Ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ban αυτού του key αλλά όχι την περιθωριοποίηση που, στο παρελθόν, καλώς έχει συμβεί με άλλους καθυστερημένους raging, whining and bitching φορτώγκες.
say wuuuuuu
@pikachu Υποθέτω ότι, αν εγώ δρούσα τόσο ηλίθια και φόρτωνα "for fun", δε θα με περιθωριοποιούσατε και το ίδιο πιστεύω και για σένα.
Δε λέω κάτι παράλογο, μόνο το ότι κάθε περίπτωση διαφέρει αλλά και κάθε παράπτωμα οφείλει να τιμωρείται.
Αν κάποιος είναι μπαλαδόρος, κακός άνθρωπος και καθυστέρας, rageάρει και γκρινιάζει, βρίζει όλον τον κόσμο και στο τέλος τα φορτώσει, ενώ παράλληλα αρνηθεί ότι το έκανε ή, ακόμα χειρότερα, ζητήσει και τα ρέστα, δε νομίζω ότι θα επανεντασσόταν στο community.
Και στο παρελθόν έχουν υπάρξει καταστάσεις που άλλοι γνωρίζετε και άλλοι αγνοείτε και, κρίνοντας εκ του αποτελέσματος, no harm was done.
Καρτέλα, το "δεν έχω λεφτά για νέο key ρε" το συμπονώ και το καταλαβαίνω, αλλά όντως έπρεπε να το σκεφτείς πιο πριν, μαζί με όλες τις συνέπειες που αναλογούν σε αυτό που έκανες. Άσε που δε θεωρώ σωστό να πιστεύεις ότι είσαι στη θέση να κάνεις τέτοιου τύπου επικλήσεις.
Do the right thing και, ταυτόχρονα, αντιμετώπισε τις ευθύνες σου σα μελλοντικός άντρας, αλλά κυρίως κάνε το πρώτο.