Author Topic: [CLIP] b1LLy  (Read 7659 times)

VERSUz

• CBWARRIOR.
    • http://www.youtube.com/user/VER5Uz?feature=mhee
Re: [CLIP] b1LLy
« Reply #15 on: August 27, 2011, 12:05:01 PM »
Αρχικα εσεις προκαλεσατε με τις βλακειες του mypiiing.Δεν θα αναλυσω το θεμα περισσοτερο εδω...στο irc η σε αλλο thread εστω.

Και πριν συνεχισετε τις βλακειες για κλικα αναλογιστειτε οτι η δικια μου "γενια" των gamers π.χ ελμντ και αλλα ατομα ηταν καποτε κι αυτοι νεοι παιχτες,ενω η κλικα οπως λετε υπαρχει απο εποχες cod2.Πως εμεις ενσωματωθηκαμε σε ολο αυτο το σκηνικο?

p.s. οχι δεν γλυψαμε κανενα πουλι.

λοιπόν άκου να δεις εγώ προσωπικα δεν ξέρω τι έχεις κάνει γιατί πολύ απλά δεν σε ξέρω να γιατί σου λεγα στο παιχνίδι μέσα ότι είσαι ένα τίποτα αν δεν είχες καταλάβει. Τέλος πάντων με το που είδα ελληνες  να μπαίνουν έβγαλα το τσατ όταν το ξαναβαλα είδα το αναμενόμενο όλοι να βρίζονται με όλους και έτσι άρχισα και εγώ. Αναμενόμενο γιατί? Στις 10 που εχω παίξει εγώ σαν βερσους ενάντια με ελληνες στις 7 θα αρχίσουν να βρίζουν μάνες και τα λοιπά σαν ελληνικό κομμιουνιτι εχω παρατηρήσει ότι οι περισσότεροι κάνουν αυτό ή τέλος πάντων μου έχουν περάσει αυτό το μύνημα από τις πράξεις τους ότι όλα ωραία όλα κομπλέ πολλά καλά παιχτάκια αλλά παρά πολλοί το χάνουν σε χαρακτήρα και σε μερικά σκηνικα βάζω και εμένα μέσα     

« Last Edit: August 27, 2011, 02:20:00 PM by VERSUz »
PUREVISION/SyphonTV MOVIEMAKER

http://www.youtube.com/user/VER5Uz

MrS:D^^

• DV zombie
  • “Imagination is more important than knowledge...”
« Reply #16 on: August 27, 2011, 12:47:13 PM »
εγω ξερω οτι τα σταξε το παιδι μ<3

00:01:01>  "MexiCola" disconnected (doflaPa)

b1LLy

• DV zombie
  • απ' την Πάρο και την Νάξο θα στον ετινάξω...!
« Reply #17 on: August 27, 2011, 12:51:13 PM »
εγω ξερω οτι τα σταξε το παιδι μ<3
<3

pkchUU.

• Assistant Team\Mini Admins
  • DV zombie
  • whine for everything.
« Reply #18 on: August 27, 2011, 01:00:37 PM »
ειδικά με τον future έχουμε πολλά κοινά... μαζί κολλήσαμε HIV α0χ0αχ0αχα09χ0(Χ)Α(Χ)Α(

future

• Assistant Team\Cup Admins
  • DEMO UPLOADER!
  • Just An Immature
« Reply #19 on: August 27, 2011, 01:21:18 PM »
 ;D ;D ;D ;D ;D
"ΕΒΩ ΓΙΝΕΙ-ΧΑΛΙΑΔΑ ΤΑΤΛΕΜΕ ΑΥΛΙΟ" smsed by stam

snoopy

• CBWARRIOR.
  • pzk busckja
« Reply #20 on: August 27, 2011, 07:16:18 PM »
μα σαφεστατα και υπαρχει κλικα εδω μεσα... να σου πω κατι ειναι λογικο ειστε τοσο καιρο εδω περα ειναι αναποφευκτο...
ειναι αηδια ομως να ξεκιναμε ενα war ετσι ενα για την πλακα.. να ειστε ειρωνικοι με τουπε και υφακι του στυλ ξερεις ποιος ειμαι εγω και τι εχω καταφερει??? και τι με νοιαζει εμενα ρε φιλε τι εχεις καταφερει.. και στο τελικο esl να εχεις παει και να εχεις γαμησει τον μαζαρινι εμενα απαιτω να με σεβεσε οταν παιζουμε και σχολιακια του στυλ ρωτα την μανα σου αλλου.. οποιος και αν το ειπε... εδω περα η γνωμη των γνωστων και οι αποψεις μετρανε πολυ περισσοτερο.. και να το θεωρω κλικα εδω μεσα και υπαρχουν και πολλοι μαλακες που μονο flame ξερουν να κανουν.. και ασχημο μαλιστα.. ομως υπαρχουν και παιδια διαμαντια που σε οτι εχω ρωτησει- που εχς ρωτησει πολλα γτ γουσταρω τρελα το game και την φαση και θελω και εγω και το team να βελτιωθουμε παιζοντας..- εχουν απαντησει σαφεστατα και με καθε καλη διαθεση. βλεπε ασσβας δεν λεω να σεβεστε το καθε μαλακισμενο χαξορι 15χρονο
ομως ειμαι εδω περιπου 2 μηνες δεν εχω δωσει κανενα δικαιωμα και οπως σεβομαι τον οποιονδηποτε ετσι απαιτω κιολας να μιλατε ομορφα στον σερβερ μας  και οτι εχετε να το πειτε να το πειτε σε χαλαρο στυλ και παντα επιμορφοτικα... λες εχεις καταφερει πολλα με τους πανξ και το ενα και το αλλο ομως η συμπεριφορα σου δεν δειχνει αυτο.. με ολη την καλη διαθεση! και σορρυ που πηδαω και το ποστ

+1 sto filaraki m apo edw...:)
Hellow theah.

snoopy

• CBWARRIOR.
  • pzk busckja
« Reply #21 on: August 27, 2011, 07:16:46 PM »
btw gj versus gia to edit :) kai gj billy gia ta frags :D <3
Hellow theah.

b1LLy

• DV zombie
« Reply #22 on: August 27, 2011, 10:48:28 PM »
btw gj versus gia to edit :) kai gj billy gia ta frags :D <3
ευχαριστώ φίλε μου! ;)

$Ma$HeR

• DV zombie
« Reply #23 on: August 28, 2011, 03:18:40 AM »
sorry gia to proto reply, eixa xa8ei teleiws :P
versuz esena ase den 8a se sxoliasw,3ereis ta klasika kai s exw pei ta PLUG INS!! :P
billy nice frag btw apo tin teleutaia fora p eixame pe3ei(kairo prin) exeis raise up pl re mpravo sou
bind 7 "\"say \" [21:42] naNOx9 pancy: as always mpampimpas will be with u\""

b1LLy

• DV zombie
« Reply #24 on: August 28, 2011, 09:29:33 AM »

billy nice frag btw apo tin teleutaia fora p eixame pe3ei(kairo prin) exeis raise up pl re mpravo sou
ευχαριστώ...ναι είναι μια αλήθεια αυτή! ;D

b1LLy

• DV zombie
« Reply #25 on: August 28, 2011, 09:32:28 AM »
:
« Last Edit: November 06, 2011, 07:24:49 PM by b1LLy »