Author Topic: System Shock 2  (Read 2173 times)

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
System Shock 2
« on: February 13, 2013, 05:51:52 PM »
Ένα από τα καλύτερα games EVAR, χαμένο καιρό σε copyright hell αφότου έκλεισε η Looking Glass Studios, βγαίνει επιτέλους μετά από χρόνια σε digital download στο GoG.com.

To να αγοράσει κάποιος το game αυτό είναι το ακριβώς αντίθετο απ' το να αγοράζει το Modern Warfare #. Αντί να πάρει μια υπερτιμημένη κουράδα, ίδια με την προηγούμενη αλλά χειρότερη καθώς δεν έχει ξεραθεί ακόμα να σταματήσει να μυρίζει, δίνοντας παράλληλα το μήνυμα "Μου αρέσει να με γαμάτε από το κώλο", "Dedicated servers? What is that?" και "Ό,τι σκατά βγάλετε θα τα αγοράσω γιατί δεν έχω απαιτήσεις από το gaming industry" παίρνεις ένα από τα πιο αξιόλογα games, που το τελευταίο που κατάφερε να το φτάσει σε καλοσχεδιασμένα features ήταν το original Deus Ex, σχεδιασμένο για pc, με mod support και λες "Να ρε γαμημένοι, τέτοια games θέλω".

Πραγματικά θα σας πρότεινα να το αγοράσετε, στα 10$ που θα βγει είναι φθηνότερο απ'το να πας για καφέ στο Θησείο και να πάρεις και ένα καπνό για στριφτό, γιατί πέρα απ'το πόσο καλό game είναι το μήνυμα που θα στείλει όταν βγει στο gog και κάνει τρελά sales θα αποδώσει καρπούς σε μερικά χρόνια για όλους τους gamers.

p.s. δεν έχει βγει ακόμα, έχει countdown sto gog.com.

http://www.rockpapershotgun.com/2013/02/13/many-questions-system-shock-2-comes-to-gog/

Λίγο info για το game :

Brought to you by the same people that gave you Ultima Underworld και Thief, το System Shock 2 ξεκινά 100something χρόνια στο μέλλον. Εσύ είσαι ένας τύπος που δεν είχε κάτι άλλο στη ζωή οπότε έγινε μπατσός space marine. Διαλέγοντας την ειδικότητα σου και περνώντας την βασική εκπαίδευση σε τοποθετούν σε security detail στο Von Braun, ένα νέο διαστημόπλοιο, το πρώτο με FTL drive, που σχεδιάστηκε με σκοπό να εξερευνήσει το γαλαξία. Fast forward κάποιο καιρό μετά, ξυπνάς σε ένα cryo chamber, κλασσικά (μόνο που τότε δεν ήταν τόσο κλασσικό ακόμα) χωρίς μνήμη των τελευταίων γεγονότων και γρήγορα καταλαβαίνεις πως τα πάντα έχουν γίνει πουτάνα, πως κάτι έχει καταλάβει το πλοίο και έχει μετατρέψει το πλήρωμα σε τερατώματα και πως θέλει να σε σκοτώσει. Το game είναι πολύ ατμοσφαιρικό και από τα λίγα πραγματικά τρομαχτικά games, και δεν μιλάω για jump scares.  Είναι FPS με underlying RPG mechanics που όμως δεν επηρεάζουν με RNG το FPS κομμάτι. Έχει το καλύτερο level design που έχω δει ποτέ σε game, όχι τόσο από άποψη eye candy αλλά λογικής, τα πάντα είναι όπως θα περίμενε κανείς στη πραγματικότητα. Γενικά αν σας άρεσε η κλειστοφοβική ατμόσφαιρα του Alien (το original) και τα παρανοικά τερατουργήματα του Virus, τότε θα λερώσετε το βρακάκι σας με αυτό το game. Και μπροστά και πίσω.

MexiCola

• CoD.gr Admin
  • DV zombie
  • AMHTDWAMHTD
Re: System Shock 2
« Reply #1 on: February 14, 2013, 04:15:11 PM »
To να αγοράσει κάποιος το game αυτό είναι το ακριβώς αντίθετο απ' το να αγοράζει το Modern Warfare #. Αντί να πάρει μια υπερτιμημένη κουράδα, ίδια με την προηγούμενη αλλά χειρότερη καθώς δεν έχει ξεραθεί ακόμα να σταματήσει να μυρίζει, δίνοντας παράλληλα το μήνυμα "Μου αρέσει να με γαμάτε από το κώλο", "Dedicated servers? What is that?" και "Ό,τι σκατά βγάλετε θα τα αγοράσω γιατί δεν έχω απαιτήσεις από το gaming industry" παίρνεις ένα από τα πιο αξιόλογα games, που το τελευταίο που κατάφερε να το φτάσει σε καλοσχεδιασμένα features ήταν το original Deus Ex, σχεδιασμένο για pc, με mod support και λες "Να ρε γαμημένοι, τέτοια games θέλω".

<3

το πρώτο με FTL drive,

FTL drive = Faster Than Light MAZAFAKERZ, μου θύμησες battlestar galactica, μια από τις καλύτερες σειρές όλων των εποχών.

τότε θα λερώσετε το βρακάκι σας με αυτό το game. Και μπροστά και πίσω.

Wiz Khalifa - Black And Yellow [Official Music Video]
  FAC
allergic to stupid~

Darius [10:12:54]: worth it
Jax [10:12:55]: lol 2 for 1?
Darius [10:13:02]: dude ur retard i play fking darius
Darius [10:13:06]: and u think i can do simple math?

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #2 on: February 14, 2013, 05:41:20 PM »
AHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHHAHAHAA

Βασικά εγώ εννοούσα black and white ;p

Είναι γεγονός πάντως πως η παλιά γενιά του cod.gr, οι εκκινώντας από mohaa, που ήταν gamers και όχι απλά codαδες, πέθανε. Τεσπά, ας μη βγάλω άλλη χολή.
Άντε να μπει και ο rook1s να κάνει ένα reply και να αφήσωμε να πάει στο χαμό του το thread.

enc

• Administrator
  • DV zombie
  • ǝɹoɥʍ ɯnɹoɟ ǝɯɐuou
    • enc.io
« Reply #3 on: February 17, 2013, 01:03:34 PM »
:'(
sp.encc