Author Topic: hZRD going HUGE!  (Read 9039 times)

MexiCola

• CoD.gr Admin
  • DV zombie
  • AMHTDWAMHTD
Re: hZRD going HUGE!
« Reply #30 on: December 17, 2010, 08:06:54 PM »
Thnx 4 the info boyz. To prob me thn karta to xei poly laos. Eixa dei polla yt vids mataia omws. Genika doulevw adobe suite. Gnwrizw apo ae. Tha dokimasw kai vegas though. Mia fora pou to tsekara de mou fanhke dyskolo.
allergic to stupid~

Darius [10:12:54]: worth it
Jax [10:12:55]: lol 2 for 1?
Darius [10:13:02]: dude ur retard i play fking darius
Darius [10:13:06]: and u think i can do simple math?

Hazard

• DEMO UPLOADER!
  • why not
« Reply #31 on: December 17, 2010, 08:25:39 PM »
Ειναι πολυ πιο ευκολο απο οτιδηποτε που εχει βγαλει η adobe. Κανεις ευκολα τη δουλεια σου, +εχεις kool effects με τοσα plugins που υπαρχουν.
Καλα δεν εχεις βεβαια την ανεση να δημιουργησεις efx οπως σε ae, αλλα και τα standard efx ειναι παραπανω απο ικανοποιητικα πιστευω.

SanDman

• CBWARRIOR.
    • Team-gr8
« Reply #32 on: December 18, 2010, 04:10:43 AM »
Πο ρε βραδιάτικα με αυτά που διαβάζω,8α με κάνετε να τρελαθώ,θα πηδηχτώ από το παράθυρο.

T3RROR είανι πραγματικά lame να πηγαίνεις να λες "Oταν χρησιμοποιεις vegas render θα κανεις με αυτα ακριβως τα settings, ειναι δοκιμασμενα και πολυ αξιοπιστα:" και μετα στην από κάτω παράγραφο "Και τα vegas settings μου απο yt τα βρικα. ". Ε LOL+WTF μαζί. Να help θες τον αλλο,το καταλαβαίνω,αλλά η παραπληροφόρηση είναι ότι χειρότερο πραγματικά. Εξαπλώνεται.

Καταρχάς εξαρτάται πάντα από το τι θες να κανεις.Αν θελετε να φτιάξετε ενα μικρο movie να το πετάξετε youtube και τέλος τοτε δεν πολύεχει σημασια να λέμε για quality και settings αφού το image θα αλλοιωθεί εντελώς.Το μόνο που παίζει ρόλο μετά είναι το πόσο smooth είναι το movie κι αυτό εξαρτάται καθαρά από το πόσα fps κάνεις capture και σε τι fps  playback το movie(προς αυτούς που δεν το πολυκατέχουν,δεν μιλάμε για ingame fps).

Προφανώς καλό θα ήταν να μην usarete Fraps,αν τεσπα βαριέστε avidemo βάλτε playback στο movie 1/3 η 1/4 λιγοτερα από αυτά που κάνατε record στο Fraps. Από οσο θυμάμαι έχει limit στο Fraps 100 fps.Οπότε το ιδανικό θα είναι 90fps->30 or 100->25.

Eσύ T3RROR βλέπω έχεις βάλει 50fps playback.Σε ρώτησα απο την αρχή και δεν μου απάντησες στα πόσα fps έκανες capture.Αν έκανες στα 100fps με playback 50 είναι λάθος.Ενημερωτηκά το youtube έχει limit τα 30fps,own3d+wipido δεν έχουν αλλά επειδή έχουν συγκεκριμένο bitrate,όσα περισσότερα fps τόσο χειρότερο image quality.

Αν πάλι σας ενδιαφέρει to image quality και θέλετε να φτιάξετε και μια HQ Download version,τότε σίγουρα στο vegas θα δουλεύεται μόνο με source(Huffyuv or w/e).Δεν είνaι το vegas για compression.Megui is your friend.

.wmv(Windows Media video) είναι by far worst format για movie.Απλά μην το usarete.

Καλύτερα no effe σε ένα movie παρά vegas effe.
« Last Edit: December 18, 2010, 04:19:30 AM by SanDman »
Remeber this.We of the endless are the servants of the living-we are NOT their masters.WE exist because they know,deep in their hearts,that we exist.

Hazard

• DEMO UPLOADER!
  • why not
« Reply #33 on: December 18, 2010, 11:38:30 AM »
Λες να τα λεω αυτα ετσι στο ακυρο? Οι μεγαλυτεροι editors για το cod4 χρησιμοποιουν αυτα ακριβως τα settings, εκτος αν το movie ειναι μεγαλυτερο απο 5-6 λεπτα, εκει χρειαζετε meGUI (μιλαω για δυνατα pc, oχι σε pcια που lagαρουν γενικα στο render). Επισης σου ειπα οτι χρησιμοποιησα ενα CS:S cfg το οποιο αντιστοιχει σε avidemo 500, με αλλα λογια οσο καλυτερο γινετε. Το ποσα fps λες στο vegas να κανει render δεν εχει καμια σχεση με το ποσο εκανες record, εχω δοκιμασει record σε cod4 με 30 fps και render σε 50 και βγηκε εξαιρετικο.

Για δες εδω μια! Ειναι φιλος μου real life και κανει render σε wmv:

http://www.wipido.com/video/ycKMRTqaxMtm

Μην μου λες για 20 δευτερα clip να κανω meGUI, γιατι απλα δεν χρειαζεται.
Huffyuv το κανεις εσυ add στο vegas η ειναι default? Διοτι εμενα δεν το εχει  ::)

SanDman

• CBWARRIOR.
    • Team-gr8
« Reply #34 on: December 18, 2010, 01:27:48 PM »
Δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοεις λέγοντας συνέχεια ότι χρησιμοποίοησες cs:s cfg.Καταρχάς το clip σου δεν δείχνει να έχει γινει capture σε high fps.Με ένα απλο screenshot το καταλαβαίνει κάποιος+δεν δείχνει πολύ smooth.Σιγουρα δεν έκανες κανά λάθος στο vegas?

"Το ποσα fps λες στο vegas να κανει render δεν εχει καμια σχεση με το ποσο εκανες record, εχω δοκιμασει record σε cod4 με 30 fps και render σε 50 και βγηκε εξαιρετικο. " δεν έχει λογική και είναι γενικά άκυρο.

Αυτό που λες για τι φίλο σου ότι κάνει render σε .wmv που κολλάει?Recompress σε .mp4 από το wipido είναι.Εσύ έχεις καταλάβει γενικά τι settings βάζεις?Ένα έτοιμο template του vegas που είναι για 1080p βάζεις με 8mbit bitrate(huge overkill) kai to usareis για 720p.Αυτό έλειπε να έβγαινε και σε shit quality.

Αλλά από τη στιγμή που μιλάς για wipido σου είπα δεν έχει λογική να το κουβεντιάζουμε. Βάλτε ότι codec θέλετε με πολύ high bitrate.Δεν έχει διαφορά αφού θα φάει γερό recompress μετά με  bitrate κάπου στα 1700-2000kbps.

Huffyuv είναι απλά ενας lossless codec και από οσο ξέρω υπάρχουν κι άλλοι παρόμιοι.
Remeber this.We of the endless are the servants of the living-we are NOT their masters.WE exist because they know,deep in their hearts,that we exist.

Hazard

• DEMO UPLOADER!
  • why not
« Reply #35 on: December 18, 2010, 04:12:20 PM »
Επιμενεις ε? Nα στο θεσω αλλιως λοιπον. Εχω βρει καλα rendering settings και μου βγαινουν ωραια τα clips μου, ετσι τουλαχιστον μου λεει η πλειοψηφεια απο οσους ρωταω, εχω βρει ενα editing style, που πρωτα πρωτα αρεσει σε εμενα, και μετα και σε αρκετους αλλους, ε εσενα τυχαινει να σε εχω χεσμενο  :)
Ban me admins, αλλα για ενα κολοvid εχω φαει το flame της ζωης μου για το ποσα fps εκανα record,και για τον πολυ σημαντικο λογω οτι"δεν δειχνω πως εκανε ο παικτης το kill,απλα δειχνω το kill". Δε σου αρεσει? το θεωρεις αξιολυπητο? Το θεωρειτε ολοι αξιολυπητο? /care. Η ουσια ειναι οτι ολοι σας το ειδατε, και τα views ανεβηκαν αισθητα.

Stop flamming now, please.

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #36 on: December 18, 2010, 04:24:35 PM »
για πειτε μια γνωμη ρε παιδια, παιζει να κανω κανα BO montage και θελω να μου πειτε τι σας αρεσε/δεν σας αρεσε  ;D
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

Hazard

• DEMO UPLOADER!
  • why not
« Reply #37 on: December 18, 2010, 04:50:16 PM »
αλλο να ζηταω μια γνωμη, μια συμβουλη, αλλο να με flameαρει και να μου λεει οτι δεν κανω τιποτα απολυτως σωστα. Εσυ δεν θα θυμωνες?

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #38 on: December 18, 2010, 05:29:26 PM »
Οχι.

SanDman

• CBWARRIOR.
    • Team-gr8
« Reply #39 on: December 19, 2010, 04:50:05 AM »
Ρε Τ3RROR εγώ σε flamara?Τσέκαρε το πρώτο μου post.

Έκανες thread ζητώντας γνώμες και συμβουλές movie-making και κατέληξεις να βλέπεις κάθε σχόλιο flame.

Στο τέλος άρχισες να πετάς διάφορα άκυρα και να δίνεις εσύ συμβουλές κάνοντας τον ξερόλα. Όταν γράφεις randomies public σε ένα forum χωρίς να έχεις κατανοήσει τι έχεις διαβάσει στα guides ktl λογικό είναι να φας κριτική μετά. Hint:Κάτσε διάβασε τι σου γράφει κάποιος και μετά πες του ότι τον έχεις χεσμένο.

Στη τελική αν νομίζεις ότι τα κάνεις όλα perfect γιατί μας ταλαιπωρείς?

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #40 on: December 19, 2010, 11:31:19 PM »
που πρωτα πρωτα αρεσει σε εμενα, και μετα και σε αρκετους αλλους, ε εσενα τυχαινει να σε εχω χεσμενο  :)
Ban me admins, αλλα για ενα κολοvid εχω φαει το flame της ζωης μου για το ποσα fps εκανα record,και για τον πολυ σημαντικο λογω οτι"δεν δειχνω πως εκανε ο παικτης το kill,απλα δειχνω το kill". Δε σου αρεσει? το θεωρεις αξιολυπητο? Το θεωρειτε ολοι αξιολυπητο? /care. Η ουσια ειναι οτι ολοι σας το ειδατε, και τα views ανεβηκαν αισθητα.

Stop flamming now, please.

Όταν κάποιος σε ρωτά κάτι , σου ζητά να εξηγήσεις κάτι απο αυτά που έγραψες, φρόντισε απλούστατα να το κάνεις . Αν αδυνατείς δε τρέχει τπτε .
το να απαντάς όμως  θυμίζοντας ανώριμη κακομαθημένη γκόμενα...  grow up και μάθε να ξεχωρίζεις τι σου λέει ο καθένας.
Το δημοτικό το έβγαλες ξέρεις ανάγνωση υποθέτω καλά , διάβαζε ότι σου γράφουν 2 φορές να τα κατανοείς καλύτερα. 
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous