Author Topic: Ποιος θα ειν' ο τυχερος?  (Read 6351 times)

seXtas

• DEMO UPLOADER!
  • Οποιος νυχτα περπατει λασπες&σκατα στους φασιστες
Re: Ποιος θα ειν' ο τυχερος?
« Reply #15 on: June 05, 2012, 09:27:57 AM »
δε μιλαμε για κανεναν τυχαιο παιχτη... ηρθε 12-12 με refu@lan στην crash με πολυ κοπο και ιδρωτα για τους refuse.

πολυ ιδρωτα για να χασουν, μπας και ερχονταν οι πατερς και τη δευτερη μερα :*
δες ρε φιλε ο γκεμπελισκος πως το παρουσιαζει στον κοσμο!! λοιπον για να ξεκαθαριζουμε καποια πραγματα.. πριν το ματς μαζι σας ειχαμε ανοιξει μια κουβεντα εγω ο stewie k o pew για την αριστερα.. επειδη ομως ακρη δεν βγαζαμε και ειχαμε τον φαντομα να μας πρηζει το παπαρι ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΜΕ και συνεχισαμε οσο παιζαμε.. και αν θυμαμαι καλα ο stewie επαιζε ολο τα ματς με το 1 χερι ,ο pew χωρις να κοιταει στην οθονη και εγω χωρις ακουστικα! επισης ο primix ειχε κολλησει με τον κωλο της esc απεναντι και ανα8εμα αν εκανε 1 frag ολο το map.. και προσπαθουσε ο καημενος ο zgin να σας παρει μονος του! ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΜΕΓΑΛΕ
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

«Δεν είναι βίαια τα ορμητικά νερά ενός ποταμού,
αλλά οι όχθες που τον περιορίζουν.»

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #16 on: June 05, 2012, 11:28:04 AM »
ΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑ
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

PyRo

• DEMO UPLOADER!
« Reply #17 on: June 05, 2012, 02:04:35 PM »
Τα υπόλοιπα OK, οστούης γιατί έπαιζε με το ένα χέρι?
... but don't forget the Rizla.

seXtas

• DEMO UPLOADER!
  • Οποιος νυχτα περπατει λασπες&σκατα στους φασιστες
« Reply #18 on: June 05, 2012, 02:18:01 PM »
Τα υπόλοιπα OK, οστούης γιατί έπαιζε με το ένα χέρι?
το αλλο το ειχε σηκωμενο και με τον δεικτη σε προεκταση καθως αγορευε...
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

«Δεν είναι βίαια τα ορμητικά νερά ενός ποταμού,
αλλά οι όχθες που τον περιορίζουν.»

pkchUU.

• Assistant Team\Mini Admins
  • DV zombie
  • whine for everything.
« Reply #19 on: June 05, 2012, 02:22:32 PM »
Ασε ρε, ασε ρε τωρα, ασε, ασε... Ας μην ηταν το αφεντικο που ηθελε να παιξει ενα game και φοβομασταν μη μας απολυσει και θα σου λεγα ποσο θα το παιρνατε... Αλλα δε φταιει κανεις αλλος, εγω φταιω που προτεινα να χασουμε για να δω τα κοκκαλινα γυαλια σου και αυριο, νουμπιδι.. Αλλα ετσι, ολα οι Τσιπραιοι τετοιοι αχαριστοι ειστε, με τιποτα δεν ειστε ευχαριστημενοι, ρουφα τωρα την ΠΕΜΠΤΗ θεση στον ομιλο και τα τσαμπα εισιτηρια πανε-ελα. Ειναι γνωστο οτι οστουης σκαλιζει τη μυτη του 24/7 οποτε αυτη τη δικαιολογια κομμενη. Και μην αναφερω οτι σε κατεβασα με shotgun απο roof A στις τυροπιτες!

ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕ ΟΤΙ ΘΑ ΡΘΕΙ Ο ΝΤΕΞΤΕΡ ΔΕ ΣΗΚΩΝΩ ΑΚΟΥΣ ΡΕ:;::;;/:?!~ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΗΞΩ!