Τεσπά ότι και ναναι, μακάρι να φτιάξουν ότι πρέπει...ξέρετε γιατί μιλάω και την έννοια που το λέω.
Tάκη, οι άζουμες, βγαίνουν πανεύκολα, και δεν σου μιλάω για παλιούς παίκτες, που "το είχαν" απ το 2, μιλάω για νέους παίκτες, και το λέω σχετικά με τη δυσκολία που έβγαιναν στο codmw πριν κάνα χρόνο. Η συχνότητα που χρησιμοποιεί πλέον o κάθε sniper το deagle του, έχει περιοριστεί στο βαθμό του "ρίχνω σε κινούμενο στόχο μέχρι μέση απόσταση, τις 2/5 σφαιρες του clip, κατόπιν, δοκιμάζω και 3 αζούμοτες, στα πιό κοντά και μετά βγάζω deagle". αυτό φίλε δε γινόταν πριν 8-10 μήνες, που παίζαμε με pam, ή τα πρώτα promod, δε θυμάμαι...
..όσον αφορά το ak74 αλλά και το uzi που τα έχω δοκιμάσει, είναι υπερόπλα, τα χουν κάνει φαρμάκι...η φάση είναι ότι όλοι εσείς που τα χρησιμοποιείτε, δεν έχετε δοκιμάσει (αναλογικά) να αντιπαρέλθετε σε ΑΚ74 ή uzi, με ένα assault rifle για να δείτε τι εννοώ...κάποτε τα είχαν και με 24 σφαιρες και ok, ισως κάτι να αντιστάθμιζε τότε, αλλά τώρα το ΑΚ74 έχει πάρει τις διαστάσεις του thomson στο CoD1. Αδιάκριτος, αδιάκοπος, ταχύτατος και ευστοχος ψεκασμός.
Επειδή παίζω συνήθως σε συγκεκριμένα σημεία με ένα συγκεκριμένο όπλο, και αντιμετωπίζω περισσότερο rushers που με πλησιάζουν, (το να αντιπαρέλθω με κάποιον φερόμενο assault rifle, και να αδειάσουμε καμιά 50 σφαίρες ο καθένας, απο απόσταση, μου είναι κάτι σπάνιο, ώς ανυπόστατο) καταλαβαίνω 10 φορές παραπάνω εφόσον λογικά είμαι πιο καλυμένος απ αυτόν, το βαθμό δυσκολίας του να με πετύχει, και ξέρω πότε είναι τύχη και πότε σκίλ, ή "κωλοδαχτυλισμός" του moder. Τώρα οκ, δε μπορώ να αποδείξω 100%, λέω αυτό που βλέπω.