Author Topic: gr8,new site  (Read 2560 times)

SanDman

• CBWARRIOR.
    • Team-gr8
gr8,new site
« on: April 27, 2010, 12:07:54 PM »
Αν και είναι λίγο spam γιατί δεν ξέρω κατά πόσο αφορά το cod community,είπα να  postaro για το νέο μας site που ανέβηκε μετά από πολλές περιπέτειες και delay 1year+.Το site έχει ένα community προσανατολισμό και είναι αρκετά geeky. I smell fail but anyway.

gr8

To design και το loading time suckaroun αλλά θα βελτιωθούν  σιγά σιγά next weeks.Κάποια sections όπως το Greek Game Movies είανι αρκετά προσεγμένα,άλλα αρκετά λιγότερο.
Όπως και να έχει όποιος δεν βαριέται ας κάνει τη καλή να δώσει λίγο feedback ως προς bugs-παρατηρήσεις.

Remeber this.We of the endless are the servants of the living-we are NOT their masters.WE exist because they know,deep in their hearts,that we exist.

Airborner

• Assistant Team\Mini Admins
  • DEMO UPLOADER!
    • Team Refuse Website!
Re: gr8,new site
« Reply #1 on: April 27, 2010, 12:46:29 PM »
Το Site ειναι πολυ ωραιο Sandman, σιγουρα θελει ακομα δουλιτσα αλλα η πρωτη εντυπωση που λαβαινει καποιος ειναι Θαυμασια.

Μπραβο σας.

Εγω για αρχη 2 παρατηρησεις θα ηθελα να κανω (Δεν περιηγηθηκα πολυ το Site αλλα θα γινει συντομως)

1ον) Αφου το Site ειναι ολο στα Αγγλικα γιατι δεν κατοχυρωνεται και την καταληξη com ή org και να μπει σαν Sub Domain (Πιστευω να το λεω σωστα?) μαζι με το gr?
Θεωρω οτι θα ηταν καλλυτερο.

2ον) Μπορει να διαφωνειτε ορισμενοι με αυτο ή αλλοι να πειτε καλα τωρα ο Φασιστας τι λεει αλλα με λυπη το γεγονος οτι σε ΕΛΛΗΝΙΚΑ Site εχουμε στο Registration στις Χωρες MACEDONIA.....FYROM EINAI ΠΑΙΔΕΣ

Αν δεν τα κανουμε και εμεις σωστα στα Site μας τοτε την Κατσαμε την Βαρκα. Ξερω θα μου πεις τωρα οτι η Λιστες ειναι ετοιμες με τις χωρες αλλα να αλαχτουν μπορουν.

Αυτα για αρχη απο εμενα και πλεον θα εχετε ενα ενεργο μελος στο Site σας.

brizolas

• Administrator
  • DV zombie
  • briz
« Reply #2 on: April 27, 2010, 12:54:47 PM »
GL sandman , krima pou most of the squads are inactive.

ps: den einai sub domain alla pointer domain :D egkuklopaidika :)
adriano: re eimai kai ego mesa stin klika min me ksexnate , asxeta an ta pino panta :D

SanDman

• CBWARRIOR.
    • Team-gr8
« Reply #3 on: April 27, 2010, 01:23:31 PM »

1ον) Αφου το Site ειναι ολο στα Αγγλικα γιατι δεν κατοχυρωνεται και την καταληξη com ή org και να μπει σαν Sub Domain (Πιστευω να το λεω σωστα?) μαζι με το gr?
Θεωρω οτι θα ηταν καλλυτερο.

2ον) Μπορει να διαφωνειτε ορισμενοι με αυτο ή αλλοι να πειτε καλα τωρα ο Φασιστας τι λεει αλλα με λυπη το γεγονος οτι σε ΕΛΛΗΝΙΚΑ Site εχουμε στο Registration στις Χωρες MACEDONIA.....FYROM EINAI ΠΑΙΔΕΣ

Αν δεν τα κανουμε και εμεις σωστα στα Site μας τοτε την Κατσαμε την Βαρκα. Ξερω θα μου πεις τωρα οτι η Λιστες ειναι ετοιμες με τις χωρες αλλα να αλαχτουν μπορουν.

Αυτα για αρχη απο εμενα και πλεον θα εχετε ενα ενεργο μελος στο Site σας.

1)Έχεις δίκιο για το domain αλλά έχω το νου μου μπας και "αδειάσει " κάποιο better +πλήρωναμε hosting και domain 1year τώρα χωρίς να υπάρχει site.

2)fixed,δεν το χε παρει το μάτι μου...είμαι απαράδεκτος  :-\
Remeber this.We of the endless are the servants of the living-we are NOT their masters.WE exist because they know,deep in their hearts,that we exist.

CQ

• Assistant team
  • DV zombie
  • the flame of the game
« Reply #4 on: April 27, 2010, 03:27:38 PM »
ayth th stigmh den exw poly xrono na to psaxw alla ligo pou to eida exei poly wraio sthsimo kai polla sections gia ola ta gousta (mexri kai virtual bets leei :P) .  epishs prosexa to gr8-productions , den hxera oti exete kanei tosa movies . tha katsw na ta dw kapoia fash . to mono kako pou vlepw einai to logo kai isws kai ta buttons apo katw. mou fainetai oti kapoios prepei na kanei ena pio wraio logo kai ta buttons na deixnoun ligo diaforetika isws (?) . kata ta alla einai poly dynato  kai elpizw ta squads apo inactive na ginoun active se kapoia fash :P

ps: brizola s'agapaw mou evales dynato emoticon (  O0  ) gia na xeplyneis thn ntroph apo to kako emoticon  ( :D )

ΝΑ ΚΟΨΩ ΔΕ ΜΠΟΡΩ, ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΛΙΜΠΟΡΟ!

PyRo

• DEMO UPLOADER!
« Reply #5 on: April 27, 2010, 03:44:42 PM »
λεει αλλα με λυπη το γεγονος οτι σε ΕΛΛΗΝΙΚΑ Site εχουμε στο Registration στις Χωρες MACEDONIA.....FYROM EINAI ΠΑΙΔΕΣ

Έχουμε φάει τόση προπαγάνδα στη μάπα όσο και αυτοί.
Οι νταβατζήδες εκέι βρήκαν τρόπο για να τους ψηφίσουν πουλώντας ταυτότητα έθνους λες και είναι πατάτες και οι δικόι μας νταβατζήδες κλασσικά όποτε το θυμούνται είναι πατριώτες και μιλάνε για εθνική συνδείδηση σε ένα έθνος που πρώτοι αυτοί γαμήσανε.
Και εμείς τα πουτανάκια καθόμαστε και τρωγώμαστε μεταξύ μας παίζοντας το παιχνίδι τους. Σκατά να φάμε.
... but don't forget the Rizla.

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #6 on: April 27, 2010, 04:41:34 PM »
inb4 stewie's reply.

zGIN♂

• DV zombie
« Reply #7 on: April 27, 2010, 05:22:23 PM »
Mpravo paides, poly kalo!  8) O0

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #8 on: April 27, 2010, 05:24:12 PM »
ahahaha παλεψα να απαντησω αλλα ολο εσκαγαν τηλεφωνηματα και απλα χαζευα το reply form... :D

First and foremost, ο μπριτσιολας δεν θα ξεπλυνει τη ντροπη, ο,τι και αν βαλει στα εμοτικονς, εκτος κι αν μας ξαναδωσει το καταπληκτικο ":D" της προηγουμενης βερζιον.

Επειτα, συμφωνω με τον PyRo και το reply του, οχι οτι βρισκω και λαθος τον airborner, απ' την αποψη οτι ειναι μαλακια να τρεφεται ο εθνικισμος (dot or not) μιας χωρας -εν προκειμενω, των Σκοπιων, με μια ονομασια. Ασχετα αν ο αντιλογος της Ελλαδας επιτρεπεται να τροφοδοτειται απο μια αντιστοιχη λογικη.

Τελος, σχετικα με το site, δεν ειμαι αντικειμενικος γιατι ποτε δε μου αρεσαν τα gaming clan sites, τα οποια, ανεκαθεν, φροντιζαν να εχουν τα ΠΑΝΤΑ στην αρχικη σελιδα, με μικρα fonts, με αποτελεσμα τις κουραστικα πολλες πληροφοριες και το εξης παραλογο : ο μινιμαλισμος των modules, σα μοναδες, να αποδιδει μια απιστευτη υπερβολη, σαν συνολο.

Παρ' ολα αυτα, καταλαβαινω και γω οτι ακολουθει πετυχημενες συνταγες, με αποτελεσμα να μην κουραζει και να εχει καθετι στη σωστη, σχεδον, θεση.

Πιστευω οτι αν αλλαξει το banner που, στην καλυτερη, δε μου λεει τιποτα, και τα buttons του header menu που θυμιζουν game portal σε Web1.0 (:D), θα ειναι καταπληκτικο! *_*

Σοζ4μπιινγκεναςς  O0
« Last Edit: April 27, 2010, 05:36:15 PM by stEWIE »
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #9 on: April 27, 2010, 06:20:50 PM »
λάβλυ

StiG

• Ranked Pubzorz!
« Reply #10 on: April 27, 2010, 09:38:27 PM »
poli oreo site :) ... an k argei na bei ligo,exei grigoro streaming.ade na postaroume oloi mas ta new fragmovies ekei :D O0

pkchUU.

• Assistant Team\Mini Admins
  • DV zombie
  • whine for everything.
« Reply #11 on: April 27, 2010, 09:40:47 PM »
bump to mexi  :D <- to kako bla bla