Author Topic: THEATER MODE  (Read 14189 times)

KKELHS

• CBWARRIOR.
  • ~ Maturity is nothing but a mere joke ~
Re: THEATER MODE
« Reply #45 on: February 23, 2011, 08:36:33 PM »
Νομίζω θα φτιάξω ένα group που θα λέγεται Resident Trolls και θα έχει περιορισμένα rights :D

κακέ enc
Ο κόσμος υπάρχει στον βαθμό που υπάρχουμε κι εμείς ως μάρτυρες μιας από τις πολλές του εκδοχές και τις άπειρες διακλαδώσεις του αρχικού συμβάντος

future

• Assistant Team\Cup Admins
  • DEMO UPLOADER!
  • Just An Immature
« Reply #46 on: February 23, 2011, 08:41:28 PM »
ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΙ ΣΦΑΖΩ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΛΑΝ ΑΡΕΝΑ!
"ΕΒΩ ΓΙΝΕΙ-ΧΑΛΙΑΔΑ ΤΑΤΛΕΜΕ ΑΥΛΙΟ" smsed by stam

KKELHS

• CBWARRIOR.
« Reply #47 on: February 23, 2011, 08:49:41 PM »
ε οk FEWcHER τώρα ένα μπαν το θέλεις για να μάθεις να μην τρολλάρεις, χαθήκαν πλέον τα σοβαρά ποστς όπως εμένα και του τάκη;
Ο κόσμος υπάρχει στον βαθμό που υπάρχουμε κι εμείς ως μάρτυρες μιας από τις πολλές του εκδοχές και τις άπειρες διακλαδώσεις του αρχικού συμβάντος

zGIN♂

• DV zombie
« Reply #48 on: February 23, 2011, 08:56:45 PM »
χαχαχα εχω λιωσει ρε   ;D ;D κι αλλο κι αλλο!

KKELHS

• CBWARRIOR.
« Reply #49 on: February 23, 2011, 09:07:23 PM »
ΒΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ zG1N!! ΒΑΝ ΟΛΟΥΣΣ ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #50 on: February 23, 2011, 09:11:04 PM »
Ok ρε, μη γαματε ομως τελειως το thread. Ομολογουμενως VOLTRON had it comming, ειχε ελαφρως ασχημο υφακι, αλλα κρατηστε και σεις λιγο ενα μετρο στο ποσο spam postαρετε.

Toulour

• DEMO UPLOADER!
  • just an iMmature
« Reply #51 on: February 23, 2011, 09:15:44 PM »
e ne re file exei ena dikio o sini ksekolate kolozwa spameria tou kerata
~ Maturity is nothing but a mere joke ~

tAKR1DAC★

• DV zombie
« Reply #52 on: February 23, 2011, 09:17:01 PM »
Apolamvaneis kai esy tourloumpa se high definition tis tsontes tou philou?

K4

• CoD.gr Admin
  • DEMO UPLOADER!
  • Απλά Ένας Ανώριμος
« Reply #53 on: February 23, 2011, 09:17:37 PM »
e ne re file exei ena dikio o sini ksekolate kolozwa spameria agamitoi tou kerata pou trwte ksylo ap ton patera sas
http://www.facebook.com/groups/236580990638/
[14:23] <sinister_evil> -mwro moy 8elw na dokimasoyme kati sto krebbati
[14:23] <sinister_evil> -ti mwro moy?
[14:23] <sinister_evil> -na, ksyrise to kefali soy
[14:23] <sinister_evil> -parta kafre, parta!

Toulour

• DEMO UPLOADER!
  • just an iMmature
« Reply #54 on: February 23, 2011, 09:19:42 PM »
Apolamvaneis kai esy tourloumpa se high definition tis tsontes tou philou?

apla den tis apolambanw ! otan epezes tdm k ekanes 30 killstrike den eniwthes o upergamatos ?etc niwthei k autos afhste ton sthn usixia tou

Toulour

• DEMO UPLOADER!
  • just an iMmature
« Reply #55 on: February 23, 2011, 09:21:11 PM »
e ne re file exei ena dikio o sini ksekolate kolozwa spameria agamitoi tou kerata pou trwte ksylo ap ton patera sas k meta pernei ti bouldoza gia kafe

V O L T R O N

• Ranked Pubzorz!
« Reply #56 on: February 23, 2011, 11:40:54 PM »
     Voltron όταν παίζεις Β.Ο έχω μία υπόνοια ότι φοράς παραλλαγή, άρβυλα και έχεις δεμένη στο λιγδιασμένο σου μέτωπο μία μπαντάνα καθώς και στρατιωτικό μαχαίρι(που μάλλον καβάντζωσες από κανά μαύρο πλανόδιο και δε θα σου στοίχησε πάνω από 4,5 ευρώ με πολλά παζάρια) στου θηκάρ απάνου στου ζουνάρ σου. Αληθεύει η παραπάνω μου ενόραση ή είναι ολότελα λαθεμένη;
     Αρνούμαι να πιστέψω ότι το ύφος με το οποίο ποστάρεις το εννοείς πραγματικά, αλλά μου δίνεις μια εντύπωση ρε παιδί μου ότι το νιώθεις full ξέρω 'γω, ότι δακρύζεις όταν fraggareis κάποιο κωλόνουμπο στον Pub, ότι έχεις στύση όταν χώνεις knife σε κάποιον και βγάζεις ανάπηρα επιφωνήματα pure καύλας και σχηματίζεις λιμνούλες με σάλια στο πληκτρολόγιο όταν είσαι με last stand(noobidie του κερατά! ΝΑΙ ΕΣΥ! σε είδα στο πρώτο vid στο τέλος δε μου γελάς εμένα) και σκοτώνεις αυτόν που νόμιζε ότι σε σκότωσε. Μπορεί και να χτυπάς τα χέρια σου παλαμάκια σαν φώκια καθώς φορτώνει to map αφού δε μπορείς να συγκρατήσεις την αδρεναλίνη σου να ούμε και θέλεις να γαμήσεις την ίδια σου την οθόνη. Μπορεί και να χαράζεις στον τοίχο με κάθετες και διαγώνιες γραμμές, σαν τους βαρυποινήτες, πόσους έχεις σκοτώσει έως τώρα.

Συν του ότι ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΠΑΕΙ ΑΠΕΙΡΑ ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΑΠΕΙΡΑ ΜΑΝ ΌΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ!

PS: Έχω επίσης βάσιμες υποψίες ότι στον ελεύθερο σου χρόνο(αν υποθέσουμε ότι αφήνεις καθόλου το B.O) κάνεις πορτραίτο του εαυτού σου και υπογράφεσαι VOLTRON ο Μέγας, ο Βάναυσος.

Εν ολίγοις: μπάλες, ναρκιστικέ βλακάκο

χωρίς ίχνος αγάπης,
                                                                                                                                                          o καινούριος σου εχθρός, KKELHS

Γαμώ το shίστο μου

AΓΑΠΗΤΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΤΕΛΗ ΚΙΚΕΡΗ,

Δεν με ξέρεις κ απο ΧΤΕΣ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ να μου μιλάς έτσι...Όταν εγώ ασχολιόμουνα με τα games εσένα κάπου σε κανένα ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ θα σε γενάγε η μανούλα σου...Τι παπαριές είναι αυτές ρε μαλάκα που λες?ΟΥΤΕ ΣΕ ΞΕΡΩ ΟΥΤΕ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΚΕΚΕΚΕΚΕΡΗ...ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ???ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ ΜΟΡΗ ΑΔΕΡΦΑΡΑ?Η ΤΑ VIDEO ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΝΕΒΑΣΕΙ???Η ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΑΜΑΩ Κ ΣΕΝΑ???ΑΝ ΘΕΣ ΠΟΥΛΗΣΕΤΑ ΣΤΗΝ SIRINA ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΜΙΑΣ Κ ΕΙΝΑΙ HARDCORE...  :o

Μην νομίζεις ότι είμαι τόσο καμένος όπως λες...Μάλον ΕΣΥ έχεις ΚΑΜΕΝΟ εγκέφαλο για να λες τετοιες ΜΑΛΑΚΙΕΣ...Πρέπει να τα σκέφτηκες πολύ ώρα όλα αυτά πόσο μάλον αν είσαι κ ΚΕΚΕ-ΚΕΡΗΣ...ΤΟ ΟSCAR KAΛΥΤΕΡΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ-ΣΕΝΑΡΙΟΥ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ...
Σε αυτό το FORUM είμαι απο το 2007 κ ΔΕΝ έχω δώσει ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΟΤΕ σε ΚΑΜΙΑ ΛΟΥΓΚΡΑ να λεει ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ...ΟΙ ADMIN ΜΑΛΟΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩ...

Υ.Γ. 1 Τα video που ανέβασα ΔΕΝ τα ανέβασα για να πουλήσω μούρη ΟΥΤΕ είχα σκοπό για να δείξω ότι είμαι κάποιος.Τώρα αν ο κάθε μαλάκας εδώ μέσα τα παρεξηγεί όλα αυτά...

Υ.Γ. 2 ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ....

Υ.Γ. 3 ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΚΚΕΡΗ ΤΑ ΚΩΜΟΤΗΡΙΑ ΤΕΛΗΣ ΚΙΚΕΡΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!  O0

KKELHS

• CBWARRIOR.
« Reply #57 on: February 23, 2011, 11:54:15 PM »
Έχω κλάψει! σε παρακαλώ βολντοντοντρων πόσταρε κάτι και για τον t4KR1 που σε κατούρησε και αυτός στη μάπα μετά από μένα!! ε; θα τον αφήσεις έτσι αυτόν; μην είσαι άδικος.

tAKR1DAC★

• DV zombie
« Reply #58 on: February 23, 2011, 11:55:01 PM »
Kalhspera paidia ti kanete? Ela re!

pkchUU.

• Assistant Team\Mini Admins
  • DV zombie
  • whine for everything.
« Reply #59 on: February 23, 2011, 11:59:57 PM »
lil wayne best rapper alive