Author Topic: DIABLO III  (Read 4683 times)

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
Re: DIABLO III
« Reply #15 on: May 29, 2012, 10:22:02 PM »
Κοίτα, το gameplay είναι πολύ ωραίο. Αλλα ναι, ουσιαστικά χάνει το βάθος του.

Ανταλλακτική οικονομία έχει ή τουλάχιστον θα αποκτήσει σε λίγο καιρό εφόσον το auction house σε inferno gear είναι απαγορεύτικο. Βέβαια χωρίς τα runes είναι τελείως item based, αν και υπάρχουν και recipes που νομίζω είναι tradeable. Το θέμα είναι η διαδικασία να αποκτήσεις το gear έχει "χαλάσει", όπως είπα. Ουσιαστικά πρέπει να farmάρεις ολόκληρα acts για τα champs/elites, που spawnάρουν random. Tα named bosses, φάση rakanishu, που έχουν standard spawn κτλ, έχουν χαμηλότερο drop chance. Παράλληλα τα random champs/elites δίνουν ένα mf buff που stackάρει 5 φορές, και φτάνει σε αρκετά αξιόλογα επίπεδα. Οπότε είναι μονόδρομος το να farmάρεις ολόκληρο act, σε αντίθεση με τα mf runs του 2, αλλά είναι πολύ grindy.

$at@n4c fAc

• CBWARRIOR.
« Reply #16 on: May 29, 2012, 11:49:38 PM »
Ενώ τα 834697435 σερί mephi/dia/bhaal runs δεν ήτανε grindy. :-Π

PyRo

• DEMO UPLOADER!
« Reply #17 on: May 29, 2012, 11:55:44 PM »
hahah

Μπορώ να πω πως χαίρομαι που δεν ενέδωσα στο 3o μέρος.
(παιδιά σόρυ ε, κόστισε)
... but don't forget the Rizla.

igna

• CBWARRIOR.
« Reply #18 on: May 30, 2012, 10:25:13 AM »
Diablo 3 Video Review (Greek), Maximum Settings 1080p

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #19 on: May 30, 2012, 10:25:56 AM »
Πω μλκες αυτή η μόδα του να βάζουν γκόμενες σε αντρικά σπόρ μου ανάβει τα λαμπάκια, σα να ακούς ραδιόφωνο Ποδοσφαιρική εκπομπή και να σου χει τη γκόμενα να σου αναλύει τις μεταγραφές κτλ.... FFS!!!!!

Υ.Γ  Σατάνα ο Plasticman το πήρε;
« Last Edit: May 30, 2012, 10:28:49 AM by AssVas »
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

$at@n4c fAc

• CBWARRIOR.
« Reply #20 on: May 30, 2012, 07:13:00 PM »
Όχι ακόμα - του είπα, πάντως, πως έχει βγει...

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #21 on: May 30, 2012, 07:57:20 PM »
Γαμώ τη Blizzard πάντως τρίτη εβδομάδα και ακόμα να λύσουν το πρόβλημα με τους server . Σφαίρα στο κούτελο χαλαρά.
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #22 on: May 30, 2012, 10:50:10 PM »
Ενώ τα 834697435 σερί mephi/dia/bhaal runs δεν ήτανε grindy. :-Π

Έχει διαφορά ρε να πηγαίνεις απευθείας στο boss, να το farmάρεις και repeat και να πρέπει να περάσεις όλο το act για το ίδιο loot chance.

Πέρι server issues, δεν μπορώ να καταλάβω πως στο US δεν έχουν τόσα προβλήματα. Έχουν καλύτερους tech? Γιατί δε τους στέλνουν μια βόλτα από EU?

$at@n4c fAc

• CBWARRIOR.
« Reply #23 on: May 30, 2012, 11:27:29 PM »
Έχει διαφορά, ναι. Το κόλπο με ολόκληρο το act είναι λιγότερο grindy.
Τέλος πάντων, μου φαίνεται πως τα σημαντικότερα, για εμένα, στοιχεία του D2 - ch. building, σκότωμα χρόνου με trades - εψόφηκαν.

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #24 on: May 31, 2012, 02:00:29 PM »
Trades φαντάζομαι θα υπάρχουν, μόλις ομαλοποιηθεί λίγο η κατάσταση με το AH. Απλά δε θα έχεις runes για currency ξέρω γω και άρα θα είναι πιό δύσκολο το trade item for item.

Πάντως ναι, D2 δεν είναι, ούτε θα γίνει άμεσα, χωρίς σοβαρό rework. Αλλά tbh, έχω ρίξει ~100ώρες χωρίς καν να το καταλάβω. Γεννάται μόνο το ερώτημα, αν πρέπει αν το boycottάρεις, λέμε τώρα, επειδή γενικά είναι dumbed down και έχει και το online only.