Η άποψή μου ως παίκτης:
Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες ότι είναι βαρύ να είναι υποχρεωτικό να μην είναι ενεργοποιημένο το anti-aliasing από τη στιγμή που πρόκειται για bug του aequitas.
Έστω ότι το admin team διορθώνει το παραπάνω από
υποχρεωούνται σε
συνίσταται, οπότε ο sini βάζει μια χαρά το anti-aliasing του.
Και 2 μέρες μετά ο dfk_7677 κάνει ένα protest στο match
huhu vs HEAT2 ισχυριζόμενος ότι sinister_evil και Promo
επίτηδες κάνουν bypass τα aequitas screenshots ώστε να βάζουν cheat (λέμε τώρα). Το (υπόλοιπο) admin team απορρίπτει το protest και μετά ο dfk_7677 ξεκινάει thread, στο οποίο διαμαρτύρεται έντονα διότι το admin team υποστηρίζει τους κατόχους Vista με καλές gpu στην παρανομία τους και στα cheat (ξαναλέμε τώρα).
Δε διαφωνώ ότι είναι αδικία για τους χρήστες Vista να πρέπει να βγάζουν το aa. Επίσης είναι αδικία για όλους τους υπόλοιπους να μην μπορούν να δουν τα ss των χρηστών Vista. Αδικία είναι βέβαια και η λύση που προτάθηκε, οι χρήστες Vista να βάζουν το Xray επιπλέον. Εγώ πάντως αν μου λέγανε βάλε και xray θα διερήγνυα τα ιμάτιά μου όπως ο sini.
Ως admin θα ήθελα να πω τα παρακάτω:
Αυτή η Premiership αποτελεί τεστ για το τι θα γίνει στις μετέπειτα διοργανώσεις, όπως άλλωστε και η προηγούμενη ήταν τεστ για αυτή. Έχουν
επιβληθεί αρκετά πράγματα όπως το aequitas, το οποίο θα μπορούσαμε να αφήσουμε στη διακριτική ευχέρεια των παικτών, δηλαδή αυτοί να ελέγχουν αν οι αντίπαλοι έχουν ανεβάσει τα σωστά σε αριθμό aequitas. Αυτό έγινε κυρίως διότι στο ελληνικό community υπάρχει μια νοοτροπία που καταδικάζει αυτούς που ακολουθούν τα rules ως "εκμεταλλευτές" των rules.
Από κει και πέρα σίγουρα αν υπάρχει σημαντική αντίδραση σε κάποιο rule προφανώς θα το αλλάξουμε, αφού δεν είναι η σκοπιμότητά μας να επιβάλουμε rules τα οποία θεωρούνται άδικα από τους διαγωνιζομένους.
Δεν defendarw το μέτρο, άλλωστε δεν το θεωρώ σημαντικό, απλά σας ζητώ να σκεφτείτε αυτά που έγραψα.
Δεν εκφράζω το σύνολο του admin team στο παραπάνω, παρά μόνο τη δικιά μου.