γιατι οχι modular? (αυτο ειναι demi-modular βεβαια)
γιατι οχι 6300? κακος ειναι?
παραθετω απο ενα site
The FX-6300 may offer 22% more performance than the i3-3220 for about the same price
και ναι εχει υψηλη καταναλωση και χειροτερη αποδοση per thread
αλλα ειναι εξαπυρηνος και αρκετα καλος για games(και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ)
btw ο fx6300 piledriver ειναι 
δεν παιζει θεμα bottlenecking αμα βαλεις 6300 και χοντρη καρτα γραφικων αυτα ισχυαν πριν 4-5 χρονια !
οσο για το κουτι θεμα γουστου ειναι αυτα
Μιας που μαλλον δεν το μαθατε ακομη στην σχολη,η και γω δεν ξερω τι,οσες πιο πολλες συνδεσεις,τοσο το χειροτερο..Δεν ειναι καλο δηλαδη που δεν ειναι μονοκοματο το rail...
Δευτερον,κοιτα τι λεει...22% καλυτερο απο ενα i3! i3! i3! Δεν μιλαει καν για ενα απλο i5! Το παιδι με 1000-1100 ευρω,θελει να παρει high-end μηχανημα...Αμα ηταν να παρει value for money pc,με κανα 500αρι,τοτε θα μιλουσαμε για amd...εδω στον pan εστησα pc,με 555,και του βαλα και i5 2500k,που θα ειναι πολυ πιο τουμπανος απο fx piledriver...Επισης καινε παρα πιο πολυ οι amd...
Βtw δεν ειμαι intel-fanboy,ουτε amd-fanboy...Ειχα intel pentium 4 για 5 χρονια...σκετο σκυλι ηταν..τωρα εχω το phenom 6core,επισης σκυλι...Αμα ηταν πριν 2 χρονια να στησει το μηχανημα,θα του λεγα παρε phenom,γιατι βγηκαν πολυ καλα...Αλλα εφοσον οι fx βγηκαν αποτυχια,βασει αυτο που περιμεναμε,δηλαδη μιση τιμη απο i7,αλλα πολυ πιο μπροστα απο i5-i7,γιατι να τα προτιμησουμε? :S
Για την καινουργια γενια i7 δεν εχω ψαξει,παντως σε ολα τα benchs ο 2600k παντα ειναι μπροστα...
Btw τι features βγαλαν οι ivy?Δεν εχω προλαβει να κοιταξω τιποτα...