Storm ο γκουαρντιόλα απλά στήνει την ομάδα όπως την πήρε και δίνει ευκαιρίες σε πιτσιρικάδες . Σε καμία περίπτωση δεν δουλεύει σε κομμάτι εκγύμνασης , προώθησης παικτών από ακαδημίες στην βασική ομάδα κτλπ . Αυτά τα λένε για να τον αναδείξουν . Εξάλλου δεν είναι τυχαίο που δεν έχω δει καμία αλλαγή από τότε που την ανέλαβε .
Στο παραπάνω Post δεν ανέφερες ούτε ένα επιχέιρημα που έχει να κάνει με την προπονητική ικανότητα του, που για αυτήν μιλάμε στην τελική κι όχι για το ότι είναι ενα κλαμμένο μουνί ή ότι είναι αντιπαθέστατος..
ti lete re..ena tsourmo pextes(10 ston ari8mo) ka8ontousan mesa sthn perioxh kai epezan zwnh ahahahhaha tragiko...poso xestes kai fagan kai duo goal!kai an h barca edixne kalutero prosopo stin amina oute goal 8a trwge oute tpt kai 8a brizate tin chelsea twra pou epeze auto to podosfairo...dhladh poso zwa kai autoi kai o proponitis tous..auto den einai hmitelikos CL..hmitelikos CL paliotera simene panw katw panw katw kai paizotan mpala...elpizw i chelsea na faei mia poulara isa me to upsos tou cech ston teliko.Mia zwh losers re file
Ρε βλαμάδια, τώρα μιλάτε στο πρώτο και το δεύτερο πρόσωπο ακόμα και για ξένες ομάδες;Κάτσα, πέρα από το ρήμα, δε μπορώ άλλο να βλέπω "τρυπάκι" αντί για "τριπάκι". Η ένδοξή μας γλώσσα έχει κονιορτοποιηθεί ολικώς!
Ό,τι να'ναι είσαι κεφτές. Η Chelsea κάλα έκανε και έπαιξε έτσι, η αδυναμία της barca είναι οι αντεπιθέσεις.... + ότι και με 10 παίκτες έβαλε 2 γκοαλ + οτι και ο messi είναι γτπ και έχασε πέναλτι. Έχω πολλά άλλα να σου πω, αλλά βαριέμαι να γραφώ
οτι και ο messi είναι γτπ και έχασε πέναλτι. Έχω πολλά άλλα να σου πω, αλλά βαριέμαι να γραφώ
cba να ξαναpostαρω τη φωτο του k4.Εκτος αυτου αν εχει ολοκληρο στρατο πισω του+την Α!τυχια με το μερος του,δε νομιζω οτι μπορει να κανει και πολλα.και το οτι ο cr7 ειναι καλυτερος.ε βεβαια αν το budget γυρω του αξιζει τα διπλασια απο του μεσσι,λογικο ειναι να μπορει να αλλαξει μια μπαλια.nuff said.
καλή φάση..... πόσο τραγικό να υπάρχουν 3-4 τέτοιοι τύποι μέσα στο forum και να πιάνονται από την κάθε λέξη που γράφει ο καθένας πόσο μάλλον όταν είναι και admin...ps: καιρό έχει να ανοίξει κάνα thread about haxors να κάνουν την δουλειά τους μερικοί.... βλέπε στέλνω το thread στον "βούρκο".. κράξιμο και λοιπά....
Τον αναπνευστήρα σου, τη φανέλα της ολόδικής σου ρεαλάρας κι άντε να συναντήσεις το παρόν thread, λοιπόν. (-: