Author Topic: HAXOR BUSTED  (Read 33788 times)

KIT-DrSavvas

• DEMO UPLOADER!
    • KIT Clan XFire Page
Re: HAXOR BUSTED
« Reply #105 on: January 23, 2013, 12:53:18 AM »
1)Egw mia xara to koitaksa kai den exasa kati , mallon esy exases sto dromo... To oti egine sto BF ti sxesh exei ? egw sou anefera pws etsi  deixnei thn @@  asfaleia pou exei, kai esy les pws den se noiazei.       

2) Admin den mporoun na yparxoun ston server 24/24 . K oute kleisame portes kai krathsame 4etia tous idious admin btw. Allo an esy de tous thewreis empeirous ktl. Toulaxiston sygritika me esena no offence alla exoun safestata kalyterh krish. Milas gia LAN k ta rest oti einai gtp  k de metrane kai kapote banares apo ton server sas paiktes pou xan katevei se LAN arketes fores. -> http://www.callofduty.gr/index.php?topic=1884.msg31499#msg31499
Atoma apto clan sou meta se lan epaiksan enantia se aftous tous haxors kai eixan teleiws diaforetikh apopsh.

3)les oti tha glytwsoume apo tous cheaters me to streaming pou protineis  k meta anafereis oti den yparxei swthria.

4) Prwton afto to les esy, xwris pareksigish .Defteron de thymamai polles sovares clan na xan cheater pou efage ban afou efyge apto team. Apo sas omws einai 3-4 .

5) Exeis anaferei  pws evazes WH se TDM epoxes gia na deis pws einai ...  For your info yphrxe to Youtube , kai afth einai h xeiroterh k tragikoterh dikaiologia pou exw akousei .

5 kaloi logoi pou de me afhnoun na eklavw sta sovara afta pou les. Ektimw wstoso th prospathia pou kaneis peri hax ktl , alla arxises strava k synexises strava.

1) Άλλο το engine του battlefield άλλο του cod4... Άλλο να γαμάς από μουνί και άλλο από κώλο. Δεν λέω και τα δύο τρύπες είναι αλλά ναι έχει διαφορά. Το ggc-stream στο cod4 είναι μια χαρά, αν διαφωνείς περιμένω με αποδείξεις το αντίθετο γιατί εγώ άλλα βλέπω.

2) Καλά απο admin άστο, ποια είναι η καλύτερη κρίση των admins σου; BAN επειδή δεν πρόλαβα να πάρω το scope; KICK επειδή είμαι admin και μόνο εγώ βρίζω; Που κάνουνε rotate επειδή δεν γουστάρουνε ένα map;
Για obviοus hack γιατί δεν έριξε ποτέ κανένας ban;
Γιατί πολύ απλά θα γυρίσει ο άλλος και θα πει την κλασική καραμέλα PROOFS EXETE;
Mετά θα κλαφτεί λίγο στο forum και όλα μέλι-γάλα μετά!
Σε αυτό φταίτε εσείς γιατί έτσι τους μάθατε!!!
Όσο για το λαν που λες, δεν είπα ότι είναι gtp. μην διαστρεβλώνεις τα λογία μου!!! Άπλα υπάρχει πρόβλημα απόστασης.
Μόνο στο lan φαίνεται το αληθινό skill του παίκτη, οι άζουμες και τα aim assist μένουνε σπίτι.
Όσο για τον ellesar, αυτό το Post που ξέθαψες, το έχει ποστάρει δυο φορές με διαφορετικές ημερομηνίες και την μια του το διέγραψε κάποιος admin γιατί έγινε κουραστικός!
και τώρα έγινες εσύ ακόμα πιο κουραστικός παίρνοντας την θέση του και ποστάροντάς το τρίτη φορά!!
Παραδέχομαι ότι όντως τότε άδικα έφαγε το BΑΝ αλλά δεν το έφαγε από μένα, αυτή η ιστορία έχει πάνω από 4 χρονιά!! Τίποτα πιο φρέσκο δεν ήξερες να βρεις;

3) Καλά σωτηρία δεν υπάρχει με τίποτα!!
Αλλά θα μπορούσε να βοηθήσει λίγο την κατάσταση. Καλό το pbbans αλλά μέχρι εκεί.
Τουλάχιστον διάφοροι γνωστοί cheatάδες δεν θα μπορούνε να μπούνε στον server με τα δεκάδες banned κλειδιά τους (και δεν μιλάμε για cfg reason, αλλά για aimbot και wh).
Τα τυπάκια αυτά αν θέλουνε να μπούνε ξανά στον server θα πρέπει να αγοράσουνε new cd key που σίγουρα αυτά τα 4-6 ευρώ για το new key θα τους λείψει από το χαρτζιλίκι τους, μιας και μιλάμε για 15χρονα!!!

4) Δεν το λέω εγώ... Μιλάει το activity log της clan μου. Πες μου άτομα που να πιάστηκαν ενώ ήταν KIT. Δεν θα βρεις κανέναν. Αν εσύ δεν θυμάσαι πολλές σοβαρές clan να είχαν cheater που έφαγε BAN ενώ έφυγε από το team... εγώ δεν θυμάμαι καμία να μην είχε ποτέ της cheaters.

5) Ναι όντως το έβαζα σε TDM εποχές για να δω πως είναι!! Δεν σου είπα ότι έπαιξα. Server δικό μου είχα και clan μεγάλη τότε είχα, pb off, τα free hack υπήρχαν και να φανταστείς ακόμα το έχω (oldschoolhack) για να το βάζω στα demo και να βλέπουν κάτι άμπαλοι πως hackάρει το κάθε ζώο γιατί αλλιώς δεν παίζει να τον καταλάβουν (αν και τώρα τελευταία ακόμα και με demo βλέπω πως ελάχιστοι ξέρουν να ξεχωρίζουν το cllean παίξιμο. Στο θέμα μας όμως... Όταν είδα πως είναι, κατάλαβα ότι απλά κοροϊδεύεις τον ίδιο σου τον εαυτό και πρέπει να είσαι διανοητικά καθυστερημένος για να φορέσεις και να παίξεις ένα παιχνίδι με hack! Δεν μου φαίνεται τραγική η δικαιολογία γιατί απλά είναι η αλήθεια και όχι η δικαιολογία. Άμα θέλεις να βγάλεις από το τίποτα κάτι ατύχησες.
Αλλά για πες μου τώρα εσύ. Ποια είναι η δικιά σου τραγική δικαιολογια που αφήνεις τα κωλοhaxoria ενώ έχουνε φάει 10 φορές ban να ξαναπαίζουνε στον server; Εγώ την ξέρω την απάντηση απλά περιμένω να το πεις κι εσύ.
Αν δεν είχε πέσει τόσο κράξιμο που δεν streamαρε ο server ακόμα έτσι θα ήταν... Καλό το pbbans αλλά σαν το ggc πουθενά.

Κι εμένα 5 καλές απαντήσεις που ενώ ξεκίνησες καλά το community τελικά το άφησες να βαλτώσει και τώρα συνεισφέρεις στο να φτάσει στο τέλμα του. Οπότε έχασες όλο τον σεβασμό αν και έκανες καλή προσπάθεια. Αυτό πρέπει να το παραδεχτούμε.
« Last Edit: January 23, 2013, 12:56:35 AM by KIT-DrSavvas »

blaaack_layer

• Ranked Pubzorz!
« Reply #106 on: January 23, 2013, 01:20:04 AM »
Συγνώμη που ενοχλώ αλλά όλα τα παραπάνω (7σελίδες) τις γράψατε γιατί hackaro?
Ναι εγώ είμαι ο blaaack_layer aka iNMortaL .

Αυτός ο snoopy ξεκίνησε όλη αυτή την ιστορία επειδή τον σκότωνα στον server… και από τότε όλοι μα όλοι με βρίζουν και με λένε hacker και διάφορα άλλα μέχρι που χθες αποκορύφωμα ήτανε να μου βρίσουνε την μάνα.

Ευχαριστώ.

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #107 on: January 23, 2013, 01:29:02 AM »
1) Τι σχέση έχει το 3D engine με το stream του PB ρε ;
2) H κρίση των admin αυτών είναι 10 φορές καλύτερη από τη δικιά σου, τα παμε, απλά έχουν attitude issues, όπως έχεις ΚΑΙ εσύ άλλωστε.
Το αν έχουμε proofs είναι δικαίωμα του καθένα να το ζητήσει διότι λάθη γίνονται , δεν υπάρχει τίποτε κακό σε αυτό . Δεν είμαστε ζώα και ακολουθούμε μία συγκεκριμένη πολιτική. 
3) Αυτό το ξέρουμε διότι το PB λειτουργεί με καθυστερημένο τρόπο . Αν ήθελαν από πλευράς τους όλα τα AC streaming services  να γίνει πραγματική δουλειά θα έκαναν release bans ανά 3 μήνες (stealth trackin-banning δλδ)  και οι "σοβαρές" leagues θα είχαν πολύ αυστηρό sign up procedure . Αυτό που λες είναι χαζομάρα, διότι αν ban-άρεις με τη πολιτική που έχει ολόκληρα IP Ranges δε θα μπαίνει ο μισός κόσμος στον server. Δε θα τους λείψει τίποτε , τα πληρώνει ο μπαμπάς τους.
4) Άρα οι huhu, damn, noname, x9, etc etc που έχουν κατέβει σε δεκάδες LAN και παίζουν χρόνια , είχαν cheaters στο clan τους... σοβαρά δε ντρέπεσαι να λες κάτι τέτοιο; Το Activity log της clan σου συγκεκριμένα έχει καταγράψει kick μετά από BAN και έλεγες τότε ότι τον είχες διώξει απλά δεν είχες προλάβει να τον βγάλεις από το Roster, ότι να ναι δηλαδή.

5) Η δικαιολογία για WH για να δεις πως είναι, παραμένει τραγική, nomatter what , υπάρχει το you tube. Τα "Είδες το φως το αληθινό και realise ότι δε λέει" κτλ μπορείς να τα λες αλλού .

Τέλος για να το κατανοήσεις αυτό που σου γράφουν , δεν θέλω να βγάλω από το τίποτα κάτι . Σου είπα τους λόγους που θεωρώ  αναξιόπιστη τη κρίση σου,  βάση όχι της προσωπικής μου άποψης , αλλά γεγονότων

Στους ελάχιστους που ξέρουν να ξεχωρίζουν , ανήκεις και εσύ . Τα δε κωλοhaxoria που λες όταν έχουν φάει 10 φορές ban από άλλα streaming services, μπορούν να γίνουν report και να φάνε και από τον pub με αυτό που παίζουν εκείνη τη στιγμή. Επειδή πάρα πολλά keys δε , είναι από net cafe , δε μπορούν να μένουν banned forever παρά για ένα χρονικό διάστημα. Για αυτό και όταν πέφτει ένα BAN δε μπαίνει σε μία λίστα και στα @@ μας, και για αυτό υπάρχει και το forum .

Υ.Γ  Ότι πεις , το community δε το ξεκίνησα μόνος, και δε το άφησα και βάλτωσε, απλά δεν βγήκαν πετυχημένα expansions και διάφοροι άλλοι λόγοι όπως και το gtp anticheat σύστημά του. Η δε εταιρία το άφησε να ψοφήσει . Proove me wrong σε αυτά και μετά πάψε να λες βλακίες . 

Όσο δε για τον σεβασμό , για αυτούς που με ενδιαφέρει η άποψή τους , με σέβονται όπως  τους σέβομαι και εγώ, όπως και νέα παιδιά που παίζουν cod.
Τα rest είναι κακομαθημένα .  προσωπική σου άποψη.
« Last Edit: January 23, 2013, 01:41:51 AM by AssVas »
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

Mark

• Ranked Pubzorz!
« Reply #108 on: January 23, 2013, 08:57:10 AM »
Συγνώμη που ενοχλώ αλλά όλα τα παραπάνω (7σελίδες) τις γράψατε γιατί hackaro?
Ναι εγώ είμαι ο blaaack_layer aka iNMortaL .

Αυτός ο snoopy ξεκίνησε όλη αυτή την ιστορία επειδή τον σκότωνα στον server… και από τότε όλοι μα όλοι με βρίζουν και με λένε hacker και διάφορα άλλα μέχρι που χθες αποκορύφωμα ήτανε να μου βρίσουνε την μάνα.

Ευχαριστώ.
ο σνούπι είμαι και μπορώ να σου πω πως, όλοι σε λέγανε haxor πρωτού σε κάνω bust γιαυτό και σε έκανα bust.. επειδή μου είπαν ότι βρωμάς..

π.σ Ασσβα θέλω να σου μιλήσω IRC σχετικά με αυτό που σου είπα..ευχαριστώ.

EGA Kan

• DEMO UPLOADER!
« Reply #109 on: January 23, 2013, 09:42:46 AM »
Den ka8omai na asxoloume pleon assvass, Kanw kana post gia na pernaei h wra..kai na vlepw kai ti ginete..,to "Kafros" Den to eipa gia na se prosvalw..alla an to pires etsi tote sou ofilw signwmh....
P.S DRSavva Den a3izei kapia tetoia kinish na mpei to ggc sto server..gt polu apla einai dialimeno, Twra apo ekei kai pera To movie tou snoopy itan ontos fail kai den dixnei kati to a3iosimioto...
P.S2 Swsta katalaves erazz gia sena lew...

creator

• DV zombie
  • si or ne?
« Reply #110 on: January 23, 2013, 03:49:16 PM »
σαββα νο οφφενσε αλλα ΔΕΝ ξερεις να ξεχωριζεις ενα ατομο που παιζει καθαρα απο τον χακερ (εκτος βεβαια αν παιζει με κανα αιμποτ).Ακουω καποιοι μολις ψοφανε καπως περιεργα αρχιζουν : ε αιμ ασσιστ ελα μπαν γουολλχακ και τετοιοες πιπες και αυτοι που τους σκοτωνουν παιζει να ειναι η πρωτη αντε η δευτερη μερα τους στο κοντ,δηλαδη νταξ μερικοι καταντατε τραγικοι

KIT-DrSavvas

• DEMO UPLOADER!
    • KIT Clan XFire Page
« Reply #111 on: January 24, 2013, 12:06:44 AM »
1) Τι σχέση έχει το 3D engine με το stream του PB ρε ;
2) H κρίση των admin αυτών είναι 10 φορές καλύτερη από τη δικιά σου, τα παμε, απλά έχουν attitude issues, όπως έχεις ΚΑΙ εσύ άλλωστε.
Το αν έχουμε proofs είναι δικαίωμα του καθένα να το ζητήσει διότι λάθη γίνονται , δεν υπάρχει τίποτε κακό σε αυτό . Δεν είμαστε ζώα και ακολουθούμε μία συγκεκριμένη πολιτική. 
3) Αυτό το ξέρουμε διότι το PB λειτουργεί με καθυστερημένο τρόπο . Αν ήθελαν από πλευράς τους όλα τα AC streaming services  να γίνει πραγματική δουλειά θα έκαναν release bans ανά 3 μήνες (stealth trackin-banning δλδ)  και οι "σοβαρές" leagues θα είχαν πολύ αυστηρό sign up procedure . Αυτό που λες είναι χαζομάρα, διότι αν ban-άρεις με τη πολιτική που έχει ολόκληρα IP Ranges δε θα μπαίνει ο μισός κόσμος στον server. Δε θα τους λείψει τίποτε , τα πληρώνει ο μπαμπάς τους.
4) Άρα οι huhu, damn, noname, x9, etc etc που έχουν κατέβει σε δεκάδες LAN και παίζουν χρόνια , είχαν cheaters στο clan τους... σοβαρά δε ντρέπεσαι να λες κάτι τέτοιο; Το Activity log της clan σου συγκεκριμένα έχει καταγράψει kick μετά από BAN και έλεγες τότε ότι τον είχες διώξει απλά δεν είχες προλάβει να τον βγάλεις από το Roster, ότι να ναι δηλαδή.

5) Η δικαιολογία για WH για να δεις πως είναι, παραμένει τραγική, nomatter what , υπάρχει το you tube. Τα "Είδες το φως το αληθινό και realise ότι δε λέει" κτλ μπορείς να τα λες αλλού .

Τέλος για να το κατανοήσεις αυτό που σου γράφουν , δεν θέλω να βγάλω από το τίποτα κάτι . Σου είπα τους λόγους που θεωρώ  αναξιόπιστη τη κρίση σου,  βάση όχι της προσωπικής μου άποψης , αλλά γεγονότων

Στους ελάχιστους που ξέρουν να ξεχωρίζουν , ανήκεις και εσύ . Τα δε κωλοhaxoria που λες όταν έχουν φάει 10 φορές ban από άλλα streaming services, μπορούν να γίνουν report και να φάνε και από τον pub με αυτό που παίζουν εκείνη τη στιγμή. Επειδή πάρα πολλά keys δε , είναι από net cafe , δε μπορούν να μένουν banned forever παρά για ένα χρονικό διάστημα. Για αυτό και όταν πέφτει ένα BAN δε μπαίνει σε μία λίστα και στα @@ μας, και για αυτό υπάρχει και το forum .

Υ.Γ  Ότι πεις , το community δε το ξεκίνησα μόνος, και δε το άφησα και βάλτωσε, απλά δεν βγήκαν πετυχημένα expansions και διάφοροι άλλοι λόγοι όπως και το gtp anticheat σύστημά του. Η δε εταιρία το άφησε να ψοφήσει . Proove me wrong σε αυτά και μετά πάψε να λες βλακίες . 

Όσο δε για τον σεβασμό , για αυτούς που με ενδιαφέρει η άποψή τους , με σέβονται όπως  τους σέβομαι και εγώ, όπως και νέα παιδιά που παίζουν cod.
Τα rest είναι κακομαθημένα .  προσωπική σου άποψη.

Άργησα να σου απαντήσω γιατί έπρεπε να λάβω κι άλλες γνώμες και να βγει το τελικό κείμενο. Επίσης να επισημάνω ότι θα είναι τελευταία απάντηση προς εσένα γιατί φαίνεται ξεκάθαρα η πολιτική σου-σας εδώ και ένα χρόνο ακριβώς μετά το υποτιθέμενο "αστείο" κατεβάσματος των διακοπτών του server και φυσικά το μη streaming από τότε... Real rage delete ήταν. Από τότε έγινε η 360 μοιρών στροφή στην πολιτική.

1) Ποιος μίλησε για 3D engine; Engine δεν είναι μόνο η μηχανή γραφικών... Λέγοντας μηχανή εννοώ τον προγραμματισμό του streaming. Γιατί αποφεύγεις το θέμα; Που είναι οι αποδείξεις για τις τρύπες;

2) Attitude θέμα δεν έχω γιατί πολύ απλά αυτά που πόσταρα προηγουμένως είναι απαντήσεις μιας clan και δεν εκφέρει μόνο προσωπική άποψη (εξαίρεση το 5 γιατί μιλάς σε μένα μόνο προσωπικά). Οι λόγοι που γίνεται αυτό είναι προφανής και δεν θέλει περαιτέρω ανάλυση. Οπότε δεν απευθύνεσαι σε μένα μόνο αλλά σε σύνολο ατόμων.
Όσο για την πολιτική που λες το καταλάβαμε ξεκάθαρα ποια είναι... "Άτομα και ας είναι και cheaters για να γεμίζει ο server και να κάνουμε τους καμπόσους". Το παραδέχεσαι για πρώτη φορά.

3) Δεν σου είπα να bannάρεις IP range, απλά να βάλεις streaming σωστό και όχι φρούδες για να λες ότι υπάρχει.
Αλλά το ζουμί της απάντησής σου είναι στο "δε θα μπαίνει ο μισός κόσμος στον server".  Το παραδέχεσαι για δεύτερη φορά.

4) Άλλο το LAN και άλλο το online gaming. Τι σημαίνει δλδ ότι όποιος πάει LAN δεν hackάρει; Τρανό παράδειγμα οι replay.... Τα λέει όλα. Φτάσανε τελικό ενώ έχουν παραδεχτεί οι ίδιοι πως online έχουν hacks. Γι' αυτό στα LAN στο εξωτερικό είμαστε πάτος. Βασιζόμαστε στο cheat και στα δικά μας LAN απλά κερδίσει ο πιο οργανωμένος. Τίποτα παραπάνω.

Ψεύδεσαι και πάλι πετώντας λάσπη και λέγοντας ανακρίβειες... Μιλάς για τον παίχτη γνωστός ως kakar0t. Ο συγκεκριμένος παίχτης έφαγε την ίδια μέρα ακριβώς λίγο πριν πιαστεί και με την βούλα στον 222 για hack. Απλά δεν ήξερε ο ΠΑΙΧΤΗΣ ότι έφαγε kick και είχε το tag ΚΙΤ στο name KIT-F4Lcon. Τόσο απλό... Αν και ο βασικός λόγος που έφαγε το kick δεν ήταν μόνο το cheat αλλά ο κακοχαρακτήρας του.
[08.26.2009 20:50:28] VIOLATION (GAMEHACK) #89182: KIT-F4Lcon (slot #12) Violation (GAMEHACK) #89182 [03aa2925fead2c43a622d8512dd5678f(VALID) 94.64.161.5:28960]
και
[08.30.2009 00:19:47] VIOLATION (PB HACK) #132056: CHRIS (slot #15) Violation (PB HACK) #132056 [c43690dc83654b81c1cc2d87721ecc57(VALID) 94.64.194.78:16606]

Είχα βγάλει και clan news τότε:
www.xfire.com/communities/kitdrsavvas/news/869889/

5) Δεν ήθελα youtube, ήθελα να τα δω ο ίδιος για να καταλάβω τον λόγο του να βάλεις cheat. Άλλο το βάζω cheat για να δω πως είναι και άλλο το παίζω με το cheat. Μεγάλος άνθρωπος είσαι μην μου λες εμένα τώρα ""Είδες το φως το αληθινό και realise ότι δε λέει"" γιατί είμαι το τελευταίο άτομο στον κόσμο που θα σκεφτόταν να φορέσει. Καλύτερα να μην ξαναπαίξω παρά να πέσω στο χαμηλό επίπεδο αυτό.

Λες ότι μιλάς με γεγονότα αλλά όπως αναλύθηκε πιο πάνω μόνο γεγονότα δεν είναι... Λάσπη, υπεκφυγές και ανακρίβειες μπορείς να το πεις και όπως προείπα δεν είναι προσωπική μου κρίση, αλλά συλλογική.

"Επειδή πάρα πολλά keys δε , είναι από net cafe , δε μπορούν να μένουν banned forever παρά για ένα χρονικό διάστημα" εδώ επιβεβαιώνεις πλήρως την εδώ και ένα χρόνο πολιτική... Το λες για τρίτη φορά και αυτήν είναι η απάντηση που έλεγα στο προηγούμενο ποστ "Ποια είναι η δικιά σου τραγική δικαιολογια που αφήνεις τα κωλοhaxoria ενώ έχουνε φάει 10 φορές ban να ξαναπαίζουνε στον server; Εγώ την ξέρω την απάντηση απλά περιμένω να το πεις κι εσύ.". Ε το παραδέχτηκες.
Κρίμα γιατί τόσα χρόνια ήσουν εξαιρετικό παράδειγμα προς μίμηση... Ήσουν η μύγα και όχι το γάλα. Συμφωνούμε ότι δεν φταις εσύ αλλά η εταιρεία που το έχει παρατήσει αλλά δεν σημαίνει πως επειδή το παράτησε εντελώς η εταιρεία... έπρεπε να το παρατήσεις και να συμβάλλεις κι εσύ στην ελεύθερη πτώση του.

kartelakiaC

• DV zombie
« Reply #112 on: January 24, 2013, 12:21:02 AM »
Δεν υπαρχει διαφορα αναμεσα στο βαζω τσιτψ για να δω πως ειναι, και βαζω τσιτψ για να παιξω με αυτα. Τα εβαλες, επαιξες. Σφαλμα σου αλλα το εκανες. (Same goes for me, για να μην αρχισεις παλι τις μαλακιες σου)

Real rage delete ήταν. Από τότε έγινε η 360 μοιρών στροφή στην πολιτική.

Εεεεεμμμ...

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #113 on: January 24, 2013, 12:53:05 AM »
@DrSavvas

Πέρα από το παραλήρημα για στροφή κτλ :
Ένα net cafe έχει 10 cd-key. Κάποιος κάθεται, φορτώνει και banάρει και τα 10. Την άλλη μέρα πας εσύ, κάθεσαι και βλέπεις πως είναι banned όλα τα keys. Εσύ δεν έβαλες hacks, ούτε είχες σκοπό. Αντιστοίχως έρχονται άλλοι 8, που δεν μπορούν να παίξουν επειδή ένας μαλάκας φόρτωσε κάποτε. Επιλέξαμε επομένως, cd key που είναι εμφανές πως είναι από net cafe (και μάλιστα αρκετές φορές μετά από επικοινωνία με τους μαγαζάτορες) να γίνονται unban μετά από κάποιο διάστημα. Έτσι δεν την πληρώνουν οι 9 καθαροί για χάρη του haxzorα.
Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνετε από την "πολιτική" αυτή ή που δεν συμφωνείτε;

Παράλληλα DrSavvas, τόσος κόσμος έχει κατέβει σε lan, με οικογένειες, με υποχρεώσεις κτλ. Εσείς, ο "κορμός" των KIT που είστε καθαροί και γαμάουα, και δεν γουστάρετε να παίζεται στο εκάστοτε leauge που παίζουν τα haxzorια, δεν καταφέρατε να κατεβείτε ούτε μια φορά. Η δε συμπεριφορά σας, "Εμείς σας γαμάμε όλους, cu lan, αλλά δυστυχώς μένουμε μακριά και δεν μπορούμε να έρθουμε" είναι ηλίθια και κουτοπόνηρη. Πιστεύετε ειλικρινά πως αν ερχόσασταν lan θα είχατε ελπίδα απέναντι σε x9, idinark και ό,τι άλλη ομάδα είναι ακόμα active; Κωλόnoobα είστε, ο κορμός, κακά τα ψέμματα.
Και σαν κωλόnoobα που είστε η άποψη σας για το ποιος είναι haxzorας και ποιος όχι δεν έχει βάρος. Σαφώς, αν κατηγορείς τους πάντες για hax, του πούστη, κάποια στιγμή θα πέσεις μέσα. Αν σας δίναμε rcon όμως, θα banάρατε το μισό community επειδή θα σας πούτσιαζε ωσάν ο Tommy Lee την Pamela, όπως και κάνατε παλαιότερα στον δικό σας server και όπως έκαναν σχεδόν όλοι οι nooboservers και όπως κλαίγονται και οι μισοί nabz0rs εδώ όταν μπαίνει ο vertigo με άλλο nickname και τους αραδιάζει την ψωλάρα του στο μέτωπο.

Η λογική επομένως του να βάλουμε 100 stream ή 100 μαλάκες admins που θα banάρουν με την παραμικρή υποψία τον καθένα είναι ηλίθια. Άμα είναι έτσι να βάλουμε password στον server και να κάνουμε screening processes τον καθένα πριν του το δώσουμε.

AiniG

• CBWARRIOR.
« Reply #114 on: January 24, 2013, 01:11:08 AM »
σινις κανεις λαθος φιλε. οι κιτ εχουν ερθει μια φορα σε λαν. απο τους συγκεκριμενους θυμαμαι 2-3 παιδια κ πολυ γαμω αλλα η αληθεια ειναι πως δεν την παλευαν. μπορει να μν ειχαν παρει κ ποντο

KIT-DrSavvas

• DEMO UPLOADER!
    • KIT Clan XFire Page
« Reply #115 on: January 24, 2013, 01:26:16 AM »
σινις κανεις λαθος φιλε. οι κιτ εχουν ερθει μια φορα σε λαν. απο τους συγκεκριμενους θυμαμαι 2-3 παιδια κ πολυ γαμω αλλα η αληθεια ειναι πως δεν την παλευαν. μπορει να μν ειχαν παρει κ ποντο

Ναι είχαν έρθει LAN το 3ο lineup μας.
Deathnick με απουσία cod 6 μηνών, KaVaTZas μόλις απολύθηκε από στρατό και αποχή 9 μηνών, ο Shadow, ο Silent και ο Mrs που δεν ήταν ΚΑΝ KIT και ήρθε για να συμπληρώσει την 5αδα... Εγώ ένα ξέρω... Κόντραραν στα ίσια x9.... Φανταστείτε την βασική 5αδα.

End of story

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #116 on: January 24, 2013, 01:29:20 AM »
Οι KIT είναι περισσότεροι από τους GROF και του HEAT μαζί. Είχαν έρθει κάποιοι, που δε νομίζω να είναι πλέον KIT, αλλά σίγουρα δεν ήταν ο DrSavvas και οι rest "30αρηδες, όχι 15χρονα πιτσιρίκια με τα λεφτά του μπαμπά".

edit: Beat me to it ο μεγαλοαρχηγός No2.

Ποιοι είναι η βασική 5άδα, έτσι για το τυπικό;
« Last Edit: January 24, 2013, 01:31:01 AM by sinister_evil »

MexiCola

• CoD.gr Admin
  • DV zombie
  • AMHTDWAMHTD
« Reply #117 on: January 24, 2013, 01:31:34 AM »
LOL O BLACK LAYER EINAI O INMORTAL?

TEH LULZ 4 η FAC
allergic to stupid~

Darius [10:12:54]: worth it
Jax [10:12:55]: lol 2 for 1?
Darius [10:13:02]: dude ur retard i play fking darius
Darius [10:13:06]: and u think i can do simple math?

uniQZje

• CoD.gr Admin
  • DEMO UPLOADER!
  • F*ck Me Im Famous!!1
    • http://www.x9-syndrome.org
« Reply #118 on: January 24, 2013, 01:34:13 AM »
Εγώ ένα ξέρω... Κόντραραν στα ίσια x9.... Φανταστείτε την βασική 5αδα.

Τώρα πραγματικά γίνεσαι γραφικός και δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω ή να γελάσω φίλε μου!!! Πλζ έντ δε στόρυ ασάπζορζ
<@AssVas|off> unique
<@AssVas|off> u have full authority to rape , kill, torture
<@AssVas|off> 222 members
<@AssVas|off> but plz
<@AssVas|off> begin with this guy

F*ck Me Im Famous!!!
www.x9-syndrome.org

KIT-DrSavvas

• DEMO UPLOADER!
    • KIT Clan XFire Page
« Reply #119 on: January 24, 2013, 01:36:55 AM »
Τώρα πραγματικά γίνεσαι γραφικός και δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω ή να γελάσω φίλε μου!!! Πλζ έντ δε στόρυ ασάπζορζ

Τα παιδιά ακόμα θυμούνται τις αγριοφωνάρες σου όταν τον πίνατε.