Voltron όταν παίζεις Β.Ο έχω μία υπόνοια ότι φοράς παραλλαγή, άρβυλα και έχεις δεμένη στο λιγδιασμένο σου μέτωπο μία μπαντάνα καθώς και στρατιωτικό μαχαίρι(που μάλλον καβάντζωσες από κανά μαύρο πλανόδιο και δε θα σου στοίχησε πάνω από 4,5 ευρώ με πολλά παζάρια) στου θηκάρ απάνου στου ζουνάρ σου. Αληθεύει η παραπάνω μου ενόραση ή είναι ολότελα λαθεμένη;
Αρνούμαι να πιστέψω ότι το ύφος με το οποίο ποστάρεις το εννοείς πραγματικά, αλλά μου δίνεις μια εντύπωση ρε παιδί μου ότι το νιώθεις full ξέρω 'γω, ότι δακρύζεις όταν fraggareis κάποιο κωλόνουμπο στον Pub, ότι έχεις στύση όταν χώνεις knife σε κάποιον και βγάζεις ανάπηρα επιφωνήματα pure καύλας και σχηματίζεις λιμνούλες με σάλια στο πληκτρολόγιο όταν είσαι με last stand(noobidie του κερατά! ΝΑΙ ΕΣΥ! σε είδα στο πρώτο vid στο τέλος δε μου γελάς εμένα) και σκοτώνεις αυτόν που νόμιζε ότι σε σκότωσε. Μπορεί και να χτυπάς τα χέρια σου παλαμάκια σαν φώκια καθώς φορτώνει to map αφού δε μπορείς να συγκρατήσεις την αδρεναλίνη σου να ούμε και θέλεις να γαμήσεις την ίδια σου την οθόνη. Μπορεί και να χαράζεις στον τοίχο με κάθετες και διαγώνιες γραμμές, σαν τους βαρυποινήτες, πόσους έχεις σκοτώσει έως τώρα.
Συν του ότι ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΠΑΕΙ ΑΠΕΙΡΑ ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΑΠΕΙΡΑ ΜΑΝ ΌΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
PS: Έχω επίσης βάσιμες υποψίες ότι στον ελεύθερο σου χρόνο(αν υποθέσουμε ότι αφήνεις καθόλου το B.O) κάνεις πορτραίτο του εαυτού σου και υπογράφεσαι VOLTRON ο Μέγας, ο Βάναυσος.
Εν ολίγοις: μπάλες, ναρκιστικέ βλακάκο
χωρίς ίχνος αγάπης,
o καινούριος σου εχθρός, KKELHS
AΓΑΠΗΤΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΤΕΛΗ ΚΙΚΕΡΗ,
Δεν με ξέρεις κ απο ΧΤΕΣ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ να μου μιλάς έτσι...Όταν εγώ ασχολιόμουνα με τα games εσένα κάπου σε κανένα ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ θα σε γενάγε η μανούλα σου...Τι παπαριές είναι αυτές ρε μαλάκα που λες?ΟΥΤΕ ΣΕ ΞΕΡΩ ΟΥΤΕ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΚΕΚΕΚΕΚΕΡΗ...ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ???ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ ΜΟΡΗ ΑΔΕΡΦΑΡΑ?Η ΤΑ VIDEO ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΝΕΒΑΣΕΙ???Η ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΑΜΑΩ Κ ΣΕΝΑ???ΑΝ ΘΕΣ ΠΟΥΛΗΣΕΤΑ ΣΤΗΝ SIRINA ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΜΙΑΣ Κ ΕΙΝΑΙ HARDCORE...

Μην νομίζεις ότι είμαι τόσο καμένος όπως λες...Μάλον ΕΣΥ έχεις ΚΑΜΕΝΟ εγκέφαλο για να λες τετοιες ΜΑΛΑΚΙΕΣ...Πρέπει να τα σκέφτηκες πολύ ώρα όλα αυτά πόσο μάλον αν είσαι κ ΚΕΚΕ-ΚΕΡΗΣ...ΤΟ ΟSCAR KAΛΥΤΕΡΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ-ΣΕΝΑΡΙΟΥ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ...
Σε αυτό το FORUM είμαι απο το 2007 κ ΔΕΝ έχω δώσει ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΟΤΕ σε ΚΑΜΙΑ ΛΟΥΓΚΡΑ να λεει ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ...ΟΙ ADMIN ΜΑΛΟΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩ...
Υ.Γ. 1 Τα video που ανέβασα ΔΕΝ τα ανέβασα για να πουλήσω μούρη ΟΥΤΕ είχα σκοπό για να δείξω ότι είμαι κάποιος.Τώρα αν ο κάθε μαλάκας εδώ μέσα τα παρεξηγεί όλα αυτά...
Υ.Γ. 2 ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ....
Υ.Γ. 3 ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΚΚΕΡΗ ΤΑ ΚΩΜΟΤΗΡΙΑ ΤΕΛΗΣ ΚΙΚΕΡΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!