Author Topic: [CLIP] b1LLy  (Read 7646 times)

VERSUz

• CBWARRIOR.
    • http://www.youtube.com/user/VER5Uz?feature=mhee
[CLIP] b1LLy
« on: August 26, 2011, 06:19:14 PM »
[CLIP] Billy
PUREVISION/SyphonTV MOVIEMAKER

http://www.youtube.com/user/VER5Uz

creator

• DV zombie
  • si or ne?
Re: [CLIP] b1LLy
« Reply #1 on: August 26, 2011, 06:41:38 PM »
nice edit versuz , wraia frags billly !

storm

• DV zombie
« Reply #2 on: August 26, 2011, 08:20:41 PM »
φοβερο edit.. και πολυ καλα φραγκς...
[15:39] hRMNY'syntax:D: psisou na paroume both hax re misa misa
[15:39] hRMNY'syntax:D: gia oikonomia
[15:39] hRMNY'syntax:D: opa soz wrong chat
[15:39] S~> A-STORM  ツ: hahahahahahahah
[15:39] S~> A-STORM  ツ: xaxaxaaxaxaxxaxa

IBRAHIMOVIC

• Ranked Pubzorz!
« Reply #3 on: August 26, 2011, 08:41:16 PM »
wraio vid..good work..alla exw 1 aporia...pros to telos leei 1on4..einai gia tn cross h' gia tn crash meta? gt an einai gia tn crash einai fail afou fainetai enas teammate tou!!  :P

VERSUz

• CBWARRIOR.
« Reply #4 on: August 26, 2011, 09:39:21 PM »
wraio vid..good work..alla exw 1 aporia...pros to telos leei 1on4..einai gia tn cross h' gia tn crash meta? gt an einai gia tn crash einai fail afou fainetai enas teammate tou!!  :P

basika ontws edw failara ithela na to perasw ws 4MAN alla den kserw mallon tha eixa ksexastei ^^

$Ma$HeR

• DV zombie
« Reply #5 on: August 26, 2011, 09:57:41 PM »
e versuz apantise m mmia sto xfire,8elw na me help me ta gun sounds.
bind 7 "\"say \" [21:42] naNOx9 pancy: as always mpampimpas will be with u\""

cokaRiolic

• Assistant Team\Newsposters
  • DV zombie
« Reply #6 on: August 26, 2011, 10:32:58 PM »
versuz συνεχιζεις να ποσταρεις στο σαιτ που ολοι ειναι κλικα και κανουμε γλυφοκωλι του uniq οπως ειπες τις προαλλες?
ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΟΗΜΑ

b1LLy

• DV zombie
  • απ' την Πάρο και την Νάξο θα στον ετινάξω...!
« Reply #7 on: August 26, 2011, 10:52:34 PM »
Όντως ο βέρσουζ κάνει πολύ καλή δουλειά σε όλα τα βιντεάκια που έχω δει... ;) ευχαριστούμε πολύ!!! :-*

VERSUz

• CBWARRIOR.
« Reply #8 on: August 26, 2011, 11:39:50 PM »
versuz συνεχιζεις να ποσταρεις στο σαιτ που ολοι ειναι κλικα και κανουμε γλυφοκωλι του uniq οπως ειπες τις προαλλες?

nai. To problima sou poio einai

storm

• DV zombie
« Reply #9 on: August 27, 2011, 12:21:22 AM »
μα σαφεστατα και υπαρχει κλικα εδω μεσα... να σου πω κατι ειναι λογικο ειστε τοσο καιρο εδω περα ειναι αναποφευκτο...
ειναι αηδια ομως να ξεκιναμε ενα war ετσι ενα για την πλακα.. να ειστε ειρωνικοι με τουπε και υφακι του στυλ ξερεις ποιος ειμαι εγω και τι εχω καταφερει??? και τι με νοιαζει εμενα ρε φιλε τι εχεις καταφερει.. και στο τελικο esl να εχεις παει και να εχεις γαμησει τον μαζαρινι εμενα απαιτω να με σεβεσε οταν παιζουμε και σχολιακια του στυλ ρωτα την μανα σου αλλου.. οποιος και αν το ειπε... εδω περα η γνωμη των γνωστων και οι αποψεις μετρανε πολυ περισσοτερο.. και να το θεωρω κλικα εδω μεσα και υπαρχουν και πολλοι μαλακες που μονο flame ξερουν να κανουν.. και ασχημο μαλιστα.. ομως υπαρχουν και παιδια διαμαντια που σε οτι εχω ρωτησει- που εχς ρωτησει πολλα γτ γουσταρω τρελα το game και την φαση και θελω και εγω και το team να βελτιωθουμε παιζοντας..- εχουν απαντησει σαφεστατα και με καθε καλη διαθεση. βλεπε ασσβας δεν λεω να σεβεστε το καθε μαλακισμενο χαξορι 15χρονο
ομως ειμαι εδω περιπου 2 μηνες δεν εχω δωσει κανενα δικαιωμα και οπως σεβομαι τον οποιονδηποτε ετσι απαιτω κιολας να μιλατε ομορφα στον σερβερ μας  και οτι εχετε να το πειτε να το πειτε σε χαλαρο στυλ και παντα επιμορφοτικα... λες εχεις καταφερει πολλα με τους πανξ και το ενα και το αλλο ομως η συμπεριφορα σου δεν δειχνει αυτο.. με ολη την καλη διαθεση! και σορρυ που πηδαω και το ποστ
[15:39] hRMNY'syntax:D: psisou na paroume both hax re misa misa
[15:39] hRMNY'syntax:D: gia oikonomia
[15:39] hRMNY'syntax:D: opa soz wrong chat
[15:39] S~> A-STORM  ツ: hahahahahahahah
[15:39] S~> A-STORM  ツ: xaxaxaaxaxaxxaxa

cokaRiolic

• Assistant Team\Newsposters
  • DV zombie
« Reply #10 on: August 27, 2011, 01:54:53 AM »
Αρχικα εσεις προκαλεσατε με τις βλακειες του mypiiing.Δεν θα αναλυσω το θεμα περισσοτερο εδω...στο irc η σε αλλο thread εστω.

Και πριν συνεχισετε τις βλακειες για κλικα αναλογιστειτε οτι η δικια μου "γενια" των gamers π.χ ελμντ και αλλα ατομα ηταν καποτε κι αυτοι νεοι παιχτες,ενω η κλικα οπως λετε υπαρχει απο εποχες cod2.Πως εμεις ενσωματωθηκαμε σε ολο αυτο το σκηνικο?

p.s. οχι δεν γλυψαμε κανενα πουλι.
ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΟΗΜΑ

b1LLy

• DV zombie
  • απ' την Πάρο και την Νάξο θα στον ετινάξω...!
« Reply #11 on: August 27, 2011, 04:01:00 AM »
παιδιά...τώρα ειλικρινά ας μην χαλάμε το topic...αν θέλετε να μιλήσετε-μιλήσουμε για αυτό το θέμα κάπου αλλού...αν και κατά την γνώμη μου...η λέξη κλίκα υπάρχει παντού, και στην καθημερινότητα...όχι ότι είναι πάντα σωστό αλλά...

future

• Assistant Team\Cup Admins
  • DEMO UPLOADER!
  • Just An Immature
« Reply #12 on: August 27, 2011, 07:17:11 AM »
Μανία με αυτή την κλίκα.. Έλεος πια..
Αυτή η κλίκα που λέτε όλοι δεν είναι τίποτα παραπάνω απο μια E-παρέα που ο καθένας από σας μπορεί να συμμετέχει.. Πολλα  παιδιά απο δω κανουν παρέα κι in real life.. Σταματήστε να είστε κομπλεξικοί και προκατειλημμένοι.. Be urself κι αργα ή γρηγορα θα δείτε οτι εχετε περισσοτερα κοινα ενδιαφεροντα περαν του cod με ολο τα παιδια του community..
"ΕΒΩ ΓΙΝΕΙ-ΧΑΛΙΑΔΑ ΤΑΤΛΕΜΕ ΑΥΛΙΟ" smsed by stam

STiFleR

• Assistant team
  • CBWARRIOR.
  • It's STiFleR bitch.
« Reply #13 on: August 27, 2011, 10:28:54 AM »
Αρχικα εσεις προκαλεσατε με τις βλακειες του mypiiing.Δεν θα αναλυσω το θεμα περισσοτερο εδω...στο irc η σε αλλο thread εστω.

Και πριν συνεχισετε τις βλακειες για κλικα αναλογιστειτε οτι η δικια μου "γενια" των gamers π.χ ελμντ και αλλα ατομα ηταν καποτε κι αυτοι νεοι παιχτες,ενω η κλικα οπως λετε υπαρχει απο εποχες cod2.Πως εμεις ενσωματωθηκαμε σε ολο αυτο το σκηνικο?

p.s. οχι δεν γλυψαμε κανενα πουλι.
>:D
<x9`pancy> gkalimera sdziffvler

[11:46] GR8 SeR#21: Eimai
[11:46] GR8 SeR#21: poly
[11:46] GR8 SeR#21: kaulac. teloc =D

Toulour

• DEMO UPLOADER!
  • just an iMmature
« Reply #14 on: August 27, 2011, 11:32:56 AM »
Μανία με αυτή την κλίκα.. Έλεος πια..
Αυτή η κλίκα που λέτε όλοι δεν είναι τίποτα παραπάνω απο μια E-παρέα που ο καθένας από σας μπορεί να συμμετέχει.. Πολλα  παιδιά απο δω κανουν παρέα κι in real life.. Σταματήστε να είστε κομπλεξικοί και προκατειλημμένοι.. Be urself κι αργα ή γρηγορα θα δείτε οτι εχετε περισσοτερα κοινα ενδιαφεροντα περαν του cod με ολο τα παιδια του community..

thats my boy
~ Maturity is nothing but a mere joke ~