Author Topic: SMITE !  (Read 10582 times)

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
Re: SMITE !
« Reply #15 on: October 09, 2012, 10:19:40 PM »
Γιατί άδικο έχω? Αφού βλακεία είναι..Δεν μπορούν να φτιάξουν ένα game της προκοπής..Όλα τα games πλέον είναι σε στυλ του LoL το οποίο επίσης είναι βλακεία.. Μάγισσες, ξωτικά, Orks κ.λ και τώρα αυτή η βλακεία το SMITE με Θεούς του Ολύμπου, της Αιγύπτου κ.α..

w/e games.

Καταρχάς δεν είναι όλα. Υπάρχουν πολλά games που είναι "ρεαλιστικά", εφόσον αυτό φαίνεται να σε πειράζει, δεν σε είδα όμως να postάρεις ενθουσιασμένος για το ArmA, το Battlefield, το Rome ή τεσπά οτιδήποτε άλλο βγαίνει.
Παράλληλα, το style του game, δεν έχει σχέση με το IP. To lol, και ενδεχομένως το smite, είναι καλό game ασχέτως του "κόσμου" στο οποίο διαδραματίζεται. Θα μπορούσε αντί για μάγισσες και ξωτικά να έχει jedi και sith, swat, εξωγήινους και το duke nukem.
Το game είναι της προκοπής, πολύ περισσότερο από άλλα games που, ενδεχομένως, να θεωρείς "καλύτερα". Ουσιαστικά όμως δεν μπορείς να το ξέρεις αυτό, καθώς δεν το έχεις παίξει ποτέ.
Τέλος το να μην προτιμάς ξωτικά και orks απ' το να βρέχεις το πουλάκι σου είναι φυσιολογικό. Το να είσαι αφοριστικός στο βαθμό που είσαι δείχνει νεκρή φαντασία και καρδιά και πραγματικά σε λυπάμαι.

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
« Reply #16 on: October 09, 2012, 10:31:59 PM »
Τέλος το να μην προτιμάς ξωτικά και orks απ' το να βρέχεις το πουλάκι σου είναι φυσιολογικό. Το να είσαι αφοριστικός στο βαθμό που είσαι δείχνει νεκρή φαντασία και καρδιά και πραγματικά σε λυπάμαι.

Actually kai mena pote den me sugkinisan paixnidia tupou L2,WoW,LoL ktl ktl...Opws kai pote den xetrela8hka me star trek h lord of the rings...Nekrh fantasia den dhlwnei,apla dhlwnei oti den eimaste fan apo magika mpixlimpidia ktl...Proswpika egw panta epaiza otidhpote allo pera apo mageia ktl...Fps tupou cod,cs,BF kai alla posa,strathgikhs tupou AOE,AOM,Red Alert 2,Stronghold Crusader,ta klassika Need for Speed kai Pro kai kana Tekken gia polu xulo...

Kai dhladh osoi paizoun games me fantasia,mageies ktl,exoun dhladh fantasia kai auxhmenh malista,pou den tous ftanei o real world kai 8eloun kati parapanw?Dhladh eiste xetrelamenoi me harry pottah?

"The issue is not whether you are paranoid, the issue is whether you are paranoid enough."

MexiCola

• CoD.gr Admin
  • DV zombie
  • AMHTDWAMHTD
« Reply #17 on: October 09, 2012, 10:35:04 PM »
Αν είστε ανίδεοι από το τι μπορεί να σου προσφέρει ένα game καλύτερα μη σχολιάζετε.
Ψαχτείτε λίγο να δείτε πόσος κόσμος παίζει lol και τέτοιου είδους Games.
Πόσα tours γίνονται, πόσο support έχει, πόση ποιότητα gameplay, δεν ανησυχείς συνέχεια μη hackarei ο άλλος...
Αν νιώθατε έστω και λίγο πόσο δυνατό game είναι το lol και πόσοι ασχολούνται με αυτό, απλά θα γελούσατε με το πόσα λίγα άτομα ασχολούνται με το cod.
Γενικά δεν είναι δύσκολο να το καταλάβεις το game. Οποιοσδήποτε νοήμων του δινε μια ευκαιρία και έπαιζε με παρέα, στην αρχή τουλάχιστον, αν δεν κολλούσε,
θα ένιωθε τουλάχιστον πόσο ωραίο game είναι.

allergic to stupid~

Darius [10:12:54]: worth it
Jax [10:12:55]: lol 2 for 1?
Darius [10:13:02]: dude ur retard i play fking darius
Darius [10:13:06]: and u think i can do simple math?

ApatEwnaS

• Assistant Team\Mini Admins
  • DV zombie
« Reply #18 on: October 09, 2012, 10:35:19 PM »
Καταρχάς δεν είναι όλα. Υπάρχουν πολλά games που είναι "ρεαλιστικά", εφόσον αυτό φαίνεται να σε πειράζει, δεν σε είδα όμως να postάρεις ενθουσιασμένος για το ArmA, το Battlefield, το Rome ή τεσπά οτιδήποτε άλλο βγαίνει.
Σε αυτά δεν είπα καν την άποψη μου και ναι αυτά που είναι καλά games(για μένα), θα τα έπαιζα εκτός του Rome (που δεν μου αρέσουν τα strategy εκτός από τα Age of Empires).
Παράλληλα, το style του game, δεν έχει σχέση με το IP. To lol, και ενδεχομένως το smite, είναι καλό game ασχέτως του "κόσμου" στο οποίο διαδραματίζεται. Θα μπορούσε αντί για μάγισσες και ξωτικά να έχει jedi και sith, swat, εξωγήινους και το duke nukem.
Και Jedi να είχε και sith, swat ή εξωγήινους να είχε κάτι δεν θα άλλαζε στην γνώμη μου γιαυτό το game.Αυτού του είδους games δεν μ'αρέσουν.Οτιδήποτε χαρακτήρες και να είχε.
Το game είναι της προκοπής, πολύ περισσότερο από άλλα games που, ενδεχομένως, να θεωρείς "καλύτερα". Ουσιαστικά όμως δεν μπορείς να το ξέρεις αυτό, καθώς δεν το έχεις παίξει ποτέ.
Δεν το έχω παίξει, αλήθεια.Όμως έχω δίπλα μου τον αδερφό μου που το έχει λιώσει και από αυτά που βλέπω στο game, το σιχαίνομαι.
Το ότι δεν μου αρέσουν κάποια games είναι δικαίωμα μου, όπως και εσένα να σου αρέσουν αυτά που δεν αρέσουν σε μένα και το αντίστροφο. Τέλος το ότι γυρνάς ΚΑΘΕ συζήτηση με τον οποιονδήποτε εδώ μέσα σε άσχετους χαρακτηρισμούς δεν σε κάνει καλύτερο.
Και το ξαναλέω: Αυτή είναι η άποψη μου για το game το συγκεκριμένο.Δεν είπα σε κανέναν να μην το παίξει απλά είπα αυτό που εγώ έχω σαν άποψη γι'αυτό.

Αν είστε ανίδεοι από το τι μπορεί να σου προσφέρει ένα game καλύτερα μη σχολιάζετε.
Ψαχτείτε λίγο να δείτε πόσος κόσμος παίζει lol και τέτοιου είδους Games.
Πόσα tours γίνονται, πόσο support έχει, πόση ποιότητα gameplay, δεν ανησυχείς συνέχεια μη hackarei ο άλλος...
Αν νιώθατε έστω και λίγο πόσο δυνατό game είναι το lol και πόσοι ασχολούνται με αυτό, απλά θα γελούσατε με το πόσα λίγα άτομα ασχολούνται με το cod.
Γενικά δεν είναι δύσκολο να το καταλάβεις το game. Οποιοσδήποτε νοήμων του δινε μια ευκαιρία και έπαιζε με παρέα, στην αρχή τουλάχιστον, αν δεν κολλούσε,
θα ένιωθε τουλάχιστον πόσο ωραίο game είναι.
Μα δεν κατακρίνω αυτούς που παίζουν το LoL ή οποιοδήποτε LoL. Εμένα δεν μου αρέσουν τέτοια games και απλά ήθελα να πω την γνώμη μου γι'αυτά. Το ότι το παίζει αρκετός κόσμος, έχει αρκετά tours κτλ είναι γιατί σαν game είναι εύκολο, όπως είπες και εσύ, στο να το παίξει κανείς και στο ότι έχει αρκετό support από την Riot.
« Last Edit: October 09, 2012, 10:40:16 PM by ApatEwnaS »

[23:20]iMAGiNE .m0s':AGAPW TA AGORAKIA KAI OTAN TA VLEPW ME TO BOXERAKI TOYS ERE8IZOME APISTEYTA

cokaRiolic

• Assistant Team\Newsposters
  • DV zombie
« Reply #19 on: October 09, 2012, 10:39:44 PM »
Ρε απατεωνα,δεν σου ειπε κανεις να πιεστεις να το παιξεις,σου λεμε οτι το να χρησιμοποιεις χαρακτηρισμους βλακεια ειναι,w/e games, αφου ειναι αθλιο κλπ,τη στιγμη που δεν το εχεις παιξει,δεν τιμα εσενα και την κριση σου για τα games. Δεχεσαι την αποψη οτι για να κρινεις την ποιοτητα ενος game πρεπει να το εχεις δει σε βαθος?
ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΟΗΜΑ

kartelakiaC

• DV zombie
« Reply #20 on: October 09, 2012, 10:41:19 PM »
πόσο support έχει

πόσο adc έχει;

ApatEwnaS

• DV zombie
« Reply #21 on: October 09, 2012, 10:42:03 PM »
Ρε απατεωνα,δεν σου ειπε κανεις να πιεστεις να το παιξεις,σου λεμε οτι το να χρησιμοποιεις χαρακτηρισμους βλακεια ειναι,w/e games, αφου ειναι αθλιο κλπ,τη στιγμη που δεν το εχεις παιξει,δεν τιμα εσενα και την κριση σου για τα games. Δεχεσαι την αποψη οτι για να κρινεις την ποιοτητα ενος game πρεπει να το εχεις δει σε βαθος?
Μα ένα παιχνίδι δεν θα σε ελκύσει αν το παίξεις / δει σε βάθος..Θα σε ελκύσει από αυτά που θα δεις αμέσως σε αυτό.Είτε σε ένα trailer είτε από κάποιον άλλον χρήστη που το παίζει, όπως εγώ βλέπω τον αδερφό μου.

[23:20]iMAGiNE .m0s':AGAPW TA AGORAKIA KAI OTAN TA VLEPW ME TO BOXERAKI TOYS ERE8IZOME APISTEYTA

maf1a

• CBWARRIOR.
« Reply #22 on: October 09, 2012, 10:52:28 PM »
Και το ξαναλέω: Αυτή είναι η άποψη μου για το game το συγκεκριμένο.Δεν είπα σε κανέναν να μην το παίξει απλά είπα αυτό που εγώ έχω σαν άποψη γι'αυτό.

Μα δεν κατακρίνω αυτούς που παίζουν το LoL ή οποιοδήποτε LoL. Εμένα δεν μου αρέσουν τέτοια games και απλά ήθελα να πω την γνώμη μου γι'αυτά. Το ότι το παίζει αρκετός κόσμος, έχει αρκετά tours κτλ είναι γιατί σαν game είναι εύκολο, όπως είπες και εσύ, στο να το παίξει κανείς και στο ότι έχει αρκετό support από την Riot.
ti les mwre antwni , to oti iparxoun sto LoL 100 champions pou o kathenas tou exei 4 ikanotites... o kathenas to diko tou rolo auto to kanei eukolo?:S
« Last Edit: October 09, 2012, 10:54:41 PM by maf1a »

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
« Reply #23 on: October 09, 2012, 10:54:11 PM »
Ma epimenete sto prwta na to dokimaseis kai meta pes gia to game..Kai sas leme egw kai o tsinga pws den einai oti krazoume autous pou to paizoun,apla den mas aresoun tetoiou eidous games...Kai oso gia to lol,mias pou einai kai free mazepse pio polu kosmo..Kai s'auto den pisteuw na eiste anithetoi..Giati allo na dwseis gia ena game 40-50 eurw na to paixeis online kai allo na to pareis free...Oso na nai,ama to valoun kai filoi sou 8a kollhsete kai 8a paizete mono auto logw mhdenikou kostous...Twra o xarakthrismos tupou vlakeia den kollaei se game..Einai xek8ara 8ema protimhsewn kai goustou...Gia na to paizoun tosa polla atoma to lol kai ta alla games me mageia ktl paei na pei oti einai mallon kala...Apla den aresoun se mas (emena kai ton zynga sugkekrimena.)
Over.

"The issue is not whether you are paranoid, the issue is whether you are paranoid enough."

ApatEwnaS

• DV zombie
« Reply #24 on: October 09, 2012, 10:57:53 PM »
Ma epimenete sto prwta na to dokimaseis kai meta pes gia to game..Kai sas leme egw kai o tsinga pws den einai oti krazoume autous pou to paizoun,apla den mas aresoun tetoiou eidous games...Kai oso gia to lol,mias pou einai kai free mazepse pio polu kosmo..Kai s'auto den pisteuw na eiste anithetoi..Giati allo na dwseis gia ena game 40-50 eurw na to paixeis online kai allo na to pareis free...Oso na nai,ama to valoun kai filoi sou 8a kollhsete kai 8a paizete mono auto logw mhdenikou kostous...Twra o xarakthrismos tupou vlakeia den kollaei se game..Einai xek8ara 8ema protimhsewn kai goustou...Gia na to paizoun tosa polla atoma to lol kai ta alla games me mageia ktl paei na pei oti einai mallon kala...Apla den aresoun se mas (emena kai ton zynga sugkekrimena.)
Over.

This.

Rookie

• CBWARRIOR.
« Reply #25 on: October 09, 2012, 11:00:27 PM »
Μα ένα παιχνίδι δεν θα σε ελκύσει αν το παίξεις / δει σε βάθος..Θα σε ελκύσει από αυτά που θα δεις αμέσως σε αυτό.Είτε σε ένα trailer είτε από κάποιον άλλον χρήστη που το παίζει, όπως εγώ βλέπω τον αδερφό μου.
wat

Ma pws tha katalaveis an sou aresei ena paixnidi an den to paikseis?Ama kriname entelws ta games apo trailers tote polla paixnidia pou eixan apisteuto gameplay alla den eixan th dynatothta na deiksoun auto to potential sta videos,tha xaname polla.Exw ena filo pou sixainotan to lol epeidh milousame gia auto poly sth parea klp,alla molis epaikse 1-2 match KOLLISE.

Bottom line,don't judge a book by its cover.
It's not about the money,it's about sending a message.
Everything burns.

cokaRiolic

• Assistant Team\Newsposters
  • DV zombie
« Reply #26 on: October 09, 2012, 11:05:29 PM »
Και το μετιν ειναι free,so? Το λολ το θεωρουσα τεραστια πιπα,ακομα και οταν αρχισα να παιζω. Οταν μαθεις να παιζεις καταλαβαινεις οτι δεν εχει καμια σχεση με τις μαγισουλες και τα ορκ.
ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΟΗΜΑ

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
« Reply #27 on: October 09, 2012, 11:12:50 PM »
Epese kai kalutero promotion omws...To marketing paizei megalo rolo u know...Otan skas kalo kefalaio 8a xeis kai thn kalh antistoixh diafhmish..Oso na nai kanan kati paromoio me dota se free fash,(ap'oti mou pan kai psilokatalava) kai giauto travhxe polu kosmo..

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #28 on: October 09, 2012, 11:16:01 PM »
Εφόσον zynga ξέρεις το ArmA και το Rome κτλ, πως λες πως πλέον δεν βγαίνουν καλά games αλλά μόνο games σα το lol?

Εφόσον οτιδήποτε και να είχε δε θα σου άρεσε το game, γιατί αναφέρεις σαν "αρνητικό" το ότι έχει μάγισσες? Εμένα δεν μου αρέσουν τα racing αλλά δεν είπα ποτέ πως δεν μου αρέσουν επειδή έχουν φόρμουλες ή muscle cars ή yugo. Παράλληλα δεν είπα ποτέ πως κάποιο racing, ή τα racing γενικά, είναι άθλια, βλακείες και πως δεν βγαίνουν πλέον καλά games κτλ.

Το να μην σου αρέσουν κάποια games είναι δικαίωμα σου. Το να είσαι αφοριστικός σαν γριά είναι κρίμα.

Αφού specάρεις τον αδελφό σου, τι ακριβώς δεν σου αρέσει στο game?

MexiCola

• CoD.gr Admin
  • DV zombie
  • AMHTDWAMHTD
« Reply #29 on: October 10, 2012, 01:11:20 AM »
Greeky apo auta pou sou lene aorista diaforoi de mporeis na ekfereis apopsh. Poia diafhmish kai mlkies... to game gamei apla.-
allergic to stupid~

Darius [10:12:54]: worth it
Jax [10:12:55]: lol 2 for 1?
Darius [10:13:02]: dude ur retard i play fking darius
Darius [10:13:06]: and u think i can do simple math?