Author Topic: OI Mapmonkeys protoi 8a dokimasoun to MW2 Multiplayer  (Read 13231 times)

SoldierBlue

• DEMO UPLOADER!
  • 1 shot 1 kill!
Re: OI Mapmonkeys protoi 8a dokimasoun to MW2 Multiplayer
« Reply #30 on: October 05, 2009, 05:56:52 PM »
Δε το λέω σε σένα pancy, απλά ποστάραμε την ίδια στιγμή πρίν.

ak74 polloi to paizoun ligoi to katexoun.kai den einai uperoplo eleos apo makria me auto den skotoneis. mono an exis fovero aim pou to exoun elaxistoi. ee kai to rush einai to nohma tou game ama katseis kai camperwneis spawn etc kai perimeneis na sou vgei o allos,pezei kai na kimi8eis panw sto oplo ase pou xaneis kai to nohma tou game. cy@ :huff1:

Χμ, δηλαδή ρε pancy ήθελες να σκοτώνει κ ιαπο μακρυά? Αα, το καημένο, δε σκοτώνει απο μακρυά, δε πειράζει ένα mail στείλε στους moders και στο επόμενο mod θα σκοτώνει...
Εγώ όταν camperώνω δε κοιμάμαι, απλά προσέχω τον κώλο των rushers. Γιατί και στο game, pancy, ωφείλεις στον ευατό σου να είσαι καλός παίκτης, αλλά οφείλεις να είσαι και ομαδικός, για να παέι μπροστά η ομάδα, αυτό είναι το νόημα του game, και στο public και στο pcw , αλλιώς να το γυρίσουμε σε TDM...!

Δηλαδη οι modders ειναι υπερ των παιχτων που γουσταρουν ak47 και ak74-1337-u ?

Ή μηπως παιζουν οι ιδιοι ak και uzi, οποτε γουσταρουν να ειναι imba σε σχεση με τους assault riflers / chesteroplers ?

Ρωταω γιατι 2 χρονια τωρα, δε βλεπω να εχουν αφαιρεσει τα τοσο imba οπλα απο τα mods....  :D :D

έχω παίξει 3.000.098 pcw's και άλλα τόσα επίσημα, δεν έχω δεί κάποιον "ομολογό" μου, ή κάποιον με G36, ή με Garand, για να πώ το αντίθετο ρε stewie, μήπως έχεις δεί εσύ? Αν είναι πέστο μου γιατί ξέρω ότι είμαι ο πιο παράξενος και ξεροκέφαλος παίκτης, και δε γουστάρω να υπάρχει κι άλλος! Ή μάλλον πες μου απ τη δική σου εμπειρία πόσοι rushers που αντιμετώπισες, βγάλαν ημίχρονο χειρίζοντες MP5 ας πούμε? Μήπως Κανείς! Για μαλκες ψάχνουμε?!?!

Σιγά μη τα αφαιρούσαν ρε φίλε, αφού όλοι αυτά παίρνουν απλά οι moders κοιτάνε τη μάζα κι όχι τη μειοψηφία! Φέρε ή βρες ένα demo απ όποια ομάδα θες, οπου οι φουνταριστοί τους, παίζουν με άλλο οπλο απο ακ74 ή οι assault με κάποιο πέρα απο ΑΚ (αντε και κάνα Μ4)! Εκτός αν σ εχουν για το πεος και είναι 10 rounds μπροστά και πάρουν, για διασκέδαση....

, όταν ο κάθε ποκοπίκος της γειτονιάς μπορεί να fragaρει με 2 κουμπιά μόνο...Left click + space.
toso eukolo to exeis esi?ksereis ti practise 8elei?! ama itan etsi 8a epeze kai   o skilos mou 8a tou elega na edw space kai click varaei...lol. kai den 8elei 2 koumpia.anyway

pancy μου, μόλις ένας rusher καταλάβει και αποκτήσει ένστικτο κυνηγού, σ αυτό που κάνει, (αυτό είναι το όλο skill του rusher κατα τη γνώμη μου) το όπλο μετά δεν του ειναι εμπόδιο, αν και σε άλλη περίπτωση, ναι "ήταν".
 ...αν με εννοείς?

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #31 on: October 05, 2009, 06:06:38 PM »
mexi kalimera na sou poune- cod2 is dead tha apantiseis.
apla an eixe to balance twn palaioterwn paixnidiwn to cod4, tha itan poli kalitero.
enas logos pou apolamvanw poli perissotero to cod2 apo to cod4 einai kai afto to ak74 clusterfuck-wallbang-s4o pou den xereis apo ποια γωνία tha sou erthei me jump + m1.
it's really annoying :/
« Last Edit: October 05, 2009, 09:06:37 PM by gtαιvπc »

MexiCola

• CoD.gr Admin
  • DV zombie
  • AMHTDWAMHTD
« Reply #32 on: October 05, 2009, 06:18:17 PM »
Ρε φίλε, αν βαριέσαι να γράψεις μια κουβέντα και να πείς 2 πράγματα, απ το να μιλάς επιγραμματικά, δε λές κάτι στο λέω γενικά αυτό...! Αν έλεγα κι εγώ "CoD1 και τα μυαλά στα κάγκελα" δε θα ταν διάλογος, δε θα ταν φόρουμ, αλλά προσωπικό blog.
1.Me kourase to 8ema exei xilioanaly8ei
2.Exw ksanapei tis apopseis mou
Απ το τρόπο σου καταλαβαίνω, ότι δε με σέβεσαι, αλλά δε σου κρατώ κακία! Να σαι καλά!
3.a)den nomizw na eipa kati pou na ypodykniei oti de se sevomai.Evala kai ta emoticons gia na katalaveis to yfos alla tzifos.
b)Lathos katalaves.

Vasika den eprepe na postarw ka8olou, gi'auto to kopsa meta.
Den exw dia8esh gi'auth th syzhthsh.
« Last Edit: October 05, 2009, 06:28:40 PM by MexiCola »
allergic to stupid~

Darius [10:12:54]: worth it
Jax [10:12:55]: lol 2 for 1?
Darius [10:13:02]: dude ur retard i play fking darius
Darius [10:13:06]: and u think i can do simple math?

CaliCo_JaCk

• 222 HERO!~
  • Thou Shall Not Fear
« Reply #33 on: October 05, 2009, 06:26:54 PM »
δεν έχω δεί κάποιον "ομολογό" μου, ή κάποιον με G36, ή με Garand, για να πώ το αντίθετο ρε stewie, μήπως έχεις δεί εσύ?
  mhtso,se prokalw se ena 1v1 m16  >:D >:D >:D hahahahaha.anametrhsh metaxu daskalou/ma8hth  :P :P
Expanding Darkness

Elessar.GR

• DEMO UPLOADER!
« Reply #34 on: October 05, 2009, 07:51:37 PM »
Επειδή παίζω συνήθως σε συγκεκριμένα σημεία με ένα συγκεκριμένο όπλο, και αντιμετωπίζω περισσότερο rushers που με πλησιάζουν
:huff1: i am guilty.
 ;)

ps i LOVE mp5 logo tou cod2 thompson :D ti oreo oplaki

« Last Edit: October 05, 2009, 07:53:18 PM by Elessar.GR »
The Development of my phone :D

SoldierBlue

• DEMO UPLOADER!
  • 1 shot 1 kill!
« Reply #35 on: October 05, 2009, 08:19:59 PM »
:D ok re Blue.
Gousta einai auta. Over & out.  ;)

Mexi, λάθος post έσβησες! Η άποψη σου δε με προσβάλει, το ότι περιφρονείς να μου απαντήσεις, όμως, ναι! Και πάλι σου λεω, ότι δεν έχω κανένα θέμα μαζί σου, και σε σέβομαι σαν παίκτη, αλλά τα emoticons γελαστά κάτω απο τις απόψεις μου το εκλαμβάνω ως γήωση!

MexiCola

• CoD.gr Admin
  • DV zombie
  • AMHTDWAMHTD
« Reply #36 on: October 05, 2009, 08:44:39 PM »
oxi mwre. siga.
Apla den h8ela na dwsw ektash sto 8ema.
Kamia sxesh me perifronhsh.
allergic to stupid~

Darius [10:12:54]: worth it
Jax [10:12:55]: lol 2 for 1?
Darius [10:13:02]: dude ur retard i play fking darius
Darius [10:13:06]: and u think i can do simple math?

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #37 on: October 05, 2009, 08:51:08 PM »
Γεια σου Chesteeeeeeeeeeeeeer....

Ολα ησυχα και ωραια εδω!!!  :D :D
« Last Edit: October 05, 2009, 09:30:21 PM by stEWIE »
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #38 on: October 05, 2009, 09:05:27 PM »
soz4greeklish

edited so i don't get caught by grammar police :d
« Last Edit: October 05, 2009, 09:07:12 PM by gtαιvπc »

Unsto

• DV zombie
« Reply #39 on: October 05, 2009, 09:51:18 PM »

Ή μηπως παιζουν οι ιδιοι ak και uzi, οποτε γουσταρουν να ειναι imba σε σχεση με τους assault riflers / chesteroplers ?

Ρωταω γιατι 2 χρονια τωρα, δε βλεπω να εχουν αφαιρεσει τα τοσο imba οπλα απο τα mods....  :D :D...

Τα mods κρινονται απο τους παιχτες στο τελος, αν καποιος τολμησει να κανει ριζικες αλλαγες απλα δεν θα βρει ανταποκριση.
Οταν μπει το νερο στο αυλακι... Δεν θελουν ολοι να μαθαινουν νεα οπλα απο την αρχη και αλλα tactics.
Γενικα το κακο ξεκιναει απο το οτι το stock game θελει αλλαγες για να παιχτει σε competitive επιπεδο.

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #40 on: October 05, 2009, 10:25:45 PM »
unsto +1 , wraia tha nai h mera pou tha vgainoun ta games me enswmatomena competitive mods, pou de tha pernoun allages apto kathe kavlwmeno vlakama modder me 50 version alla apo voting tou koinou sto site ths etairias k meta ena update sth version tou kathe 6 mhnes kserw gw ;) Pantelws dhmokratiko ...

Genikws oson afora tous modders stewie, , me to promod, exoun axristefthei ta perissotera guns sto game. paizontai pleon 3-4 guns mono , kai
an oi players de goustaroun na mathoun alles taktikes kai de theloun na pioun mathainontas nea opla, tote afto einai men epilogh tous , alla den mporoun na ypoxrewnoun ena community na tous akolou8hsei, sth telikh as katsoun sto game pou paizan prin.

Erwthsh dikia mou... exete dei allages yper twn oplwn plyn twn sniper,ak,miniAK ? ... kai an nai ti allages ???

Opws oi mohades epi epoxh callofduty 1-2 vgalan to pam kai to traviksan-periorisan sto gamestyle tou mohaa, etsi kai sto cod4 adistoixa o modder metatrepei sthn ousia to game sta gousta tou epireazomenos de apo merikous filous-paiktes, k h agelh akolou8ei. Allwste poios modder de thelei na vgalei ena mod pou tha yparxei se ola ta ladders kai Lan events ?

Dystixws de mporeis na meineis sta stock settings se adeia ladders , oute na pas enantia sto revma.

ak74 polloi to paizoun ligoi to katexoun.kai den einai uperoplo eleos apo makria me auto den skotoneis. mono an exis fovero aim pou to exoun elaxistoi. ee kai to rush einai to nohma tou game
Oxi pancy , afto dinei efxaristish se sena proswpika k mia merida atomwn, yparxoun k oi alloi ksereis. Pws ginete na les pws to rush einai to nohma tou game ? Apenanti se mia kalh omada me
tac nades kai kala cross sthmenh na se perimenei , to rush kataligei se aimatoxysia.
An epaizes k alla games pou p.x den eixan sprint tha xes gnwrisei k alla gameroutes.cfg na kaneis exec otan paizeis peran tou rush. Kai oso gia to an einai Imba oplo h oxi, exei ena pantelws random spray shot pou k na xeis metrio aim, to kanei thanathforo.

Th kouventa afth thn exoume ksanakanei , yparxei adistoixo topic, as meinoume sto thema tou topic plz. Den yparxei logos na kanoume kouventa peri tou mod apth stigmh pou afto exei epilexthei apth plhopsifia tou competitive community.
« Last Edit: October 05, 2009, 10:34:42 PM by AssVas »
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

zbouaerg

• Administrator
  • DV zombie
  • braindead
    • Towers open fire.
« Reply #41 on: October 06, 2009, 06:37:58 AM »
Θα διαφωνήσω σε αρκετά σημεία Ασβέ.
Πρώτον, από που κι ως που και ποιοι ακριβώς θα ψηφίζουν για τα modes και το company updating; Εμένα δε μου φαίνεται καθόλου συμβατό το να ψηφίζω μαζί με έναν τύπο που παίζει pub 20 ώρες το μήνα για το πως θα εξελιχθεί το game που παίζω ανταγωνιστικά.
Μετά, αναπόφευκτα σε όλα τα games κάποια όπλα ξεχωρίζουν. Ακόμα και στο cod2 που είχε αρκετά όπλα, υπήρχαν κάποια που δε χρησιμοποιούντο καθόλου και κάποια που ήταν δεδομένο πως θα χρησιμοποιούνται περισσότερο. Η ύπαρξη τόσο λίγων όπλων στο cod4 κι εμένα μου φαίνεται φτώχια, αλλά αυτό από μία άποψη αναδεικνύει πιο ξεκάθαρα το individual skill και εξισώνει τις ομάδες, όπως και κάνει το παιχνίδι πιο ομαδικό μέσω απλοποίησης.
Επίσης, το οτί οι καλύτερες ομάδες/παίκτες επηρρεάζουν την τροπή του modding, είναι απόλυτα λογικό. Σ' όλα τα μοντέλα τα επιδεχόμενα αλλαγής έτσι συμβαίνει. Η citystreets αντικατέστησε τη vacant τόσο αυστηρά επειδή είχαν κόλημα οι dignitas και ξέρω 'γω ποιος άλλος.
Τέλος, αυτό που λέει ο pancy πως το rush είναι το νόημα του game, εν μέρει ισχύει. Τα παιχνίδια είναι λογικό να γίνονται όσο περνάει ο χρόνος και πιο γρήγορα, ειδικά ένα παιχνίδι σαν το cod4, που είναι φτιαγμένο για να είναι γρηγορότερο απ' τους προκατόχους του. Άλλωστε το competitive gaming πρέπει εξ' ορισμού να είναι γρήγορο, ωστέ να είναι και όσο γίνεται εντυπωσιακό.

ougk

SoldierBlue

• DEMO UPLOADER!
  • 1 shot 1 kill!
« Reply #42 on: October 06, 2009, 02:08:18 PM »
Ντάξει, άλλο το θέμα του τόπικ, αλλά εφόσον προέκυψε μια ωραία κουβέντα ας μη τη θάψουμε...

Ζbou, έχεις απόλυτο δίκιο στο να μην είσαι στην ίδια σακούλα με τον publicά και να ψηφίζετε επι ίσοις όροις.
Πάντως να ξέρεις, ότι και πάλι μαζί να ψηφίζατε, δε θα χανες τίποτα, αφού στατιστικά, οι 9 στους 10 παίκτες, χρησιμοποιούν χλωρίνη klinex, γιατί αυτή ξέρουν, ή αυτή τους πλασάρουν αυτή εμπιστευονται. Καταλάβατε τι εννοώ πιστεύω...!
Είναι φυσιολογικό, απ τη στιγμή που θα ξεκινήσει σήμερα κάποιος το game αυτό και τον κατεβάσουν 39 φορές με το Ακ, τι θα κάνει...? Ακ θα πάρει κι αυτός. Σιγά μη παρει Μ16, ή Μ14...

Απο κει και πέρα έβγαλαν το σκόρπιον, έβγαλαν το άλλο που έμοιαζε με κωλονοσκόπηση, δε θυμάμαι πώς το λένε, και άφησαν μέσα το ακ74, το uzi, και το mp5. Δεν έπρεπε να είναι ισότιμα αυτά τα όπλα? κι όμως δεν είναι, εμένα που μ αρέσει το mp5 ας πούμε, αλλά επειδή τρυπάει μόνο τσιγαρόχαρτο κι όχι όλα τα μπετά, με βάζει αυτόματα στη λογική του μπαγλαμά!

Οσον αφορά το individual skill, και το competitive gaming με τα συγκεκριμένα mod, τι να πώ, tο game αυτό μου θυμίζει περισσότερο το σχέδιο του Βέγγου, "αιφνιδιασμός & αναμπουμπούλα" για να κλέψει την καλή του απ τους 9 αδερφούς της. Τρέχω-έχω φόρα-πηδάω-ψεκάζω, κι ότι αρπάξει ο κώλος μου. Ok, εγώ αυτό δε το θεωρώ skill, competitive μπορεί να είναι γιατί μπορεί κι άλλος να κάνει το ίδιο, αλλά skill δεν είναι.

Skill είναι, το ότι αν οι πιθανότητες επιτυχίας είναι στο 50%, το skill σου να τις αυξάνει. Και όχι και το skill, να ομογενοποιείται και να γίνεται πουρές στο mixer με υλικά που διαλέγουν άλλοι, αμφίβολης ποιότητας! Όταν αφιερώνεις, 8 ώρες τη μέρα απ τη ζωή σου, στο game, αυτό πρέπει να σε ανταμοίβει με το ανάλογο skill και εμπειρία δίνοντας σου ένα οποιοδήποτε αβαντάζ. Ήδη έχετε πέσει στην παγίδα, και το skill σας, κάποιων χρόνων, είναι το ίδιο με εκείνου που παίζει 3 μήνες εντατικά. Εμένα αυτό με προσβάλει. Αλλά τεσπά...

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #43 on: October 06, 2009, 02:50:19 PM »
True story. Το randomness factor πραγματικα δεν αφηνει να φανει το skill. Ασε που οι περισσοτεροι που "fragαρουν" δεν μπορω να πω οτι ειναι skillzορες απλα εχουν μπει καλα στη λογικη του game με nades, spots και timing. Μολις βγει το mw2 (θεωριτικα ιδιο game σχεδον απλα με αλλα assets) θα δειτε πως θα γκρεμιστουν διαφοροι γυαλινοι γιγαντες.
Το απαιτουμενο skill σε ενα game σαν το cod4 ειναι υποτυπωδες. Μετραει πολυ περισσοτερο το map knowledge, nades κτλ. Το random spray pattern κανει τα υπολοιπα. Σε ενα 1v1 που θα βγουν δυο τυποι με ιδιο gun ακομα και αν υπαρχει μεγαλο skill gap (και καλα) μεταξυ τους, αν ο "χειροτερος" κατεχει ενα βασικο skill lvl το αποτελεσμα τις αναμετρησεις θα ειναι full αμφιροπο.

BTW zbou πεφτεις λιγο σε παγιδες cs kiddie. Ποιος λεει οτι το competitive gaming πρεπει να ειναι γρηγορο? Δηλαδη ενα war Operation Flashpoint με 2 στρατους 32 ατομων, με αρματα, ελικοπτερα, λαστιχενια παπακια κτλ δεν ειναι competitive?

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
  • faber est quisque fortunae suae
    • HEAT clan
« Reply #44 on: October 06, 2009, 03:03:27 PM »
Επειδή εικάζω ότι καθένας εδώ μέσα έχει διαφορετική άποψη για το τι είναι skill, εγώ για χάρη της συζήτησης θα πω ότι skill=Α*aim+B*reflex, και αυτό είναι ένα παράδειγμα.

Αν ισχύει το παραπάνω, τότε σε ένα 1vs1 situation ο παίκτης με το καλύτερο reflex έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να κερδίσει imo. Το aim δε το βάζω γιατί λόγω spray δε μετράει και πολύ.

Εγώ πάντως λόγω ότι δεν έχω και πολύ από το προαναφερθέν skill ( aged + low experiance in fast paced fps), προτιμώ να παίζω ένα game που το map knowledge και tactics παίζουν κάποιο ρόλο στην έκβαση του αγώνα. Αλλιώς θα έπαιζα quake.

EDIT:

Για το weapon balance έχω εκφράσει την άποψή μου και παλαιότερα. Θεωρώ ότι θα έδινε πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο game, τα weapons του assault και του spec ops να ήταν μεν διαφορετικά (κάποια να είχαν πλεονεκτήματα κάπου και μειονεκτήματα αλλού) αλλά σχετικά ισοδύναμα. Έτσι θα δινόταν σε κάθε παίκτη να διαλέγει όπλο ανάλογα και με το στυλ παιχνιδιού του, χωρίς όμως να υπολείπεται πολύ των υπολοίπων όπως συμβαίνει τώρα με τα mp5, uzi, m16, m4, g3, m14.
« Last Edit: October 06, 2009, 03:09:21 PM by dfk_7677 »