Author Topic: lol onc cod community  (Read 30116 times)

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
Re: lol onc cod community
« Reply #15 on: August 06, 2011, 02:41:21 PM »
αντιδεοντολογικό. δεν υπάρχει λόγος να αρχίσω άλλο game και ειδικά του επιπέδου των προαναφερθέντων.

look at the bright side όμως. έχω πήξει στις ταινίες. οι περισσότερες quality stuff.

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #16 on: August 06, 2011, 03:18:01 PM »
αντιδεοντολογικό. δεν υπάρχει λόγος να αρχίσω άλλο game και ειδικά του επιπέδου των προαναφερθέντων.

look at the bright side όμως. έχω πήξει στις ταινίες. οι περισσότερες quality stuff.

Αν θυμάμαι καλά είχες αγοράσει το mw2. gratz.

Γιατί να μην αρχίσεις άλλο game, δεδομένου ότι αυτό παίζουν οι φίλοι σου? Ακόμα και να μη το παίζαν, γιατί να μην ξεκινήσεις νέο game?

Τι επιπέδου εννοείς ακριβώς? Highly competitive, με $100k prizes και 200k stream viewers στη dreamhack?

MrS:D^^

• DV zombie
  • “Imagination is more important than knowledge...”
« Reply #17 on: August 06, 2011, 04:19:22 PM »
Αν δεν ειναι 5v5 το γκειμ..κ ειναι 3β3..1 ανα λειν...θα προτεινα κατι λιγοτερο απο 3 μπαν..στο ιεσελ ασ πουμε εχει ενα μπαν

00:01:01>  "MexiCola" disconnected (doflaPa)

$!LeNt

• Klikadwros lvl1
  • DEMO UPLOADER!
  • *
  • "γνταμπίθκε ο γάιδαρος και μι σκαρνάρσε χάμω" ;)
« Reply #18 on: August 06, 2011, 04:22:40 PM »
τι 3ν3 ρε??? πάμε καλά?? 5ν5 είναι τα καλά ;) να έχεις έναν erasus sto team σου και να λέει έλα χωσου ρε χώσου  :P :-* :-*

AGDSL

• Assistant Team\Cup Admins
  • DEMO UPLOADER!
« Reply #19 on: August 06, 2011, 04:39:36 PM »
Τι επιπέδου εννοείς ακριβώς? Highly competitive, με $100k prizes και 200k stream viewers στη dreamhack?
this.
@reactor zgin to topic anaferete stous paixtes tou cod pou goustaroun kai paizoun lol

kalitera na ginei 5v5 gia mena an mporesoume na mazeytoune 4-6 omades  mporei na ginei kai se mia mera
gia parapano to vlepoume gia diimero
gia ligoteres to vlepoume gia 3v3

Wolfy

• 222 HERO!~
« Reply #20 on: August 06, 2011, 04:42:29 PM »
nai kai apo emena!!
well he is blind

Wolfy

• 222 HERO!~
« Reply #21 on: August 06, 2011, 04:44:31 PM »
3v3 tha eine oti prepei , oste na exoume polles sumetoxes! :D
well he is blind

$!LeNt

• Klikadwros lvl1
  • DEMO UPLOADER!
  • *
  • "γνταμπίθκε ο γάιδαρος και μι σκαρνάρσε χάμω" ;)
« Reply #22 on: August 06, 2011, 04:53:25 PM »
εγώ για 5ν5 μέσα! 3ν3 έξω  ;D ;D ;D ;D

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #23 on: August 06, 2011, 04:57:32 PM »
Γιατι τέτοια game τα βρίσκω ηλίθια. Δεν μου αρέσουν απλά, αλλά το σπαστικό είναι οτι το παίζει και ο κάθε πικραμένος. Είναι αυτά τα game που τα παίζουν και άτομα από net cafe που είναι εντελώς άσχετα με games. Από αυτούς που σου λένε ότι "ξέρουν κωδικούς στο κωλ να μην πεθαίνεις!" Έτσι όπως έχει αρχίσει να γίνεται το cod στην αμερική/αγγλία δηλαδή τα τελευταία χρόνια (το stock εννοείται).
To mw2 το αγόρασα πριν απο 2 χρόνια όταν μπροστά μου είχα την 3η γυμνασίου, όχι την 2α λυκείου. Και γύρω στις 200 hours είχα και εκεί. Και τα prize pots δεν έχουν σχέση με το πόσο καλό η απολαυστικό είναι ένα game, και η pop έχει λεφτά αλλά δεν πάει να πει πως είναι η καλύτερη η ανώτερη μουσική. Αυτό απλά σημαίνει πως έχουν καλό marketing.

Δεν πρόκειται να παίξω LoL επειδή παίζουν και αυτοί... δηλαδή δεν μου αρέσει καν, θα ήταν απλά peer pressure στο μεγαλείο της.

παίρνω το μπούλο από το τοπικ για το kankergame.

MrS:D^^

• DV zombie
  • “Imagination is more important than knowledge...”
« Reply #24 on: August 06, 2011, 05:15:18 PM »
Στην αρχη ολα αυτα τα παιχνιδια τα θεωρουσα ηλιθια..οτι δεν υπαρχει λογος να βλεπεις ενα "ανθρωπακι" να πηγαινει απο δω κ απο κει..στη πορεια ομως αλλαξα γνωμη

00:01:01>  "MexiCola" disconnected (doflaPa)

igna

• CBWARRIOR.
« Reply #25 on: August 06, 2011, 06:25:51 PM »
Στην αρχη ολα αυτα τα παιχνιδια τα θεωρουσα ηλιθια..οτι δεν υπαρχει λογος να βλεπεις ενα "ανθρωπακι" να πηγαινει απο δω κ απο κει..στη πορεια ομως αλλαξα γνωμη

this.....apo to stoma mou to peires  :P

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #26 on: August 06, 2011, 09:08:45 PM »
Γιατι τέτοια game τα βρίσκω ηλίθια. Δεν μου αρέσουν απλά, αλλά το σπαστικό είναι οτι το παίζει και ο κάθε πικραμένος. Είναι αυτά τα game που τα παίζουν και άτομα από net cafe που είναι εντελώς άσχετα με games. Από αυτούς που σου λένε ότι "ξέρουν κωδικούς στο κωλ να μην πεθαίνεις!" Έτσι όπως έχει αρχίσει να γίνεται το cod στην αμερική/αγγλία δηλαδή τα τελευταία χρόνια (το stock εννοείται).
To mw2 το αγόρασα πριν απο 2 χρόνια όταν μπροστά μου είχα την 3η γυμνασίου, όχι την 2α λυκείου. Και γύρω στις 200 hours είχα και εκεί. Και τα prize pots δεν έχουν σχέση με το πόσο καλό η απολαυστικό είναι ένα game, και η pop έχει λεφτά αλλά δεν πάει να πει πως είναι η καλύτερη η ανώτερη μουσική. Αυτό απλά σημαίνει πως έχουν καλό marketing.

Δεν πρόκειται να παίξω LoL επειδή παίζουν και αυτοί... δηλαδή δεν μου αρέσει καν, θα ήταν απλά peer pressure στο μεγαλείο της.

παίρνω το μπούλο από το τοπικ για το kankergame.

Όντως, όπως το cs, το δημοφιλέστερο, πιο αναγνωρίσιμο και most competitive team based fps game.
Το mw2 ήταν παράδειγμα αντιδεολογικής αγοράς, εφόσον θεωρείς τον εαυτό σου cod player και ήξερες εξαρχής τι σημαίνει αυτό το game για τα απανταχού cod communities και για το gaming γενικότερα.
Δεν ξέρω αν πρόσεξες το topic "Find the game" που κάναμε τον Ιούλιο. Φάνηκε πως το μεγαλύτερο μέρος του community είναι, λίγο πολύ, άσχετο με "games γενικότερα". Το ίδιο θα έβλεπες σε ένα cs community ή στο wow. Ξέρεις τι λένε οι περισσότεροι -άδες όταν τους αναφέρεις ένα άλλο game? "Έλα ρε σιγά μη παίξω αυτή τη μαλακία". Και καλό είναι να μην έχεις άποψη για ένα game από τα netάδικα. Είναι γνωστό πως οι Έλληνες έχουν από τα χειρότερα community σε όλα τα games, πόσο μάλλον σε ομαδικά.
Τα prize pots δείχνουν πόσο σοβαρά παίρνει ο κόσμος ένα game. To παράδειγμα σου με την μουσική δεν ισχύει, δεν μιλάμε για λεφτά που βγάζει ο καλλιτέχνης παίζοντας μουσική. Αν η Lady Gaga έδινε 50k για το καλύτερο cover του poker face στο jewtube τότε ίσως να έστεκε κάπως. Και δεν στέκει από άποψη κοινού καθώς στο gaming δεν είσαι απλά παρατηρητής αλλά παίχτης, σαν να πήγαιναν στην συναυλία της Gaga 200k μουσικοί (διαφόρων επιπέδων).
Τέλος δεν εξήγησες γιατί θεωρείς το game ηλίθιο. Εγώ, π.χ., τότε (κόντα στην ηλικία σου μάλιστα) σιχαινόμουν αδιανόητα την dota, για τους ίδιους λόγους. Είχε πανάθλιο community και αηδίαζα που την έπαιζε και ο κάθε πικραμένος στα διαλείματα του από το cs pubing (που σιχαινόμουν εξίσου). Ποτέ δεν είπα όμως ότι είναι ήλίθιο ή κακό game για αυτούς τους λόγους. Γενικότερα πιστεύω περνάς μια φάση ηλικίας που θες να είσαι ξεχωριστός από τη μάζα και ελιτιστής (we all have). Φάση "Ι don't listen to X cause even if no one else does, they'll still have 1 listener and that makes them mainstream in my book".

CrAZY??

• DEMO UPLOADER!
« Reply #27 on: August 06, 2011, 10:07:26 PM »
flame on !!

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #28 on: August 06, 2011, 10:59:35 PM »
Γενικότερα δεν με πειράζει να είμαι μέρος μιας μάζας (το αντίθετο). Αρκεί αυτή να μην είναι ηλίθια. Δε θα γινόμουν ξαφνικά εχθρός του cod4 αν αυτό αποκτούσε τη δημοσιότητα που θέλουμε.

Θεωρώ ηλίθιο οχι το game γενικότερα, αν και τέτοιου είδους game δεν τα συμπαθώ καθόλου. Αλλά το ότι ειδικά στην Ελλάδα είναι από τα πιο διάσημα παιχνίδια σε άσχετο κοινό με κάνει να εκνευρίζομαι όταν μου λέει κάποιος "πάω για λολ".

λέγοντας "άσχετοι με τα games", δεν εννοώ το πόσα games έχουν παίξει ή από πότε, αλλά το αν πραγματικά παίζουν σε βάθος ένα παιχνίδι. Στο cod μπορεί να είναι το promod και η competitive σκηνή, στα πόκεμον μπορεί να είναι οι ιδιότητες των natures, τα effort values, που τα έμαθα όταν είχα πλέον σταματήσει να παίζω...
γενικά, η τάση του να παίζεις ένα παιχνίδι και να κάνεις skip στα cutscenes, skip στους υπότιτλους, εδώ μέχρι να μάθω οτι το san andreas είχε υπόθεση πέρασαν 2-3 χρόνια, αφού κανείς δεν είχε memory card. και από εκεί και πέρα το να το τελειώσεις, να βρείς easter eggs η ότι άλλο ξέρω γω είναι κομμάτι ανεξερεύνητο. κάτι που ανέκαθεν μου την έδινε με τους έλληνες.

αυτό με το cs, γαμώτο πραγματικά. το είχα αγοράσει για να δω γιατί στο διάολο το παίζουν όλοι τόσο μανιωδώς και απογοητεύτηκα πλήρως. και το tf2 που είναι τσάμπα διαμάντι δε το ξέρει ούτε η μάνα του.

ναι αυτό με τη μουσική ίσως να μην ήταν έγκυρο παράδειγμα. το rugby και αυτό έχει τεράστιο κοινό και χρήμα αλλά το θεωρώ υπέρτατη μαλακία, όχι μόνο το κοινό δηλαδή αλλά και το ίδιο σαν άθλημα. και το NHL δηλαδή δεν μου αρέσει ιδιαίτερα αλλά δεν το θεωρώ μαλακία.

ναι, το mw2 ήταν αντιδεοντολογική αγορά αλλά πριν το βαρεθώ μου άρεσε. ναι, την έχω περάσει τη φάση αυτή που λες αλλά δεν πρόκειται για αυτό τώρα.

ποιος ο λόγος που είναι διάσημο το cs και όχι το cod? ποιός ο λόγος που (πλέον, μετα το 2008) παίζεται το pes και όχι το fifa στην ελλάδα? εδώ περιμένουν πότε θα βγεί το καινούργιο san andreas (εννοώντας τα gta γενικά). είναι κρίμα να είναι αυτά τα παιχνίδια γνωστά και όχι άλλα. και μην μου πεις οτι οι περισσότεροι lolάδες έλληνες ξέρουν καν για τα event η για το τι σημαίνει streaming γενικότερα.

tl;dr

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #29 on: August 07, 2011, 04:14:26 AM »
Μα εγώ δεν υπερασπίστηκα τους Έλληνες lolάδες. Ίσα ίσα είναι από τους χειρότερους.

Αν παίξεις lol θα καταλάβεις ότι ακόμα και αυτοί οι "άσχετοι" που λες παίζουν σε μεγαλύτερο βάθος από τους αντίστοιχους του cs ή cod. Ίσως να μην παρακολουθούν τα streams αλλά δεν καμπερώνονται σε μια γωνία με claymores και grenade launchers ή τεσπα το αντίστοιχο σε lol context.

Με το cs γιατί απογοητεύτικες?
Το rugby γιατί το θεωρείς μαλακία?

Ο λόγος που είναι γνωστό το cs και όχι το cod είναι καθαρά θέμα timing. Το cs βγήκε και κάλυψε μια θέση σε εποχή που δεν υπήρχε κάτι αντίστοιχο. Πήρε market control και τώρα άλλα games παλεύουν για market share, ala microsoft vs other OS.
To pes πήρε τη σκυτάλη από το fifa επειδή ήταν τραγικά καλύτερο game. Το ISS pro 98 και το ISS pro evolution σε σύγκριση με τα αντίστοιχα fifa98 και 99 ήταν μέρα με νύχτα. Έκτοτε συνεχίζουν με pes ενώ πλέον το fifa είναι καλύτερο (απ' ότι μου έχουν πει).
Γενικότερα έτσι γίνεται. Δεν σημαίνει ότι τα competitive games είναι τα μόνα καλά, αλλά δεν γίνεται ένα competitive game να μην είναι καλό.