Ok, να απαντήσω στον Coka πρώτα. Φίλε σου ζητώ συγνώμη κατ αρχάς, ξανα, επειδή δε σου μίλησα ωραία, και να σου πώ ότι πιστεύω τα πάντα για το aiming και τα controls σου (τα ίδια έχω :p) αλλά πιστεύω ότι ήσουν τυχερός, για 2 λόγους. Επειδή, στο ίδιο game η ψυχολογία και τα ρεφλέξ, αυτού που πετάγετε ως batman και ρισκάρει δεν συμβαδίζει με το aim down the sights, αλλά με το full burst, και επειδή στο ίδιο game μπορεί να σημαδεύεις κάποιον στα 2μ. πισώπλατα, και να μη τον σκοτώσεις στο τελος, οι πιθανότητες στο να μη σε πιστέψω αυξάνονται. Αν έχεις παίξει πολύ, (πολύ όμως),όπως λες, θα με δικαιολογήσεις απο μονος σου. Αν πράγματι έγιναν τα πράγματα όπως λες είσαι ταλεντάκι και μπαίνε πιο συχνά! Δεν έχω να σου πώ τίποτα άλλο. Θα τα λέμε μέσα και no offence.
Προς όλους τους άλλους. Πέρα απ το συγκεκριμένο συμβάν, όλα αυτά που λέω δεν έχουν να κάνουν μόνο με γκρίνια. Ναι, γκρίνια! Γκρινιάζει κάποιος που έχει προσπαθήσει και βρίσκει συνεχώς εμπόδια, ή παρατυπίες! όλοι προσπαθήτε να με πείσετε για κάτι που είναι νόμος σ αυτό το game, που προφανώς μ αρέσει για να το παίζω. Δεν είναι αναγκη να μου το λέτε, απλά εγώ πάω νας πείσω για μια άλλη κρυμμένη ομορφιά που δεν έχετε εσεις ανακαλύψει. Το σίγουρο είναι ότι πρεπει να συμβαδίζουμε με τα ανταγωνιστικά δεδομένα που ορίζει/ορίζουν οι moders και οι διεθνείς (CB-ESL) διοργανωτές των Multi gaming events! Εσείς το δέχεστε ανεπεξέργαστο, και κάνετε αυτό. Εγώ πάω απ την άλλη μεριά. Δυστυχώς είναι δύσκολο για μένα αλλά όμορφο! Το φχαριστιέμαι. Ναι, Mexi, η κάβλα που περιγράφεις είναι αυτή ακριβώς, εγώ δε μιλάω για κάτι άλλο, μόνο που εγώ προσπαθώ να τη βιώνω συνεχώς, αλλιώς θα έριχνα τόνους ριπών! Περάστε μια βραδυά στο σέρβερ με Μ16 only, χτυπώντας μακρυνούς στόχους, και τα ξαναλέμε!
Στο φινάλε, πείτε κι εσείς για δυσκολίες που αντιμετωπίζετε, κουβέντούλα κάνουμε...

Κος, είχα φορτώσει, όντως αλλά δε του τι βγήκα με τη μία, το να σε πεί "κώλο" κάποιος δεν είναι και προσβλητικό, αλλά η συνέχεια ήταν κάπως...! τεσπά μαλκιες, στη κουβέντα μας, τώρα!