ahahaha παλεψα να απαντησω αλλα ολο εσκαγαν τηλεφωνηματα και απλα χαζευα το reply form...
First and foremost, ο μπριτσιολας δεν θα ξεπλυνει τη ντροπη, ο,τι και αν βαλει στα εμοτικονς, εκτος κι αν μας ξαναδωσει το καταπληκτικο "

" της προηγουμενης βερζιον.
Επειτα, συμφωνω με τον PyRo και το reply του, οχι οτι βρισκω και λαθος τον airborner, απ' την αποψη οτι ειναι μαλακια να τρεφεται ο εθνικισμος (dot or not) μιας χωρας -εν προκειμενω, των Σκοπιων, με μια ονομασια. Ασχετα αν ο αντιλογος της Ελλαδας επιτρεπεται να τροφοδοτειται απο μια αντιστοιχη λογικη.
Τελος, σχετικα με το site, δεν ειμαι αντικειμενικος γιατι ποτε δε μου αρεσαν τα gaming
clan sites, τα οποια, ανεκαθεν, φροντιζαν να εχουν τα ΠΑΝΤΑ στην αρχικη σελιδα, με μικρα fonts, με αποτελεσμα τις κουραστικα πολλες πληροφοριες και το εξης παραλογο : ο μινιμαλισμος των modules, σα μοναδες, να αποδιδει μια απιστευτη υπερβολη, σαν συνολο.
Παρ' ολα αυτα, καταλαβαινω και γω οτι ακολουθει πετυχημενες συνταγες, με αποτελεσμα να μην κουραζει και να εχει καθετι στη σωστη, σχεδον, θεση.
Πιστευω οτι αν αλλαξει το banner που, στην καλυτερη, δε μου λεει τιποτα, και τα buttons του header menu που θυμιζουν game portal σε Web1.0 (

), θα ειναι καταπληκτικο! *_*
Σοζ4μπιινγκεναςς