Author Topic: ΕΥΚΑΙΡΙΑ-ΠΡΟΛΆΒΕΤΕ !! ΠΩΛΟΥΝΤΕ G35 ΟΣΟ ΟΣΟ ΟΜΙΤΖΙΙ!1  (Read 8218 times)

AiniG

• CBWARRIOR.
xaxaaxxaxaxaxaxaaxx kala malaka dn variosoun ? xaxaxa

KKELHS

• CBWARRIOR.
  • ~ Maturity is nothing but a mere joke ~
AHAHAHAHAHAAA
Ο κόσμος υπάρχει στον βαθμό που υπάρχουμε κι εμείς ως μάρτυρες μιας από τις πολλές του εκδοχές και τις άπειρες διακλαδώσεις του αρχικού συμβάντος

PyRo

• DEMO UPLOADER!
Έλα ρε , έχουμε το ίδιο διακοσμητικό τοίχου... ίσως.. ίσως όχι και τον ίδιο personal trainer.
... but don't forget the Rizla.

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
Αhahahha, ο pyro θα μπορουσε να ειναι ο μικρος αδελφος του zb.

PyRo

• DEMO UPLOADER!
Δεν είμαι αδερφός κανενός, είμαι ανταγωνιστής ολόκληρης της 222 κλίκας.
Όσο εσείς αράζατε υπό το 0 στην Ιπποκράτους, εγώ ερχόμουν από Σόλωνος, σας μέτραγα έναν-έναν και γυρνούσα πάλι στα InSpot ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ (βασικά εμάς καίγανε τα αποτελέσματα)
... but don't forget the Rizla.

chesteR!

• DV zombie
ahahahahhahahahahah autos einai o kkelhs pou oloi kseroume..i ennoia tou NOLIFER!
nice pic,ta cpac acteraki m <3 apeira like like like like like like,ena acteRi epece ap ton oOrano k tetia
Hey dude,where's my KaR ?

KKELHS

• CBWARRIOR.
c fxariCt00 chesteRAko Mmmm ic pl pl pl glkCC nMzw iNe wra na paC piCw cton par4diCo xXxxxxxx<33

μπάσταρδε
Ο κόσμος υπάρχει στον βαθμό που υπάρχουμε κι εμείς ως μάρτυρες μιας από τις πολλές του εκδοχές και τις άπειρες διακλαδώσεις του αρχικού συμβάντος

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
c fxariCt00 chesteRAko Mmmm ic pl pl pl glkCC nMzw iNe wra na paC piCw cton par4diCo xXxxxxxx<33

μπάσταρδε

glk00lini m :*
c agpo mor00linaki m!
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

KKELHS

• CBWARRIOR.
ο0ο0ο0ο0!!!:** o aLekC mmm <33:-** c' agpaw plpl sk4tok4r4fl4 aCter4ko0ulini mM;pp!! <3 **

$at@n4c fAc

• CBWARRIOR.
Νομίζω πως είναι ώρα για login με το άλλο account...

KKELHS

• CBWARRIOR.
έλα άμα σου κοτάει, φλώρε

MexiCola

• CoD.gr Admin
  • DV zombie
  • AMHTDWAMHTD
Hahahahahahahaha Dakri cketo! :*******
allergic to stupid~

Darius [10:12:54]: worth it
Jax [10:12:55]: lol 2 for 1?
Darius [10:13:02]: dude ur retard i play fking darius
Darius [10:13:06]: and u think i can do simple math?

sAVAZz

• DV zombie
HAHAHAHAHAHHA sta agorazw mono kai mono gia na giriseis  :( :( :(

orbitaga

• Ranked Pubzorz!
πίστεψα οτι λίγο αποχή από το game θα σου κανε καλό, αλλά απ οτι βλέπω το ίδιο ζωάκι έμεινες, κρίμα αγαπουλίνι μου. καλά όσο για το headset, μέσα στην μπίχλα , δεν περίμενα τιποτα λιγότερο.....

chesteR!

• DV zombie
xontradourikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhh
Hey dude,where's my KaR ?