trust sini to leave you ROFLMAO @ work

Thelw na pisteuw oti to esl admin team kanei kala th douleia tou, kai eimaste ekei pou eimaste epeidh 8eloume na paei mprosta to community -oso mporoume na boh8hsoume- kai gia na perasoume oloi ligo kalutera me to paixnidi pou agapame.
An kai otan pisteuete oti kati paei strava, PLEASE LET ME KNOW!
Really, 8elw na akousw thn gnwmh olwn sto 8ema...
...wste na doume ti pisteuoun oloi panw sto 8ema, kai ws admin team na pra3oume analogws.
Ta SS einai to 10% olwn autwn pou elegxei to Aequitas.
----------------------------------------------
Dedomeno 1: To "aa off se osous den bgazei swsta to aequitas ss" rule DEN einai implicitly mesa sto ruleset. To opoio shmainei oti otan bgazame ta rules, den apofasisame kati tetoio.
Dedomeno 2: Einai mesa sto Aequitas FAQ, to opoio shmainei oti katalhgei na einai implied rule.
Dedomeno 3: Eimaste sth mesh tou phase 1 ths premiership.
Dedomeno 4: Exoume dex8ei parapona gia ta maura kai missing ss apo x atoma apo 10+ teams.
Dedomeno 5: Yparxoun kapoia atoma pou den 8eloun na kleisoun to AA kai 8ewroun aparadekto na tous epiblh8ei
Dedomeno 6: KATI PREPEI NA GINEI GIA OLO AYTO.
Akouw protaseis

----------------------------------------------
ps:vlepw ta match pou paizontai kai oi admins rixnoun pp's se kathe match les kai einai vitsio.les kai to kanete gia ikanopoihsh.eida polla pp gia cvars.oute kan lete poio cvar einai.apla rixnete pp.
Prin na mpoun penalty points se OPOIONDHPOTE, gia opoiondhpote logo, suzhteitai apo OLO to admin team. Den vazoume pp epeidh goustaroume.
Anti8etws, psaxnoume ENERGA logous wste na MHN bazoume pp. An omws valeis sto A paixth, kai o B erxetai mia ebdomada meta kai kanei akrivws to idio (upo diaforetikes peristaseis), den einai kataforh adikia na mhn mpoun pp?
Bottom line: pername wres epi wrwn kai suzhthseis epi suzhthsewn prin na mpoun penalty points. Den goustaroume na ta vazoume, kai sigoura den ka8omaste na suzhtame ta match ka8e agwnistikhs me tis wres epeidh mas aresei to tsai kai ta cookies sto trapezi...
PS: sini, 3erw enan kalo giatro, 8a sou kanei kalh timh sthn kauthriash... tuxerakia...