το 50αρι μαλλον ειναι στο νερο,αμα το πας σε μαγαζι..Νομιζω αν τα παρεις ολα απο e-shop η πλαισιο στο στηνουν τζαμπε..Και λογικα στα πιο πολλα μαγαζια ειναι ετσι...Εγω προσωπικα παιρνω ενα 50αρι για στησιμο,μαζι με format,progs,games που θελει ο πελατης,και βεβαια πολυ πιο καλυτερο και ποιοτικο στησιμο,ειτε απο αποψης ομορφιας η cable management...Το θεμα ειναι οτι και να στο στησουν θα χρειαστεις λειτουργικο,και για να παρεις αυθεντικο δεν λεει,ουτε να στο βαλουν αυτοι (θελουν 15-30 για την δουλεια,και αλλα ποσα κανει το λειτουργικο ξεχωριστα..) Δικια μου αποψη,αν οι γνωστοι σου ειναι φιλαρακια σου,τους πας σπιτι σου για καφεδουμπα,και καθεστε μαζι και στηνετε το pc,ωστε να δεις και συ τι παιζει,και να κανετε και καλο στησιμο...
Οσο για το full ξαναλεω,αφου δεν θα στησεις κανα υπερχοντρο pc,3-4 καρτες γραφικων,αλλους τοσους hdd-ssd και τιποτα υδροψυξεις κτλ,δεν σου χρειαζεται full...Ασε που ειναι και πολυ βαρυ και πιανει και πολυ χωρο...Παντως αμα θες ψαξε ατο skroutz αυτα τα κομματια,να δεις τι διαφορες παιζουν στις τιμες...
Επισης μπορειτε να δωσετε καμια γνωμη οι ssd-ακηδες του community? Λεει αυτος ο ssd? Τα speeds που γραφει μου φαινονται απλα χαρακτηριστικα του χαρτιου...Οπως πιανουμε 24mb/s internet...
Επισης γενικα προτεινω intel + nvidia ενω εγω στο δικο μου εχω amd cpu και gpu,γιατι δεν πιστευω το i7 να συγκρινεται με fx bulldozer (που βγηκανε και fail,και μας απογοητευσε η amd..) και nvidia καρτα γραφικων,οχι τοσο για θεμα επιδοσεων,αλλα για το γαμημενο το catalyst-driver της amd που συνεχως buggarei και πεταει και blue-screens καθε τοσο (και μενα εχει πεταξει μερικα..) Σε θεμα gpu παντως σαν επιδοσεις η amd ειναι πιο μπροστα imo..Αλλα σε θεμα driver τα πινει ολα~