Εγω απεφευγα 2-3 μερες τωρα να απαντησω γιατι το θεμα ειναι ανουσιο.
Εχουμε τον rasl που σκαει η βομβα με τους replay βγαινει στην αρχη "οχι οχι ειναι καλα παιδια", πεφτει puzza με demos κτλ, φερνει το μπαμπα του να κλαφτει για λογαριασμο του, κλαιγεται και ο ιδιος οτι δεν εχει σχεση, αργοτερα δινει τους x-replay στον unique, ξαναπιανεται με ολη αυτη τη παρεα-κλικα σε διαφορα mix teams, ξανακλαιγεται, ξαναπιανεται με πιο νταηδικη συμπεριφορα "και σταρχιδια μου κιολας", τρωει ενα "perma", εν τελει συνεχιζει να κλαιγεται στον unique ο οποιος του λεει με τις μαλακιες που εχεις κανει λογικο να τρως flame και να κανει ενα post να ξεκαθαρισει τη θεση του και να ζητησει συγνωμη για τη συμπεριφορα του και εν τελει postαρει οτι "νταξ cba κιολας, ειναι φιλοι μου και δεν καταλαβαινω γιατι μου τη μπαινεται τοσο".
Οπως ειχα πει και τοτε η περιπτωση του rasl ηταν μυστηρια. Εχεις δηλαδη κατι φιλους χρυσαυγιτες και μια μερα που ειστε εξω μαχαιρνουν εναν αλβανο και σκανε μπατσοι και σας μαζευουνε ολους. Εγω, λες, δεν ειμαι χρυσαυγιτης, αγαπαω αλβανους κτλ, οι αλλοι τα εκαναν ολα δεν ξερω τιποτα. Σ' αφηνουν οι μπατσοι γιατι εισαι καλο παιδι και μετα απο 2 μηνες ξαναμαζευουν ολη αυτη τη παρεα και εισαι παλι μεσα. Ετυχες κλαιγεσαι, σε ξαναφηνουν και παλι μετα απο καποιο καιρο ψειρου με την γνωστη παρεα. Δηλαδη οντως και να μην μαχαιρωνεις αλβανους ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ? "Φιλοι μου ειναι". Ε, δειξε μου το φιλο σου να σου πω ποιος εισαι. Τωρα κατι "μα δεν τον επιασαν ποτε" κτλ ειναι φρου φρου και αρωματα. Και τον Αλ Καπονε για φοροδιαφυγη τον επιασαν.
Εν τελει αν κατεβει σε lan δε θα τον δειρει κανεις, προς θεου. Μακαρι να παιξει και καλα να δειξει οτι ειναι skillzορι και οτι δεν φορτωνει. Αλλα με αυτο το υφος "cba community" κτλ δεν κερδιζει κανεναν.