Το καλοκαίρι ήρθε όπως και η όρεξή μου για δουλειά. Γι'αυτό λοιπόν και θα φτιάξω μια fragmovie της προκοπής για να εμπλουτίσω περαιτέρω τις γνώσεις μου στον τομέα της επεξεργασίας βίντεο (που σημειοτέων είναι αρκετές αυτή τη στιγμή για να φτιάξω μια αρκετά καλή ειδικά για τα στάνταρ της ελλάδας fragmovie).
Αυτή τη φορά, θα είναι και η πρώτη που φτιάχνω μια movie 4-5 λεπτών (η όσο πάει) για το cod. Γι'αυτό και θέλω να προταγωνιστεί ένα μόνο άτομο, αν και έχω πολύ μεγαλύτερα και γαμάτα projects στο νού για το μέλλον

. Και γιατί να μην είναι αυτός λοιπόν από το ελληνικό community.
Προυποθέσεις:
- Κατά προτίμηση να είστε haxless
- Μαζί με τα demos ας είναι και ένα readme.txt που να έχει το round(s) και το map(s) για το action που θα συμπερηληφθεί στην fragmovie, γιατι είναι αδύνατον να κάτσω να βλέπω 1000 demos και να κάνω timestamp από την αρχή χωρίς να ξέρω τίποτα....
- π.χ. γράψτε στο readme ότι για το demo fffff.dm_1 έχετε ένα action από το round 7 στην strike
- Στην απίθανη περίπτωση που υπάρχει πολύ ενδιαφέρον, γράψτε γιατί θέλετε να πρωταγωνιστήσετε σε μια fragmovie.
Τι σας προσφέρω:
- Μια πολύ καλή fragmovie, με καλό soundtrack, sync, cfg, και γενικότερα editing ΧΩΡΙΣ να το παρακάνω και να βγεί μάπα το καρπούζι
- Ευκαιρία που δεν σας παρουσιάζεται καθόλου συχνά. GET IT WHILE IT'S HOT!
Γενικά είναι ο ορισμός του win-win situation. Αναμένω απαντήσεις

Υ.Γ. Απαντήστε εδώ και μετά θα δούμε για xfire κτλ. να συννενοηθούμε καλύτερα.