 2009, 11:48:49 AM »
i lisi einai mia back to cod2

και παντρεύομαι την αλλη κυριακή να γλυτώσετε απο μένα και γω απο σας
:huff1: :huff1: :o :o :o koumparos o Player? :D

. Passarhs

• CBWARRIOR.
« Reply #11 on: July 06, 2009, 12:03:53 PM »
και παντρεύομαι την αλλη κυριακή να γλυτώσετε απο μένα και γω απο σας)

Που θα 'σαι να σου πεταξουμε ρυζι??? :D :D :D

enc

• Administrator
  • DV zombie
  • ǝɹoɥʍ ɯnɹoɟ ǝɯɐuou
    • enc.io
« Reply #12 on: July 06, 2009, 01:56:59 PM »
Και γιατί όχι στο cod1 που είχε ακόμα μεγαλύτερη καύλα;
sp.encc

promo

• CoD.gr Admin
  • DEMO UPLOADER!
  • blah blah blah
    • hit me
« Reply #13 on: July 06, 2009, 02:13:32 PM »
eeee an to pame etsi, back to space invaders
[16:02] <bazookas> pws gnt na milisoume ston athropo pou evale to anti cheat programa gia na to vgalei?
[16:04] <|ProMo|> re file plaka kaneis?
[16:05] <bazookas> no
http://www.ediodos.gr/4lkis/4lkis.html
http://www.alexander-moda.gr

1

Unsto

• DV zombie
« Reply #14 on: July 06, 2009, 02:53:56 PM »
...
Δεν καταλαβα, unsto, με το τομσον στο 2 δε μπορουσες να κανεις ενα jump και να φυτεψεις 2 σφαιρες? Εκει ειχε και headshots, αν θυμαμαι καλα ..... Το 4 μπορει να δινει ενα αρχικο boost σε rushoria με το ak74u, σιγουρα, ομως, το τελικο πλεονεκτημα δε συγκρινεται με το Cod2...

Ενταξει στην περιπτωση του blue ισως να ειναι το ιδιο πραγμα το tompson, αλλα γενικα ξερεις και ο ιδιος οτι ειναι αρκετα imba τα ak. Τεσπα τι συζηταμε, τα εχουμε ξαναπει στο παρελθον.