Author Topic: HAXOR BUSTED  (Read 33725 times)

AiniG

• CBWARRIOR.
Re: HAXOR BUSTED
« Reply #120 on: January 24, 2013, 01:43:32 AM »
drsavvas nomizo mas douleueis.....hmoun stous punx k paizame me ta xeria anapoda pou leei o logos k phran 4 round? kati tetoio

uniQZje

• CoD.gr Admin
  • DEMO UPLOADER!
  • F*ck Me Im Famous!!1
    • http://www.x9-syndrome.org
« Reply #121 on: January 24, 2013, 01:44:15 AM »
Τα παιδιά ακόμα θυμούνται τις αγριοφωνάρες σου όταν τον πίνατε.

Και καλά θα κάνουνε να με θυμούνται για πάντα...εγώ αυτό που θυμάμαι είναι να μην έχω καταγεγραμμένη ήττα σε λαν από τότε που φτιάχτηκε η ομάδα μου!!! Τώρα αν εσύ ζεις σε κάποιον άλλο φανταστικό κόσμο δικαίωμα σου και δεν πρόκειται να στο στερήσω εγώ αυτό...προφανώς σου έχει στερήσει πολλά η ζωή μέχρι τώρα για να κάθεσαι να μας τσαπουνάς ένα κάρο μ.λ.κ...ς μέρες τώρα!!!
<@AssVas|off> unique
<@AssVas|off> u have full authority to rape , kill, torture
<@AssVas|off> 222 members
<@AssVas|off> but plz
<@AssVas|off> begin with this guy

F*ck Me Im Famous!!!
www.x9-syndrome.org

storm

• DV zombie
« Reply #122 on: January 24, 2013, 01:49:28 AM »
αγριοφωναρα ο τρελοuniq???
απο που ηρθε παλι αυτο...

(ακομα θυμαμαι uniq αφου εχει φαει 2 συνεχομενα tk να ουρλιαζει στο ts) -(εκλεγα απο τα γελια απλα! αγαπαμε πειρατη)

dr savvas εχεις ξεφυγει μαν
[15:39] hRMNY'syntax:D: psisou na paroume both hax re misa misa
[15:39] hRMNY'syntax:D: gia oikonomia
[15:39] hRMNY'syntax:D: opa soz wrong chat
[15:39] S~> A-STORM  ツ: hahahahahahahah
[15:39] S~> A-STORM  ツ: xaxaxaaxaxaxxaxa

pancy

• DV zombie
« Reply #123 on: January 24, 2013, 01:58:07 AM »
ναι ρε κοντραρε την βασικη 5αδα x9
σε σοβαρο match στο extrem lan λεει προφανως
(αν θυμαμαι καλα δεν ηταν καν να το παιξουμε το match γιατι ειχε κριθει η πρωτη θεση)

βρηκα και το demo απο αυτη τη σκληρη κοντρα που tryfεσαραμε.

sAVAZz

• DV zombie
« Reply #124 on: January 24, 2013, 02:20:36 AM »
Egw eixa idrwsei pantws apo thn  agwnia mnm

Ps:oxi psemata apo to fouter m htan

sAVAZz

• DV zombie
« Reply #125 on: January 24, 2013, 02:31:10 AM »
Btw ta Mona teams p nikages htan DKE ( dinata kai ellinika) kai tous ZTE (zone troopers extreme) me prwro line up moonbeast,lera,dias,vectra kai esi megale arxige...me to kataplikriko combo mp5 redot 3 nades kai 3 stun....

E re sousourikos p s xreiazetai

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #126 on: January 24, 2013, 03:16:30 AM »
Ε αντιστράτηγε, καμία λάσπη και καμία υπεκφυγή .Δε χρειάζεται να ξανα-απαντήσω διότι καταντά άτοπο, δεν κατανοείς αυτό που διαβάζεις .  Ζούσες σε μία σπηλιά και τους έλεγες όλους haxors , αυτό είναι γεγονός και το site σου (θεός να το κάνει) είναι γεμάτο στοιχεία για τη Μεγαλομανία που σε διακατέχει .

Όπως λες , το 40% χρησιμοποιεί WH και μόνο το 5% ξέρει να το ξεχωρίζει. Αυτό πάει να πεί ότι από τους 24 παίκτες του 222 θεωρείς πως οι 10 έχουν WH . Είπες επίσης πως όλες οι μεγάλες Ελληνικές Clan είχαν cheater κτλ. Ενώ έχεις παραδεχτεί ότι φόρεσες για αν δεις πως είναι .  (Btw σε έχουν κατηγορήσει και για hax προσωπικά και τους ban-αρες από το forum σου, χλευάζοντας)

Θα έλεγα καλύτερα να πάψεις να μιλάς βασικά , διότι με τα παραπάνω θα έπρεπε να ντρέπεσαι και σκέψου,  δεν έχεις έρθει σε ΕΝΑ γαμημένο LAN εδώ και 5 χρόνια

Οι δικοί σου νομίζω πως έχουν στόμα να πουν την άποψή τους . (Μερικοί ήρθαν και σε LAΝ, όπως και μερικοί από του Olympus παλαιότερα και κάθε κλειστό καβούκι που θεωρούσε όλες τις ελληνικές ομάδες κομπλεξικές και haxors Και δεν έπαιζαν μαζί τους wars)

ο sini το έθεσε διαφορετικά , μήπως και το καταλάβεις. Απορώ πάντως πως οι  ΚΙΤ και GR-OF ανέκαθεν  γαμάουα με μεγάλα Roster, δε μπορούσαν να κατεβάσουν όχι μία αλλά 3x 5άδες στα LAN...  ενώ άλλοι φουκαράδες χωρίς ελπίδα single win , ερχόντουσαν από του διαόλου τη μάνα σα τα Λιοντάρια του Voltron για το support . Ουδέν λόγος για ΜΙΧ .

Βλέπεις μερικοί admins του portal με ότι μέσο είχαν (servers,λεφτά,χρόνο) έκαναν αρκετά πράγματα για τη προώθηση και ανάπτυξη του σάπιου αυτού community  Leagues,servers,gathers,forum,irc,LANS    ενώ θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν όλα αυτά για τη προβολή της ομάδας τους και της αφεντιάς τους . Όπως έκανες   εσύ και o Olympus και ένας ακόμα εφαρμόζοντας παράλληλα πλύση εγκεφάλου με αποτέλεσμα να δεσμεύεται έναν Α αριθμό παικτών των ομάδων σας σε μία πολιτική  εμείς vs ALL rest που είναι haxors κτλ ,  που θα μπορούσαν υπό άλλες συνθήκες να προσφέρουν με τη σειρά τους σημαντικά στην όλη προσπάθεια.

Γεγονός πως αρκετοί από όσους έφυγαν από τα teams αυτά, δημιούργησαν με τη σειρά τους νέες ομάδες που εντάχθηκαν στα του portal  δρώμενα (ή μπήκαν σε άλλες)  και αρκετοί βοήθησαν και με το παραπάνω.  Όταν λοιπόν έχεις Χ δυνατότητες για να γίνει κάτι καλό αλλά σπάει το αυγό από κόμπλεξ, το κέικ θα είναι γαμάτο μεν αλλά θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Όπως ήταν στην εποχή Cod2 με 12 LAN σε δύο χρόνια και 30+ ONC, επειδή βέβαια και οι admin έδιναν παραπάνω χρόνο διότι τον είχαν αλλά κυρίως επειδή όλοι σαν σύνολο συνέβαλαν με οποιονδήποτε τρόπο μπορούσαν και όχι , οι haxors ΔΕΝ ήταν λιγότεροι και ο 222 έριχνε αβέρτα BAN .

Όλα αυτά δεν μπορεί να τα αρνηθεί κανένας διότι δεν είναι τι πιστεύω εγώ αλλά η ρεαλιστική ωμή αλήθεια . Άτομα σαν αυτούς που προανέφερα κρατάνε πίσω το community όταν έχει τα πάνω του και μετά όταν περάσει ο καιρός και δεν έχει κόσμο ο public server τους για να τραβήξουν ss με τις επιδόσεις vs πελατών (διότι τους καλούς τους έχουν ban-αρει ως haxors) ,  βγαίνουν από τη σπηλιά τους μπαίνουν σε έναν server με λίγο ανεβασμένο επίπεδο, πίνουν και κλαίγονται για hax και έχουν το θράσσος να κατηγορούν άλλους πως έχει βουλιάξει το καράβι κτλ κτλ κτλ χωρίς φυσικά να έχουν κάνει πρώτα την αυτοκριτική τους.-

Καληνύχτα δε πρόκειται να ασχοληθώ άλλο με την αφεντιά σου , στρατηγέ μου.
« Last Edit: January 24, 2013, 03:24:21 AM by AssVas »
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

KIT-DrSavvas

• DEMO UPLOADER!
    • KIT Clan XFire Page
« Reply #127 on: January 24, 2013, 04:03:32 AM »
Ό,τι να ναι λέτε και όπως σας βολεύει. Αλλά έτσι είναι... Οι αλήθειες πονάνε και όταν δεν υπάρχουν επιχειρήματα καταφεύγουμε στις σάλτσες. Βασίλη λέγε τις ιστορίες σου και πήγαινε το θέμα σε άκυρα σημεία ξεφεύγοντας από αυτά που συζητούσαμε και που σε ρωτούσα... Αλλά έτσι είναι. Ό,τι δεν μπορεί η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.

Ποτέ δεν έγλυψα στην ζωή μου και ποτέ δεν το έπαιξα κάποιος όπως όλοι σχεδόν εδώ μέσα. Χεσμένα τα έχω. Την άποψή μου θα λέω πάντα και την αλήθεια και ας πέσουν πάνω μου οι κλίκες. Δεν με νοιάζει καθόλου. Η τιμιότητα , η ειλικρίνεια, το ήθος και οι αρχές με χαρακτηρίζουν. Δεν σας έμοιασα και πονάει. Το game μου παίζω με αυτούς που γουστάρω χωρίς μαλακίες... Ό,τι ανακρίβειες-λάσπες και να ρίξετε εγώ τα έχω βερεσέ! Μια χαρά το απολαμβάνουμε το παιχνίδι γιατί έχουμε πιάσει την ουσία του 4 fun. Πράγμα που ακόμα πιο ελάχιστοι έχουν πιάσει εδώ μέσα.

Καληνύχτα σας και πολύ ασχολήθηκα-ασχοληθήκαμε με το community σας. Να το χαίρεστε γιατί έτσι σας συμφέρει. Εμείς δεν συμμετάσχουμε σε αυτό. Όταν επιστρέψει ο σεβασμός και η ειλικρίνεια τότε θα ανθήσει και πάλι το community... Μπορείτε να ρίξετε μπινελίκι-rage-whine-trolling όσο θέλετε από κάτω... Γιατί; Γιατί μόνο αυτό μπορείτε. Τίποτα παραπέρα. Ανάξιοι συζητήσεως επιπέδου.

Υ.Γ Και όχι δεν γουστάρουν να κάνουν εγγραφή σε forum τέτοιου επιπέδου... Και πολύ καλά κάνουν... Είχαν δίκαιο που είπαν να μην ασχοληθούμε καν εξαρχής.
« Last Edit: January 24, 2013, 04:06:44 AM by KIT-DrSavvas »

PyRo

• DEMO UPLOADER!
« Reply #128 on: January 24, 2013, 05:29:46 AM »
το μπούλο
... but don't forget the Rizla.

cokaRiolic

• Assistant Team\Newsposters
  • DV zombie
« Reply #129 on: January 24, 2013, 05:39:00 AM »
EEEEEEΠ
ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΟΗΜΑ

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #130 on: January 24, 2013, 06:51:38 AM »
klwnos tou Olympus einai o tipos.Savva antifatike mou file mia les gamame,sas kontraroume mia les exoume vrei thn ousia tou game kai auth einai oti pezoume for fun.Apofasise.To game iparxei apo to 07 exoume 13 tosa LAN kai den pathses to podi sou oute kan gia MIX, gia to support re aderfe.File mou se auto to kosmo to mono pou menei pisw einai oi prakseis,to community tou cod.gr apo to 07 mexri twra (vazw mono cod4) ekane  posa pragmata,esi den ekanes tpt,apla ekrazes kai ekanes ton kaboso mesa apo thn clan sou kai tis akadimies sou KIT-KAT klp.Pisw piges to cod gia tous ellines giati den sinergastikes me tous ipoloipous kai den voithises mono ekrazes kai eprizes bales.Auto pou leei o assvas einai apolita swsto, atoma san kai sena kai ton olympus mono pisw pane thn fash pote brosta.Den perimenw se kamia periptwsh na katalaveis epeidh eisai xazos kai den to lew gia na se vrisw alla eisai antikeimenika xazos.Gia thn ilikia sou de eisai terma xazos.To game exei pethanei kairo twra,toulaxiston kratame tis kales stigmes pou oloi perasame me auto to game,ta LANS,oncs,CB's,ESL etc kai oxi kathisterimenous fantasiopliktous spasarxides san kai sena kai ton Olympus.
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

Nine-9

• Assistant Team\Mini Admins
  • CBWARRIOR.
« Reply #131 on: January 24, 2013, 10:07:13 AM »
Lan 3vs3 @ Κατερίνη πριν από λίγο καιρό.
Κατερίνη λιγότερο από 1 ώρα από Λάρισα και από Θεσσαλονίκη.
Κατέβηκαν στο lan παιδιά από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λαμία, Γρεβενά κτλ.
Περάσαμε γαμάτα, παίξαμε γαμάτα, αλλά πάλι δεν σε είδα εκεί DrSavva, ούτε και κάποιον άλλον από την παρέα σου.
Τόσο δύσκολο και στην Κατερίνη?
Αν κάνουμε lan στην Λάρισα, άραγε θα εμφανιστεί κανένας?

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
« Reply #132 on: January 24, 2013, 10:11:06 AM »
Αν κάνουμε lan στην Λάρισα, άραγε θα εμφανιστεί κανένας?

Βρε,γιατι μου κλεβεις τις ιδεες? ^^

Dr. Savva ποσα ατομα ειστε στην clan σου,και ποια ειναι η βασικη 5αδα?

"The issue is not whether you are paranoid, the issue is whether you are paranoid enough."

uniQZje

• CoD.gr Admin
  • DEMO UPLOADER!
  • F*ck Me Im Famous!!1
    • http://www.x9-syndrome.org
« Reply #133 on: January 24, 2013, 11:54:19 AM »
Egw pantws lew na allaxoume to thema sto topic giati ap'oti vlepw o black layer thn glitwse k twra asxoloumaste ke alla zitimata....re mlk greeky ena demo tis prokopis sou eipa na travikseis oxi video sto xfire...den ekane da k kanena bounce o typos mesa apo toixous koitaei....uL snoopy kalh prospatheia alla sta eipa k sto xfire den fenetai tpt katharo apo to videaki pou ekanes....

ps. vgalte to ban apo ton snoopy re paidia <3
<@AssVas|off> unique
<@AssVas|off> u have full authority to rape , kill, torture
<@AssVas|off> 222 members
<@AssVas|off> but plz
<@AssVas|off> begin with this guy

F*ck Me Im Famous!!!
www.x9-syndrome.org

b1LLy

• DV zombie
  • απ' την Πάρο και την Νάξο θα στον ετινάξω...!
« Reply #134 on: January 24, 2013, 12:07:45 PM »
Egw pantws lew na allaxoume to thema sto topic giati ap'oti vlepw o black layer thn glitwse k twra asxoloumaste ke alla zitimata....re mlk greeky ena demo tis prokopis sou eipa na travikseis oxi video sto xfire...den ekane da k kanena bounce o typos mesa apo toixous koitaei....uL snoopy kalh prospatheia alla sta eipa k sto xfire den fenetai tpt katharo apo to videaki pou ekanes....

ps. vgalte to ban apo ton snoopy re paidia <3
Καλημέρα μουσάτε