Νομίζω ότι οποιαδήποτε προσπάθεια μη εξουσιοδοτημένου hacking πρέπει να τιμωρείτε προς αποφυγήν χειρότερων στο μέλλον.
Διαφωνώ πλήρως σε τόσο βασικό επίπεδο που δεν μπορώ να επιχειρηματολογήσω. Όσο αφορά source, all over the fucking internet. Τα modded servers βγαίναν στη λίστα με τους ranked και θεωρητικά χωρίς να το ξέρεις έτρωγες ένα ξεκουδουνο ban σε
όλο το origin account.
Για τα υπόλοιπα δεν έχω κάτι αν πω. Ομολογουμένως δεν έχω παρακολουθήσει την πορεία του bf3, κυρίως λόγο του ότι δεν είχε actual news αλλά hype.
Βλέπω πάντως πως αναφέρεσα για features και support που
θα γίνει. Its not like they got a good record on that. Όταν και αν μπει το battlerecorder, κάνουν implement κάνα connect to ip κ.τ.λ. το συζητάμε. Και αν δεν ανακοινώσουν BF4 ή BC3 next year.
Γενικά όμως BF2 just worked. Τσίμπαγα την IP από το site των HEAT, τον έκαμα και add to φαβορίτες άμα λάχει, joinάρα squad και έπαιζα. Έστηνες τον server όπως γούσταρες, τον hostάρες όπου γούσταρες κτλ. Δεν βλέπω καμία από τις αλλαγές που κάνανε να έχει κάποια ουσία. Το μόνο θετικό που έχω δει (που από την άλλη δημιουργεί προβλήματα) είναι τα premade squads, που και πάλι δεν έχω προσωπική εμπειρία για το πόσο καλά δουλεύουν.