Author Topic: ΝΕΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ  (Read 2105 times)

adoL

• Assistant Team\Newsposters
  • CBWARRIOR.
  • its tiLa tequiLa!!!
    • Team Refuse Website!
ΝΕΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
« on: July 30, 2012, 02:08:57 AM »
Έκατσα και είδα ορισμένα trailers παιχνιδιών που θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2012-2013.θα ήθελα εντυπώσεις-comments αν έχετε κάποια ιδέα πάνω σε αυτά η αν προτείνετε κάποιο συγκεκριμένο!!

Το πρώτο που είδα ήταν το Dishonored το οποίο μου θύμησε λίγο πολύ assassins creed,max payne και matrix!!Δεν μπορώ να πώ όμως,μου άρεσε έχει δράση!!

Το 2ρο ήταν το Sleeping Dogs το οποίο σαφώς θυμίζει όλα τα GTA!!Απο'κεί και πέρα απο ότι κατάλαβα έχει να κάνει με τριάδες-yakuza στην οποία πρέπει να λάνεις τα πάντα να μπείς στα κυκλώματα τους και να γίνεις μέλος,πρέπει να σκοτώσεις να γίνεις εγκληματίας να κλέψεις να γίνεις βαποράκι να καταστρέψεις κάνα κλαμπάκι να πάρεις φήμη κλπ κλπ!!απ'όλα έχει ο μπαξές!!

Το 3το ήταν το Assassin's Creed 3 το οποίο παίζει ο bledy ο φίλος μου και τον ακούτε όταν παίζουμε pcw και με κράζετε για τα άλογα που ακούτε απο την τηλεόραση :).νομίζω πως είναι καλύτερο απο το revalations και σε gameplay και σε γραφικά αλλά και σε αποστολές!!

Το 4ρτο που με εντυπωσίασε μάλιστα ήταν το The Last of Us ακόμα όμως δεν κατάλαβα αν έχει να κάνει με zombie που μάλλον για αυτό πρόκειται νομίζω..ήταν έξυπνο game με epic ατάκες την ώρα που τελειώνουν οι σφαίρες και ακούγεται το κλίκ-empty του pistoL να λέει ο αντίπαλος you know that sound!!i got you now motherfucker!!Eπίσης η ιστορία πρέπει να εξελίσεται πάνω σε πατέρα και κόρη αν κατάλαβα καλά διότι ένα κοριτσάκι ακολουθάει πιστά τον (μπαμπά) και δίνει χέρα βοηθείας όποτε χρειάζεται με ένα μαχαιράκι η κανένα τούβλο και γενικά ότι βρίσκει μπροστά της!!μου άρεσε και μάλλον  θα το επιλέξω για game!!

Το 5το ήταν το Tomb RaideR!!Κλασσικό game ίδιο story μένει μόνη της η κουκ-λαρα και η δράση ξεκινά σε ένα έρημο νησί γεμάτο απο κατεστραμένα πλοία που έχει ξεβράσει η θάλλασα και κατοικούν αγριάνθρωποι οι οποίοι κυνηγούν το μοντέλο για να το χουφτώσουν όσο μπορούν και στην συνέχεια να το φάνε σαν φρέσκο μεζέ,εκείνη σαφώς προσπαθεί να αποδράσει αποτο νησί κάτω απο αντίξοες συνθήκες!!

Το 6o ήταν το resident evil 6.Το 5 με εντυπωσίασε πάρα πολύ και το έλιωσα στην πραγματικότητα!!100% το πήγα!!το Racoon city δεν ήταν καθόλου καλό το έπαιξα λίγο και γενικά σαν διάρκεια παιχνιδιού ήταν πολύ μικρή κάτι που με ξενέρωσε γενικά δεν μου άρεσε καθόλου!!το 6 πάντως θα το παίξω διότι φαίνεται σαν το 5 και έχει ενδιαφέρον σενάριο,βέβαια τo story ίδιο...zombie σκότωνες στο 1 zombie και στο 6!!

Αυτά παίδες περιμένω σχόλια και εντυπώσεις!!όποιος ενδιαφέρεται να δεί τα trailers,υπάρχουν στο youtube!!θα τα βρεί πατώντας τον τίτλο που έχω ποστάρει!!

MrS:D^^

• DV zombie
  • “Imagination is more important than knowledge...”
Re: ΝΕΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
« Reply #1 on: July 30, 2012, 02:14:57 AM »
cod4.Μπες 222,γνωρισε το snd γινε μπουρι και μετα βρες κανενα team για χοντρα pcw.

00:01:01>  "MexiCola" disconnected (doflaPa)

maf1a

• CBWARRIOR.
« Reply #2 on: July 30, 2012, 02:34:19 AM »
adolfe an exeis xrono des auta :

Splinter Cell Blacklist :
Splinter Cell Blacklist - First Gameplay Demo

Hitman: Absolution - Release Date: November 20th, 2012
Hitman: Absolution 16 Minutes Gameplay

+
Hitman: Absolution - Sniper Challenge Gameplay

kai fisika oi perisoteroi perimenoun auto :p
--> Grand Theft Auto V :
Grand Theft Auto V(5) Los Santos San Andreas Trailer

*den eida oti eixes grapsei gia to resident evil .. kai ksanapostara ;p
** to resident evil 4 itan poli kalitero apto 5 me pio poli drasi.. se travage perisotero+ megaliteri diarkeia, apiro liosimo kai iparxan kati grifoi pou sou vgazan ti mpanazia gia na tous peraseis , dokimaseto kai den tha xaseis.Pou na evlepes liosimo sta prwta resident evil na einai sta kinezika na min katalavaineis xristo ( playstation 1 epoxes ;p)
*** to the last of us an kserei kaneis an exei kikloforisei as postarei, fainete ipergamato , ty
« Last Edit: July 30, 2012, 02:47:40 AM by maf1a »

adoL

• Assistant Team\Newsposters
  • CBWARRIOR.
  • its tiLa tequiLa!!!
    • Team Refuse Website!
« Reply #3 on: July 30, 2012, 04:57:07 AM »
τα είδα φίλε μάφια!!τα γνωρίζω!!και εγώ περιμένω το GTA αλλά θέλω λίγο διαφορετικότητα και για αυτό θα παίξω και το wΑtching dogs.ta hitman τα έχω σταματήσει πολύ καιρό πρίν όπως και το splinter cell!!πάντως θα περιμένω το the last of us to resident evil kai to tomb raider!!!

papoulis

• CBWARRIOR.
  • ΖΗΤΩ Ο ΣΟΥΛΕΪΜΆΝ
    • SOVRAKA
« Reply #4 on: August 03, 2012, 08:16:03 PM »
Μια ερωτηση παιδια.
Επειδη εχει χαλασει το ps1 υπαρχουν πουθενα τα resident evil( τα πρωτα) και αμα γινεται να τα παιξω σε υπολογιστη;
Πουλάω βρακιά

igna

• CBWARRIOR.
« Reply #5 on: August 03, 2012, 10:14:10 PM »
Real Racing 3 Announcement Trailer