Author Topic: Μεταφορα αρχειων σε pc που ειναι συνδεδεμενα στο ιδιο router  (Read 8141 times)

pancy

• DV zombie
Οπως λεει ο τιτλος , εχω 2 pc  συνδεδεμενα στο ιδιο router  & τα 2 με ethernet καλωδιο και θελω να μεταφερω αρχεια απο το ενα pc στο αλλο. Λογικα καπως θα γινεται  οποιος ξερει σιγουρα ας μου πει.

kartelakiaC

• DV zombie
usb stick, windowslive, bluetooth if exists..

pancy

• DV zombie

pres1o

• Assistant Team\Newsposters
  • DEMO UPLOADER!
δεξι κλικ σε ενα φακελο properties>sharing>kai pata to share an thumame kala

kai meta sto allo pc pas my network places(nomizw to exei stin enarxi )>Pc name > folder name

-peEWW  HERO-
Because we write in english(and i dont know very good) it' very easy to write something that u want to say something and actually u say something else.

[21:48] idinarK illu: pote tha kaneis upgrade se pres2o

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
as presio said...to vazeis na kanei share sto everyone kai na mporoun na kanoun anagnwsh/eggrafh kai 8a sai eisai logika gg..

"The issue is not whether you are paranoid, the issue is whether you are paranoid enough."

DREAMERXZ

• Assistant team
  • DV zombie
  • Όταν τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα .
Aν έχουν και τα 2 PC windows 7 ανοίγεις οικιακή ομάδα αλλιώς μεταφέρεις μέσω οποιοδήποτε προγράμματος που μπορεί να γίνει μεταφορά αρχείων .(Skype, Msn,Teamviewer etc)
Ονειρεύομαι άρα υπάρχω .

pancy

• DV zombie
προσπαθησαμε με τον πρεσιο αυτο με το share φολδερ αλλα @@

αργοτερα θα δοκιμασω με την οικιακη ομαδα

storm

• DV zombie
ναι ρε δεν αρκει νομιζω να κανεις share τον φακελο
πρεπει να δημιουργησεις οικιακη ομαδα !

πηγαινε κεντρο δικτυου και οικιακης χρησης κατω αριστερα καπου εχει ενα οικιακη ομαδα βαλε pass θεσε διαφορες επιλογες που εχει

πηγαινε και στο αλλο πισι κανε το ιδιο (βαζεις ιδιο pass obv. )

και εισαι ετοιμος.
εκει που λεει δικτυο (σε ενα φακελο στην μπαρα αριστερα κατω π.χ)
θα σου δειχνει λογικα και τα 2 πισι.
και εισαι gg

εμενα δουλεψε παντως.
[15:39] hRMNY'syntax:D: psisou na paroume both hax re misa misa
[15:39] hRMNY'syntax:D: gia oikonomia
[15:39] hRMNY'syntax:D: opa soz wrong chat
[15:39] S~> A-STORM  ツ: hahahahahahahah
[15:39] S~> A-STORM  ツ: xaxaxaaxaxaxxaxa

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
Εγω στην δουλεια παντως,επειδη η οικιακη ομαδα ειναι γτπκ,(μου ζηταει το pass απ'το μπροστινο pc της γραμματειας,ενω ειμαι στο εργαστηρι) το ειχα κανει share στο everyone και ψευτοδουλεψε...Και νομιζω σου ζηταει access για να μπεις,οποτε βαζεις ενα απλο pass και με αυτο κανεις login στο pc,και τραβας οτι θες απο κει μεσα...Παντως γενικα τα windows ειναι γτπ στην κοινη χρηση αρχειων..
Πλεον ξηλωνω τους σκληρους και τους συνδεω στο sata η στο ide και οι αντιγραφες γινονται τσακ μπαμ :D

"The issue is not whether you are paranoid, the issue is whether you are paranoid enough."

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
Δεν χρειάζονται homegroup και μαλακίες, αν και ενδεχομένως να το απλοποιεί σχετικά.

Κάνεις share τον φάκελο και από το άλλο pc το βρίσκεις στο Network. Πρέπει να υπάρχει το ίδιο account και στα δύο pc ή να κάνεις login με το account του άλλου pc αν σου ζητηθεί ή να δώσεις full access που δεν είναι καλό. Παράλληλα πρέπει να ενεργοποιήσεις το windows file sharing και διάφορες άλλες πίπες από το network and sharing center. Γενικά όμως είναι σχεδιασμένο για ούγκανους, ενας συνηδητοποιημένος ψηφοφόρος της χρυσής αυγής δεν θα έχει πρόβλημα.

pancy

• DV zombie
δοξα το θεο

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

MexiCola

• CoD.gr Admin
  • DV zombie
  • AMHTDWAMHTD
allergic to stupid~

Darius [10:12:54]: worth it
Jax [10:12:55]: lol 2 for 1?
Darius [10:13:02]: dude ur retard i play fking darius
Darius [10:13:06]: and u think i can do simple math?