Author Topic: 1v1 ladder  (Read 13728 times)

Godfevour

• CBWARRIOR.
  • Εσσεται ημαρ..
    • Electronic Sports League
Re: 1v1 ladder
« Reply #15 on: October 09, 2006, 11:38:18 AM »
den xreiazete na se kano challenge esi opos einai to esl..tha pao se ena videoclub , tha paro 3 cd keys , tha kano fake id sto esl kai tha paizo sinexeia me autous . etsi tha eimai rank 1 sinexeia
 pfff
oso gia to mouse erxete auti ti bdomada kai tha exete kai to challenge sas kotes .
hf

Kai pisteueis oti den 8a se parei xampari kaneis ? :) to 98% to fakematches apo same account oxi apla ta exoume poiasei alla auth thn stigmh oute ta cd-key tous den mporoun na use oi xrhstes. Vlepoume kai tis ips, to shortime, ta panta. Opote mhn eisai toso sigouros gi auto pou les. An 8eleis pali mporeis na to dokimaseis alla mhn xalasteis an 3afanistoun ksafnika ta account sou.

Mhn mperdeueis to Ladder me to Amateur Series gia paradigma. To Ladder einai open league gia olous kai leitourgei mono me challenge, osous perissoterous agwnes kaneis kai kerdizeis tosous perissoterous ba8mous mazeueis. Giati na mhn sou paroun thn prwth 8esh an den pai3oun mazi sou ? diladi esu ekanes 5-6 match kai 3afnika epoiases prwth 8esh. Arxizoun na sou kanoun challenge oi alloi kai esu arxizeis ta reject mono kai mono gia na kratas thn prwth 8esh. Ti einai auto ? logiko ?. S' ena premiership h' series league ta pragmata einai diaforetika, ekei einai prwta8lhma kai oloi paizoun me olous. Ean sunexesete me thn idia kinitikothta, tote logika 8a dhmiourgh8ei mia tetoia kathgoria.

Oso gia to an to ESL einai gtp, einai entelos upokeimenikh apopsh kai einai sevasth. Alla gia na exeis apopsh panw se ena antikeimeno 8a prepei prwta na to gnwriseis kala, den mporeis na ekfrazeis apoiadhpote apopsh an eisai paraplhroforimenos h' ama8hs. To ESL auth thn stigmh einai h megaluterh paneurwpaikh diorganwsh me panw apo 1.000.000 paixtes, auto shmainei oti h anagnwrisimothta tou einai polu ypshlh. Ean den mas aresei kati, den shmainei oti einai gtp, apla emas den mas aresei.
« Last Edit: October 09, 2006, 11:40:28 AM by Godfevour »

pal

• DEMO UPLOADER!
« Reply #16 on: October 09, 2006, 03:45:53 PM »
godfevour gia na exeis mia pio sfairiki apopsi mpes mia www.clanbase.com
gia des ekei pos einai to 1v1 ladder kai meta pes mou ..den mporeis na apofigeis to challenge otan eisai rank1 ..exeis dikaioma na to kaneis reject mia fora alla ama to kaneis kai 2i xaneis to rank1..oso gia ta fake matches eleos ..kapoios mporei aneta na stisei match..kai den xreiazete polla 1 me 2 einai arketa gia na pareis piso to rank 1

oso gia to esl to site einai kakosxediasmeno i "iperbolika sxediasmeno" , dld epsaxna 2 ores na bro pos kano log out kai telika mpika sto #esl.gr kai ekei me pliroforisan oti prepei na mpo sto kentro elegxou ..eleos dld kai alla pragmata pou to kanoun non friendly.

Godfevour

• CBWARRIOR.
  • Εσσεται ημαρ..
« Reply #17 on: October 09, 2006, 06:04:35 PM »
to clanbase to gnwrizw edw kai poluuuuu kairo, opote exw arketa sfairiki apopsh :) egw proteimo kati poly organomeno, esu kati arketa pio simple. Esu les oti einai dikaiwma na meineis sthn korufh kai egw lew oti den ginetai na meneis epeidh apla goustareis, xwris na agwnizesai, toulaxiston oso afora to ladder giati stis pio panw kathgories ta eipame. :) Auto einai ugieis diafwnia.

xpLodeR

• DV zombie
  • Blue Öyster Cult
« Reply #18 on: October 09, 2006, 08:18:55 PM »
oso gia to esl to site einai kakosxediasmeno i "iperbolika sxediasmeno" , dld epsaxna 2 ores na bro pos kano log out kai telika mpika sto #esl.gr kai ekei me pliroforisan oti prepei na mpo sto kentro elegxou ..eleos dld kai alla pragmata pou to kanoun non friendly.
Ε ελεος paL, δηλαδη γιατι να λεγετε κέντρο ελέγχου τότε;;;
The sister runs up to her dad and cries: "Daddy daddy, Max is throwing waterballoons at me!"
The angry dad asks Max: "Max, did you make your sister wet?"
Max answers: "No, but that did her boyfriend yesterday, while you were shopping!"

pal

• DEMO UPLOADER!
« Reply #19 on: October 09, 2006, 10:41:58 PM »
kane merikes skepseis kai ama katalixeis kapou msg me ..
den einai diskolo

gamoten

• Guest
« Reply #20 on: October 13, 2006, 12:58:53 PM »
Ladder Amateur Series............Ean sunexesete me thn idia kinitikothta, tote logika 8a dhmiourgh8ei mia tetoia kathgoria.

An den kanw lathos gia na mpei kapoios stin antistixi europaiki katigoria prepei na einai Prenium Member dld na plirwnei miniea sindromi.Elpizw na min exete kati tetoio sto mialo sas..........

Godfevour

• CBWARRIOR.
  • Εσσεται ημαρ..
« Reply #21 on: October 13, 2006, 06:08:33 PM »
Gia na pai3eis se opoiodhpote Amateur Series tou ESL, prepei na eisai premium member kai to premium DEN einai summetoxh. Des ta pronomia tou:

http://www.esl.eu/gr/faq/3369/

Epishs otan plhrwneis kati, tote eisai sunepeis kai apaiteis apo auto. Akomh ki an poume oti einai ena eidos sundromhs deite poso kostizei, poso diarkei kai posa atoma prepei na to exoun se mia omada gia na 8ewrounte premium:

http://www.esl.eu/gr/faq/3338/

Opws katalabaineis den einai poia kai toso tragiko.

gamoten

• Guest
« Reply #22 on: October 13, 2006, 07:20:54 PM »
What can i say..........he is right  ;D

Koufalitsas

• Guest
« Reply #23 on: October 16, 2006, 07:40:13 AM »
kala milame eseis ton pixi ton exete ftasei poli psila. edo mpikame na paiksoume ena game kai konteuei na ginei tropos zois ;D ;D ti mou lete tora re gia europi  ;D topiko stin perioxi mou kai poli mou einai. btw dokimasa tin empeiria tou esl me proto game ton xplorer..epesa sta rixa e; GEIA SOU RE PARI ME TA KERASMATA SOU ;D ;D Hpia kai to xarika  ;D ;D ;D ;D

BeRboT?!

• DEMO UPLOADER!
« Reply #24 on: October 17, 2006, 08:31:17 AM »
Loipon zbou pal geon Koufalitsa Non1cK nas kai zax perimeno challenge sas mporo kathe mera arkei na nai meta tis 11 to bradu

P.S kai opoios allos thelei :P
« Last Edit: October 17, 2006, 08:36:26 AM by GReeN BeReT »

N1ck

• CBWARRIOR.
« Reply #25 on: October 17, 2006, 12:38:27 PM »
arkei na nai meta tis 11 to bradu

Ti les re kefte?Exoume kai douleies to prwi den eimai koukouvagia

Allos xplo apo dw...
<NoN1ck> re to lan ti epathlo exei?
<Unsto> mia nyxta me ton beret
<Unsto> gia olo to team
<NoN1ck> Unsto min me apileis emena

geoN

• DEMO UPLOADER!
  • got issues?
« Reply #26 on: October 17, 2006, 03:14:01 PM »
mporo kathe mera

NO LIFE!?hehehe.beret 8a kanonistei, don't worry.

Φέρτε ΚΡEAΣ!

ΠΑΤΑ ΜΕ ΔΑΓΚΑΝΩ

gamoten

• Guest
« Reply #27 on: October 17, 2006, 05:15:50 PM »
Mou fenete oti iparxei ena Smart chalenger opou dilwneis poies meres kai wres eisai free gia na min kathese na psaxneis pote mporei o enas kai pote o allos
voliko imo

xpLodeR

• DV zombie
  • Blue Öyster Cult
« Reply #28 on: October 17, 2006, 05:17:34 PM »
Mou fenete oti iparxei ena Smart chalenger opou dilwneis poies meres kai wres eisai free gia na min kathese na psaxneis pote mporei o enas kai pote o allos
voliko imo
Command Center paides.. Psaxte to mia fora kai tha ta vreite ola ekei :)
The sister runs up to her dad and cries: "Daddy daddy, Max is throwing waterballoons at me!"
The angry dad asks Max: "Max, did you make your sister wet?"
Max answers: "No, but that did her boyfriend yesterday, while you were shopping!"

BeRboT?!

• DEMO UPLOADER!
« Reply #29 on: October 17, 2006, 05:34:36 PM »
arkei na nai meta tis 11 to bradu

Ti les re kefte?Exoume kai douleies to prwi den eimai koukouvagia

Allos xplo apo dw...
Kolozwo N1ck ennow 11 to bradu