Ντάξει, άλλο το θέμα του τόπικ, αλλά εφόσον προέκυψε μια ωραία κουβέντα ας μη τη θάψουμε...
Ζbou, έχεις απόλυτο δίκιο στο να μην είσαι στην ίδια σακούλα με τον publicά και να ψηφίζετε επι ίσοις όροις.
Πάντως να ξέρεις, ότι και πάλι μαζί να ψηφίζατε, δε θα χανες τίποτα, αφού στατιστικά, οι 9 στους 10 παίκτες, χρησιμοποιούν χλωρίνη klinex, γιατί αυτή ξέρουν, ή αυτή τους πλασάρουν αυτή εμπιστευονται. Καταλάβατε τι εννοώ πιστεύω...!
Είναι φυσιολογικό, απ τη στιγμή που θα ξεκινήσει σήμερα κάποιος το game αυτό και τον κατεβάσουν 39 φορές με το Ακ, τι θα κάνει...? Ακ θα πάρει κι αυτός. Σιγά μη παρει Μ16, ή Μ14...
Απο κει και πέρα έβγαλαν το σκόρπιον, έβγαλαν το άλλο που έμοιαζε με κωλονοσκόπηση, δε θυμάμαι πώς το λένε, και άφησαν μέσα το ακ74, το uzi, και το mp5. Δεν έπρεπε να είναι ισότιμα αυτά τα όπλα? κι όμως δεν είναι, εμένα που μ αρέσει το mp5 ας πούμε, αλλά επειδή τρυπάει μόνο τσιγαρόχαρτο κι όχι όλα τα μπετά, με βάζει αυτόματα στη λογική του μπαγλαμά!
Οσον αφορά το individual skill, και το competitive gaming με τα συγκεκριμένα mod, τι να πώ, tο game αυτό μου θυμίζει περισσότερο το σχέδιο του Βέγγου, "αιφνιδιασμός & αναμπουμπούλα" για να κλέψει την καλή του απ τους 9 αδερφούς της. Τρέχω-έχω φόρα-πηδάω-ψεκάζω, κι ότι αρπάξει ο κώλος μου. Ok, εγώ αυτό δε το θεωρώ skill, competitive μπορεί να είναι γιατί μπορεί κι άλλος να κάνει το ίδιο, αλλά skill δεν είναι.
Skill είναι, το ότι αν οι πιθανότητες επιτυχίας είναι στο 50%, το skill σου να τις αυξάνει. Και όχι και το skill, να ομογενοποιείται και να γίνεται πουρές στο mixer με υλικά που διαλέγουν άλλοι, αμφίβολης ποιότητας! Όταν αφιερώνεις, 8 ώρες τη μέρα απ τη ζωή σου, στο game, αυτό πρέπει να σε ανταμοίβει με το ανάλογο skill και εμπειρία δίνοντας σου ένα οποιοδήποτε αβαντάζ. Ήδη έχετε πέσει στην παγίδα, και το skill σας, κάποιων χρόνων, είναι το ίδιο με εκείνου που παίζει 3 μήνες εντατικά. Εμένα αυτό με προσβάλει. Αλλά τεσπά...