Author Topic: Εκλογές 2012: Reloaded  (Read 84470 times)

stEWIE

 • DV zombie
 • ostouhc
Εκλογές 2012: Reloaded
« on: May 16, 2012, 06:41:39 PM »
Οι κανόνες ίδιοι, το παιχνίδι γνωστό. Η επανάληψη των εκλογών έχει οριστεί για τις 17 Ιουνίου, ενώ η μόνη διαφορά είναι ότι ψηφίζονται μόνο οι συνδυασμοί και όχι τα πρόσωπα. Με άλλα λόγια, δε σταυρώνουμε κανέναν, καθώς οι αρχηγοί θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τους βουλευτές τους σε κάθε περιφέρεια, ανάλογα με τις έδρες που αντιστοιχούν στις ψήφους που θα λάβουν σε αυτήν.

Τα αποτελέσματα θα είναι ορατά στον καθένα μετά τη συμμετοχή του στην ψηφοφορία και επιτρέπεται μία μόνο επιλογή, με δυνατότητα επανεπιλογής. Θεωρητικά, αναμένονται μετακινήσεις λόγω των εξελίξεων των τελευταίων ημερών και των χειρισμών των πολιτικών αρχηγών.

Το μόνο καινούριο που έχω να προσθέσω / παραθέσω εγώ είναι ένα ολιγόλεπτο βιντεάκι που συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους:


Το ημερολόγιο της κρισης! (Δειτε το πριν τις εκλογες)
Let the flame burn us down.

Σημείωση: Σε περίπτωση που σημειωθούν αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό, όπως συγχωνεύσεις κομμάτων εν όψει εκλογών, θα γίνουν και ανάλογες μετατροπές στο poll και επανέναρξη.
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

Sifter

 • DEMO UPLOADER!
 • The Improbability Drive!
Re: Εκλογές 2012: Reloaded
« Reply #1 on: May 16, 2012, 07:39:36 PM »
3erete an opoios itan euforeftiki stis proigoumenes 9a einai kai se autes?

Hitmanchris

 • DEMO UPLOADER!
Re: Εκλογές 2012: Reloaded
« Reply #2 on: May 16, 2012, 08:28:48 PM »
ΑΛΕΞΗΗΗΗΗΗ ΕΣΥ ! ΗΓΕΤΗ !

Βλεπω ηδη 4 ψηφους στο συριζα,gratz. Λετε για τη Χ.Α,αραγε ξερετε τις θεσεις του συριζα για αλλα θεματα περα απο το μνημονιο?
Ας τις παραθεσω λοιπον μην σας βαζω σε κοπο να ψαχνετε.(τις συστηνω ανεπιφυλακτα σε αυτους που συνεχιζουν τη στηριξη στο συριζα)                                                                           Πολιτικό πρόγραμμα ΣΥΡΙΖΑ

Για μια νέα πολιτική για τους μετανάστες και τους πρόσφυγες.

Είσοδος μεταναστών


Κατάργηση των σημερινών κέντρων κράτησης αλλοδαπών (προσφύγων και μεταναστών) και δημιουργία χώρων με αξιοπρεπείς όρους διαβίωσης για όσο διάστημα χρειάζεται να παραμείνουν σε αυτούς οι πρόσφυγες και οι μετανάστες.

Κατάργηση των άτυπων επαναπροωθήσεων από τον Έβρο και το Αιγαίο.

Απαγόρευση της απέλασης και της διοικητικής κράτησης κάθε ανηλίκου, και ειδικό ενδιαφέρον για τη διαμονή τους στη χώρα μας.

Αποποινικοποίηση του αδικήματος της παράνομης εισόδου, διαμονής και εργασίας όταν συντρέχουν λόγοι οικονομικής επιβίωσης, με σαφή αναφορά της ρήτρας αυτής σε νομοθετικό κείμενο.

Ριζική αναδιοργάνωση του Τμήματος Φύλαξης Συνόρων, αλλά και της ίδιας της διοικητικής απέλασης, που γίνεται χωρίς δικαστικές εγγυήσεις.

Ανάληψη πρωτοβουλίας της χώρας μας για κατάργηση του νέου ευρωπαϊκού Συμφώνου για τη Μετανάστευση και το άσυλο, καθώς και της λεγόμενης «Οδηγίας της Ντροπής» («Οδηγία για την εναρμόνιση των διαδικασιών επιστροφής υπηκόων τρίτων χωρών»).

Νομιμοποίηση μεταναστών

Εφαρμογή ενός συστήματος ανοιχτής και διαρκούς νομιμοποίησης, υπό προϋποθέσεις

Θέσπιση ενός πρόσθετου τύπου άδειας, που θα λέγεται «άδεια προς αναζήτηση εργασίας», με την οποία θα εφοδιάζεται αυτομάτως κάθε ενδιαφερόμενος (είτε με αίτηση προς τις αρμόδιες ελληνικές αρχές είτε με αίτηση στο ελληνικό προξενείο της χώρας προέλευσης) και θα αποκτά αυτοδικαίως το δικαίωμα παραμονής στην ελληνική επικράτεια για ένα χρόνο, με στόχο να αναζητήσει δουλειά.

Αποσύνδεση της ανανέωσης της άδειας παραμονής από την ύπαρξη ορισμένου αριθμού ενσήμων, για να μην μεταπίπτουν εργαζόμενοι μετανάστες, μαζικά και άδικα, από το καθεστώς της νομιμότητας στο καθεστώς της παρανομίας, εξαιτίας της απροθυμίας των εργοδοτών τους να καταβάλουν τις προβλεπόμενες από τη νομοθεσία ασφαλιστικές εισφορές.

Εργασιακά δικαιώματα

Απόλυτη ευχέρεια μεταβολής του σκοπού της άδειας διαμονής (με ανεμπόδιστη εναλλαγή του καθεστώτος εξαρτημένης και μη εξαρτημένης εργασίας) και αποσύνδεση της άδειας διαμονής για ανεξάρτητη οικονομική δραστηριότητα από απόδειξη ύπαρξης πόρων 60.000 €.

Διασφάλιση των εργασιακών, ασφαλιστικών, συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων των μεταναστών, συμπεριλαμβανομένου και του δικαιώματος της ασφάλειας στην εργασία.

Ένταξη των μεταναστών σε προγράμματα γεωργικής κατάρτισης που χρηματοδοτούνται από την ΕΕ για την κατανόηση νέων γεωργικών πρακτικών. Στήριξη μεταναστών για τη συμμετοχή τους στο συνδικαλιστικό κίνημα και τα εκλεγμένα όργανα.

Εκπαίδευση

Δομές προαιρετικής εκμάθησης ελληνικής γλώσσας σε όλους τους ενήλικους μετανάστες πρώτης γενιάς από επαρκώς στελεχωμένα Κέντρα Εκμάθησης Ελληνικής Γλώσσας που θα λειτουργούν σε δημοτικό επίπεδο.

Μαθήματα μητρικής γλώσσας και πολιτισμού για μαθητές μετανάστες στα δημόσια σχολεία, όταν ο αριθμός των μεταναστών μιας ομάδας υπερβαίνει το 8%.

Καθιέρωση της αντιρατσιστικής εκπαίδευσης, παρεμβάσεις στα σχολικά βιβλία ώστε να προάγουν την πολυπολιτισμικότητα και το σεβασμό στη διαφορετικότητα, οργάνωση ειδικών διαπολιτισμικών δραστηριοτήτων.

Πολιτικά δικαιώματα – Ιθαγένεια – Μετανάστες δεύτερης γενιάς


Απόδοση ελληνικής ιθαγένειας στα παιδιά των μεταναστών που γεννιούνται στην Ελλάδα, καθώς και σε όλα τα παιδιά που συμπληρώνουν τρία χρόνια παραμονής στη χώρα μας.

Αναγνώριση στα παιδιά που αποφοιτούν από σχολεία μέσης εκπαίδευσης στην Ελλάδα (και δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για κτήση ιθαγένειας ή δεν επιθυμούν να πάρουν την ελληνική ιθαγένεια) του καθεστώς του επί μακρόν διαμένοντος με την ενηλικίωσή τους, ανεξάρτητα από τη νόμιμη ή μη διαμονή των γονέων τους στη χώρα.

Παροχή άδειας αόριστης διάρκειας στους αλλοδαπούς μαθητές που φοιτούν στην ελληνική εκπαίδευση.

Καθιέρωση της αρχής της κατοικίας προκειμένου για την κτήση της ιθαγένειας (residence citizenship), που θα στηρίζεται όχι στον τόπο γέννησης ή στην καταγωγή βάσει αίματος, αλλά στον τόπο που βρίσκεται η κατοικία και η εργασία του μετανάστη, δημιουργώντας ειδικό δεσμό με τη χώρα.

Παροχή δικαιώματος εκλέγειν και εκλέγεσθαι στις δημοτικές εκλογές για όσους τεκμηριώνουν 5ετή νόμιμη παραμονή στην Ελλάδα.


Υγειονομική περίθαλψη

Διεύρυνση της πρόσβαση των μεταναστών στις υπηρεσίες υγείας, όπως ακριβώς ισχύει και για τους Έλληνες. Τροποποίηση του άρθρου 84 του ν. 3386/05, που προβλέπει υγειονομική περίθαλψη μόνο για έκτακτα περιστατικά, εφόσον οι συγκεκριμένοι αλλοδαποί δεν βρίσκονται νομίμως στη χώρα μας.

Κατοχύρωση ιατρικής παρακολούθησης και πρόσβασης στην περίθαλψη για τις εγκύους (κατά την εγκυμοσύνη, τον τοκετό και την περίοδο της λοχείας).

Παροχή άδειας διαμονής για λόγους ανθρωπιστικής φύσεως σε πρόσωπα που πάσχουν από σοβαρά προβλήματα υγείας (άρθρο 44, παράγραφος 1, εδάφιο ε’) χωρίς να απαιτείται προηγούμενη άδεια διαμονής.

Κρατικές υπηρεσίες

Αύξηση του μόνιμου υπαλληλικού προσωπικού που ασχολείται με τη χορήγηση και την ανανέωση αδειών διαμονής.

Ειδική αντιρατσιστική εκπαίδευση στους δημόσιους λειτουργούς και αναβάθμιση των υπηρεσιών που ασχολούνται με τη μετανάστευση ώστε να μην αποτελούν χώρους δυσμενούς μετάθεσης.

Ουσιαστική οικονομική στήριξη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ως προϋπόθεση για εκχώρηση αρμοδιοτήτων που αφορούν την υποδοχή και ομαλή ένταξη μεταναστών και προσφύγων στην τοπική κοινωνία.


Πρόσφυγες – Αιτούντες άσυλο

Είναι ανάγκη η Ελλάδα να κάνει στροφή στο θέμα των προσφύγων και να παίξει ενεργό ρόλο για μια αντίστοιχη αλλαγή της πολιτικής της ΕΕ. Στο πλαίσιο αυτό θα πρέπει να γίνουν τα εξής:

Διακοπή κάθε προσπάθειας τεχνητού περιορισμού του αριθμού των αιτήσεων ασύλου που εγκρίνονται. Κάθε άνθρωπος που διώκεται και κινδυνεύει στη χώρα του δικαιούται και πρέπει να λαμβάνει άσυλο.

Παροχή σε όλους τους πρόσφυγες γρήγορης και ξεκάθαρης πρόσβασης σε όλη τη διαδικασία ασύλου, με εξασφάλιση διερμηνέων και με έγκαιρη, γραπτή ενημέρωση για την εξέλιξη της υπόθεσής τους σε γλώσσα που κατανοούν, με δωρεάν παροχή νομικών υπηρεσιών σε όλη τη διοικητική διαδικασία ασύλου.

Στις αποφάσεις για τη χορήγηση ασύλου να καταγράφονται οι ισχυρισμοί του αιτούντος, η έρευνα των κρατικών υπηρεσιών σχετικά με την υπόθεση, τα πρακτικά της Επιτροπής και βέβαια η πλήρης αιτιολόγηση της τελικής απόφασης.

Ρητή και απόλυτη απαγόρευση των άτυπων επαναπροωθήσεων. Παροχή στον Συνήγορο του Πολίτη δικαιώματος εξέτασης καταγγελιών για άτυπες επαναπροωθήσεις και για άρνηση αποδοχής από τις αστυνομικές αρχές υποβαλλόμενων αιτημάτων ασύλου.

Απαγόρευση της κράτησης των αιτούντων άσυλο χωρίς να έχουν διαπράξει κάποιο αδίκημα, και ιδίως των ασυνόδευτων ανηλίκων, των εγκύων γυναικών, των θυμάτων βασανιστηρίων και των ατόμων με αναπηρία. Να υπάρχει ταχύτατη δικαστική διερεύνηση της νομιμότητας της κράτησης αυτής στις περιπτώσεις που κατ’ εξαίρεση επιβάλλεται.

Απάλειψη από την ελληνική νομοθεσία (και ανάλογες πρωτοβουλίες για τις κοινοτικές οδηγίες) της δυνατότητας να απορρίπτονται αιτήματα ασύλου με την άμεση ή έμμεση χρήση των ρητρών της «ασφαλούς χώρας καταγωγής», της «ασφαλούς τρίτης χώρας» και της «επικουρικής προστασίας».


ΠΗΓΗ
μην πάρετε τον chris spammarei συνέχεια Attack left flank!

gtαιvπc (reactor)

 • DV zombie
 • The odd one out.
Re: Εκλογές 2012: Reloaded
« Reply #3 on: May 16, 2012, 08:45:14 PM »
κατ'αρχάς σε αυτές τις εκλογές δεν θα ψήφιζα σύριζα αλλά με το πρώτο ποιντ που διάβασα κι'όλας μπορώ να πω οτι πρόκειται περί μπαρούφας. ο ίδιος ο τσίπρας έχει πει για επαναδιαπραγμάτευση της συνθήκης δουβλίνο 2 (αυτή που μας απαγορεύει να διώξουμε λαθρομετανάστες προς άλλες χώρες της ΕΕ), και οτι εάν αυτή η διαπραγμάτευση αποτύχει, χορήγηση ταξιδιωτικών εγγράφων για να πάνε όπου γουστάρουν, ακόμα και αν αυτό σημαίνει έξοδο από σένγκεν.

επίσης να ψάξεις λίγο την ιστορία του ναζιστικού κόμματος από τη γέννησή του μέχρι που πήρε την εξουσία, και πάω στοίχημα οτι ακόμα και εσύ θα δεις τραγικές ομοιότητες με κάποιο κόμμα τις οποίες τώρα θα αρνιόσουν.
« Last Edit: May 16, 2012, 08:47:21 PM by gtαιvπc (reactor) »

stEWIE

 • DV zombie
 • ostouhc
Re: Εκλογές 2012: Reloaded
« Reply #4 on: May 16, 2012, 08:52:56 PM »
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

AssVas

 • Administrator
 • DV zombie
 • Roger That 3506
Re: Εκλογές 2012: Reloaded
« Reply #5 on: May 16, 2012, 08:56:03 PM »
Hitmanchris,

Pou einai to kako se ola afta pou postares ?

Ta alla kommata pou ypotithete oti den akolouthoun tis apopseis metanastiko - syriza, htan afta pou anoiksan ta synora. Skepsou dld poios dhmiourghse to problhma arxika kathws k ti ekanan Tosa xronia gia afto , gia pes mas ? Profanws tipota ektos tou na ta pernoun gia na tous nomimopoioun me merika xiliarika.

Sto basket otan gemisame "koinwtikous" de mas peirakse k shkwsame merikes koupes dioti tous vlepan sth TV kai htan protypa gia ta mikra paidia.

Otan phgaina sxoleio arketoi allodapoi diavazan gia na kataferoun kati sth zwh tous epeidh den eixan mia k erxontousan me ta idia rouxa kathe mera kai se parellases ouk oliges fores shkwnan shmaia ektos an to epipedo morfwshs twn katoikwn htan ypo to mhden k tous giouxaran . Nai yphrxan k apthn allh ox8h , opws adistoixa eixa syma8htes kala paidia k @@ .

Enhmerwtika se olous tous polemous yparxoun ethelontes pou maxontai polla xiliometra makria apth xwra tous sto plevro twn progwnwn sou dioti pistevan se kati megalytero kai tous vlepan san aderfia tous.  Tote vevaia de mas peiraze pou htan ksenoi .

Pio to problhma sou me tous metanastes ? De tous goustareis?

Telos des to montelo ths amerikhs, oloi oi metanastes pou kapote ksepastrevan diafores organwseis, tous fanhkan xrhsimoi.
Stous polemous de phgainan ta kolegiopeda me tis aderfothtes tous, oute sto NBA den einai pleiopshfia oi asproi .
Mallon tous ekmetalefthkan se kapoia fash de nomizeis ? Esy mallon protimas na parasitoun stis platies kai na einai estia molynshs stis katoikies pou diamenoun stivagmenoi  k me 3 skoupes na tous mazepsoume olous k to boulo e?
« Last Edit: May 16, 2012, 08:59:45 PM by AssVas »
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

zGIN♂

 • DV zombie
 • Posts: 2460
Re: Εκλογές 2012: Reloaded
« Reply #6 on: May 16, 2012, 09:16:14 PM »
Well said ρε βασιλη.


Hitmanchris

 • DEMO UPLOADER!
Re: Εκλογές 2012: Reloaded
« Reply #7 on: May 16, 2012, 09:48:22 PM »
Hitmanchris,

Pou einai to kako se ola afta pou postares ?

Ta alla kommata pou ypotithete oti den akolouthoun tis apopseis metanastiko - syriza, htan afta pou anoiksan ta synora. Skepsou dld poios dhmiourghse to problhma arxika kathws k ti ekanan Tosa xronia gia afto , gia pes mas ? Profanws tipota ektos tou na ta pernoun gia na tous nomimopoioun me merika xiliarika.

Sto basket otan gemisame "koinwtikous" de mas peirakse k shkwsame merikes koupes dioti tous vlepan sth TV kai htan protypa gia ta mikra paidia.

Otan phgaina sxoleio arketoi allodapoi diavazan gia na kataferoun kati sth zwh tous epeidh den eixan mia k erxontousan me ta idia rouxa kathe mera kai se parellases ouk oliges fores shkwnan shmaia ektos an to epipedo morfwshs twn katoikwn htan ypo to mhden k tous giouxaran . Nai yphrxan k apthn allh ox8h , opws adistoixa eixa syma8htes kala paidia k @@ .

Enhmerwtika se olous tous polemous yparxoun ethelontes pou maxontai polla xiliometra makria apth xwra tous sto plevro twn progwnwn sou dioti pistevan se kati megalytero kai tous vlepan san aderfia tous.  Tote vevaia de mas peiraze pou htan ksenoi .

Pio to problhma sou me tous metanastes ? De tous goustareis?

Telos des to montelo ths amerikhs, oloi oi metanastes pou kapote ksepastrevan diafores organwseis, tous fanhkan xrhsimoi.
Stous polemous de phgainan ta kolegiopeda me tis aderfothtes tous, oute sto NBA den einai pleiopshfia oi asproi .
Mallon tous ekmetalefthkan se kapoia fash de nomizeis ? Esy mallon protimas na parasitoun stis platies kai na einai estia molynshs stis katoikies pou diamenoun stivagmenoi  k me 3 skoupes na tous mazepsoume olous k to boulo e?

Το κακο για μενα ειναι ολα αυτα που γραφει το ποστ που εκανα.Για σενα δεν ειναι κακο,για μενα ειναι, τι να κανουμε.
Εννοειτε πως τα αλλα κομματα δημιουργησαν το προβλημα και ειναι υπευθυνα γ αυτη την κατασταση,ειπα το αντι8ετο?(Βλεπω οτι το λες προβλημα, αρα πρεπει να το θεωρεις κ προβλημα ε?ε?)

Ελα ρε,ειχες Πακιστανους και Μπαγκλαντεσιανους συμμαθητες?Γιατι εγω μιλαω για λαθρομεταναστες,εσυ νομιζω αναφερεσαι σε παιδια απο χωρες οπως η Αλβανια?Αυτοι  ειναι νομιμοι μεταναστες.Νο offence to them.

Εθελοντες που ηταν σε συμμαχικες δυναμεις θες να πεις,αρα οχι εθελοντες.Μην μου πεις οτι θα πηγαινες να πολεμησεις απο μονος σου κατω στη Λιβυη πχ ή στη Λιβερια, επειδη πιστευεις σε κατι μεγαλυτερο.Αυτο θα το εκανες πιστευω στην Κυπρο ή σε καποια αλλη χωρα με την οποια η Ελλαδα εχει χρονιες καλες σχεσεις ,οπως θα το εκανα κ εγω.

Δν γουσταρω την παρανομια.Λαθρομεταναστης < λαθρο- + μετανάστης(λαθραίος, -α, -ο:1που εισέρχεται σε μία χώρα χωρίς να τηρήσει τις νόμιμες διαδικασίες και χωρίς να έχουν πληρωθεί οι νόμιμοι δασμοί 2κρυφός, παράνομος)
Mε τους απλους μεταναστες που δεν ειναι λαθραιοι,αρα νομιμοι δεν εχω προβλημα,αρκει να εχουν ατομικα δικαιωματα και οχι πολιτικα.Πιστευω να σε καλυψα.

Προτιμω to boulo  παρα την εκμεταλλευση τους.
μην πάρετε τον chris spammarei συνέχεια Attack left flank!

future

 • Assistant Team\Cup Admins
 • DEMO UPLOADER!
 • Just An Immature
Re: Εκλογές 2012: Reloaded
« Reply #8 on: May 16, 2012, 09:57:15 PM »
Προτιμω to boulo  παρα την εκμεταλλευση τους.

Πως ακριβώς εννοείς την έννοια boulo ? Πως ακριβώς θα το αντιμετωπίσεις ?
"ΕΒΩ ΓΙΝΕΙ-ΧΑΛΙΑΔΑ ΤΑΤΛΕΜΕ ΑΥΛΙΟ" smsed by stamb1LLy

 • DV zombie
 • απ' την Πάρο και την Νάξο θα στον ετινάξω...!
Re: Εκλογές 2012: Reloaded
« Reply #9 on: May 16, 2012, 10:00:28 PM »
Το κακο για μενα ειναι ολα αυτα που γραφει το ποστ που εκανα.Για σενα δεν ειναι κακο,για μενα ειναι, τι να κανουμε.
Εννοειτε πως τα αλλα κομματα δημιουργησαν το προβλημα και ειναι υπευθυνα γ αυτη την κατασταση,ειπα το αντι8ετο?(Βλεπω οτι το λες προβλημα, αρα πρεπει να το θεωρεις κ προβλημα ε?ε?)

Ελα ρε,ειχες Πακιστανους και Μπαγκλαντεσιανους συμμαθητες?Γιατι εγω μιλαω για λαθρομεταναστες,εσυ νομιζω αναφερεσαι σε παιδια απο χωρες οπως η Αλβανια?Αυτοι  ειναι νομιμοι μεταναστες.Νο offence to them.

Εθελοντες που ηταν σε συμμαχικες δυναμεις θες να πεις,αρα οχι εθελοντες.Μην μου πεις οτι θα πηγαινες να πολεμησεις απο μονος σου κατω στη Λιβυη πχ ή στη Λιβερια, επειδη πιστευεις σε κατι μεγαλυτερο.Αυτο θα το εκανες πιστευω στην Κυπρο ή σε καποια αλλη χωρα με την οποια η Ελλαδα εχει χρονιες καλες σχεσεις ,οπως θα το εκανα κ εγω.

Δν γουσταρω την παρανομια.Λαθρομεταναστης < λαθρο- + μετανάστης(λαθραίος, -α, -ο:1που εισέρχεται σε μία χώρα χωρίς να τηρήσει τις νόμιμες διαδικασίες και χωρίς να έχουν πληρωθεί οι νόμιμοι δασμοί 2κρυφός, παράνομος)
Mε τους απλους μεταναστες που δεν ειναι λαθραιοι,αρα νομιμοι δεν εχω προβλημα,αρκει να εχουν ατομικα δικαιωματα και οχι πολιτικα.Πιστευω να σε καλυψα.

Προτιμω to boulo  παρα την εκμεταλλευση τους.
Έγινες και φιλάνθρωπος τώρα? Μπράβο κάνεις πρόοδο.

AssVas

 • Administrator
 • DV zombie
 • Roger That 3506
Re: Εκλογές 2012: Reloaded
« Reply #10 on: May 16, 2012, 10:02:24 PM »
Exeis dikio man , la8rometanasths thewreite kapoios to teleftaio miso aiwna ... palaiotera htan apla oloi metanastes ;)
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

pkchUU.

 • Assistant Team\Mini Admins
 • DV zombie
 • whine for everything.
Re: Εκλογές 2012: Reloaded
« Reply #11 on: May 16, 2012, 10:11:00 PM »
Nα σου υπενθυμίσω ότι ο αρχηγός της ΧΑ δεν αναγνωρίζει ΟΥΤΕ τα ατομικά δικαιώματα στους νομιμους μεταναστες οποτε ul.

b1LLy

 • DV zombie
 • απ' την Πάρο και την Νάξο θα στον ετινάξω...!
Re: Εκλογές 2012: Reloaded
« Reply #12 on: May 16, 2012, 10:14:43 PM »
Πρωταγωνιστες - Ποια είναι η Χρυσή Αυγή.----Ολη η εκπομπη

Ορίστε παιδιά ο πίθηκος των Χρυσών αυγών. Ούτε να μιλήσει δεν ξέρει,αμφιβάλλω αν έχει τελειώσει το δημοτικό.

Hitmanchris

 • DEMO UPLOADER!
Re: Εκλογές 2012: Reloaded
« Reply #13 on: May 16, 2012, 10:20:09 PM »
Exeis dikio man , la8rometanasths thewreite kapoios to teleftaio miso aiwna ... palaiotera htan apla oloi metanastes ;)
ναι οκ ..εννοεις ολους τους Ελληνες που πηγαν Γερμανια,Αμερικη,Αυστραλια.Θα σου πω οτι δεν ειναι το ιδιο πραγμα καθως αυτες οι χωρες ζητουσαν απο την Ελλαδα ανθρωπους να πανε να δουλεψουν,με χαρτια φυσικα,νομιμους δηλαδη.Και οι πλειοψηφια τους προσεφερε εργο.

@πικα
βρες μου βιντεο που να το λεει αυτο.Γιατι σε καθε συνεντευξη που εχουν προβαλει δεν εχει πει οτι δεν αναγνωριζει τα ατομικα δικαιωματα στους νομιμους μεταναστες,το μονο προβλημα του ειναι να μην εχουν πολιτικα δικαιωματα.
περιμενω.....
μην πάρετε τον chris spammarei συνέχεια Attack left flank!

gtαιvπc (reactor)

 • DV zombie
 • The odd one out.
Re: Εκλογές 2012: Reloaded
« Reply #14 on: May 16, 2012, 10:33:27 PM »
ρε πικα δεν το έχει πει αυτό, αφού βλέπεις οτι ο χίτμαν λέει ό,τι ακούει από αυτούς. ο μιχαλολιάκος αυτό έχει πει, ατομικά δικαιώματα στους νόμιμους. έχει πει όμως πως δεν θεωρεί τους αλβανούς νόμιμους μετανάστες, διοτι δεν μπήκαν νόμιμα, οπότε υποθέτω και αυτοί εμπίπτουν στην κατηγορία των λαθρομεταναστών(??). δεν το έχει ξεκαθαρίσει. έχει πει πως οι τελευταίοι νόμιμοι μετανάστες ήταν κάτι που έφερε ο παττακός το '68 (αιντέεε).

btw, ποιός τρολλάρει με πασοκ? :ρ